Saldo myöntää suosittua Limiittiä ja lainoja ilman vakuuksia

Hae limiittiluottoa 2000 € luottorajalla tai lainaa jopa 10000 euroon asti muutamassa minuutissa.

Limiitti logo

Saldo-lainatuotteet tarjoaa Saldo Finance Oyj, joka on toiminut Suomessa jo vuodesta 2006 asti. Suomen lisäksi se tarjoaa lainatuotteita Ruotsissa ja Liettuassa.

Saldolla on neljä eri lainatuotetta:

  • Limiitti
  • Laina
  • Yrityslaina
  • Autolaina

Tutustutaan lainoihin seuraavaksi paremmin.

Millainen laina Saldo Limiitti on?

Saldo Limiitti on joustoluotto enintään 2000 euron luottorajalla. Luotolta voi tehdä nostoja omalle tilille aina halutessaan. Limiitti on Saldon suosituimpia lainoja, sillä vastaavia pieniä lainoja ei tällä hetkellä ole paljoa tarjolla. Melko samanlaista lainaa tarjoaa esimerkiksi Creditstar.

Maksuaikaa luotolle saa 3-30 kuukautta eli enintään noin 2,5 vuotta. Kuukausierä on vähintään 41 euroa. Limiitti on jatkuva laina eli se ei pääty, vaikka maksaisit sen kokonaisuudessaan takaisin. Voit siis aina nostaa jo maksettua lainaa uudestaan.

Limiitin nimelliskorko on 19,9 % ja todellinen vuosikorko 29,6 %. Siitä maksetaan hoitokuluja 0,01 % luottorajan mukaisesti päivittäin. Avausmaksua limiitissä ei ole.

Tehtyäsi hakemuksen saat lainapäätöksen välittömästi. Pääset tekemään ensimmäisen noston kello 7-23 välisenä aikana ja sen tulee olla vähintään 300 euroa. Jatkossa voit tehdä jopa vain 100 euron nostoja mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Rahat näkyvät tililläsi noin 5 minuutin kuluttua nostosta. S-Pankin ja Ålandsbankenin tileille rahat siirtyvät viiveellä: siirto kestää 1-2 päivää.

Voit halutessasi ostaa luotolle lisäpalveluita muutaman euron hintaan. Niitä ovat esimerkiksi lyhennysvapaa tai laskun eräpäivän muuttaminen.

Hae nyt Limiittiä jopa 2000 euron luottorajalla. Lainapäätös heti!

Millainen on Saldo Laina?

Yli 1000 euron lainaa hakiessasi sinulla on mahdollisuus ottaa Saldo Laina, joka on enintään 10000 euron vakuudeton kertalaina. Toisin kuin Limiitti, Laina maksetaan tilillesi heti kokonaisuudessaan.

Lainan takaisinmaksu tapahtuu 12-88 kuukauden kuluessa eli enintään noin 7 vuoden kuluessa. Lyhennyksiä maksetaan joka kuukausi. Pienimmillään kuukausierä on 29 euroa, mutta se riippuu lainatusta summasta ja maksuajasta.

Lainalla ei ole avausmaksua mutta siitä maksetaan myös 0,01 % hoitokuluja päivässä lainasumman mukaisesti. Kuluja tulee enintään 150 euroa vuodessa, mikä noudattaa nykyistä korkokattoa. Lainan nimelliskorko vaihtelee 13,9-19,9 % välillä. Todellinen vuosikorko vaihtelee 21,3-29,3 % välillä.

Lainasta tulee päätös heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Saat vielä hyväksyä sen rauhassa. Rahat ovat nostettavissa kello 7-23 välisenä aikana.

Hae jopa 10000 euron vakuudetonta kertalainaa. Rahat nostettavissa nopeasti!

Millainen laina on Yrityslaina?

Saldo Yrityslaina on tarkoitettu kaikenlaisille yrityksille. Se on enintään 50000 euron vakuudeton laina, jonka voi saada 0 % korolla. Koron sijasta lainasta maksetaan kiinteä kulu.

Lainapäätöksen saa samana päivänä hakemuksen lähettämisen jälkeen. Maksuaika lainalla on 1-18 kuukautta eli pisimmillään 1,5 vuotta.

Hae Saldo Yrityslainaa aina 50000 euroon asti ilman reaalivakuuksia.

Millainen laina on Autolaina?

Saldo Autolaina on 1000-12000 euron suuruinen vakuudeton laina, joka on tarkoitettu auton hankintaan. Sillä voi kattaa joko ostohinnan tai käsirahan. Autolainaa voi hakea joko suoraan rahoituslaitoksen nettisivuilla tai niissä autoliikkeissä, jotka tarjoavat sitä rahoitusmahdollisuutena. Sopivia autoliikkeita on yli 500.

Autolainan takaisinmaksuaika on 24-60 kuukautta eli 2-5 vuotta. Avausmaksua ei peritä ja tilinhoitokustannuksia tulee enintään 150 euroa vuodessa. Nimelliskorko on 13,9-19,9 % ja todellinen vuosikorko on 21,3-29,3 %. Oman lainasi hinnan näet lainatarjouksessa.

Mikä on MySaldo ja miten se toimii?

MySaldo on palvelu, johon kirjautumalla näet kaiken tarpeellisen lainoistasi. Voit tehdä nostoja luotoltasi, maksaa ja tutkia laskuja sekä aktivoida haluamiasi lisäpalveluita.

MySaldoon kirjaudutaan pankkitunnuksilla tai henkilötunnuksella ja henkilökohtaisella varmistuskoodilla, joten sen käyttö on aina turvallista.

Miten tavoitan asiakaspalvelun?

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun joko puhelimella tai sähköpostitse.

Aukioloajat
Asiakaspalvelu on avoinna arkisin
7-21 ja la-su 10-18

Puhelinnumero
06000 55000

Sähköposti
asiakaspalvelu@saldo.com

Kuka voi tehdä lainahakemuksen ja saada myönteisen päätöksen?

Myönteistä lainapäätöstä varten sinun tulisi täyttää vähintään seuraavat kriteerit:

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Omistat matkapuhelinliittymän
  • Sinulla on tili suomalaisessa pankissa sekä verkkopankkitunnukset
  • Olet hoitanut raha-asiasi hyvin, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä

Yllä olevien kriteerien täyttäminen ei ole tae siitä, että saat lainan. Päätöstä tehdessä huomioidaan useita eri seikkoja, joihin kuuluvat esimerkiksi tulosi ja menosi sekä asumis- ja työtilanteesi.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko