Luotto nopeasti tilille - hae vakuudetonta luottoa 100 - 60 000 €

Hakemalla luottoa netistä ratkaiset lainarahan tarpeesi helposti ja nopeasti. Raha.fi kilpailuttaa luottohakemuksesi maksutta useilla eri lainanmyöntäjillä. Listaamme sinulle löydetyt luotot, jolloin voit helposti vertailla saamiasi tarjouksia keskenään. Näin löydät halvimman luoton nopeammin. Voit saada luottoa kauttamme jopa 60 000 € asti täysin ilman vakuuksia.

Raha.fi:ssä voit yhden yksinkertaisen hakemuksen täyttämällä saada parhaimmillaan useita luottotarjouksia. Sinun ei kuitenkaan ole pakko ottaa mitään tarjotuista luotoista vastaan, vaan voit huoletta katsoa, millä hinnalla saisit luottoa. Tutustu rauhassa valikoimaan ja vertaile eri lainoja keskenään löytääksesi juuri sinulle parhaat luotot.

Suosittu luottomuoto on luottotili, jolta voit nostaa lisää rahaa aina oman tarpeesi mukaan. Joustava luotto sopii erityisen hyvin tilanteeseen, jossa et ole täysin varma tarvitsemastasi lainasummasta tai epäilet joutuvasi hakemaan uutta lainaa tulevaisuudessa.


Täytä maksuton hakemuksemme ja saat vastauksena alustavan lainapäätöksen välittömästi! Tarjoukset eivät vielä sido sinua ottamaan lainaa, joten voit kokeilla hakemusta vapaasti.

Hae luottoa

Näin haet luottoa helposti verkossa

Meidän kauttamme tavoitat yhdellä hakemuksella useita luottoa myöntäviä rahoituspalveluita. Sinun on siis mahdollista saada useampi kuin yksi luottotarjous kerralla.

Täytä hakemukseen perustietosi

Hakemuksemme täyttäminen onnistuu näppärästi niin tietokoneella, puhelimella kuin tabletillakin mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Sinun tulee täyttää vain tärkeät perustiedot sekä tulojasi ja mahdollisia muita lainojasi koskevat tietodot. Hakemus ei vie kuin muutamia minuutteja aikaasi. Luottoa ei ole mahdollista saada mistään ilman hakemuksen täyttämistä ja lähettämistä, joten tätä pakollista osuutta et pääse millään pakoon! Hakemuksestamme on kuitenkin tehty mahdollisimman nopea ja helppo täytettävä.

Valitse luoton suuruus ja laina-aika

Sinulla on varmasti mielessä jo tietty luottosumma, jonka haluat lainata. Summa voi olla mitä tahansa 100 - 60 000 € väliltä. Maksuaikaa on mahdollista saada noin kuukaudesta jopa 15 vuoteen asti. Ennen hakemuksen lähettämistä voit vielä tarkastella laskurilla, millainen kuukausierä sinulle tulee lyhennettäväksi valitsemallasi lainasummalla ja maksuajalla. Näet tässä vaiheessa hyvän arvion kuukausierän suuruudesta. Lopullinen kuukausierän suuruus on esillä virallisessa lainatarjouksessa.

Tutustu sinulle löydettyihin luottotarjouksiin

Lähetämme hakemuksesi useille eri rahoituspalveluille ja pankeille samanaikaisesti. Vastaukset tulevat heti, joten sinun ei tarvitse odottaa tietoa luoton saamisesta pitkään. Ainoastaan yöaikaan luottopäätöksen saaminen heti ei ole mahdollista. Parhaassa tapauksessa voimme näyttää sinulle useita hyviä luottotarjouksia. Sinulla on nyt mahdollisuus tutustua eri tarjouksiin tarkemmin ja valita niistä mielestäsi sopivin. Suosittelemmekin tutustumaan tarjouksiin hyvin ja vertailemaan niitä keskenään.

Hyväksy ja nosta paras luotto

Varsinainen luoton ottaminen tapahtuu hyväksymällä tarjous verkkopankkitunnuksilla tunnistautuen. Myönnetty laina siirretään mahdollisimman nopeasti käyttöösi. Parhaimmassa tapauksessa se tapahtuu jopa 15 minuutissa, mutta yleensä voimme puhua saman päivän aikana tapahtuvasta siirrosta. Se, missä pankissa tilisi on, vaikuttaa siirron nopeuteen. Luoton ehdoissa on yleensä tarkin tieto luoton saamisen kestosta.

Katso millä hinnalla sinulle tarjotaan luottoa

Hae nyt

Miksi kannattaa hakea luottoa netistä

Nykyään luoton hakeminen tapahtuu kaikista helpoiten ja nopeiten netissä.

Nopea luotto

Sähköinen hakemus mahdollistaa sen, että itse hakuvaiheeseen ei tuhraannu aikaa muutamia minuutteja pidempään. Koko haku tapahtuu netissä. Esimerkiksi hakemuksen tueksi mahdollisesti pyydettävät liitteet, kuten kopio palkkakuitista, on mahdollista toimittaa sähköisesti. Alustava lainapäätös pystytään antamaan heti ja lopullisen sopimuksen saa hyväksyttyä verkkopankkitunnuksilla.

Kaikki luotot yhdellä hakemuksella

Lähetämme hakemuksesi puolestasi usealle eri lainanmyöntäjälle: näin voit saada enemmän kuin yhden myönteisen luottopäätöksen kerralla. Jos lähettäisit itse hakemukset jokaiseen paikkaan, johon me lähetämme, sinulla kuluisi siihen aikaa useampia tunteja. Lisäksi et ehkä tunne kaikkia niitä lainapalveluita, joista sinun on mahdollista hakea luottoa. Palvelumme on sinulle täysin maksuton alusta loppuun.

Luotto heti tilille

Haluat varmasti uuden luoton käyttöösi mahdollisimman nopeasti. Onneksi rahojen saamista ei tarvitse odottaa - hyväksytty laina on käytössäsi yleensä jo samana päivänä. Joidenkin pienempien pankkien kohdalla luoton siirtymisessä tilille voi kestää maksimissaan pari pankkipäivää. Jos haet uutta luottoa yöaikaan, voidaan se siirtää tilillesi aikaisintaan aamulla. Jos sinulla on jo olemassa oleva luottotili, voit nostaa sieltä rahaa mihin aikaan tahansa.

Joustavat luotot

Useat luotot on tehty ominaisuuksiltaan hyvin joustaviksi ja käyttäjäystävällisiksi. Luoton ehdoista riippuen saatat voida muun muassa nostaa lainasumman osissa, maksaa luoton suunniteltua nopeammin takaisin tai vaikka hakea maksuvapaata kuukautta. Kaikki riippuu tietenkin valitsemastasi luotosta. Luotoissa onkin paljon valinnanvaraa, sillä monet rahoituspalvelut tarjoavat niitä.

Kenelle luottoa voidaan myöntää?

Luottoa voidaan myöntää useimmille hakijoille, joilla on ainakin seuraavat tärkeät perusasiat kunnossa:

Tulot

Hakijalla täytyy olla sellaiset tulot, että haettu summa on mahdollistaa maksaa takaisin niin, että rahaa jää muuhunkin elämiseen.

Luottotiedot

Jotta laina voidaan myöntää, hakijan luottotietojen on oltava kunnossa, eli niissä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Ikä ja asuinpaikka

Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias henkilö, jonka pankkitili ja asuinosoite ovat Suomessa.

Usein kysytyt kysymykset

Tästä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin liittyen luoton hakemiseen ja saamiseen. Löydät lisää tarkkoja tietoja luoton ehdoista saatuasi luottotarjouksen.

Teemme Raha.fi -palvelussa yhteistyötä vain luotettavaksi todettujen ja vakavaraisten pankkien sekä rahoituslaitosten kanssa. Nämä palveluntarjoat ovat hyvämaineisia Suomen tai Ruotsin pankkivalvonnan alaisia yrityksiä.

Vakuudettomuus on helppo ymmärtää silloin, kun ensin tarkastelemme mitä vakuudet ovat. Lainan vakuus voi olla esimerkiksi omistamasi asunto tai auto. Silloin kun et syystä tai toisesta pysty maksamaan lainaasi takaisin, puuttuvat rahat otetaan lainan vakuudesta.

Vakuuksien lisäksi lainalle voidaan vaatia takaajia. Takaajat ovat henkilöitä, jotka laittavat omaa omaisuuttaan sinun lainasi vakuudeksi. Jos et maksa lainaa takaisin, takaajasi joutuvat maksamaan lainan puolestasi.

Vakuudettomassa luotossa et tarvitse mitään yllä mainituista. Vakuudettomuus yleensä heijastuu luoton korossa eli vakuudettomassa luotossa on jonkin verran korkeampi korko kuin vakuudellisessa.

Hakemuksen täyttämisestä selviää yleensä noin 10 minuutissa. Jos haet isoa lainasummaa, sinulta voidaan pyytää liitteitä, jotka voit toimittaa sähköisesti.

  • Pyydämme sinulta vain luoton myöntämisen kannalta oleellisia tietoja.
  • Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti.
  • Me emme jaa tai myy tietojasi ulkopuolisille.
  • Luotonhakulomakkeemme on suojattu vahvalla SSL-salauksella. Lomakkeen kautta lähetetyt tiedot säilyvät turvassa.

Rahat pyritään siirtämään mahdollisimman nopeasti sen jälkeen, kun olet hyväksynyt luottotarjouksen ja luotto on myönetty lopullisesti. Moniin yleisimpiin pankkeihin luotto pystytään siirtämään jo saman pankkipäivän aikana eli mahdollisesti hyvin pian. Tarkkaa aikaa on vaikea sanoa, sillä siihen vaikuttavat lainapalvelu, josta otat luoton sekä pankki, jossa tilisi on. Pienempiin pankkeihin siirto yleensä kestää maksimissaan muutaman pankkipäivän.

Lue asiantuntijoidemme vinkkejä

Haluamme auttaa Sinua säästämään arjen raha-asioissa.

Lainaa netistä

Lainaa netistä

Lainan hakeminen suoraan netistä säästää huomattavasti aikaa ja vaivaa. Saat lainan parhaimmassa tapauksessa jo vartin sisällä hakemisesta.

Lue lisää
Lainaa 2000 €

Lainaa 2000 €

2000 € laina tai joustava luotto on erittäin suosittu laina ja tarjontaa on paljon. Tutustu ja hae tarjous 2000 € lainalle vaikka heti.

Lue lisää
Tarkista luottotietosi

Katso omat luottotiedot ilmaiseksi

Tiesitkö, että sinulla on oikeus tarkistaa luottotietosi täysin ilmaiseksi? Katso tästä, miten se tapahtuu.

Lue lisää