Luotto heti: hae 100 - 60 000 € nopea luotto helposti

Luottoa on mahdollista hakea aina muutamasta sadasta jopa 60 000 € asti täysin ilman vakuuksia. Täyttämällä hakemuksen löydät edullista luottoa helposti. Listaamme kaikki luotot ja näytämme sinulle parhaiten sopivimmat vaihtoehdot.

Hakemalla luottoa netistä ratkaiset lainarahan tarpeesi helposti ja nopeasti. Esimerkiksi meidän kauttamme saat yhden yksinkertaisen hakemuksen täyttämällä parhaimmassa tapauksessa useita luottotarjouksia. Sinun ei kuitenkaan ole pakko ottaa jotakin tarjotuista luotoista, vaan voit huoletta katsoa, millä hinnalla saisit luottoa. Voit rauhassa tutustua valikoimaan ja vertailla eri lainoja keskenään löytääksesi juuri sinulle parhaat luotot.

Hyvin yleinen valinta on 2000 euron laina, joka käytetään monenlaisiin arjen hankintoihin. Voit käyttää luottoa oman valintasi mukaan, mihin ikinä sitä tarvitsetkin. Monet luotot ovat lisäksi joustavia, eli voit nostaa lisää rahaa luotoltasi aina tarpeen mukaan eikä koko summaa ei ole pakko käyttää. Joustava luotto sopii erityisen hyvin tilanteeseen, jossa et ole täysin varma tarvitsemastasi lainasummasta.


Täytä maksuton hakemuksemme ja saat vastauksena lainapäätöksen heti. Tarjoukset eivät vielä sido sinua ottamaan lainaa, joten hae rohkeasti.

Hae luottoA heti

Näin haet luottoa helposti

Meidän kauttamme tavoitat vain yhdellä hakemuksella useita luottoa myöntäviä rahoituspalveluja. Voit saada useita hyviä luottotarjouksia sekä luottoa nopeasti tilillesi.

Täytä perustiedot hakemukseen

Hakemuksen täyttäminen onnistuu näppärästi niin tietokoneella, puhelimella kuin tabletillakin mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Sinun tulee täyttää vain tärkeät perustiedot sekä tulojasi ja mahdollisia muita lainoja ja luottoja koskevia tietoja. Hakemus vie vain muutamia minuutteja aikaasi. Luottoa ei ole mahdollista saada mistään ilman hakemuksen täyttämistä ja lähettämistä, joten tätä pakollista osuutta et pääse millään pakoon! Hakemuksesta on kuitenkin tehty todella nopea ja helppo täytettävä, joten sitä on turha pelätä.

Valitse luoton suuruus ja pituus

Sinulla on varmasti mielessä jo tietty luottosumma, jonka haluat lainata. Summa voi olla mitä tahansa 100 - 60 000 € välistä. Maksuaikaa on mahdollista saada noin kuukaudesta jopa 15 vuoteen asti. Ennen hakemuksen lähettämistä voit vielä tarkastella, millainen kuukausierä sinulle tulee lyhennettäväksi valitsemallasi lainasummalla ja maksuajalla, ja voit muuttaa niitä tarpeen mukaan. Näet tässä vaiheessa hyvän arvion kuukausierän suuruudesta. Lopullinen kuukausierän suuruus on esillä virallisessa lainatarjouksessa.

Tutustu luottotarjouksiin

Lähetämme hakemuksesi useille eri rahoituspalveluille ja pankeille samanaikaisesti. Vastaukset tulevat heti, joten sinun ei tarvitse odottaa tietoa luoton saamisesta pitkään. Ainoastaan yöaikaan luottopäätöksen saaminen heti ei ole mahdollista. Parhaassa tapauksessa voimme näyttää sinulle useita hyviä luottotarjouksia. Sinulla on nyt mahdollisuus tutustua eri tarjouksiin tarkemmin ja valita niistä mielestäsi sopivin. Suosittelemmekin tutustumaan tarjouksiin hyvin ja vertailemaan niitä keskenään.

Hyväksy ja nosta paras luotto

Varsinainen luoton ottaminen tapahtuu hyväksymällä tarjous verkkopankkitunnuksilla tunnistautuen. Myönnetty laina siirretään mahdollisimman nopeasti käyttöösi. Parhaimmassa tapauksessa se tapahtuu jopa 15 minuutissa, mutta yleensä voimme puhua saman päivän aikana tapahtuvasta siirrosta. Se, missä pankissa tilisi on, vaikuttaa siirron nopeuteen. Luoton ehdoissa on yleensä tarkin tieto luoton saamisen kestosta.

Katso, millä hinnalla saat luottoa

Hae nyt

Miksi kannattaa hakea luottoa netistä

Nykyään luoton hakeminen tapahtuu kaikista helpoiten ja nopeiten netissä. Tässä sinulle muutamia keskeisiä syitä, miksi näin on.

Nopea luotto

Sähköinen hakemus mahdollistaa sen, että itse hakuvaiheeseen ei tuhraannu aikaa muutamia minuutteja pidempään. Kaikki tapahtuu netissä – myös hakemuksen tueksi mahdollisesti pyydettävät liitteen, kuten kopio palkkakuitista, on mahdollista toimittaa sähköisesti. Alustava lainapäätös pystytään antamaan heti. Vaikka kaikki tapahtuukin netissä, tärkeät tiedot ovat turvattu hyvin. Hakemuksissa käytetään vahvaa SSL-salausta, ja hakija tunnistetaan verkkopankkitunnusten avulla.

Kaikki luotot yhdellä hakemuksella

Tavoitat yhdellä hakemuksella useat eri luottoa tarjoavat rahoituspalvelut, ja myös uudet luotot ovat mukana valikoimassa. Lähetämme hakemuksesi puolestasi useaan paikkaan: näin voit saada enemmän kuin yhden myönteisen luottopäätöksen. Jos lähettäisit itse hakemukset jokaiseen paikkaan, johon me lähetämme, sinulla kuluisi siihen aikaa useampia tunteja. Lisäksi et ehkä tunne kaikkia niitä lainapalveluita, joista sinun on mahdollista hakea luottoa.

Rahat heti tilille

Haluat varmasti uuden luoton käyttöösi mahdollisimman nopeasti. Onneksi rahojen saamista ei tarvitse odottaa: hyväksytty laina on käytössäsi yleensä jo samana päivänä. Vain joidenkin pienempien pankkien kohdalla luoton siirtymisessä tilille voi kestää maksimissaan pari pankkipäivää. Jos haet uutta luottoa yöaikaan, sinulle voidaan myöntää se aikaisintaan aamulla. Jos sinulla on jo olemassa oleva luottotili, voit luonnollisesti nostaa sieltä rahaa mihin aikaan tahansa.

Joustava luotto

Useat luotot ovat tehty ominaisuuksiltaan hyvin joustaviksi ja käyttäjäystävällisiksi. Voit esimerkiksi nostaa lainasumman osissa, maksaa luoton nopeammin takaisin, tai vaikka hakea maksuvapaata. Kaikki riippuu tietenkin valitsemastasi luotosta. Luotoissa onkin paljon valinnanvaraa, sillä niin monet rahoituspalvelut tarjoavat niitä. Luonnollisesti valitsemasi luoton ehdot kertovat tarkemmin sen ominaisuuksista.

Kenelle luottoa voidaan myöntää?

Luottoa voidaan myöntää useimmille hakijoille, joilla on ainakin seuraavat tärkeät perusasiat kunnossa:

Tulot

Hakijalla täytyy olla sellaiset tulot, että haettu summa on mahdollistaa maksaa takaisin niin, että rahaa jää muuhunkin elämiseen.

Luottotiedot

Jotta laina voidaan myöntää, hakijan luottotietojen on oltava kunnossa, eli niissä ei saa olla merkintöjä.

Ikä ja asuinpaikka

Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias henkilö, jonka pankkitili sekä asuinosoite ovat Suomessa.

Usein kysytyt kysymykset

Tästä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin liittyen luoton hakemiseen ja saamiseen. Löydät lisää tarkkoja tietoja luoton ehdoista saatuasi luottotarjouksen.

Teemme Raha.fi-palvelussa yhteistyötä vain luotettavaksi todettujen ja vakavaraisten pankkien sekä rahoituslaitosten kanssa. Nämä palveluntarjoat ovat hyvämaineisia Suomen tai Ruotsin pankkivalvonnan alaisia yrityksiä.

Vakuudettomuus on helppo ymmärtää silloin, kun ensin tarkastelemme mitä vakuudet ovat. Lainan vakuus voi olla esimerkiksi omistamasi asunto tai auto. Silloin kun et syystä tai toisesta pysty maksamaan lainaasi takaisin, puuttuvat rahat otetaan lainan vakuudesta.

Vakuuksien lisäksi lainalle voidaan vaatia takaajia. Takaajat ovat henkilöitä, jotka laittavat omaa omaisuuttaan sinun lainasi vakuudeksi. Jos et maksa lainaa takaisin, takaajasi joutuvat maksamaan lainan puolestasi.

Vakuudettomassa luotossa et tarvitse mitään yllä mainituista. Vakuudettomuus yleensä heijastuu luoton korossa eli vakuudettomassa luotossa on jonkin verran korkeampi korko kuin vakuudellisessa.

Hakemuksen täyttämisestä selviää yleensä noin 10 minuutissa. Jos haet isoa lainasummaa, sinulta voidaan pyytää liitteitä, jotka voit toimittaa sähköisesti.

  • Pyydämme sinulta vain luoton myöntämisen kannalta oleellisia tietoja.
  • Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti.
  • Me emme jaa tai myy tietojasi ulkopuolisille.
  • Luotonhakulomakkeemme on suojattu vahvalla SSL-salauksella. Lomakkeen kautta lähetetyt tiedot säilyvät turvassa.

Rahat pyritään siirtämään mahdollisimman nopeasti sen jälkeen, kun olet hyväksynyt luottotarjouksen ja luotto on myönetty lopullisesti. Moniin yleisimpiin pankkeihin luotto pystytään siirtämään jo saman pankkipäivän aikana eli mahdollisesti hyvin pian. Tarkkaa aikaa on vaikea sanoa, sillä siihen vaikuttavat lainapalvelu, josta otat luoton sekä pankki, jossa tilisi on. Pienempiin pankkeihin siirto yleensä kestää maksimissaan muutaman pankkipäivän.

Lue asiantuntijoidemme vinkkejä

Haluamme auttaa Sinua säästämään arjen raha-asioissa.

Lainaa netistä

Lainaa netistä

Lainan hakeminen suoraan netistä säästää huomattavasti aikaa ja vaivaa. Saat lainan parhaimmassa tapauksessa jo vartin sisällä hakemisesta.

Lue lisää
Lainaa 2000 €

Lainaa 2000 €

2000 € laina tai joustava luotto on erittäin suosittu laina ja tarjontaa on paljon. Tutustu ja hae tarjous 2000 € lainalle vaikka heti.

Lue lisää
Tarkista luottotietosi

Katso omat luottotiedot ilmaiseksi

Tiesitkö, että sinulla on oikeus tarkistaa luottotietosi täysin ilmaiseksi? Katso tästä, miten se tapahtuu.

Lue lisää