Hae turvallisesti lainaa pankkitunnuksilla tunnistautumalla

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Saat lainatarjoukset heti

Haemme sinulle lainatarjoukset usealta eri rahoituslaitokselta välittömästi. Voit tutustua tarjouksiin kaikessa rauhassa ja valita sinulle sopivimman.

Kaikki lainat vakuudettomia

Kaikki kauttamme haettavat lainat ovat täysin vakuudettomia. Voit saada jopa 70 000 € lainan ilman vakuuksia tai takaajia.

Hae lainaa pankkitunnuksilla

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Mieleisen lainatarjouksen hyväksyminen tapahtuu lopuksi omia pankkitunnuksia käyttäen.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Lainan hakeminen verkkopankkitunnuksilla on helppoa ja nopeaa. Kun tunnistaudut pankkitunnuksilla, luotonmyöntäjä varmistuu henkilöllisyydestäsi. Tämä takaa hakemuksen nopean ja luotettavan käsittelyn. Tunnuksilla saat lainaa netistä turvallisesti: kukaan toinen ei voi hakea lainaa sinun nimissäsi, jos heillä ei ole sinun verkkopankkitunnuksia käytössään.

Ennen lainaa saadakseen oli mentävä pankkiin ja täytettävä monia papereita. Onneksi tilanne nykypäivänä on täysin eri. Markkinoilla on useita rahoituslaitoksia, joiden kautta voi saada lainaa pankkitunnuksilla. Laina voi olla esimerkiksi kulutusluotto, autolaina tai yhdistelylaina. Pankkitunnusten avulla voit hakea ja saada lainaa elämän yllättäviin tilanteisiin vaikka omalta kotisohvalta käsin. Kaikkien tunnettujen suomalaisten pankkien verkkopankkitunnukset toimivat lainanhaussa.

Lainan hakeminen pankkitunnusten avulla on paitsi helppoa mutta myös nopeaa. Nopeimmillaan laina on käytettävissäsi jo samana päivänä, kun hakemus on hyväksytty. Raha.fi:n kautta voit hakea lainaa useilta rahoituslaitoksilta, jotka myöntävät lainan verkkopankkitunnuksilla. Hakemuksen täyttämiseen menee muutama minuutti. Tämän jälkeen voit saada useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Näin haet lainaa verkkopankkitunnuksilla

Katsotaan aluksi, miten lainan hakeminen pankkitunnusten avulla onnistuu. Lainan tapahtuu eri lainanvälittäjien palveluissa hyvin samalla tapaa. Raha.fi:n palvelussa sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus ja voit saada monta lainatarjousta.

Valitse lainattava summa ja laina-aika

Ensimmäinen vaihe lainan saamiseksi on miettiä, paljonko tarvitset lainaa ja missä ajassa sen ajattelit maksaa pois. Raha.fi:n hakemuksessa on laskuri, joka antaa sinulle arvion kuukausittaisesta takaisinmaksuerästä. Voit vertailla erilaisia maksuaikoja ja summia kaikessa rauhassa.

Hyväksy sopivin laina pankkitunnuksilla

Voit tutustua saamiisi lainatarjouksiin rauhassa. Kun olet löytänyt itsellesi mieluisimman lainan, voit hyväksyä sen helposti verkkopankkitunnuksilla. Jos sinulta pyydetään liitteitä hakemukseesi liittyen, voit lähettää ne sähköisesti. Hyväksytyn lainatarjouksen jälkeen rahat siirretään tilillesi mahdollisimman nopeasti.

Täytä hakemus loppuun asti

Seuraavaksi sinut ohjataan täyttämään hakemus loppuun. Hakemuksessa kysytään muun muassa tuloja, työtietoja, asumiskuluja ja muita velkoja koskevia tietoja. Tiedot ovat tärkeitä, jotta sinulle voidaan etsiä paras mahdollinen laina. Hakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin.

Huolehdi aina takaisinmaksusta

Jotta saat tulevaisuudessakin lainaa verkkopankkitunnuksilla, huolehdi lainan takaisinmaksusta. Saat parempaa lainaa ja vältyt ikäviltä perintäkuluilta ja maksuhäiriömerkinnöiltä, kun hoidat lainan maksun ajallaan. Lyhennät yleensä lainaa kerran kuukaudessa, mutta voit myös maksaa lainasi pois nopeammalla aikataululla. Sinulle saatetaan myös tarjota mahdollisuutta pitää tarvittaessa maksuvapaa kuukausi.

Hae 100-70 000 € vakuudeton laina turvallisesti netistä verkkopankkitunnuksilla tunnistautuen. Haemme sinulle lainatarjoukset eri rahoituslaitoksilta. Tutustu tarjouksiin rauhassa ja valitse niistä sinulle sopiva laina.

Mitä etuja pankkitunnusten käyttämisessä on?

Verkkopankkitunnusten käyttäminen tekee lainan saamisesta nopeaa, helppoa ja turvallista.

  1. Lainanhaun nopeus
    Verkkopankkitunnukset tekevät lainan hakemisesta ja saamisesta nopeaa. Lähetettyäsi hakemuksen saat alustavan päätöksen heti, minkä jälkeen voit hyväksyä sinulle annetun lainatarjouksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi. Rahat pyritään maksamaan tilillesi mahdollisimman nopeasti. Suurimpien pankkien osalta rahat ovat tililläsi usein vielä saman päivän aikana. Eri pankkien väliset siirrot kestävät yleensä yhden arkipäivän. Huomaa, että lainapäätöksen voit saada mihin vuorokauden aikaan tahansa, mutta rahasiirtoja tehdään ainoastaan 7 – 23 välisenä aikana.
  2. Haun helppous
    Sen lisäksi että verkkopankkitunnusten käyttö mahdollistaa nopean palvelun, ne myös tekevät lainan hakemisesta ja saamisesta äärimmäisen helppoa. Raha.fi:n palvelun avulla sinun tarvitsee tehdä vain yksi hakemus, jonka välitämme puolestasi useille eri lainantarjoajille. Lainantarjoajat käyvät hakemuksesi läpi ja näin voit saada yhdellä hakemuksella monta eri tarjousta. Tarjouksiin voit tutustua rauhassa. Kun olet löytänyt itsellesi parhaan tarjouksen, voit hyväksyä sen kätevästi pankkitunnuksilla.
  3. Tunnuksilla turvallisuutta
    Sinua saattaa mietityttää, mitä tietoja sinusta siirtyy verkkopankkitunnistuksen välityksellä hakiessasi lainaa pankkitunnuksilla. Vastaus on yksinkertainen: yhtiöt käyttävät tunnistusta ainoastaan asiakkaiden henkilöllisyyden varmentamiseen. Sinun tilitietosi ja muut henkilökohtaiset tiedot eivät siis siirry eteenpäin. Kun lainanmyöntäjä on varmistunut henkilöllisyydestä, se selvittää luottotietosi muuta kautta. Verkkopankkitunnuksilla tunnistautuminen tapahtuu suojatun yhteyden välityksellä. Muista, että palveluntarjoaja ei koskaan kysy verkkopankkitunnuksia esimerkiksi sähköpostin tai puhelimen välityksellä.

Voinko saada lainaa ilman verkkopankkitunnuksia?

Lainan saaminen netistä ilman verkkopankkitunnuksia ei ole mahdotonta, mutta vaikeaa se on. Pankkitunnuksia käytetään asiakkaan tunnistamiseen. Mikäli tunnistautuminen ei ole pankkitunnusten avulla mahdollista, toinen vaihtoehto on mobiilivarmenne. Se on toiminto, jolla käyttäjä voi tunnistautua erilaisiin sähköisiin palveluihin SIM-korttiin liitetyllä henkilökohtaisella koodilla. Kolmas keino saada lainaa ilman pankkitunnuksia on perinteinen paperihakemus postin välityksellä. Lainan ottaminen postin välityksellä on harvinaista ja se vaatii aikaa sekä työtä.

Mitä hakijalta vaaditaan verkkopankkitunnusten lisäksi?

Pelkät verkkopankkitunnukset eivät luonnollisestikaan ole tae lainan saamiselle. Eri yhtiöillä on hieman erilaiset vaatimukset lainaajalle, mutta sinun on täytettävä vähintään seuraavat ehdot saadaksesi lainaa.

Ikä
Hakijan tulee aina olla täysi-ikäinen. Vähimmäisikäraja kuitenkin vaihtelee firmojen välillä ja joillain saattaa olla tämän lisäksi myös yläikäraja.

Ei maksuhäiriömerkintöjä
Periaatteessa kaikki lainantarjoajat edellyttävät puhtaita luottotietoja, eli maksuhäiriömerkintä on lähes poikkeuksetta esteenä lainan saamiselle.

Riittävät tulot
Sinulla tulee olla lainasummaan nähden tarpeeksi tuloja. Suurempia summia haettaessa lainayhtiö saattaakin pyytää tositetta palkka- tai eläketuloista.

Usein kysytyt kysymykset vastauksineen

Vaikka verkkopankkitunnukset ovat olleet käytössä jo jonkin aikaa, saattaa lainanhakuun niiden kanssa silti liittyä epäselvyyksiä. Lue alta yleisimmät kysymykset ja vastaukset.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko