Hae venelaina netistä – Katso veneen rahoitusvaihtoehdot

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Lainatarjoukset heti

Kun haluat venelainan, täytä vain lyhyt ja helppo hakemus ja haemme sinulle lainatarjoukset välittömästi. Voit saada kerralla jopa useita lainatarjouksia.

Rahat jopa 15 minuutissa

Tutustu saamiisi tarjouksiin rauhassa. Hyväksytyäsi sopivan tarjouksen saat rahat tilillesi parhaimmillaan jo 15 minuutissa.

Edullinen korko ja pitkä maksuaika

Voit saada kauttamme lainan alkaen vain 4,5 % korolla. Maksuaika saat pisimillään 15 vuotta.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Onko haaveissasi pyörinyt ajatus omasta veneestä?  Venelaina on mahdollista saada niin kuin esimerkiksi autolaina. Raha.fi:n kautta haet lainaa venettä varten aina 70 000 euroon asti. Näin varmistat itsellesi rahoituksen oli mielessäsi sitten kalastaminen mökkijärvellä tai Euroopan kiertäminen meritse. Lainaa saat sekä uutta että käytettyä venettä varten. Tutustu kanssamme venelainaan ja täytä maksuton hakemus!

Veneen ostaminen on iso päätös ja niin on myös venelainan ottaminen. Tämän takia asian kanssa ei kannata hosua, eikä heti ensimmäistä eteen tulevaa lainaa pitäisi sokeasti valita. Vain lainoja vertaamalla tiedät löytäneesi itsellesi edullisimman tarjouksen.

Raha.fi on lainojen kilpailuttamista tarjoava yritys, joka hakee puolestasi lainatarjouksia useilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Tarjoukset eivät ole sitovia, joten voit rauhassa kokeilla ilmaista hakemustamme ja katsoa, millaista venelainaa sinulle tarjotaan.

Miksi hakea venelainaa netistä?

Nykyään hyvin monenlaiset lainat on helpointa hakea netistä. Myös venelainatarjoukset saa näppärästi verkossa. Voit hakea lainaa suoraan sitä myöntävältä rahoituslaitokselta tai useiden eri rahoituslaitosten tarjoukset antavalta palvelulta kuten Raha.fi. Monet pankit kuten OP, Aktia ja rahoituslaitokset kuten Santander tarjoavat lainaa veneeseen.

Katsotaan seuraavaksi, miksi esimerkiksi Raha.fi:n käyttäminen lainanhaussa on kannattavaa.

Verkossa hakemisen helppous

Raha.fi:n koko lainanhakuprosessi toimii sähköisesti. Täytät hakemuksen kätevästi sivustollamme ja lähetät tämän jälkeen mahdolliset liitteet myöskin verkossa. Sinun ei siis tarvitse alkaa tulostaa papereita tai varata neuvotteluaikaa pankkikonttoriin, vaan hoidat koko homman kotisohvaltasi. Pitkälti automatisoitu prosessi takaa myös lainahakemuksesi nopean käsittelyajan.

Ei vakuuksia tai takaajia

Monet pankit tarjoavat venelainaa vakuudellisena, jolloin tarvitset omaisuutta toimimaan vakuutena sille varalle, että et saakaan lainaa takaisinmaksettua. Raha.fi:n kautta haet lainaa aina ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuudeton laina on tyypillisesti hieman vakuudellista kalliimpi, mutta sen haku on huomattavasti helpompi ja nopeampi.

Laina käyttöösi nopeasti

Lainahakemuksemme täytät muutamassa minuutissa ja alustavan lainapäätöksen saat välittömästi hakemuksen lähetettyäsi. Tämän jälkeen voit käydä läpi sinulle löydetyt lainatarjoukset ja sopivan valittuasi lähetät siitä lainapyynnön. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen saat rahat käyttöösi viimeistään muutaman päivän kuluttua. Parhaimmillaan saat rahat tilillesi vielä saman päivän aikana!

Maksuton palvelu

Lainanhaku kauttamme on sinulle täysin ilmaista alusta loppuun saakka. Saamme palkkion yhteistyökumppaneiltamme aina hyväksytystä lainahakemuksesta. Tämä ei vaikuta sinun lainatarjouksesi hintaan. Lainahakemuksemme ei ole myöskään sitova, eli voit huoletta kokeilla venelainan hakemista palvelussamme.

Hae venelainaa Raha.fi:n nopealla lainahakemuksella. Päätä vain haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika! Lainalaskurimme avulla voit arvioida, millaista kuukausierää tulet maksamaan.

Mitä kannattaa huomioida venelainaa hakiessa?

Pidä nämä asiat mielessä harkitessasi lainaa veneeseen.

Vertaa lainatarjouksia

Laina kannattaa aina kilpailuttaa parhaan tarjouksen varmistamiseksi. Raha.fi:n kautta saat parhaimmillaan useita tarjouksia kerralla. Vertaile saamiasi tarjouksia ennen kuin lähetät lopullisen lainapyynnön. Kiinnitä huomiota erityisesti lainatarjousten todellisiin vuosikorkoihin, sillä ne antavat parhaan kuvan siitä, millaisista kokonaiskustannuksista on kyse.

Millainen maksuaikataulu sopii sinulle?

Raha.fi:n kautta saat venelainaa 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Mitä pidempi laina-aika, sitä pienemmät kuukausilyhennykset. Toisaalta pidempi takaisinmaksuaika tarkoittaa sitä, että maksat myös korkoja ja muita lainakustannuksia pidempään. Suunnittele siis itsellesi sopiva takaisinmaksuaika.

► Hakija A hakee venelainaa 45 000 €. Hän valitsee maksuajaksi 15 vuotta. Venelainan kuukausieräksi tulee 330 €.
► Hakija B hakee venelainaa 12 000 €. Hän valitsee maksuajaksi 10 vuotta. Venelainan kuukausieräksi tulee 130 €.

Paljonko hakea lainaa?

Haetun venerahoituksen suuruus saattaa vaihdella melkoisesti riippuen siitä, onko ostoslistasi veneellä hintaa 10 000 euroa vai 100 000 euroa. Suhteuta haettu lainasumma omiin tuloihisi ja menoihisi ja varmista, että sinulla on aina varaa kuukausilyhennyksiin. Laina ei ole ilmaista rahaa, joten sitä kannattaa ottaa aina vain juuri sen verran kuin sitä tarvitsee.

Venerahoitus eri tarpeisiin

Raha.fi:n kautta haettavaa venelainaa voit käyttää myös sinun jo omistamasi veneen erilaisiin kustannuksiin. Venelainalla rahoitat siis helposti esimerkiksi uuden perämoottorin rikkoutuneen tilalle tai varustelet hyttisi uusiksi.

Hae vakuudetonta lainaa veneeseen

Kuka voi hakea venelainaa?

Millaiselle hakijalle venelainaa voidaan myöntää?

Olet täysi-ikäinen
Sinun on oltava vähintään 18-vuotias saadaksesi venelainaa. Ota huomioon, että jotkin lainanmyöntäjät vaativat tätäkin korkeampaa ikää.

Sinulla on puhtaat luottotiedot
Venelainaa voi saada vain hakija, jolla on luottotiedot kunnossa. Sinulla ei siis saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Tulosi ovat sopivat
Lainaa saadaksesi sinulla on oltava riittävästi tuloja lainan takaisinmaksuun. Sopivien tulojen määrä riippuu hakemastasi lainasta.

Usein kysyttyä venelainoista

Tähän olemme koonneet yleisimmät kysymykset venelainaan liittyen.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko