Lainaa netistä 100 - 60 000 € heti tilille

Hae lainaa netistä, kun tarvitset lainarahaa nopeasti ja mahdollisimman vähällä vaivalla. Nykyään ehdottomasti helpoin tapa on ottaa netistä lainaa vaivalloisen pankissa asioinnin sijasta. Koko prosessi hakemuksesta rahojen saamiseen tapahtuu netissä, ja voit hoitaa sen vaikka kotoa käsin.

Kun haet lainaa netistä, sinulla on mistä valita. Vakuudeton lainasumma voi olla mitä vain aina muutaman kymmenen tai sadan euron ja jopa 60000 euron väliltä. Nämä summat riittävät jo monenlaiseen kulutukseen: ostoksiin, kodin hankintoihin ja menoihin, vanhojen lainojen poismaksuun, matkaan, remonttiin tai muihin arkipäivän kustannuksiin. Sinä saat itse päättää, mihin käytät rahat.

Hakemalla netistä lainaa säästät paljon aikaa sekä eritoten vaivaa. Esimerkiksi meidän palvelussamme tavoitat helposti useita pankkeja, jotka myöntävät nettilainaa. Sinun ei siis tarvitse itse etsiä lainoja eri paikoista ja yrittää verrata niitä keskenään, vaan me autamme sinua siinä. Palvelustamme näet helposti, mikä on sinulle paras laina netistä.


Täytä maksuton hakemuksemme, ja saat vastauksena lainapäätöksen heti. Tarjoukset eivät vielä sido sinua ottamaan lainaa, joten hae rohkeasti.

Hae lainaa netistä

Näin haet lainaa netistä heti tilille

Lainan hakeminen netistä on hyvin yksinkertaista ja turvallista, mutta tässä vielä kiteytettynä koko prosessi sekä hyviä vinkkejä lainan hakuun.

Valitse, mistä haet lainaa netistä

Netti on pullollaan erilaisia lainapaikkoja. Suuri valikoima on tietenkin positiivinen asia, mutta toisaalta se myös hankaloittaa valinnan tekemistä miettiessäsi, mikä olisi paras paikka hakea lainaa netistä. Suosittelemme kääntymään sellaisen palvelun puoleen, joka kilpailuttaa lainasi lähettämällä hakemuksesi usealle eri pankille ja rahoituslaitokselle. Näin me toimimme esimerkiksi täällä Raha.fi:ssä. Miksi tämä on sitten suositeltavaa? Kääntymällä kilpailuttavan palvelun puoleen maksimoit mahdollisuutesi saada lainaa ja samalla minimoit hakemiseen käyttämäsi ajan ja energian. Täytät vain yhden hakemuksen, joka voi poikia monta hyvää lainatarjousta, koska se lähetetään useisiin paikkoihin. Saat samalla hyvän kuvan eri lainojen ominaisuuksista, ja näet mikä on paras laina netistä haettuna.

Turvallinen ja helppo nettihakemus

Nettilainan hakemus on tehty mahdollisimman helpoksi ja sen voi täyttää vaikka puhelimella tai tietokoneella. Hakemuksessa kysytään ainoastaan sellaisia tietoja, jotka ovat tärkeitä lainan saamisen kannalta. Sinun ei tarvitse olla huolissasi, vaikka lainahakemuksessa kysytään henkilökohtaisia tietoja. Esimerkiksi meillä hakemus on suojattu vahvalla SSL-salauksella, joka pitää tietosi turvassa. Hakemus on kaiken a ja o netistä lainaa haettaessa: sen perusteella annetaan alustava lainapäätös. Vaikka haluaisit laittaa mutkat suoriksi ja täyttää hakemukseen vain minimitiedot mahdollisimman pikaisesti, sinun kannattaa silti hieman panostaa siihen. Mitä enemmän tietoja annat, sitä tarkempi alustava lainapäätös sinulle voidaan antaa. Hyvin täytettyä hakemusta ei välttämättä tarvitse täydentää myöhemmin, mikä osaltaan nopeuttaa koko prosessia.

Lainapäätös netistä heti

Saat tunnetusti netistä lainaa erittäin nopeasti. Nopea palvelu johtuu siitä, että alustava lainapäätös voidaan antaa netissä välittömästi hakemuksen saamisen jälkeen. Sinulla on siis edessäsi ruudulla parhaassa tapauksessa yksi tai useampia lainatarjouksia eri pankeilta. Nyt on sinun tilaisuutesi tutustua tarjouksiin ja verrata niitä keskenään. Mitä useampi tarjous sinulla on, sitä helpompi sinun on löytää paras laina netistä. Kiinnitä huomiota etenkin kokonaiskustannuksiin, jos tarkoituksesi on saada mahdollisimman halpaa lainaa netistä. Hakemus on tosiaan mahdollista lähettää milloin vain, mutta niitä käsitellään aamusta iltamyöhään: yleensä noin kello 7-23 välillä. Tänä aikana saat lainapäätöksen heti.

Lainaa netistä heti tilille

Jos lainapäätöksen saaminen on nopeaa, niin samoin on myös lainan saaminen tilille. Kun mieleinen lainatarjous on löytynyt, se täytyy vielä lopullisesti hyväksyä sinun sekä pankin puolelta. Tämä tapahtuu myös nopeasti, ja sen jälkeen laina on valmis siirrettäväksi sinun tilillesi. On hyvin mahdollista, että rahat näkyvät tililläsi jo vartin kuluttua siirrosta. Mikäli sinulla on tili jossakin isoista pankeista, rahat ovat useimmiten saman päivän aikana käytössäsi. Joidenkin pikkupankkien kohdalla siirrossa voi mennä muutama pankkipäivä. Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että löydät ratkaisun nopeaan rahantarpeeseen hakemalla netistä lainaa.

Katso, millä hinnalla saat lainaa netistä

Hae nyt

Millaista lainaa netistä saa?

Voit hakea netistä lainaa 100 - 60 000 € meidän kauttamme. Valikoimassamme on paljon lainoja, jotka eroavat toisistaan ehdoiltaan, mutta tästä saat hyvän kuvan siitä, millaisia lainoja meillä on pääpiirteissään tarjolla.

Vuorokauden ympäri

Hakemus on mahdollista lähettää mihin tahansa kellonaikaan, ja saat vastauksen mahdollisimman nopeasti. Valikoimassa on myös luottotilimäisiä lainoja, joilta voit nostaa rahaa vuorokauden ympäri, kun sinulle on kerran myönnetty luottotili.

Ilman vakuuksia

Kaikki valikoimassa olevat nettilainat myönnetään aina ilman vakuuksia ja takaajia. Vakuuksien puuttuminen tekee lainan hakemisesta erittäin helppoa. Osaa lainoista on mahdollista hakea yhdessä yhteishakijan kanssa.

Edullinen korko

Edullisimmillaan korko on vain 4,5 %. Yleensä korko on yksilöllinen eli sinulle lasketaan sopiva korko hakemuksessa antamiesi tietojen perusteella. Vakuudettomissa lainoissa on luonnollisesti aina hieman korkeampi korko kuin vakuudellisissa.

Myös pitkällä maksuajalla

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa takaisinmaksuaikaan: saat valita lainasumman lisäksi laina-ajan hakemuksessa. Pisimmillään laina-aika on 15 vuotta. Yleinen pituus on muutamasta kuukaudesta muutamaan vuoteen asti.

Kenelle nettilainaa voidaan myöntää?

Lainaa voidaan myöntää useimmille hakijoille, kunhan ainakin seuraavat perusasiat ovat kunnossa:

Hakijalla on tuloja

Hakijalla täytyy olla jonkinlaisia tuloja, joilla haettu lainamäärä on mahdollistaa maksaa takaisin.

Hakijalla on luottotiedot kunnossa

Hakijan luottotietojen on oltava kunnossa, eli niissä ei saa olla merkintöjä. Muutoin lainaa ei voida myöntää.

Hakijan ikä ja asuinpaikka

Hakijan tulee olla vähintään täysi-ikäinen. Hänen pankkitilinsä ja asuinosoitteensa tulee olla Suomessa.

Usein kysytyt kysymykset

Tästä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin liittyen lainan saamiseen heti. Löydät lisää tarkkoja tietoja lainan ehdoista saatuasi lainatarjouksen.

Teemme Raha.fi-palvelussa yhteistyötä vain luotettavaksi todettujen ja vakavaraisten pankkien sekä rahoituslaitosten kanssa. Nämä palveluntarjoat ovat hyvämaineisia Suomen tai Ruotsin pankkivalvonnan alaisia yrityksiä.

Vakuudettomuus on helppo ymmärtää silloin, kun ensin tarkastelemme mitä vakuudet ovat. Lainan vakuus voi olla esimerkiksi omistamasi asunto tai auto. Silloin kun et syystä tai toisesta pysty maksamaan lainaasi takaisin, puuttuvat rahat otetaan lainan vakuudesta.

Vakuuksien lisäksi lainalle voidaan vaatia takaajia. Takaajat ovat henkilöitä, jotka laittavat omaa omaisuuttaan sinun lainasi vakuudeksi. Jos et maksa lainaa takaisin, takaajasi joutuvat maksamaan lainan puolestasi.

Vakuudettomassa lainassa et tarvitse mitään yllä mainituista. Vakuudettomuus yleensä heijastuu lainan korossa eli vakuudettomassa lainassa on jonkin verran korkeampi korko kuin vakuudellisessa.

Hakemuksen täyttämisestä selviää yleensä noin 10 minuutissa. Jos haet isoa lainasummaa, sinulta voidaan pyytää liitteitä, jotka voit toimittaa sähköisesti.

  • Pyydämme sinulta vain lainan myöntämisen kannalta oleellisia tietoja.
  • Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti.
  • Me emme jaa tai myy tietojasi ulkopuolisille.
  • Lainanhakulomakkeemme on suojattu vahvalla SSL-salauksella. Lomakkeen kautta lähetetyt tiedot säilyvät turvassa.

Rahat pyritään siirtämään mahdollisimman nopeasti sen jälkeen, kun olet hyväksynyt lainatarjouksen ja laina on myönetty lopullisesti. Moniin yleisimpiin pankkeihin laina pystytään siirtämään jo saman pankkipäivän aikana eli mahdollisesti hyvin pian. Tarkkaa aikaa on vaikea sanoa, sillä siihen vaikuttavat lainapalvelu, josta otat lainan sekä pankki, jossa tilisi on. Pienempiin pankkeihin siirto yleensä kestää maksimissaan muutaman pankkipäivän.

Lue asiantuntijoidemme vinkkejä

Haluamme auttaa Sinua säästämään arjen raha-asioissa.

Yhdistä lainat

Yhdistä lainat

Jos haluat säästä lainakuluissa joka kuukausi, sinun kannattaa yhdistää lainasi yhdeksi. Näin se tapahtuu.

Lue lisää
Lainaa ilman vakuuksia

Lainaa ilman vakuuksia

Vakuudeton laina on helppo hakea suoraan netistä ja päätös voidaan antaa heti. Tutustu vakuudettomiin lainoihin tarkemmin.

Lue lisää
Vippi

Vippi

Vipin ottaminen on helppo tapa saada pieni lainasumma käyttöön nopeasti. Vippi sopii etenkin äkilliseen ja pieneen rahantarpeeseen.

Lue lisää