Komplett Bank lainaa joustavilla ehdoilla 50000 € asti

Hae Komplett Bankin 1000-50000 euron kertalainaa tai joustoluottoa ilman määriteltyä maksuaikaa.

Komplett Bank logo

Komplett Bank tarjoaa lainaa aina 50000 euroon saakka ilman vakuuksia. Joustoluoton ja kertalainan lisäksi tarjolla on myös Komplett Bankin luottokortti.

Komplett Bank on vuonna 2014 perustettu norjalainen online-pankki. Suomen markkinoille yritys saapui vuonna 2017.

Millainen laina Komplett Bankin Joustoluotto on?

Joustoluotto on vakuudeton laina, jonka saa jopa 50000 euron luottorajalla. Joustoluoton erityisiä etuja ovat sen lyhennysvapaus, määrittelemätön laina-aika ja asiakkaan mahdollisuus nostaa takaisin maksettua lainaa uudelleen.

Luottorajasi puitteissa voit nostaa rahaa aina sitä tarvitessasi. Voit itse päättää luottorajan: se voi olla 1000 eurosta jopa 50000 euroon asti. Saat rahoitettua luotolla vähän suuremmatkin hankkeet.

Joustoluotto on jatkuva luotto, jolla ei ole määrättyä laina-aikaa. Lyhennät lainaa omassa tahdissasi.

Voit pitää lyhennysvapaata milloin haluat. Maksat halutessasi ainoastaan koron ja kulut. Varsinaista lainasummaa ei ole pakko lyhentää joka kuukausi. Lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole rajoitettu eli voit pitää niitä milloin haluat. Täysin maksuvapaata kuukautta, jolloin edes korkoa ja tilinhoitomaksuja ei tarvitse maksaa, ei ole kuitenkaan mahdollista saada.

Voiko luottorajaa korottaa?

Komplett Bankin joustoluoton luottorajaa ei voi tällä hetkellä korottaa. Aikaisemmin tämä on ollut mahdollista. On mahdollista, että luottorajan korotusmahdollisuus tulee vielä takaisin.

Millainen laina vakuudeton kertalaina on?

Joustoluoton lisäksi Komplett Bank tarjoaa 1000-50000 euron lainan myös kertalainana eli annuiteettilainana. Myös tämä laina on vakuudeton eikä takaajia tarvita.

Laina-aika on enimmillään 15 vuotta. Voit valita sopivan laina-ajan hakuvaiheessa. Et voi muuttaa laina-aikaa jälkikäteen, joten valitse mieluummin pitkä kuin lyhyt maksuaika. Lainan voi kuitenkin maksaa pois nopeammin kuin alkuperäinen laina-aika määrittelee.

Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain. Kuukausilyhennys sisältää varsinaisen lainasumman lyhennyksen, koron ja tilinhoitomaksut.

Minkä hintaisia lainat ovat?

Luoton korko vaihtelee välillä 7,49-12,99 %. Korko määräytyy hakijan tietojen mukaan eli tiedät oman korkosi vasta hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Lainasta saatetaan periä avausmaksu, joka on enintään 49 euroa. Lainalla ei ole vuosimaksua mutta siitä peritään kuukausittain tilinhoitomaksu, joka on 3-8 euroa. Hinta riippuu lainatusta summasta.

Lisäksi muita maksuja voi tulla esimerkiksi paperilaskun tilaamisesta tai muistutuslaskusta.

Tee lainahakemus 1000-50000 euron vakuudettomalle luotolle jo tänään!

Millaisia kokemuksia pankista on?

Etenkin joustoluotto on ollut pidetty laina, sillä harva rahoituslaitos tarjoaa usean kymmenen tuhannen euron joustavaa lainaa. Hakemista ja lainapäätöksen saamista on kehuttu nopeaksi prosessiksi. Rahat ovat tulleet yleensä 1-3 vuorokaudessa.

Positiivisia kokemuksia synnyttäneet seikat ovat kirvoittaneet myös negatiivisia kokemuksia. Joustoluoton lyhennysvapaus on aiheuttanut monelle ongelmia. Kun lainasta pitää lyhennysvapaata tai lyhentää vain minimisumman, itse lainasumma ei pääse pienenemään. Silloin asiakas maksaa vain korkokuluja lainasta. Jos tästä ei ole tietoinen, laina voi tuntua huijaukselta. Takaisinmaksuun kannattaa siis tutustua tarkasti.

Myös lainapäätöksen saaminen on joissain tapauksissa venynyt. Yleensä syynä on liitteiden puute tai virheellisyys.

Moni vertaa Komplett Bankia Bank Norwegianiin. Yhteistä rahoituslaitoksille on norjalaisuus sekä isot vakuudettomat lainasummat. Bank Norwegianin lainat ovat kuitenkin kertalainoja eli pankki ei tarjoa lainkaan joustoluottoa. Norjalaisista pankeista Suomessa toimii myös Instabank.

Miten asiakaspalvelun tavoittaa?

Voit täyttää verkkosivuilla olevan yhteydenottolomakkeen mikäli sinulla on kysymyksiä palvelusta. Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia asiakaspalvelulle.

Puhelinnumero
09 42452288

Sähköpostiosoite
asiakaspalvelu@komplettbank.fi

Asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin kello 10.00 – 17.00.

Mitkä ovat hakijan ehdot?

Komplett Bankin lainoja varten sinun tulee täyttää seuraavat ehdot.

  • Vähintään 23 vuoden ikä
  • Säännölliset tulot
  • Asunut Suomessa viimeiset 36 kuukautta
  • Moitteettomat luottotiedot

Miten hakemus tehdään?

Komplett Bankin lainahakemuksen teet helposti netissä. Lainan saat ilman vakuuksia tai takaajia, mikä mahdollistaa nopean käsittelyajan. Hakemuksen liitteet voi nekin lähettää nopeasti netissä. Helpoiten se onnistuu lisäämällä liitteet suoraan hakemukseen mutta ne voi lähettää myös jälkikäteen.

Saat lainapäätöksen ja rahat jopa saman päivän aikana.

Mitä Omat Sivut -palvelu pitää sisällään?

Lainan myöntämisen jälkeen pääset kirjautumaan sisään Omat Sivut -palveluun Komplett Bankin verkkosivuilla. Palveluun voi kirjautua verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Palvelussa voi:

  • Tarkastaa käytettävissä olevan luoton määrän
  • Siirtää luottoa omalle tilille
  • Maksaa laskuja ja tehdä tilisiirtoja
  • Katso tilitapahtumat
  • Katsoa saapuneet laskut
  • Muuttaa omia tietoja

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko