Raha.fi: kokemuksia palvelustamme

Raha.fi kilpailuttaa monenlaiset lainat puolestasi täysin maksutta. Kilpailuttamisen tarkoituksena on, että sinulle tulee yksi tai useampi lainatarjous samalla kertaa. Tämä helpottaa edullisimman vaihtoehdon valitsemista. Haluamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle parhaimman lainaratkaisun.

Luotettava ja turvallinen palvelu

Raha.fi on kotimainen palvelu. Yrityksellemme on myönnetty AA-luottoluokitus, johon yltää vain pieni osa suomalaisista yrityksistä. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille mahdollisimman hyvää ja luotettavaa palvelua.

Raha.fi:n yhteistyökumppanit

Raha.fi toimii lainan kilpailuttajana, eli emme itse myönnä lainaa, vaan välitämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat pankkivalvonnan alaisia rahoittajia, eli voit luottaa siihen, että saat lainatarjouksia vain turvallisilta lainanmyöntäjiltä.

Yhteistyökumppaneihimme kuuluu hyvämaineisia kotimaisia ja pohjoismaisia rahoittajia. Valikoimamme laajenee jatkuvasti, mutta varmistamme aina rahoittajien luotettavuuden.

Kokemuksia Raha.fi:n kautta saatavista lainoista

Asiakkaamme saavat haettua hyvin monipuolista lainaa. Lainasummat vaihtelevat sadasta eurosta aina 70 000 € asti ja maksuaikaa voi saada jopa 15 vuotta. Lainatarjousten joukosta löytyy perinteisten kertalainojen lisäksi myös suosittuja tilimuotoisia joustoluottoja.

Raha.fi:n palvelussa haetaan muun muassa yhdistelylainoja, jolla saa yhdistettyä vanhat lainat yhdeksi, jolloin asiakas maksaa kuukaudessa vähemmän lainakustannuksia. Koska kauttamme voi saada lainaa jopa kymmeniätuhansia euroja, on usean isommankin lainan yhdistäminen mahdollista.

Hakijalla on kaksi kulutusluottoa ja pikavippi, joista on velkaa jäljellä yhteensä 8 500 €. Hänen kuukausieränsä ovat yhteensä 355 €. Hän hakee Raha.fi:n kautta yhdistelylainaa 8 500 €, jolla hän maksaa kulutusluottonsa ja pikavippinsä pois, minkä jälkeen hän maksaa yhdistelylainaa takaisin kuukausittain. Uuden lainan kuukausierä on 310 €.
⇒ Hakija säästää vuoden aikana lainakuluissa yhteensä 540 €.

Yhdistelylainojen lisäksi kulutusluotot ja pikavipit ovat palvelussamme suosittuja. Monipuolisen lainatarjonnan vuoksi näiden lainojen käyttötarkoitukset ovat monet. Niillä kustannetaan esimerkiksi remontteja, hankitaan uusi tietokone tai rahoitetaan yritystoimintaa. Kaikki kauttamme saatavat lainat ovat täysin vakuudettomia.

Kaunis, nuori nainen täyttää Raha.fi:n lainahakemusta tietokoneellaan

Kokemuksia Raha.fi:n lainahakemuksesta

Lainahakemuksemme on tehty mahdollisimman helpoksi täyttää. Kysymme siinä vain lainanhaun kannalta oleelliset tiedot. Hakemus on suojattu vahvalla SSL-salauksella, mikä varmistaa, ettei tietoihisi pääse käsiksi ulkopuoliset. Tietoja käytetään vain lainan kilpailutukseen, eli niitä ei myydä tai jaeta eteenpäin.

Täyttämällä Raha.fi:n lainahakemuksen voit saada useita lainatarjouksia kerralla. Hakemus ei ole vielä sitova, eli voit rauhassa kokeilla, millaisella hinnalla sinulle lainaa tarjotaan. Et siis menetä mitään täyttämällä hakemuksen.

Jos sinulle ei pystytä antamaan lainatarjouksia, kerromme kuitenkin muista mahdollisuuksista auttaaksemme sinua eteenpäin. Hakemuksesi ei näin mene hukkaan.

Asiakaspalvelu

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä Raha.fi:n palvelusta, voit olla yhteydessä meihin sähköpostiosoitteessa asiakaspalvelu@raha.fi. Vastaamme kysymyksiin erittäin mielellämme.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko