Lomaluotolla maksat kaikki lomamatkan kustannukset

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Lomaluotto tilille heti

Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen. Hyväksy laina ja se siirretään tilillesi parhaimmillaan jopa muutamassa minuutissa.

Edullisin laina helposti

Voit saada kauttamme rahoitusta parhaimmillaan 4,5 % korolla.

Sopivasti maksuaikaa

Valitse luotolle haluamasi maksuaika kuukausista jopa useisiin vuosiin.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Lomailu on ajoittain kallista lystiä. Jo pelkkä matkustaminen tuo kuluja ja monesti lomalla tulee yllättäviä tilanteita, joissa ylimääräiselle rahalle on tarvetta. Kovin moni ei välttämättä saa säästöön riittävästi rahaa, jolla lomamatkan voisi rahoittaa. Yksi mahdollisuus rahoittaa loma on ottaa kulutusluotto, joka mahdollistaa kunnon loman pitämisen. Lomaluoton hakeminen netistä on nopeaa ja sujuvaa. Parhaimmillaan laina on käytettävissäsi muutaman minuutin kuluttua hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Lomaluoton voi maksaa takaisin joustavasti matkan jälkeen, ilman että se tekee isoa lovea kuukausituloihin. Tyypillisesti ensimmäinen takaisinmaksuerä on kuukauden päästä lainan saamisesta. Voit maksaa luotolla lomamatkan ja hotellit sekä saada sen lisäksi vielä käyttörahaa reissuun. Saat itse valita miten rahasi käytät ja mihin haluat panostaa.

Saat mahdollisimman edullisen lainan lomaa varten, kun kilpailutat lainan ennen sen ottamista. Kilpailutuksen ansiosta säästät lainakustannuksissa huomattavasti. Raha.fi:n lainahakemuksen ansiosta voit saada yhdellä hakemuksella monta eri lainatarjousta usealta rahoituslaitokselta ja luotonmyöntäjältä. Kun haet lainaa Raha.fi:n kautta, voit lomailla tyytyväisenä, sillä tiedät että sait edullisimman ja parhaimman lainan.

Eri tapoja rahoittaa loma

Jos vuoden aikana ei ehdi kertymään tarpeeksi säästöjä, voi lomamatkan maksaa myös lainalla. Tutustutaan seuraavaksi erilaisiin tapoihin, joilla voit rahoittaa lomamatkasi.

Joustoluotto

Joustoluotto on kaikista vaihtoehdoista joustavin. Sen avulla voit nostaa juuri sen verran lainaa kuin tarvitset. Uusia rahanostoja voit tehdä tarpeen tullen helposti uudestaan. Sen lisäksi, että joustoluoton avulla voit maksaa matkat ja hotellit, Voit myös nostaa itsellesi käyttörahaa. Joustoluotossa sinun maksettavaksesi tulee koron lisäksi erilaisia palvelumaksuja, jotka voivat nostaa lainan kokonaiskustannuksia huomattavasti.

Matkanjärjestäjän osamaksu

Matkanjärjestäjistä muun muassa Tjäreborg, Aurinkomatkat sekä TUI tarjoavat mahdollisuutta maksaa loma osamaksulla. Osamaksuun liittyy muutama hankala seikka. Usein matkavalikoima on rajatumpi, koska on käytettävä tiettyä matkanjärjestäjää ja sen matkakohteita. Lisäksi osamaksulla et saa käyttörahaa lomakohteessa. Jos sinulle ei siis ole kertynyt säästöjä, voit joutua ottamaan toisen lainan saadaksesi rahaa käytettäväksi. Kahden samanaikaisen lainan tai osamaksun pitäminen ei ole suositeltua.

Kertalaina

Loman voi rahoittaa myös ottamalla kertalainan. Siinä saat tilillesi kiinteän lainasumman, jonka voit käyttää tahtomallasi tavalla. Kertalaina ei ole niin joustava kuin joustoluotto, ja usein saat uuden lainan vasta kun olet maksanut aiemman pois. Kertalainalle voit kuitenkin saada hieman edullisemman koron ja siitä pääsääntöisesti peritään vähemmän palvelumaksuja, kuin joustoluotosta. Raha.fi:n kautta voit hakea niin joustoluottoa ja kertalainaa. Kummatkin täysin ilman vakuuksia.

Pankkilaina

Pankkilaina on kaikista esitellyistä loman rahoitusmuodoista hitain saada ja usein tarvitset vakuuksia tai takaajan, jotta voit saada pankkilainan. Pankkilainan hakeminen harvemmin onnistuu kokonaan verkossa ja hakemuksen käsittely voi kestää päiviä. Kääntöpuolena pankkilainalla on usein matalin korko.

Näin haet nopeaa lainaa lomamatkaa varten

Lomaluottoa voi hakea netistä

Voit hakea lainan lomamatkan rahoitukseen helpoiten netistä. Katsotaan seuraavaksi, miten lainan hakeminen onnistuu Raha.fi:n palvelussa.

Monta lainatarjousta yhdellä hakemuksella

Yksi Raha.fi:n palvelun isoimmista eduista on se, että voit yhdellä lainahakemuksella saada monta lainatarjousta. Me välitämme ja kilpailutamme lainahakemuksesi puolestasi eteenpäin. Sinulle annetuista lainatarjouksista voit valita kaikessa rauhassa itsellesi parhaimman.

Nopea lainapäätös

Hakemuksen täyttäminen on erittäin nopeaa ja se vie ainoastaan muutaman minuutin. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt hakemuksen, saat alustavan lainapäätöksen välittömästi ja pääset tarkastelemaan sinulle mahdollisesti annettuja lainatarjouksia.

Ilmainen hakemus

Hakemuksen täyttäminen on täysin ilmaista eikä se velvoita sinua lainan ottamiseen. Halutessasi voit vaikka vain katsoa millaisella korolla voisit saada lomaluottoa tai muuta lainaa. Palvelun käytöstä ei tule sinulle mitään kustannuksia missään vaiheessa. Tarjoamme käyttöösi myös lainalaskurin, jonka avulla voit vertailla eri lainasummia ja takaisinmaksuaikoja. Laskurista näet myös arvion kuukausierästä.

Lainan hyväksyminen pankkitunnuksilla

Kun olet löytänyt lainatarjouksista itsellesi sopivimman lainan, pääset solmimaan lainasopimuksen rahoituslaitoksen kanssa. Sinulta saatetaan pyytää vielä liitteitä, esimerkiksi palkkakuittia tai tiliotetta. Niiden lähettäminen käy helposti sähköisesti. Lopuksi sinun on myös tunnistauduttava verkkopankkitunnuksillasi, jotta laina voidaan myöntää turvallisesti.

Täytä lainahakemus vain muutamassa minuutissa ja haemme sinulle välittömästi tarjoukset eri rahoituslaitoksilta. Kaikki lainat ovat vakuudettomia.

Kenelle voidaan myöntää lainaa lomamatkaa varten?

Lomaa varten otettu laina on normaali laina ja siihen pätee samat vaatimukset kuin muihinkin lainoihin. Muista, että jokainen rahoituslaitos määrittelee itse ehdot lainanhakijalle, ja niissä on usein eroavaisuuksia. Tässä ovat kuitenkin yleiset ehdot kaikille lainanhakijoille:

Täysi-ikäisyys
Luonnollisesti sinun on oltava yli 18-vuotias, jotta voit saada lomaluottoa. Joillain rahoituslaitoksilla voi olla korkeampi minimi-ikä.

Säännölliset tulot
Tulojesi on oltava säännölliset ja riittävät lainasummaan nähden. Tulon ei välttämättä tarvitse olla palkkaa, vaan esimerkiksi eläke tai jokin Kelan maksama etuus voi kelvata myös.

Luottotiedot
Sinun luottotietojesi on oltava kunnossa. Maksuhäiriömerkintä on este luoton saamiselle.

Usein kysytyt kysymykset

Olemme keränneet yleisimmät kysymykset vastauksineen koskien lomaluottoa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko