Pikavippi S-Pankkiin heti

Etsitkö lainapaikkaa, josta maksetaan pikavippi heti S-Pankin tilille? Olemme koonneet tähän listan lainapaikoista, jotka ilmoittavat itse tiedoissaan siirtävänsä pikavipin S-Pankkiin heti. Tutustu lainapaikkoihin, lue tärkeät huomiomme ja vinkkimme koskien vipin siirtämistä S-Pankkiin mahdollisimman nopeasti, ja hae sopiva laina helposti.

Seuraavat lainapaikat ilmoittavat siirtävänsä pikavipin heti S-Pankin tilille

Vippi.fi logo

Vippi.fi
Nosta lainaa 300-2000 €. Rahat siirretään sinulle heti, jos valitset maksullisen pikasiirron.

Huomioi seuraavat asiat koskien pikavipin siirtoa S-Pankin tilille

Edellä esitetyt tiedot perustuvat kyseisten lainapaikkojen antamiin tietoihin. Me Raha.fi:ssä emme voi taata tietojen täyttä paikkaansapitävyyttä. Pikavipin siirto heti S-Pankkiin vaikeutui joulukuussa 2017, kun S-Pankki muutti ehtojaan. Useat lainapaikat ovat päivittäneet tietoihinsa uudet ehdot koskien S-Pankin tilejä: useimmiten pikavippi voidaan siirtää samana päivänä, jos siirto tehdään ennen klo 14-15, tai muussa tapauksessa viimeistään 1-2 pankkipäivän kuluessa. Vaikka lainapaikka ilmoittaa siirtävänsä pikavipin heti S-Pankkiin, siirrossa saattaa todellisuudessa kestää yksi arkipäivä tai se on tehtävä ennen tiettyä kellonaikaa.

S-Pankin rahansiirroissa on raportoitu jonkin verran ongelmia, eli vaikka tekisitkin siirron ennen klo 14, rahojen saamisessa voi joskus kestää luvattua kauemmin. Voimme siis todeta, että pikavipin saaminen S-Pankkiin heti samana päivänä on jokseenkin epävarmaa.

Kun otat uuden pikavipin, rahat voidaan siirtää sinulle vain noin kello 7-23 välisenä aikana. Yöllä uusia pikavippejä ei siirretä minkään pankin tilille. Kellonajoissa on hieman vaihtelua eri lainapaikkojen kesken, joten tarkista tarkka aika lainapaikan omista ehdoista.

Maksimoi mahdollisuutesi saada vippi heti S-Pankin tilille

  • Hae pikavippiä arkipäivänä reilusti ennen kello 14
  • Valitse ylhäältä listasta lainapaikka, josta saat lainapäätöksen heti ja joka ilmoittaa siirtävänsä myönnetyn pikavipin S-Pankin tilille välittömästi tai muutamassa tunnissa, jos haet sen ennen klo 14 tai 15
  • Täytä hakemus ja toimita mahdollisesti pyydetyt liitteet sähköisesti ilman turhaa viivyttelyä
  • Kun olet saanut pikavipin, tee nosto tilillesi hyvissä ajoin ennen kello 14

Voit hakea pikavippiä myös Raha.fi:n kautta: saat heti lainatarjoukset, joista voit valita parhaimman.

Valikoimassamme on lukuisia lainapaikkoja, jotka siirtävät pikavipin heti hakijan tilille, mukaanlukien edellä luetellut lainapaikat. Raha.fi:n käyttämisen etuna on se, että saat useita tarjouksia yhdellä kertaa, jolloinka voit helposti valita sinulle parhaimman pikavipin.

Miksi pikavipin siirto S-Pankkiin voi kestää?

Monet lainapaikat kertovat siirtävänsä myönnetyn lainan tai pikavipin heti hakijan tilille, mikä pitääkin paikkansa. Nopea, reaaliaikainen rahansiirto koskee kaikkien suurien pankkien tileille tehtäviä lainanmaksuja. Myös S-Pankki on suuri ja yleinen pankki, mutta S-Pankki on muuttanut vuoden 2017 lopulla ehtojaan koskien rahansiirtoja yritystileiltä. Kaikkien lainapaikkojen tilit ovat yritystilejä, jolloinka uudet ehdot koskevat lainapaikkojen asiakkailleen siirtämiä lainasummia.

Jos koet rahansiirtojen mahdollisen viivästymisen seuraavaan päivään jatkuvaksi ja harmilliseksi ongelmaksi, sinun kannattaa harkita tilin avaamista jossakin toisessa suuressa pankissa. Pikavippi näkyy yleensä heti sellaisten suurten pankkien kuten Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Paikallisten Osuuspankkien ja Säästöpankkien, sekä Aktian tileillä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko