Lainaa 1000 € edullisesti ja vaivattomasti jo tänään

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Nopea hakemus

Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Se vie vain pari minuuttia. Kysymme sinulta vain tärkeimmät kysymykset.

Useita 1000 € lainatarjouksia

Pyydämme sinulle tarjouksen usealta rahoituslaitokselta. Saat tutustua tarjouksiin rauhassa ja valita niistä parhaan.

Rahat nopeasti tilille

Myönnetty laina voi olla käytössäsi parhaimmillaan jo vain 15 minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Mistä kannattaa hakea lainaa 1000 euroa?

1000 € laina ei ole mikään harvinaisuus lainamarkkinoilla. Usean vakuudetonta lainaa tarjoavan rahoituslaitoksen pienin lainasumma on juuri tuhat euroa. Koska lainatarjontaa on paljon, ihan ensimmäiseen lainatarjoukseen ei kannata tarttua. Monen hakijan toiveena on lisäksi löytää kaikista halvin 1000 euron laina. Mutta mistä sellaisen löytää? Halvimman lainan löytämiseen voi kulua tovi, jos alat käymään lainapaikkojen tarjontaa läpi yksitellen. Useissa paikoissa lainan korko on hakijakohtainen: et tiedä, mihin hintaan saisit lainan ennen hakemuksen lähettämistä. Edullinen laina löytyy näppärämmin lainojen vertailua ja lainojen kilpailutusta tekevän palvelun kautta. Sellainen on esimerkiksi Raha.fi, jossa täytät yhden hakemuksen ja saat alustavat lainatarjoukset useilta eri lainantarjoajilta samantien. Tarjousten vertaaminen keskenään on helppoa ja halvin laina erottuu hyvin joukosta. Jos mielestäsi tarpeeksi halpaa lainaa ei tarjota, sinun ei tarvitse hyväksyä yhtäkään tarjouksista.

Toimi näin hakiessasi lainan Raha.fi:n avulla:

 1. Valitse summa ja laina-aika sivun yläreunan laskurilla. Samalla näet arvion kuukausierästä.
 2. Täytä hakemus. Vastaa kaikkiin hakemuksessa kysyttyihin tietoihin, joita ovat muun muassa henkilötietosi, tiedot työtilanteestasi, tuloistasi, asumismuodostasi, ja muista lainoista. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.
 3. Lähetä hakemus ja saat vastaukset heti. Pyydämme sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen yhteistyökumppaneinamme toimivilta rahoituslaitoksilta.
 4. Jos et saa lainapäätöstä, suosittelemme sinulle muita sopivia lainoja, joita voit halutessasi hakea.

Raha.fi:n kautta haet 1000 € ilman vakuuksia ja saat parhaat tarjoukset välittömästi. Palvelumme on sinulle ilmainen.

Millaisia lainoja on tarjolla?

Voit saada 1000 euroa lainaa joko kertalainana tai joustoluottona. Kertalaina siirretään tilillesi kokonaisuudessaan välittömästi hyväksymispäätöksen jälkeen. Joustoluotto on luottotili 1000 € luottorajalla ja joustavalla nostomahdollisuudella. Molemmilla lainoilla on hyvät ja huonot puolensa. Molemmat lainat voi saada heti tilille ja niitä varten ei tarvita vakuuksia tai henkilötakaajia.

Koko laina kerralla tilille
Kertalainana tilillesi siirretty könttäsumma on oiva valinta silloin, kun sinulla on tarve koko lainasummalle välittömästi. Käytät lainarahan siis heti siihen tarkoitukseen, mihin olet sen ottanut. Tätä lainaa ei kannata lepuuttaa tilillä huvin vuoksi tai pitää sitä varalla, sillä lyhennykset, korko ja muut kulut alkavat juosta välittömästi lainan siirryttyä sinulle. Ethän halua maksaa lainasta, jota et käytä mihinkään.

Nostoja joustavasti tarpeen mukaan
Joustoluotto taas sopii paremmin tilanteeseen, jossa et käytä koko lainasummaa heti tai et ole varma kuinka paljon lainaa oikeastaan tarvitset. Joustavassa lainassa korkoa maksetaan vain nostetusta summasta eikä koko luottorajan summasta. Eli jos sinulla on 1000 € luottoraja ja olet nostanut luottotililtä vain 750 €, maksat korkoa vain 750 € summasta. Mahdolliset tilinhoitokulut maksat kuitenkin joustoluotostakin, vaikka et nostaisi tililtä euroakaan. Hoitokulut eivät ole sidonnaisia nostettuun lainasummaan, vaan ne pysyvät samana koko tilin olemassaolon ajan.

Myönnetäänkö 1000 euroa ilman vakuuksia?

1000 euron suuruista lainaa varten ei tarvita lainkaan vakuuksia tai toisia henkilöitä takaamaan sitä. Vakuuksilla tarkoitetaan hakijan omaisuutta, joka on ikään kuin lainan panttina silloin, jos takaisinmaksun kanssa on vaikeuksia.

Vakuudettomat lainat ovat erittäin haluttuja, sillä niiden hakeminen on helpompaa kuin vakuudellisen lainan järjestäminen. Vakuudettomien lainojen korot laskivat uuden korkokaton myötä reippaasti, joten nykyään vakuudettoman lainan voi saada edulliseen hintaan.

Myös vakuudellisia 1000 euron lainoja on olemassa. Niitä voi tiedustella esimerkiksi omasta pankista.

Kuinka pitkällä maksuajalla lainan voi saada?

1000 € lainan saa helposti pitkällä maksuajalla, joka voi olla muutamia vuosia. Hakiessasi lainaa saat lähes poikkeuksetta itse valita sopivan pitkän maksuajan. Jos lainantarjoaja jostain syystä katsoo, että laina-aika on liian pitkä, saamassasi lainatarjouksessa voi olla haluamaasi lyhyempi laina-aika.

Valitse kuukausierä, jonka maksaminen ei tee sinulle tiukkaa. Älä kuitenkaan valitse todella pitkää maksuaikaa saadaksesi hyvin pienen kuukausierän, jos pystyisit todellisuudessa isompaankin lyhennykseen. Liian pitkällä laina-ajalla on muutamia negatiivisia vaikutuksia, kuten:

 • Maksat lainasta paljon korkokuluja pitkän ajan kuluessa.
 • Tilinhoitomaksut, jos niitä on, peritään sinulta joka kuukausi.
 • Pitkä maksuaika kaventaa lainaa tarjoavien rahoituslaitosten määrää.
 • Uuden lainan saaminen voi vaikeutua, jos sinulla on avointa lainaa jäljellä.

Pyri siis mahdollisimman reippaaseen takaisinmaksuun. Aina nopea takaisinmaksu ei kuitenkaan ole järkevää. Näin on esimerkiksi silloin, kun oma rahatilanteesi ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi hyvä muutamaan suureen kuukausittaiseen lyhennykseen. Silloin pienet kuukausilyhennykset ovat paikallaan. Kuukausierää ei ole syytä mitoittaa liian suureksi koron pelossa, jotta et joudu ottamaan lisää lainaa selvitäksesi lainakuluista. Se on kierre, johon joutumista tulisi välttää.

Alla näet esimerkkejä laina-ajan pituuden vaikutuksesta kuukausierään.

 • 1000 € laina 2 vuoden maksuajalla: kuukausierä 49 €
 • 1000 € laina 6 kuukauden maksuajalla: kuukausierä 177 €

Lyhennyksissä on 128 euron ero, mikä on paljon. Huomioi, että laskelmat ovat vain arvioita kuukausierästä.

Halvin 1000 euron laina löytyy vertailemalla tarjouksia

Milloin laina on tilillä?

Lainan saa useimmiten heti tilille. Tämä on mahdollista, koska lainaa varten ei tarvitse vakuuksia tai takaajia. Hakemisesta on tehty erittäin nopeaa: kaiken hakemuksesta mahdollisiin liitteisiin voi toimittaa sähköisesti. Lainapäätöskin pystytään antamaan heti. Laina voidaan siis hyväksyä ja siirtää lainaajalle jo muutamien minuuttien kuluttua hakemuksen lähettämisestä.

Pankkiyhteydet voivat joissain tapauksissa viivyttää lainan saantia 1-2 arkipäivällä. Jos lainaajalla on pankkitili jossakin isoimmista suomalaisista pankeista, rahat ovat yleensä tilillä jo samana päivänä.

Helppoudesta ja nopeudesta huolimatta lainaa ei tule ottaa hetken mielijohteesta, vaan sitä kannattaa aina harkita ja ottaa se vain todelliseen tarpeeseen. Vaikka lainasumma ei tuntuisikaan nyt isolta, siitä riittää maksettavia kuluja pitkäksi ajaksi.

Myönnetäänkö 1000 euron laina työttömälle?

Hakijalla täytyy olla lainattavaan summaan nähden riittävät tulot. Tulot voivat olla niin palkkaa kuin muitakin maksettuja etuuksia tai avustuksia. Niinpä myös työtön, opiskelija tai eläkeläinen voivat saada lainaa. Tärkeintä on, että tulot riittävät hyvin lainan takaisinmaksuun ja muihin elämisen kuluihin kuukaudessa.

Vakituinen työ on aina eduksi lainaa hakiessa. 1000 euroa on kuitenkin sellainen summa, että sen voi saada myös ilman jatkuvaa, kokoaikaista työtä. Tätä isompien lainojen kohdalla tilanne on jo toinen.

Voiko lainan saada ilman luottotietoja?

Lainaa varten tarvitaan puhtaat luottotiedot. Jos sinulla ei ole luottotietoja voit koittaa neuvotella lainasta oman pankkisi kanssa.

Luottotietojen lisäksi hakijalla tulee olla myös:

 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Suomalainen pankkitili

Myös verkkopankkitunnusten omistaminen on suositeltavaa. Hyvin harva lainapaikka myöntää lainaa mobiilivarmenteella, ja sekin tehdään vain erityistapauksissa.

Saako lainan ilman liitteitä?

Lainan voi saada ilman liitteitä, sillä kyseessä on pienehkö lainasumma. Rahoituslaitoksilla on eri käytänteitä liittyen liitteiden pyytämiseen. Jos sinulta halutaan tarkennusta antamiisi tietoihin, sinulta pyydetään yleensä tuloistasi kertovia liitteitä kuten palkkakuitteja. Liitteitä voidaan kysyä vasta hyvin myöhäisessä vaiheessa, kun olet saanut jo alustavan päätöksen.

Täytä nopea hakemus ja saat yhdellä kertaa jopa useita tuhannen euron vakuudettomia lainatarjouksia.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko