Joustoluotto – lainaa joustavasti ja nopeasti 100 - 60 000 €

Joustoluotto on kätevä lainaratkaisu monenlaisiin arkipäivän lainarahan tarpeisiin. Nimensä mukaisesti se on joustava: lainaa haluamasi summa rahaa vaivattomasti silloin, kun sitä tarvitset.

Joustoluotot ovat hyvin monipuolisia lainoja. Tyypillinen joustoluotto on noin 1000 eurosta 5000 euroon. Lainaa on mahdollista saada myös kymmeniä tuhansia euroja. Meidän valikoimastamme löydät tunnetut sekä uudet lainat aina 60 000 € asti.  Kaikki lainat myönnetään täysin ilman vakuuksia ja takaajia.

Joustoluoton hakeminen tapahtuu näppärästi täyttämällä hakemus netissä. Lähetämme hakemuksesi useille luottoa tarjoaville palveluille, joten voit saada montaa hyvää tarjousta. Hyväksy sopivin laina ja saat rahat käyttöösi useimmiten jo samana päivänä.


Täytä hakemus ja haemme hetkessä sinulle parhaan lainan. Hakemus ei sido sinua luoton ottamiseen, joten voit rauhassa katsoa, millä hinnalla saat meidän kauttamme lainaa.

Hae joustoluottoa

Joustoluoton hakeminen netissä

Monet pankit kuten Nordea, OP, Danske Bank, S-Pankki ja Aktia, tarjoavat asiakkailleen joustoluoton tyyppistä lainaa. Mutta tiesitkö, että lainan hakeminen netissä esimerkiksi meidän kauttamme on hyvin helppoa ja nopeaa? Sinulle voidaan antaa luottopäätös heti!

Hakemus verkossa

Joustoluoton hakeminen onnistuu kätävästi sähköisellä hakemuksella, jossa kysytään vain kaikkein oleellisin tieto luoton myöntämisen kannalta. Hakemuksessa on kätevä lainalaskuri, joka antaa sinulle kuvan kuukausierän suuruudesta valitsemasi luottosumman ja laina-ajan mukaisesti. Hakemuksen voi täyttää verkossa mihin vuorokauden aikaan hyvänsä, ja niitä käsitellään aamusta iltamyöhään.

Löydä edullisin joustoluotto

Lähetämme hakemuksesi usealle eri luottoa tarjoavalle pankille ja rahoituspalvelulle, jotka antavat luottopäätöksen nopeasti. Voit siis parhaassa tapauksessa saada monta hyvää luottotarjousta! Eri tarjouksia on helppo vertailla keskenään, ja se kannataakin tehdä, jotta saisit hyvän kuvan siitä, mikä on sinulle edullisin laina. Saat tutustua tarjouksiin rauhassa ja päättää otatko niistä jonkin vai et.

Joustoluotto heti käyttöön

Niin kuin juuri kerroimme, luottopäätös annetaan erittäin nopeasti. Löydettyäsi sopivan lainan hyväksyt alustavan tarjouksen pankkitunnuksillasi. Nyt voit saada rahat käyttöösi nopeasti. Parhaimmillaan rahat voivat olla sinulla jo 15 minuutin kuluttua myöntämisestä. Useimpien isojen pankkien kohdalla luoton pitäisi olla käytössäsi jo saman päivän aikana. Kun rahat ovat tililläsi, voit käyttää niitä, miten ikinä haluatkin.

Reilusti joustoa

Joustoluotto on rakennettu nimensä mukaisesti joustamaan. Hakemuksen laskuri kertoo sinulle kaikki mahdolliset lainasummat sekä laina-ajat. Voit valita summan 100 - 60 000 € väliltä. Laina-aika sijoittuu kolmen kuukauden ja 15 vuoden välille. Laina on aina mahdollista maksaa takaisin nopeammin, ja myös lyhennysvapaiden järjestäminen onnistuu lähes poikkeuksetta. Laina-ajat, summat ja ehdot riippuvat luonnollisesti luotontarjoajasta. Löydät tarkat tiedot aina ehdoista.

Nopea ratkaisu rahantarpeeseen joustoluotolla

Hae nyt

Joustoluoton edut

Joustavaan lainaan liittyy paljon ominaisuuksia, jotka tekevät siitä monipuolisen ja käytännöllisen lainavaihtoehdon. Tässä niistä muutamia.

Ei turhaa odottelua

Sekä hakemuksen täyttäminen että luoton hyväksyminen tapahtuvat nopeasti. Sinun on mahdollista saada laina heti käyttöösi. Useimmissa tapauksissa rahat ovat käytössä jo samana päivänä.

Ratkaisu äkillisiin menoihin

Joustoluotto on oiva ratkaisu äkilliseen rahantarpeeseen, sillä saat sen nopeasti. Moni laina on luottotilin kaltainen: voit nostaa rahaa aina tarpeen mukaan ja pitää sitä varalla yllättäviä menoja varten.

Ei vakuuksia tai takaajia

Kaikki palvelussamme mukana olevat joustoluotot, mukaanlukien kaikki uudet lainat, myönnetään täysin ilman vakuuksia. Sinun ei siis tarvitse antaa rahaa tai omaisuuttasi vakuudeksi. Myöskään muita takaajia ei tarvita.

Joustava takaisinmaksu

Joustoluoton voi maksaa takaisin kerralla tai sitä voi lyhentää kuukausittain vähintään minimilyhennyksen verran. Suunniteltua nopeampi takaisinmaksu on mahdollista, samoin kuin lyhennysvapaiden pitäminen pystytään usein järjestämään.

Kenelle joustoluotto sopii?

Joustoluotto sopii hyvin sinulle, jos haluat joustavan mahdollisuuden nostaa lainarahaa aina tarpeen mukaan. Lisäksi seuraavien asioiden tulee olla kunnossa, jotta laina voidaan myöntää sinulle:

Perusasiat

Sinun tulee olla vähintään täysi-ikäinen, asua pysyvästi Suomessa, ja sinulla tulee olla suomalainen pankkitili.

Tulot

Jotta lainaa voidaan myöntää sinulle, sinulla tulee olla hakemaasi luottosummaan nähden riittävät tulot.

Luottotiedot

Jos luottotietosi eivät ole kunnossa, lainaa ei valitettavasti voida myöntää sinulle.

Usein kysyttyä joustoluotosta

Tästä löydät vastauksemme useimpiin joustoluottoa koskeviin kysymyksiin. Tarkemmat luottokohtaiset tiedot löydät aina lainan ehdoista.

Lainaa maksetaan takaisin kerralla tai erissä kuukausittain. Tyypillinen maksuaika on 30-45 päivää tai seuraavan kuukauden viimeinen päivä, kun maksat lainasi kerralla takaisin. Jos et maksa koko luottoa heti kerralla takaisin, voit lyhentämää sitä kuukausittain tasaerissä. Useimmiten luotolle on määritelty pienin mahdollinen kuukausierä, joka on prosenttisumma avoimesta lainasta.

Niin kuin kaikkiin lainoihin, myös joustoluottoonkin liittyy muita kuluja varsinaisen lainan lyhennyksen lisäksi. Näitä ovat ainakin korko sekä nostopalkkio, joka on tietty prosentti nostetusta summasta.

Lisäksi on mahdollista, että maksat kuukausittainen tilinhoitopalkkiota. Suuri osa joustoluotoista myönnetään ilman avausmaksua.

Jotta hakemuksesi voidaan käsitellä nopeasti, sinun tulisi antaa heti kaikki pyydetyt tiedot mahdollisimman tarkasti. Hakemukseen täyttämäsi tiedot pysyvät turvassa: hakemus on suojattu vahvalla SSL-salauksella. Teemme yhteistyötä vain vakavaraisten ja luotettavien rahoituspalveluiden kanssa.

Hakemuksessa sinun tulee antaa mm. seuraavat tiedot:

  • Perustiedot, kuten nimi- ja osoitetiedot.
  • Tiedot tuloistasi.
  • Tiedot työsuhteestasi.
  • Mahdolliset pyydetyt liitteet voidaan lähettää sähköisesti.

Tyypillinen joustoluotto on muutaman tuhannen euron luottotili. Esimerkkihakija hakee 2000 € joustoluottoa. Luotto myönnetään hänelle ilman avausmaksua. Hän siirtää summan kerralla tililleen ja maksaa 15 % nostopalkkion. Hakija on valinnut maksavansa luoton takaisin 12 kuukaudessa tasaerissä. Luoton kuukausittain maksettava korko on 8 %. Lisäksi hän maksaa 5 € kuukaudessa laskutuskuluja. Luoton todellinen vuosikorko kaikkine kuluineen ja korkoineen on 255,40 %. Lopullinen takaisin maksettu summa on 3381,33 €.

Lue asiantuntijoidemme vinkkejä

Haluamme auttaa Sinua säästämään arjen raha-asioissa.

Lainaa netistä

Lainaa netistä

Lainan hakeminen ja rahojen siirtäminen tilille tapahtuu nopeasti ja turvallisesti netissä. Haettavien lainojen valikoima on monipuolinen.

Lue lisää
Lainaa nopeasti

Lainaa nopeasti

Kun sinulla on kiire lainan kanssa, voit saada lainan käyttöösi parhaimmillaan jo vartissa hakemisesta.

Lue lisää
Yhdistä lainat

Yhdistä lainat

Onko sinulla kaksi tai useampia lainoja? Siinä tapauksessa lainojen yhdistäminen auttaisi sinua säästämään.

Lue lisää