Joustoluotto – lainaa joustavasti ja nopeasti 100 - 60 000 €

Joustoluotto on kätevä lainaratkaisu monenlaisiin arkipäivän menoihin. Nimensä mukaisesti se on joustava: sinulle avataan luottotili, jolta voit nostaa lainaa useammassa erässä. Kun olet maksanut käyttämäsi lainan takaisin, saat sen yleensä uudestaan käyttöösi automaattisesti. Voit siis nostaa lisää lainaa helposti ilman uusia hakemuksia. Käytännössä joustoluotto toimii siis kuten luottokortti. Pidät sillä taloudessasi aina kätevää pelivaraa mukana.

Joustoluotot ovat hyvin monipuolisia lainoja. Tyypillinen joustoluotto vaihtelee noin 1 000 eurosta 5 000 euroon. Lainaa on kuitenkin mahdollista saada jopa kymmeniä tuhansia euroja. Raha.fi:n valikoimasta löydät sekä tunnetut että uudet joustoluotot aina 60 000 € asti. Kaikki lainat myönnetään täysin ilman vakuuksia ja takaajia.

Joustoluoton hakeminen tapahtuu näppärästi täyttämällä hakemus netissä. Me välitämme hakemuksesi useille luottoa tarjoaville palveluille, joten voit saada monta hyvää tarjousta. Joustoluottojen vertailu helpottuu, kun sinun ei tarvitse lähettää hakemuksia erikseen eri rahoittajille, vaan saat tarjoukset kerralla.


Täytä hakemus ja haemme sinulle parhaat joustoluottotarjoukset heti. Huomaa, että saamiesi tarjousten joukossa saattaa olla joustoluottojen lisäksi myös kertalainoja.

Hae joustoluottoa

Joustoluoton hakeminen netissä

Monet pankit, kuten Nordea, OP, Danske Bank, S-Pankki ja Aktia, tarjoavat asiakkailleen joustoluoton tyyppistä lainaa. Mutta tiesitkö, että lainan hakeminen netissä esimerkiksi Raha.fi:n kautta on hyvin helppoa ja nopeaa? Sinulle voidaan antaa luottopäätös heti!

Hakemus kätevästi verkossa

Joustoluoton hakeminen onnistuu nopeasti sähköisellä hakemuksellamme, jossa kysytään vain luoton myöntämisen kannalta oleellisia tietoja. Hakemuksessa on mukana lainalaskuri, joka antaa sinulle kuvan kuukausierän suuruudesta valitsemasi luottosumman ja laina-ajan mukaisesti. Hakemuksen voi täyttää verkossa mihin vuorokauden aikaan hyvänsä ja alustavat lainatarjoukset saat välittömästi.

Löydä halvin joustoluotto

Lähetämme hakemuksesi usealle eri luottoa tarjoavalle pankille ja rahoituspalvelulle. Voit siis parhaassa tapauksessa saada monta hyvää luottotarjousta yhdellä hakemuksella! Eri tarjousten vertailu on näin helpompaa ja se kannattaakin aina tehdä, jotta saisit hyvän kuvan siitä, mikä on sinulle edullisin laina. Hakemus ei vielä sido sinua mihinkään, vaan saat tutustua tarjouksiin rauhassa ja päättää, otatko niistä jonkin vastaan vai et.

Joustoluotto heti käyttöön

Hakiessasi joustoluottoa netissä annetaan luottopäätös erittäin nopeasti. Löydettyäsi sopivan lainan hyväksyt alustavan tarjouksen helposti pankkitunnuksillasi. Tämän jälkeen rahat voivat olla parhaimmillaan sinulla jo 15 minuutin kuluttua luoton myöntämisestä. Useimpien isojen pankkien kohdalla luoton pitäisi olla käytössäsi jo saman päivän aikana. Kun rahat ovat tililläsi, voit käyttää niitä miten ikinä haluatkin.

Reilusti joustoa

Joustoluotto on rakennettu nimensä mukaisesti joustamaan. Hakemuksen laskuri kertoo sinulle kaikki mahdolliset lainasummat sekä laina-ajat. Voit valita summan 100 - 60 000 € väliltä. Laina-aika sijoittuu kolmen kuukauden ja 15 vuoden välille. Laina on aina mahdollista maksaa takaisin nopeammin, ja myös lyhennysvapaiden järjestäminen onnistuu lähes poikkeuksetta. Laina-ajat, summat ja ehdot riippuvat luonnollisesti luotontarjoajasta. Löydät tarkat tiedot aina ehdoista.

Etsimme sinulle parhaat joustoluottotarjoukset hetkessä

Hae nyt

Joustoluoton edut

Joustoluotoista on tullut hyvin suosittu lainavaihtoehto, jonka käyttämisestä asiakkailla on positiivisia kokemuksia. Tässä muutama hyvä joustoluoton ominaisuus:

Ei turhaa odottelua

Sekä hakemuksen täyttäminen että luoton hyväksyminen tapahtuvat hyvin nopeasti. Tämän jälkeen sinun on mahdollista saada laina lähes heti käyttöösi. Useimmissa tapauksissa rahat ovat käytettävissä jo samana päivänä.

Ratkaisu äkillisiin menoihin

Joustoluotto on oiva ratkaisu äkilliseen rahantarpeeseen, sillä saat sen nopeasti. Joustoluotolla tarkoitetaan yleensä aina luottotiliä: voit nostaa tililtä rahaa aina tarpeen mukaan ja pitää sitä varalla yllättäviä menoja varten.

Ei vakuuksia tai takaajia

Kaikki palvelussamme mukana olevat joustoluotot, mukaanlukien kaikki uudet lainat, myönnetään täysin ilman vakuuksia. Sinun ei siis tarvitse antaa rahaa tai omaisuuttasi vakuudeksi. Myöskään muita takaajia ei tarvita.

Joustava takaisinmaksu

Joustoluoton voi maksaa takaisin kerralla tai sitä voi lyhentää kuukausittain vähintään minimilyhennyksen verran. Suunniteltua nopeampi takaisinmaksu on aina mahdollista. Lyhennysvapaiden pitäminen pystytään myös usein järjestämään.

Kenelle joustoluotto sopii?

Joustoluotto sopii hyvin sinulle, jos haluat joustavan mahdollisuuden nostaa lainarahaa aina tarpeen mukaan. Seuraavien asioiden tulee olla kunnossa, jotta laina voidaan myöntää sinulle:

Perusasiat

Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias, asua pysyvästi Suomessa, ja sinulla tulee olla suomalainen pankkitili.

Tulot

Jotta lainaa voidaan myöntää sinulle, sinulla tulee olla hakemaasi luottosummaan nähden riittävät tulot.

Luottotiedot

Jos luottotietosi eivät ole kunnossa, lainaa ei valitettavasti voida myöntää sinulle.

Usein kysyttyä joustoluotosta

Tästä löydät vastauksemme useimpiin joustoluottoa koskeviin kysymyksiin. Tarkemmat luottokohtaiset tiedot löydät aina lainan ehdoista.

Lainaa maksetaan takaisin kerralla tai erissä kuukausittain. Tyypillinen maksuaika on 30-45 päivää tai seuraavan kuukauden viimeinen päivä, kun maksat lainasi kerralla takaisin. Jos et maksa koko luottoa heti kerralla takaisin, voit lyhentämää sitä kuukausittain tasaerissä. Useimmiten luotolle on määritelty pienin mahdollinen kuukausierä, mikä on yleensä jokin prosenttisumma avoimesta lainasta.

Niin kuin kaikkiin lainoihin, myös joustoluottoonkin liittyy muita kuluja varsinaisen lainan lyhennyksen lisäksi. Näitä ovat ainakin korko sekä nostopalkkio, joka on tyypillisesti tietty prosentti nostetusta summasta.

Lisäksi on mahdollista, että maksat kuukausittaista tilinhoitopalkkiota. Suuri osa joustoluotoista myönnetään ilman avausmaksua.

Jotta hakemuksesi voidaan käsitellä nopeasti, sinun tulisi antaa heti kaikki pyydetyt tiedot mahdollisimman tarkasti. Hakemukseen täyttämäsi tiedot pysyvät turvassa: hakemus on suojattu vahvalla SSL-salauksella. Teemme yhteistyötä vain luotettavien pankkien ja rahoituspalveluiden kanssa.

Hakemuksessa sinun tulee antaa mm. seuraavat tiedot:

  • Perustiedot, kuten nimi- ja osoitetiedot.
  • Tiedot tuloistasi.
  • Tiedot työsuhteestasi.

Mahdolliset pyydetyt liitteet voidaan lähettää sähköisesti.

Tyypillinen joustoluotto on muutaman tuhannen euron luottotili. Esimerkkihakija hakee 2000 € joustoluottoa. Luotto myönnetään hänelle ilman avausmaksua. Hän siirtää summan kerralla tililleen ja maksaa 15 % nostopalkkion. Hakija on valinnut maksavansa luoton takaisin 12 kuukaudessa tasaerissä. Luoton kuukausittain maksettava korko on 8 %. Lisäksi hän maksaa 5 € kuukaudessa laskutuskuluja. Luoton todellinen vuosikorko kaikkine kuluineen ja korkoineen on 255,40 %. Lopullinen takaisin maksettu summa on 3381,33 €.

Lue asiantuntijoidemme vinkkejä

Haluamme auttaa Sinua säästämään arjen raha-asioissa.

Lainaa netistä

Lainaa netistä

Lainan hakeminen ja rahojen siirtäminen tilille tapahtuu nopeasti ja turvallisesti netissä. Haettavien lainojen valikoima on monipuolinen.

Lue lisää
Lainaa nopeasti

Lainaa nopeasti

Kun sinulla on kiire lainan kanssa, voit saada lainan käyttöösi parhaimmillaan jo vartissa hakemisesta.

Lue lisää
Yhdistä lainat

Yhdistä lainat

Onko sinulla kaksi tai useampia lainoja? Siinä tapauksessa lainojen yhdistäminen auttaisi sinua säästämään.

Lue lisää