Lainaa netistä 100 - 60 000 € heti tilille

Hae lainaa netistä silloin, kun tarvitset lainarahaa nopeasti ja mahdollisimman vähällä vaivalla. Pankissa jonottamisen sijasta koko hakuprosessi hakemuksen täyttämisestä rahojen saamiseen tapahtuu netissä vaikka kotisohvalta käsin. Lisäksi kilpailuttamalla hakemuksesi voit saada yhden lainatarjouksen sijasta useita, mikä helpottaa parhaan nettilainan löytämistä. Lainoja netistä on sekä helppoa että turvallista hakea. Raha.fi:n kautta sinun on mahdollista saada niin pienempi pikavippi kuin vähän suurempikin kulutusluotto.

Kun haet lainaa netistä, sinulla on mistä valita. Vakuudeton lainasumma voi olla mitä vain aina muutaman kymmenen tai sadan euron ja jopa 60 000 euron väliltä. Nämä summat riittävät jo monenlaiseen kulutukseen: maksa pois vanhoja laskuja, osta uusi pesukone tai kerrytä arvokkaita kokemuksia matkustamalla maailmalle. Sinä itse päätät, mihin käytät rahat.

Hakemalla netistä lainaa säästät paljon sekä aikaa että eritoten vaivaa. Esimerkiksi meidän palvelussamme tavoitat helposti useita pankkeja, jotka myöntävät nettilainaa. Sinun ei siis tarvitse itse etsiä lainoja eri paikoista ja yrittää verrata niitä keskenään, vaan me autamme sinua siinä. Palvelustamme näet helposti, mikä on sinulle paras laina netistä.


Täytä maksuton hakemuksemme ja saat vastauksena lainapäätöksen heti. Tarjoukset eivät vielä sido sinua vastaanottamaan lainaa, joten kokeile hakemusta rohkeasti.

Hae lainaa netistä

Näin haet lainaa netistä

Lainan hakeminen netistä on hyvin yksinkertaista ja turvallista. Tässä vielä kiteytettynä koko prosessi sekä vinkkejä lainan hakuun.

Mistä hakea netistä lainaa

Netti on tänä päivänä pullollaan erilaisia lainapaikkoja. Suuri valikoima on positiivinen asia, mutta toisaalta se myös hankaloittaa valinnan tekemistä miettiessäsi, mikä olisi paras paikka hakea lainaa netistä. Suosittelemmekin hyödyntämään palveluita, jotka kilpailuttavat lainan puolestasi lähettämällä hakemuksesi usealle eri pankille ja rahoituslaitokselle. Näin me toimimme Raha.fi:ssä. Kääntymällä kilpailuttavan palvelun puoleen maksimoit mahdollisuutesi saada lainaa ja minimoit hakemiseen käyttämäsi ajan ja energian. Täyttämällä vain yhden hakemuksen voit saada useita tarjouksia kerralla. Saat näin hyvän kuvan eri lainojen ominaisuuksista ja näet helposti mitkä ovat parhaat luotot netistä haettuna.

Helppo ja turvallinen nettihakemus

Hakemus on kaiken A ja O netistä lainaa haettaessa, sillä sen perusteella sinulle annetaan alustava lainapäätös. Vaikka haluaisit laittaa mutkat suoriksi ja täyttää hakemukseen vain minimitiedot mahdollisimman pikaisesti, sinun kannattaa silti hieman panostaa siihen. Mitä enemmän tietoja annat, sitä tarkempi alustava lainapäätös sinulle voidaan antaa. Hyvin täytettyä hakemusta ei tarvitse täydentää myöhemmin, mikä nopeuttaa koko prosessia huomattavasti. Netistä sinun voi olla mahdollista saada myös lainaa heti ilman liitteitä. Jos liitteitä kuitenkin vaaditaan, saat lähetettyä nekin kätevästi sähköisesti. Raha.fi:n hakemus on paitsi helppo, myös turvallinen täyttää, sillä se on suojattu vahvalla SSL-salauksella, joka pitää tietosi turvassa.

Lainapäätös netistä heti

Saat netistä lainaa erittäin nopeasti. Nopea palvelu johtuu isolta osin automatisoidusta hakemusten käsittelystä, mikä mahdollistaa alustavan lainapäätöksen saamisen välittömästi. Sinulla on siis edessäsi yksi tai useampi lainatarjous eri pankeilta heti hakemuksen lähetettyäsi. Tässä on sinun tilaisuutesi tutustua saamiisi tarjouksiin ja verrata niitä keskenään. Mitä useampi tarjous sinulla on, sitä helpompi sinun on löytää paras laina netistä. Hakemuksemme on mahdollista lähettää mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Lainaa verkosta heti tilille

Jos lainapäätöksen saaminen on nopeaa, niin samoin on myös lainan saaminen tilille. Kun mieleinen lainatarjous on löytynyt, se täytyy enää lopullisesti hyväksyä sinun ja pankin puolelta. Tämä tapahtuu myös nopeasti ja sen jälkeen laina on valmis siirrettäväksi sinun tilillesi. Mikäli sinulla on tili jossakin isoista pankeista, rahat ovat useimmiten saman päivän aikana käytössäsi - parhaimmillaan jo vartissa hyväksytystä lainapäätöksestä! Joidenkin pikkupankkien kohdalla siirrossa voi mennä muutama pankkipäivä.

Katso, millä hinnalla saat netistä lainaa

Hae nyt

Millaista lainaa netistä saan Raha.fi:n kautta?

Valikoimassamme on paljon lainoja, jotka eroavat toisistaan ehdoiltaan, mutta tästä saat kuvan siitä, millaisia lainoja meillä on pääpiirteissään tarjolla:

Lainaa vuorokauden ympäri

Hakemus on mahdollista lähettää mihin tahansa kellonaikaan, ja saat vastauksen mahdollisimman nopeasti. Laina voidaan siirtää tilillesi klo 7-23 välisenä aikana. Valikoimassa on kuitenkin mukana myös luottotilimäisiä lainoja, joilta voit nostaa rahaa vuorokauden ympäri, kun sinulle on kerran myönnetty luottotili.

Ilman vakuuksia tai takaajia

Kaikki valikoimassa olevat nettilainat myönnetään aina ilman vakuuksia ja takaajia. Voit saada kauttamme vakuudetonta lainaa jopa kymmeniätuhansia euroja. Vakuudettomuus tekee lainan hakemisesta erittäin helppoa ja nopeuttaa hakuprosessia huomattavasti. Älä siis murehdi turhaan sopivien vakuuksien tai takaajien puutetta!

Edullinen korko

Edullisimmillaan kauttamme saatavan nettilainan korko on vain 4,5 %. Korko on yleensä yksilöllinen, eli sinulle lasketaan henkilökohtainen korko hakemuksessa antamiesi tietojen perusteella. Vakuudettomissa lainoissa on luonnollisesti aina hieman korkeampi korko kuin vakuudellisissa.

Myös pitkällä maksuajalla

Sinulla on mahdollisuus itse vaikuttaa lainasi takaisinmaksuajan pituuteen. Yleinen pituus on muutamasta kuukaudesta muutamaan vuoteen asti, mutta pisimmillään voit saada laina-aikaa jopa 15 vuotta. Muista, että laina on mahdollista maksaa takaisin myös suunniteltua nopeammin.

Kenelle nettilainaa voidaan myöntää?

Lainaa voidaan myöntää useimmille hakijoille, kunhan ainakin seuraavat perusasiat ovat kunnossa:

Hakijalla on tuloja

Hakijalla täytyy olla jonkinlaisia tuloja, joilla haettu lainamäärä on mahdollistaa maksaa takaisin.

Hakijalla on luottotiedot kunnossa

Hakijan luottotietojen on oltava kunnossa, eli niissä ei saa olla merkintöjä. Muutoin lainaa ei voida myöntää.

Hakijan ikä ja asuinpaikka

Lainaa voidaan myöntää vähintään 18-vuotiaalle hakijalle. Hänen pankkitilinsä ja asuinosoitteensa tulee olla Suomessa.

Usein kysytyt kysymykset

Tästä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin liittyen lainan saamiseen netistä. Löydät oman lainasi tarkemmat tiedot lainan ehdoista.

Teemme Raha.fi-palvelussa yhteistyötä vain luotettavaksi todettujen ja vakavaraisten pankkien sekä rahoituslaitosten kanssa. Nämä palveluntarjoat ovat hyvämaineisia Suomen tai Ruotsin pankkivalvonnan alaisia yrityksiä.

Vakuudettomuus on helppo ymmärtää silloin, kun ensin tarkastelemme mitä vakuudet ovat. Lainan vakuus voi olla esimerkiksi omistamasi asunto tai auto. Silloin kun et syystä tai toisesta pysty maksamaan lainaasi takaisin, puuttuvat rahat otetaan lainan vakuudesta.

Vakuuksien lisäksi lainalle voidaan vaatia takaajia. Takaajat ovat henkilöitä, jotka laittavat omaa omaisuuttaan sinun lainasi vakuudeksi. Jos et maksa lainaa takaisin, takaajasi joutuvat maksamaan lainan puolestasi.

Vakuudettomassa lainassa et tarvitse mitään yllä mainituista. Vakuudettomuus yleensä heijastuu lainan korossa eli vakuudettomassa lainassa on jonkin verran korkeampi korko kuin vakuudellisessa.

Hakemuksen täyttämisestä selviää yleensä noin 10 minuutissa. Jos haet isoa lainasummaa, sinulta voidaan pyytää liitteitä, jotka voit toimittaa sähköisesti.

  • Pyydämme sinulta vain lainan myöntämisen kannalta oleellisia tietoja.
  • Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti.
  • Me emme jaa tai myy tietojasi ulkopuolisille.
  • Lainanhakulomakkeemme on suojattu vahvalla SSL-salauksella. Lomakkeen kautta lähetetyt tiedot säilyvät turvassa.

Rahat pyritään siirtämään mahdollisimman nopeasti sen jälkeen, kun olet hyväksynyt lainatarjouksen ja laina on myönetty lopullisesti. Moniin yleisimpiin pankkeihin laina pystytään siirtämään jo saman pankkipäivän aikana eli mahdollisesti hyvin pian. Tarkkaa aikaa on vaikea sanoa, sillä siihen vaikuttavat lainapalvelu, josta otat lainan sekä pankki, jossa tilisi on. Pienempiin pankkeihin siirto yleensä kestää maksimissaan muutaman pankkipäivän.

Lue asiantuntijoidemme vinkkejä

Haluamme auttaa Sinua säästämään arjen raha-asioissa.

Yhdistä lainat

Yhdistä lainat

Jos haluat säästä lainakuluissa joka kuukausi, sinun kannattaa yhdistää lainasi yhdeksi. Näin se tapahtuu.

Lue lisää
Lainaa ilman vakuuksia

Lainaa ilman vakuuksia

Vakuudeton laina on helppo hakea suoraan netistä ja päätös voidaan antaa heti. Tutustu vakuudettomiin lainoihin tarkemmin.

Lue lisää
Vippi

Vippi

Vipin ottaminen on helppo tapa saada pieni lainasumma käyttöön nopeasti. Vippi sopii etenkin äkilliseen ja pieneen rahantarpeeseen.

Lue lisää