Hae pienlaina nopeasti tilille netistä tai pankista

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Lainatarjoukset heti

Saat alustavat lainatarjoukset heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Saat kauttamme tarjoukset useilta eri rahoituslaitoksilta.

Laina nopeasti tilille

Kaikki kauttamme haettavat lainat maksetaan hakijalle nopeasti. Rahat voivat olla tililläsi jo tänään.

Ilman vakuuksia haluamallasi maksuajalla

Kaikki lainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Valitse hakemuksessa toivomasi maksuaika muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Pienlainalla tarkoitetaan yleisesti kaikkia lainasummaltaan pieniä lainoja. Se voi olla muutaman sadan euron vippi tai jopa useita tuhansia euroja. Ominaista pienlainalle on se, että sekä lainapäätöksen antaminen että lainan maksu hakijan tilille tapahtuvat molemmat nopeasti. Lisäksi pienlainat ovat vakuudettomia, eikä henkilötakaajallekaan ole tarvetta. 

Pienlaina pankista tai netistä

Pienlainan hakeminen onnistuu sekä pankissa että netissä toimivissa rahoituslaitoksissa. Molemmissa paikoissa hakeminen tapahtuu hyvin samaan tapaan täysin sähköisesti. Pankista hakiessa tosin sinulta vaaditaan pankin asiakkuutta tai asiakkaaksi ryhtymistä muidenkin pankkipalveluiden osalta. Niinpä pienlainaa pankista hakiessa sinun kannattaa kysyä ensin tarjousta omasta pankistasi. Netin rahoituslaitosten toiminta taas perustuu lähes yksinomaan lainaamiseen, joten hakijalta ei vaadita rahoituslaitoksen muiden palveluiden käyttöönottoa.

Pienlainallakin saa paljon aikaan

Pienlaina taipuu monenlaiseen tarkoitukseen. Muutaman kymmenen tai sadan euron lainalla voit paikata yllättävät menot omassa taloudessasi, ja muutaman tuhannen euron lainalla teet jo suurempiakin hankintoja tai investointeja. Sinä päätät, mihin rahat käytät.

Lainahakemuksessa kysytään yleensä lainan käyttötarkoitusta. Sinulle annetaan hyvin paljon vaihtoehtoja, joista voit valita tilannettasi parhaiten kuvaavan vaihtoehdon.

Hae nyt alkaen 100 € ylöspäin pienlainaa, joka mukautuu moniin eri tilanteisiin. Saat lainan täysin ilman vakuuksia ja halutessasi pitkällä takaisinmaksuajalla!

Nosta laina joustavasti tai kerralla

Pienlainaa harkitessa sinun on hyvä kiinnittää huomiota lainan seuraavanlaiseen ominaisuuteen: onko laina joustava vai maksetaanko se kerralla hakijalle? Lainan tarpeesi ja käyttökohde määrittelevät, kumpi lainatyyppi olisi hyvä juuri sinulle.

Pelivaraa joustavalla pienlainalla

Nykyään joustava pienlaina on yksi suosituimpia lainamuotoja. Ottaessassi joustavan lainan sinulle avataan luottotili, josta voit nostaa rahaa oman luottorajasi puitteissa aina kun tarvitset rahaa. Luottoraja on yleensä 1000-4000 € ja se voi nousta sitä mukaa kun maksat lainaa takaisin. Voit nostaa kerralla koko summan tai tehdä useampia pienempiä nostoja. Takaisin maksettu luotto on aina uudestaan nostettavissa.Nostetulle luotolle saat laina-aikaa rahoitulaitoksesta riippuen jopa monta vuotta.

Koko laina kerralla tilille tiettyä hankintaa varten

Perinteisempi pienlainan muoto on kertalaina, jossa saat kiinteän summan rahaa tilillesi. Tämä vaihtoehto sopii hyvin, jos sinulla on mielessäsi jokin tietty kohde, minkä aiot lainalla hankkia. Sellainen voi olla vaikkapa uusi televisio tai auton huoltaminen. Kertalainaa lyhennetään yleensä kuukausittaisin lyhennyksin – toki lainan saa maksaa pois kerralla niin halutessaan. Uuden lainan voit ottaa sen jälkeen, kun olet ensin maksanut vanhan pois.

Kaikki pienlainat ilman vakuuksia

Kaikki Raha.fi:n kautta haettavat joustavat sekä kerralla maksettavat pienlainat ovat vakuudettomia. Ne eivät myöskään vaadi takaajia. Kun lainalle ei vaadita vakuuksia, voidaan lainapäätös antaa nopeammin ja koko lainaamisprosessi on huomattavasti sujuvampi. Lisäksi vakuudettomuus antaa yhä useammalle mahdollisuuden hakea ja saada lainaa.

Vakuuksien puuttuminen näkyy jonkin verran lainan korossa: vakuudettoman lainan korko on yleensä vakuuudellisen korkoa suurempi. Pienlainan korko on tästä huolimatta maltillinen, sillä lainoille on asettettu vastikään pakollinen korkokatto. Korkokatto takaa sen, että nimelliskorko ei ole yli 20 %.

Pienlaina ilman vakuuksia tai takaajia

Näin haet pienlainan netistä

Pienlainan hakeminen onnistuu netin kautta nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea lainan joko suoraan sitä tarjoavalta rahoituslaitokselta tai lainoja kilpailuttavalta palvelulta. Jälkimmäinen vaihtoehto on kannattava, jos haluat vertailla lainoja ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Kilpailutuksella saat nimittäin jopa useita tarjouksia yhdellä hakemuksella.

  1. Lainasumma- ja aika
   Aloita hakemuksen tekeminen miettimällä sopiva lainasumma sekä haluamasi takaisinmaksuaika. Tarjoamme käyttöösi kätevän lainalaskurin, jonka avulla voit vertailla eri laina-aikoja ja alustavia kuukausieriä. Otathan huomioon, että laskurin näyttämä kuukausierä on vain arvio ja se voi muuttua lopullisessa tarjouksessa.
  2. Täytä hakemus
   Seuraava vaihe on itse hakemuksen täyttäminen. Kysymme sinulta ainoastaan oleellisia tietoja. Henkilötietojen lisäksi kysymme tietoja muun muassa tuloistasi, työtiedoistasi sekä mahdollisista muista lainoista ja luotoista. On tärkeää että täytät jokaisen kohdan huolellisesti, jotta voimme esittää sopivia lainatarjouksia.
  3. Tutki lainatarjouksia
   Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat parhaassa tapauksessa useita alustavia lainapäätöksiä. Voit tutkia ja vertailla lainatarjouksia kaikessa rauhassa. Kiinnitä huomiota ainakin todellisen vuosikoron määrään, sillä se ilmaisee kaikki lainalle tulevat kustannukset. Tässä vaiheessa voit vielä olla ottamatta lainaa, jos siltä tuntuu.
  4. Hyväksy lainatarjous ja nosta rahat
   Viimeinen vaihe on lainan hyväksyminen. Se käy helposti verkkopankkitunnuksilla. On mahdollista että lainanmyöntäjä haluaa sinulta erilaisia liitteitä, esimerkiksi palkkakuitin tai tiliotteen. Niiden lähettäminen käy helposti sähköisesti. Kun kaikki tarvittava on tehty ja olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen, laina siirretään tilillesi hetkessä. Yleensä rahat ovat käytössäsi 1-2 päivässä.

Kuka voi hakea pienlainaa?

Pienlaina soveltuu jokaiselle, joka tarvitsee pientä ja nopeaa lainaa. Eri rahoituslaitoksilla on erilaiset vähimmäisevaatimukset hakijalle, mutta tässä yleisimmät:

Täysi-ikäisyys
Pienlainan saaminen edellyttää 18-vuoden ikää. Osa lainanmyöntäjistä saattaa edellyttää korkeampaa ikää.

Säännölliset tulot
Sinulla tulisi olla säännölliset palkka-tai eläketulot, jotta voit saada pienlainaa.

Puhtaat luottotiedot
Luonnollisesti myös luottotietojesi tulisi olla kunnossa ja maksuhäirömerkintä on usein este lainan saamiselle.

Usein kysytyt kysymykset pienlainoista

Olemme keränneet yleisimmät kysymykset vastauksineen koskien pienlainoja.

Hae vakuudeton pienlaina nopeasti tilillesi

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko