Hae edullinen pikaluotto tilille vain muutamassa minuutissa

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Helppo ja nopea hakemus

Täytä helppo hakemuksemme vain muutamassa minuutissa. Saat kerralla useiden rahoituslaitosten tarjoukset.

Löydä halvin pikaluotto

Saat parhaimmillaan useita tarjouksia, joita voit verrata keskenään. Näin löydät edullisimman pikaluoton. Korko on alimmillaan vain 4,5 %.

Rahat nopeasti tilillesi

Kaikki kauttamme haettavat pikaluotot maksetaan hakijalle ilman turhaa odottamista. Voit saada rahat jo minuuteissa lainan myöntämisestä.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Arkielämässä asioita sattuu ja tapahtuu – usein juuri silloin kuin ei pitäisi. Yllättävää rahallista menoa varten avuksi tulee kätevä pikaluotto. Se on ominaisuuksiltaan kuin helppo pikavippi, ja sen voi hakea netistä parhaimmillaan parissa minuutissa eikä valinnanvarasta ole puutetta. Katso tästä vinkkimme halvan luoton hakemiseen ja täytä samalla helppo hakemus.

Pikaluoton hakeminen netissä on helppoa

Pikaluotto kannattaa ehdottomasti hakea netistä, jos sen haluaa nimensä mukaisesti pikaisesti tilille. Lainaa tarjoavia palveluita on todella paljon, mutta hakeminen on kaikissa palveluissa hyvin samanlaista. Nyt kerromme, kuinka haet pikaluottoa ja mitä tapahtuu jätettyäsi hakemuksen.

Hakemuksen täyttäminen

Päätä, millaista luottoa olet hakemassa ja täytä Raha.fi:n lomake. Hakemus näyttää sinulle arvioidun kuukausierän. Sinulle sopivan erän löytääksesi voit säädellä lainasummaa ja takaisinmaksuaikaa. Tämän jälkeen pyydämme sinulta henkilötietosi. Lomakkeen täyttäminen sujuu nopeasti ja usein ilman liitteitä.

Tarjousten vertailu ja hyväksyntä

Lähetettyäsi lainahakemuksen saat mahdolliset lainatarjoukset ja alustavan lainapäätöksen. Et ole sitoutunut vielä mihinkään, vaan voit rauhassa käydä läpi tarjouksia. Sinun ei ole pakko ottaa esitetyistä lainatarjouksista vastaan mitään. Voit myös hakea tarjouksia uudestaan eri lainasummalla ja maksuajalla löytääksesi sinulle sopivimman luoton.

Rahojen siirto tilille

Koska pikaluoton hakemisessa et tarvitse vakuuksia, sujuu lainahakemuksesi käsittely nopeasti. Parhaimmillaan saat rahat tilillesi muutamassa minuutissa. Viikonloput ja pyhäpäivät voivat aiheuttaa viivästyksiä. Lisäksi ensilainan voit saada vain klo 7-23 välisenä aikana.

Takaisinmaksu

Huolehdi, että olet ymmärtänyt luottosi lainaehdot ja erityisesti takaisinmaksua koskevat velvollisuudet. Maksuajat riippuvat lainanmyöntäjästä ja hakemastasi lainasta, mutta pikaluottojen maksuajat ovat tyypillisesti lyhyempiä kuin muissa lainoissa. Keskimäärin maksuaika pikalainoille vaihtelee parista kuukaudesta muutamaan vuoteen. Varmista, että saat maksettua lainasi ajallaan välttääksesi ylimääräisiä kuluja.

Pikaluottoja kannattaa vertailla, jotta ei maksa liikaa

Luoton kilpailuttaminen kannattaa aina riippumatta siitä, millaista lainaa hakee. Kilpailuttaminen ja lainatarjousten vertaileminen mahdollistavat halvimman lainan löytämisen. Se ei tee lainan hakemisesta hidasta. Tämä pätee myös pikaluottoihin. Vaikka pikalainaa haetaan tyypillisesti kiireellisessä tilanteessa, eri tarjousten vertaaminen ennen luoton lopullista ottamista on tärkeää.

Pikaluottotarjousten vertaileminen onnistuu Raha.fi:n avulla. Täytettyäsi hakemuksen sinulle haetaan lainatarjoukset eri rahoituslaitoksilta. Saat tarjoukset heti. Sinun on helppo valita niistä sopiva pikaluotto ja pääset heti viimeistelemään hakemuksen ja nostamaan rahat.

Hae pikaluottoa kätevästi Raha.fi:n hakemuksen avulla. Parhaimmillaan saat monta tarjousta ja alustavan lainapäätöksen välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Neljä syytä, miksi pikaluotto on niin suosittu laina

Pikaluotto on ominaisuuksiltaan näppärä laina. Tässä muutamia pikaluoton keskeisiä etuja.

→ Joustavuutta ja jatkuvuutta tarvittaessa
Monet pikaluotoista ovat joustavia lainoja. Niitä kutsutaan myös joustoluotoiksi. Ottaessasi joustavan luoton saat käyttöösi luottorajan, joka voi olla esimerkiksi 2000 €. Voit nostaa lainaa haluamasi summan sovittuun luottorajaan asti silloin, kun sitä tarvitset. Toisin kuin kertalainoilla, luotolla sinun on usein mahdollista nostaa jo takaisinmaksettua lainaa aina uudelleen. Luotto toimii näin hyvänä varakassana.

→ Lainasumma voi olla mitä vain 1-70 000 € väliltä
Pikaluottoa voi hakea juuri sen verran kuin sille on tarvetta. Tyypillisesti pikaluotot ovat 50-2000 € luokkaa, mutta saat halutessasi haettua myös suurempaa luottoa. Näin löydät rahoitusta monenlaisiin tarpeisiin. Raha.fi:n kautta saat lainaa aina 70 000 euroon asti täysin ilman vakuuksia. Euron pikaluottokin on todellisuudessa mahdollinen, mutta sen hakemisesta sinun on hyvä tietää tämä: mikään lainapaikka ei myönnä varsinaisesti muutaman euron lainaa, vaan sinulle myönnetään esimerkiksi 1000 € luotto, jolta voit tehdä haluamasi pienen noston. Koko luottoa ei ole pakko hyödyntää.

→ Nopeus niin haussa kuin rahojen saamisessa
Nopea haku ja lainan myöntäminen ovat pikaluoton ehdottomia valtteja. Vaikka kaikilla hakijoilla ei kova kiire lainan kanssa olekaan, sujuva kokemus ja rahojen nopea saanti ovat positiivisia kokemuksia. Hakemuksen teko käy muutamassa minuutissa ja alustavat lainatarjoukset saat heti. Pikaluoton saa nopeimmillaan muutamassa minuutissa hakemuksen hyväksymisestä.

→ Aina ilman vakuuksia ja takaajia
Pikaluotot – ainakin verkon lainapaikoista haettuna – ovat aina vakuudettomia. Kaikilta hakijoilta ei löydy sellaista omaisuutta, joka kelpaisi lainan vakuudeksi. Vakuudettoman pikaluoton kohdalla tästä ei tarvitse murehtia. Niitä varten ei myöskään tarvitse takaajaa. Voit siis hakea luoton ilman, että joudut pyytämään ketään tuttuasi sen takaajaksi.

Pikaluottojen korkokatto laski hintoja reilusti

Pikaluotot kokivat suuren muutoksen syksyllä 2019, kun uusi lainojen korkokatto astui voimaan. Syksyn jälkeen myönnettyjen pikaluottojen nimelliskorko saa olla korkeintaan 20 %. Lainakulut, kuten nosto- ja tilinhoitokulut, saivat katon: lainalla saa olla koron lisäksi muita kuluja enintään 150 € edestä vuodessa. Korkokatto pudotti pikaluottojen hintoja reilusti, joten vanha mielikuva kalliista pikalainasta ei enää päde. Ennen korkokattoa lainan korko saattoi olla satoja prosentteja.

Korkokatto vaikuttaa kuitenkin vain uusiin lainoihin, jotka on myönnetty katon voimaantulon jälkeen. Jos sinulla on aikaisemmin otettuja lainoja, joiden korko on 20 % korkeampi, sinun kannattaa yhdistää lainasi ja vaihtaa edullisempaan lainaan. Jo pelkkä yksikin laina kannattaa toki vaihtaa halvempaan. Se onnistuu hakemalla vanhaa lainaa vastaava summa uutta lainaa. Vanha laina maksetaan pois uudella lainalla, ja lyhennettäväksi jää uusi, edullisempi laina.

Nykyinen matalampi korkotaso on vaikuttanut hieman siihen, kenelle pikalainaa voidaan myöntää. Vaatimukset ovat muuttuneet jonkin verran, mutta lainaehdoissa on paljon eroa rahoituslaitosten kesken. Etenkin tuloja ja työsuhdetta koskevat vaatimukset kiristyivät monessa lainapaikassa. Rahoituslaitokset haluavat näin varmistua lainan takaisinmaksun sujumisesta.

Pikaluoton saa korkokaton vuoksi edullisesti

Usein kysyttyä pikaluoton hakemisesta

Olemme keränneet tähän tiivistetysti yleisimmät kysymykset koskien pikaluoton hakemista ja saamista. Katso kysymykset vastauksineen, jos jokin asia vielä mietityttää sinua.

Useita pikaluottotarjouksia vain yhdellä hakemuksella

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko