Hae 1000 € laina heti edullisesti ja vaivattomasti

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Nopea hakemus

Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Se vie vain pari minuuttia. Kysymme sinulta vain tärkeimmät kysymykset.

Useita 1000 € lainatarjouksia

Pyydämme sinulle tarjouksen usealta rahoituslaitokselta. Saat tutustua tarjouksiin rauhassa ja valita niistä parhaan.

Rahat nopeasti tilille

Myönnetty laina voi olla käytössäsi parhaimmillaan jo vain 15 minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Harkitsetko 1000 € lainan hakemista? Siinä tapauksessa sinun ei tarvitse etsiä sopivaa lainaa kauaa, sillä se on yksi suosituimmista lainasummista. Saat 1000 € lainan ilman vakuuksia ja jopa heti tilillesi.

1000 € laina ei todellakaan ole mikään harvinaisuus lainamarkkinoilla. Sekä kysyntää että sen myötä myös tarjontaa on todella paljon, joten sinun on siis helppo löytää tarpeisiisi sopiva laina netistä. Monen vakuudetonta lainaa tarjoavan rahoituslaitoksen pienin lainasumma on juuri tuhat euroa. Koska lainatarjontaa on paljon, ihan ensimmäiseen lainatarjoukseen ei kannata tarttua. Vertaa 1000 € lainoja keskenään joko itsenäisesti tai maksuttoman palvelumme avulla ennen lopullisen päätöksen tekoa. Haluamme tämän jutun vinkeillä auttaa sinua löytämään, tunnistamaan ja valitsemaan sellaisen lainan, joka on juuri sinun tarpeisiisi sopivin ja halvin 1000 € laina.

Näppärä tapa löytää halvin 1000 € laina

Kaikista järkevin 1000 € laina on tietenkin se halvin laina. Sen voi ottaa vaikka pitkällä maksuajalla ilman, että sivukulut karkaavat pilviin. Mutta mistä sellaisen löytää? Halvimman lainan löytämiseen voi kulua tovi, jos alat käymään lainapaikkojen tarjontaa läpi yksitellen. Useissa paikoissa lainan korko on vielä hakijakohtainen eli et tiedä saisitko lainaa edullisesti vai kalliilla ennen hakemuksen lähettämistä. Halvin laina löytyy näppärästi lainojen vertailua ja kilpailutusta tekevän palvelun kautta. Sellainen on esimerkiksi Raha.fi, jossa täytät yhden hakemuksen ja saat alustavat lainatarjoukset useilta eri lainantarjoajilta samantien. Tarjousten vertaaminen keskenään on helppoa ja halvin laina erottuu hyvin joukosta. Jos mielestäsi tarpeeksi halpaa lainaa ei tarjota, sinun ei tarvitse hyväksyä yhtäkään tarjouksista, vaan voit jatkaa etsintää.

Ilman vakuuksia mutta silti edullisella korolla

1000 € suuruista lainaa varten ei tarvita lainkaan vakuuksia tai toisia henkilöitä takaamaan sitä. Vakuuksilla tarkoitetaan hakijan omaisuutta, joka on ikään kuin lainan panttina silloin, jos takaisinmaksun kanssa on pahoja vaikeuksia. Vakuudettomat lainat ovat erittäin haluttuja, sillä niiden hakeminen ja saaminen on helpompaa kuin vakuudellisen lainan järjestäminen. Edes korko, joka on hieman korkeampi kuin vakuudellisen lainan korko, ei ole yleensä niin suuri etteikö lainaa kannattaisi lainkaan ottaa ilman vakuuksia. Vakuudettomien lainojen korot laskivat uuden korkokaton myötä reippaasti, joten nykyään 1000 € vakuudettoman lainan voi saada kirjaimellisesti edulliseen hintaan.

Halvin 1000 euron laina löytyy vertailemalla tarjouksia

Voit oikeasti saada tuhat euroa heti tilille

Tarve 1000 euron suuruiselle lainalle voi syntyä yhtäkkiä. Siihen tarvitaan vain vaikkapa äkillinen sairastuminen ja sitä seuraavat lääkärikäynnit. Tonnia ei välttämättä löydy säästötililtä, joten ainoa ratkaisu on sen lainaaminen. Onneksi 1000 € lainan saa useimmiten heti tilille. Tämä on mahdollista, koska lainaa varten ei tarvitse vakuuksia tai takaajia.  Hakemisesta on tehty erittäin nopeaa: kaiken hakemuksesta mahdollisiin liitteisiin voi toimittaa sähköisesti. Lainapäätöskin pystytään antamaan heti. Laina voidaan siis hyväksyä ja siirtää lainaajalle jo muutamien minuuttien kuluttua hakemuksen lähettämisestä. 1000 € laina on siis todellinen pikalaina.

Pankkiyhteydet voivat aiheuttaa pientä viivästystä, joka on kuitenkin vain 1-2 arkipäivän luokkaa. Jos lainaajalla on pankkitili jossakin isoimmista suomalaisista pankeista, rahat ovat yleensä tilillä jo samana päivänä.

Helppoudesta ja nopeudesta huolimatta 1000 € lainaa ei tule ottaa hetken mielijohteesta, vaan sitä kannattaa aina harkita ja ottaa se vain todelliseen tarpeeseen. Vaikka lainasumma ei tuntuisikaan nyt isolta, siitä riittää maksettavia kuluja pidemmäksi ajaksi.

Raha.fi:n kautta haet 1000 € ilman vakuuksia ja saat parhaat tarjoukset välittömästi. Palvelumme on sinulle ilmainen.

Erilaiset 1000 € lainat

1000 € lainan voi ottaa sekä kertalainana tai joustoluottona. Kertalaina siirretään tilillesi kokonaisuudessaan välittömästi hyväksymispäätöksen jälkeen. Joustoluotto on luottotili 1000 € luottorajalla ja joustavalla nostomahdollisuudella. Molemmilla lainoilla on hyvät ja huonot puolensa. Molemmat lainat voi saada heti tilille ja niitä varten ei tarvita vakuuksia tai henkilötakaajia.

→ 1000 € kerralla tilille
Kertalainana tilillesi siirretty könttäsumma on oiva valinta silloin, kun sinulla on tarve koko 1000 € lainasummalle välittömästi. Käytät lainarahan siis heti siihen tarkoitukseen, mihin olet sen ottanut. Tätä lainaa ei kannata lepuuttaa tilillä huvin vuoksi tai pitää sitä varalla, sillä lyhennykset, korko ja muut kulut alkavat juosta välittömästi lainan siirryttyä sinulle. Ethän halua maksaa lainasta, jota et edes käytä mihinkään!

→ 1000 € joustavasti tarpeen mukaan
Joustoluotto taas sopii paremmin sellaiseen tilanteeseen, jossa et käytä koko lainasummaa heti tai et ole varma kuinka paljon lainaa oikeastaan tarvitset. Joustoluotoissa periaate on se, että korkoa maksetaan vain nostetusta summasta eikä luottorajan summasta. Eli jos sinulla on 1000 € luottoraja ja olet nostanut luottotililtä vain 750 €, maksat korkoa vain tuosta 750 € summasta. Hoitokulut maksat kuitenkin joustoluotostakin, vaikka et nostaisi tililtä euroakaan. Hoitokulut eivät ole sidonnaisia nostettuun lainasummaan, vaan ne pysyvät samana koko tilin olemassaolon ajan.

Kannattaako ottaa 1000 € laina pitkällä maksuajalla?

1000 € lainan jää suuruutensa puolesta pienten ja isojen lainojen välimaastoon. Jollekin hakijalle se on iso ja tarkoin harkittu lainasumma, ja toiselle se on melko pieni pikavippi, joka otetaan ja maksetaan pois nopeasti. Monelle hakijalle se on kuitenkin laina, jota ei voi maksaa kokonaan takaisin jo seuraavassa kuussa tai edes lähikuukausien aikana ilman, että oma talous menee lyhennykseen tarvittavista summista sekaisin. Siksi onkin yleistä, että 1000 € laina otetaan pidemmäksi aikaa.

1000 € lainan saa helposti pitkällä maksuajalla, joka voi olla jopa useita vuosia. Hakiessasi lainaa saat lähes poikkeuksetta itse valita sopivan pitkän maksuajan. Jos lainantarjoaja jostain syystä katsoo, että laina-aika on liian pitkä, saamassasi lainatarjouksessa voi olla haluamaasi lyhyempi laina-aika. Lainan ottaminen mahdollisimman pitkäksi ajaksi on houkuttelevaa.

Pitkä laina-aika tarkoittaa pientä kuukausierää. Esimerkiksi ottamalla 1000 € lainan 2 vuodeksi, maksat kuukausittain noin 49 € lainanlyhennystä. Puolen vuoden maksuajalla kuukausilyhennys olisi noin 177 €. Lyhennyksissä on yli 128 € ero, mikä on paljon.

Muista tämä, kun haluat mahdollisimman pienen kuukausierän

Pitkä laina-aika ei kuitenkaan ole täysin ongelmaton valinta. Ongelma piilee lainan korossa. Tunnet varmasti koron periaatteen eli jäljellä oleva maksamaton lainasumma kasvaa korkoa joka kuukausi sille määrätyn korkoprosentin mukaisesti. Jos laina-aika on pitkä, myös korkoa ehtii kertyä maksettavaksi paljon. Aina nopea takaisinmaksu ei kuitenkaan ole järkevää. Näin on esimerkiksi silloin, kun oma rahatilanne ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi hyvä muutamaan suureen kuukausittaiseen lyhennykseen. Silloin pienet kuukausilyhennykset ovat paikallaan ja korko on vain laskettava pakolliseksi pahaksi, joka liittyy lainanottoon väistämättä. Kuukausierää ei ole syytä mitoittaa liian suureksi koron pelossa, jottet joudu ottamaan lisää lainaa selvitäksesi lainakuluista. Se on kierre, johon joutumista tulisi välttää.

Näin teet onnistuneen 1000 euron lainahakemuksen

Onnistunut hakemus parantaa mahdollisuuksiasi saada laina

Näillä ohjeilla onnistut lainanhaussa Raha.fi:ssä tai missä tahansa muuallakin.

  1. Aloita valitsemalla lainalle järkevä maksuaika. Hakemuksessamme olevalla laskurilla voit kokeille eripituisten laina-aikojen vaikutusta kuukausierän suuruuteen. Valitse kuukausierä, jonka maksu ei tee liian tiukkaa mutta älä kuitenkaan valitse todella pitkää maksuaikaa saadaksesi minimaalisen kuukausierän: liian pitkän laina-ajan valinta kaventaa lainaa tarjoavien rahoituslaitosten määrää.
  2. Hakemuksen täyttäminen huolella jo heti alkuvaiheessa auttaa sinua saamaan juuri oikeat lainatarjoukset. Hakemuksessa kysytään vain välttämättömät tiedot, joiden antamiseen menee muutamia minuutteja.  Vastaa kaikkiin kysymyksiin mahdollisimman tarkasti ja totuudenmukaisesti. Jos sinulta halutaan tarkennusta antamiisi tietoihin, sinulta pyydetään yleensä liitteitä kuten palkkakuitteja. Huomaa, että liitteitä voidaan kysyä vasta hyvin myöhäisessä vaiheessa, kun olet saanut jo alustavan päätöksen.
  3. Voit saada yhden tai useita henkilökohtaisia lainapäätöksiä tai tarjouksia. Jos päätöksiä tulee useita, vertaa niiden niitä keskenään etenkin koron osalta. Lainasta saa aina lisätietoja ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Hyvin täytetty hakemus parantaa siis mahdollisuuksiasi löytää juuri sinulle sopiva laina mahdollisimman nopeasti ja pienellä vaivalla. Pelkkä hakemus ei kuitenkaan takaa lainan saantia, jos et täytä lainan yleisiä ehtoja. Niitä voivat olla ikä, tulot, ja työsuhteen muoto. Rahoituslaitoksilla on omat vaatimuksensa näiden ehtojen suhteen, ja esimerkiksi Raha.fi:n hakemus ottaa huomioon eri lainapaikkojen vaatimukset.

Hakijalle asetetut hyvin yleiset ehdot lainan saamiseksi ovat:

  • Vähintään 18 vuoden ikä
  • Tulot, jotka voivat olla niin palkkaa kuin muitakin maksettuja etuuksia tai avustuksia (myös työtön, opiskelija ja eläkeläinen voivat siis saada lainaa)
  • Kunnossa olevat luottotiedot
  • Vakituinen osoite Suomessa
  • Suomalainen pankkitili

Myös verkkopankkitunnusten omistaminen on suositeltavaa. Hyvin harva lainapaikka myöntää lainaa mobiilivarmenteella, ja sekin tehdään vain erityistapauksissa.

Täytä hakemus ja hae 1000 € tilille nyt

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko