Lainaa netistä 100 – 70 000 € nopeasti ja turvallisesti

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Helppo ja nopea hakemus

Täytä vain helppo hakemuksemme – se vie vain pari minuuttia! Saat lainatarjouksia eri rahoituslaitoksilta heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Heti jopa useita lainatarjouksia

Saat välittömästi jopa useita alustavia lainatarjouksia. Tutustu tarjouksiin ja valitse niistä halutessasi paras. Laina maksetaan pian tilillesi.

Uusi edullisempi korko

Kaikki lainat ovat uuden edullisemman korkotason mukaisia: voit saada lainaa alkaen 4,5 % korolla. Lainat myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia.

Todellinen vuosikorko määräytyy henkilökohtaisesti ja vaihtelee 4,5-30,6 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,50 €. Lainan kokonaiskustannus on 13 951 €. Nimelliskorko on 12,6 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %. Aikavälillä 1.1.-30.9.2021 tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 10,0 %.

Netistä lainaaminen on helpoin ja nopein tapa saada lainaa. Pankkitapaamisen järjestämisen sijasta koko lainanhakuprosessi hakemuksen täyttämisestä rahojen saamiseen tapahtuu verkossa. Hakemuksen voi täyttää vaikka kotisohvalta käsin muutamassa minuutissa. 

Lainan ottaminen on siirtynyt nykypäivänä lähes kokonaan nettiin. Harva enää neuvottelee lainasta pankkikonttorissa virkailijan kanssa – paitsi asuntolainaa hakiessa. Netissä sinulla on lähes pohjaton valinnanvara lainojen suhteen: lainasumma voi olla mitä vain aina muutamasta kymmenestä eurosta useisiin kymmeniin tuhansiin asti. Voit käyttää nettilainaa monenlaiseen kulutukseen: maksa pois vanhoja lainoja, osta uusi pesukone tai kerrytä arvokkaita kokemuksia matkustamalla maailmalle. Sinä itse päätät, mihin käytät rahat.

Millaista lainaa verkosta saa?

Netistä voi hakea mitä tahansa lainaa aina pienestä pikavipistä isoon asuntolainaan asti. Voit hakea lainaa joko perinteisiltä pankeilta tai vain netissä toimivilta rahoituslaitoksilta. Perinteiset pankit myöntävät yleensä lainaa vain asiakkailleen. Rahoituslaitoksien kohdalla tätä rajoitusta ei ole. Seuraavaksi näet, millaisia lainoja netissä on tarjolla. Keskitymme tässä etenkin rahoituslaitosten tarjoamiin lainoihin.

Vakuudet ja takaajat
Suurin osa netistä haettavista lainoista on vakuudettomia ja niihin ei myöskään tarvita takaajaa. Tämä tekee osaltaan netistä lainaamisesta niin helppoa: päätös voidaan tehdä heti, kun vakuuksien tai takaajien sopivuudesta ei tarvitse tehdä arvioita. Vakuudetonta lainaa saa 70 000 euroon asti.

Lainan korko
Edullisimmillaan netistä saa vakuudetonta lainaa noin 4,5 % korolla. Korko voi olla kiinteä eli kaikille hakijoille täysin sama. Yleensä korko on kuitenkin yksilöllinen, eli sinulle lasketaan henkilökohtainen korko hakemuksessa antamiesi tietojen perusteella. Etenkin isoissa lainoissa suositaan yksilöllistä korkoa.

Vakuudettomissa lainoissa on luonnollisesti aina hieman korkeampi korko kuin vakuudellisissa. Nettilainojen korot ovat nykyään huomattavasti edullisemmat kuin vielä hetki sitten. Äskettäin voimaan tullut korkokatto asetti lainojen koroille ylärajan: nimelliskorko saa nykyään olla enintään 20 %.

Tarvittaessa pitkä maksuaika
Sinulla on mahdollisuus itse vaikuttaa lainasi takaisinmaksuajan pituuteen. Laina-aika voi olla mitä vain kuukaudesta useisiin vuosiin. Pisimmillään voit saada laina-aikaa jopa 15 vuotta. Laina on mahdollista maksaa takaisin myös alkueperäistä suunnitelmaa nopeammin. Maksuaika kannattaa aina suhteuttaa lainan suuruuteen: liian lyhyt maksuaika tekee kuukausierästä turhan suuren, ja liian pitkä taas tekee kuukausierästä mukavan pienen mutta kerryttää maksettavan koron määrää.

Lainaa netistä vaikka kotisohvalta käsin

Näin haet lainaa netistä nopeasti

Lainan hakeminen netistä on hyvin yksinkertaista, nopeaa ja turvallista. Katsotaan nyt, miten lainan hakeminen netistä onnistuu. Aloitetaan lainapaikan valinnasta ja siirrytään hakemukseen ja rahojen saamiseen tilille.

→ Hae yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta

Netti on pullollaan erilaisia lainapaikkoja aina lainaa itse myöntävistä rahoituslaitoksista lainoja kilpailuttaviin palveluihin. Suuri valikoima on positiivinen asia, mutta toisaalta se myös hankaloittaa valinnan tekemistä miettiessäsi, mikä olisi paras paikka hakea. Kääntymällä lainoja kilpailuttavan palvelun kuten Raha.fi:n puoleen maksimoit mahdollisuutesi saada lainaa ja minimoit hakemiseen käyttämäsi ajan ja energian. Täyttämällä vain yhden hakemuksen voit saada useita tarjouksia kerralla. Saat näin hyvän kuvan eri lainojen ominaisuuksista ja näet helposti, mikä lainoista olisi paras valinta sinulle.  Tässä kiteytettynä koko prosessi sekä vinkkejä lainan hakuun.

→ Pyydä tarjoukset suoraan rahoituslaitoksilta

Toinen tapa on hakea lainatarjous suoraan rahoituslaitokselta täyttämällä sen oma hakemus. Ehkä sinulla on mielessä tietty rahoituslaitos, jolta haluaisit lainan. Tämä tapa sopii, kun et halua kummemmin vertailla lainoja tai sinulla on aikaa täyttää jokainen hakemus yksitellen. Muista tarkistaa ennen hakemuksen täyttöä, että täytät rahoituslaitoksen vähittäisvaatimukset lainan saamiseksi. Näitä ovat mm. ikäraja ja joissain tapauksissa vuositulot. Kun tarkistat ehdot, et vahingossa käytä aikaasi sinulle sopimattomien lainapaikkojen hakemusten täyttämiseen.

→ Helppo ja turvallinen nettihakemus

Hakemus on kaiken A ja O netistä lainaa haettaessa, sillä sen perusteella sinulle annetaan alustava lainapäätös. Vaikka haluaisit laittaa mutkat suoriksi ja täyttää hakemukseen vain minimitiedot mahdollisimman pikaisesti, sinun kannattaa silti panostaa siihen. Mitä enemmän tietoja annat, sitä tarkempi alustava lainapäätös sinulle voidaan antaa. Hyvin täytettyä hakemusta ei tarvitse täydentää myöhemmin, mikä nopeuttaa koko prosessia huomattavasti. Netistä sinun voi olla mahdollista saada myös lainaa ilman liitteitä. Jos liitteitä kuitenkin vaaditaan, saat lähetettyä nekin kätevästi sähköisesti.

→ Lainapäätöksen saa netistä heti

Saat päätöksen lainasta verkossa hakiessasi yleensä muutamassa minuutissa hakemuksen lähettämisen jälkeen. Nopea palvelu johtuu isolta osin automatisoidusta hakemusten käsittelystä, mikä mahdollistaa alustavan lainapäätöksen saamisen välittömästi. Alustava päätös voi vielä hieman muuttua, jos sinulta pyydetään tarkennusta johonkin hakemuksesi kohtaan, kuten vaikka tuloihisi. Alustavan lainapäätöksen vastaanottaminen ei tarkoita sitä, että sinun on pakko ottaa tarjottu laina. Sinun kannattaa tutustua tarjoukseen rauhassa ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

→ Rahat saapuvat nopeasti tilille

Jos lainapäätöksen saaminen on nopeaa, niin samoin on myös lainan saaminen tilille. Kun mieleinen lainatarjous on löytynyt, se täytyy enää lopullisesti hyväksyä sinun ja pankin puolelta. Tämä tapahtuu myös nopeasti ja sen jälkeen laina on valmis siirrettäväksi sinun tilillesi. Mikäli sinulla on tili jossakin isoista pankeista, rahat ovat parhaimmillaan jo vartissa tai usein saman päivän aikana käytössäsi. Joidenkin pikkupankkien kohdalla siirrossa voi mennä muutama pankkipäivä.

→ Hakeminen onnistuu vuorokauden ympäri

Netissä lainahakemus on mahdollista lähettää mihin tahansa kellonaikaan. Alustava lainapäätös voi tulla automaattisen hakemuksen käsittelyn ansiosta keskellä yötä, jos silloin satut hakemuksen lähettämään. Varsinainen laina voidaan siirtää tilillesi klo 7-23 välisenä aikana, sillä uuden lainan maksaminen yöaikaan ei lain mukaan ole mahdollista.

Täytä helppo ja nopea hakemuksemme, ja haemme sinulle lainatarjoukset useilta eri rahoituslaitokselta. Voit saada haluamasi lainan jo 15 minuutissa.

Kenelle nettilainaa voidaan myöntää?

Jokaisesta hakijasta tehdään arvio hakemuksen perusteella. Lainan myöntämiseen vaikuttavat monet seikat. Yleisimmät perusehdot lainan myöntämiseen ovat seuraavat:

  • Lainaa voidaan myöntää vähintään 18-vuotiaalle hakijalle. Monet lainapaikat vaativat hieman korkeampaa, noin 20 vuoden, ikää.
  • Hakijalla täytyy olla riittävästi tuloja, joilla haettu lainamäärä on mahdollistaa maksaa takaisin. Tulot voivat olla palkkaa, mutta myös esimerkiksi työttömälle tai opiskelijalle maksettavat tuet käyvät.
  • Hakijan luottotietojen on oltava kunnossa. Jos hakija on tällä hetkellä luottotiedoton, mikään luotettava lainapaikka ei myönnä vakuudetonta lainaa. Luottotiedot tarkistetaan automaattisesti Suomen Asiakastiedon kautta hakemusta lähetettäessä.
  • Hakijalla tulee olla suomalainen pankkitili ja vakituinen asuinosoite Suomessa.

Näiden seikkojen lisäksi rahoituslaitoksilla voi olla muita vähimmäisvaatimuksia hakijalle. Lopulliseen lainapäätökseen vaikuttavat monet eri asiat, eli vaikka täyttäisit yllä mainitut ehdot, lainan saaminen ei ole täysin varmaa.

Näin lainaat turvallisesti netistä

Onko netistä lainaaminen turvallista?

Lähtökohtaisesti lainan hakeminen ja ottaminen netissä on turvallista. Sinua saattaa kuitenkin mietityttää saatko lainapaikalta oikeasti rahaa ja onko omien tietojesi antaminen turvallista.

Valitettavasti lainaajien suureen joukkoon mahtuu silloin tällöin myös vilpillisesti toimivia tahoja. Lainapaikan valinnassa kannattaa pitää maalaisjärki mukana. Jos jokin epäilyttää sinua lainapaikan verkkosivuilla, ehdoissa tai netistä löytyvissä muiden asiakkaiden kokemuksissa, mieti tarkkaan hakemuksen täyttämistä.

Jos lainapaikka ei ole sinulle entuudestaan millään tavalla tuttu, kannattaa katsoa löytyisikö siitä muiden kokemuksia netistä. Esimerkiksi me teemme yhteistyötä vain luotettavaksi todettujen ja vakavaraisten rahoituslaitosten kanssa. Nämä palveluntarjoat ovat hyvämaineisia Suomen tai Ruotsin pankkivalvonnan alaisia yrityksiä.

Katso, millä hinnalla saat netistä lainaa

Valikko