Pikalainan saa heti tilille nopealla hakemuksella

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Löydä halvin pikalaina

Haemme sinulle pikalainatarjoukset eri rahoituslaitoksilta. Kätevän palvelun ansiosta sinun on helppo löytää sopiva laina. Hakemuksen täyttäminen vie ainoastaan muutaman minuutin.

Pikalaina heti tilille

Rahat on mahdollista saada tilille parhaimmillaan muutaman minuutin kuluttua hakemuksen hyväksymisestä. Yleensä laina maksetaan jo samana päivänä.

Uudet pikalainat valikoimassa

Lisäämme valikoimaamme säännöllisesti uusia rahoituslaitoksia. Yhdellä hakemuksella tavoitat useat eri lainapaikat yhdellä kertaa. Voit saada tarjouksia sellaisilta lainapaikoilta, joilta et muuten tulisi hakeneeksi.

Todellinen vuosikorko määräytyy henkilökohtaisesti ja vaihtelee 4,5-30,6 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,50 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,6 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %. Aikavälillä 1.1.-30.9.2021 tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 10,0 %.

Pikalaina on nimensä mukaisesti nopea. Parhaimmillaan hakemuksen tekemisestä rahojen tuloon tilille kestää ainoastaan muutamia minuutteja. Pikalaina on monipuolinen ja joustava lainamuoto. Lainaa voi hakea parista sadasta eurosta aina 70 000 € asti, joten sillä paikkaa niin arjen kassavajetta kuin rahoittaa myös suuret hankinnat.

Näitä pikalainoja voit hakea netistä

Pikalainalla tarkoitetaan yleisesti kaikkia nopeasti saatavia lainoja, joita lainamarkkinoilla on tarjolla. Tyypillinen pikalaina on pieni alle 2000 € laina, mutta sitä on mahdollista saada 70 000 € euroon asti.

Netistä haettavat pikalainat voi saada lähes poikkeuksetta ilman vakuuksia. Vakuuksia ei tarvita edes suurimpiin lainoihin. Yhteishakijan lisääminen hakemukseen on mahdollista monessa lainapaikassa, kuten esimerkiksi Raha.fi:ssä. Yhteishakijasta on apua etenkin suuria lainasummia hakiessa.

Pikalainoista moni on nykyään joustava ominaisuuksiltaan. Joustava pikalaina soveltuu parhaiten tilanteisiin, joissa sinulla ei ole tarkkaan tiedossa mitä hankintoja tulevaisuudessa tulet tekemään lainarahalla. Kun haet joustavaa pikalainaa, sinulle avataan luottotili, johon määritellään luottoraja. Se on usein 2000 – 5000 € mutta myös suurempiakin on olemassa. Voit nostaa tililtä rahaa sen verran kuin haluat silloin kun rahaa tarvitset. Lainan takaisinmaksu hoituu kuukausittain sen mukaan kuinka paljon lainaa olet nostanut.

Toinen vaihtoehtoinen muoto pikalainalle on kiinteä kertalaina. Siinä saat hakemasi lainasumman tilillesi kokonaisuudessaan yhdellä kertaa. Lainan takaisinmaksaminen tapahtuu joko kerralla tai useammassa erässä riippuen lainasummasta. Pienet, alle 500 euron lainat maksetaan yleensä takaisin kerralla tai parissa erässä. Suurempia lainoja lyhennetään kuukausittain. Kerralla kokonaan tilille tuleva pikalaina sopii parhaiten tilanteeseen, jossa lainan käyttökohde on selvillä. Se voi olla esimerkiksi uusi televisio, remontti tai vaikka lomamatka.

Millaisella korolla pikalainaa voi saada?

Viime aikoina on ollut paljon puhetta pikalainojen koroista ja siitä, ovatko ne liian suuria. On totta, että pienissä netistä haettavissa lainoissa korko oli pitkään huomattavasti suurempi kuin pankin myöntämissä lainoissa. Pikalainojen korot muuttuivat kuitenkin entistä huomattavasti edullisemmiksi syksyllä 2019, jolloin uusi laki velvoitti pikalainat noudattamaan aikaisempaa matalampaa korkotasoa. Todella korkeat korot ovat tänä päivänä jo historiaa, ja pikalainan voi saada halvimmillaan noin 4,5 % korolla netistä hakiessa. Korkoon toki vaikuttavat hakemasi lainasumma. Myös sinun tiedoillasi, kuten taloutesi tilanteella, on merkitystä koron kannalta niissä lainapaikoissa, jotka määrittelevät koron erikseen jokaiselle hakijalle. Osassa lainapaikoista on kiinteä korko, eli se ei muutu hakijan tietojen perusteella.

Uudet pikalainat tarjolla nyt

Pikalainojen vertailu kannattaa aina

Pikalaina on varmasti suosituin netistä haettava laina. Nopeasta lainasta kiinnostuneita ihmisiä on paljon, ja sen myötä myös pikalainapalveluita on netti pullollaan. Suuri valikoima erilaisia lainoja on tietenkin lainanhakijan näkökulmasta positiivinen asia, mutta se voi myös aiheuttaa valinnanvaikeutta. Koska laina on tarkoitus saada tilille pikana, suuriin salapoliisitöihin oikean lainan löytämiseksi ei ole aikaa.

Lainojen manuaalinen vertaileminen, jossa hakija etsii itse tietoa eri lainoista ja tekee useita erillisiä lainahakemuksia, on suhteellisen työlästä. Säästääkseen aikaa ja vaivaa kannattaa hyödyntää lainojen kilpailutukseen erikoistuneita yrityksiä. Raha.fi kilpailuttaa lainan puolestasi, jolloin sinulle jää enemmän aikaa muuhun. Voit saada yhdellä hakemuksella monta eri pikalainatarjousta.

Raha.fi:n avulla löydät sopivan pikalainan. Haemme sinulle tarjoukset eri pikalainapaikoilta heti.

Etsitkö uusia pikalainoja? Tämä sinun on hyvä tietää

Sinulla voi olla useita syitä, miksi sinua kiinnostavat juuri uudet pikalainat. Useimmiten syynä on, että olet hakenut lainaa tuloksetta jo monesta paikasta. Toinen yleinen syy on se, että sinulla on jo useasta eri paikasta otettua velkaa, ja tarvitset nyt lisää lainaa. Monet lainapaikat eivät myönnä lisää lainaa ennen kuin edellinen on maksettu takaisin. Tässä muutamia vinkkejä, jotka sinun on hyvä muistaa täysin uutta pikalainapaikkaa etsiessäsi.

  • Jos huomaat tarvitsevasi uutta pikalainaa usein, sinun olisi hyvä harkita joustavan pikalainan ottamista. Tällöin voit nostaa rahaa aina tarvittaessa luottorajasi puitteissa. Jo nostettua luottoa ei tarvitse maksaa takaisin ennen seuraavan noston tekemistä. Kertalainoissa uuden pikalainan ottaminen on usein mahdollista heti, kun on maksanut aiemman lainan pois.
  • Uusia pikalainoja löytää joko itse etsimällä netistä tai hakemalla lainaa sellaisten palveluiden avulla, mitkä hakevat tarjouksia monelta eri lainapaikalta kerralla. Raha.fi:n ja muiden vastaavien palveluiden kautta voit saada tarjouksen sinulle ennestään tuntemattomalta rahoituslaitokselta.
  • Uutta lainaa ei koskaan suositella ottamaan vanhojen lainojen poismaksuun. Jos tarvitset lainaa, jotta selviät lainojen lyhennyksistä, ongelmaa tulisi ratkoa muulla tavalla kuin ottamalla lisää velkaa. Yksi mahdollisuus helpottaa tilannetta on yhdistää lainat yhdeksi. Voit tutustua lainojen yhdistämiseen tarkemmin tästä.

Kenelle pikalainaa myönnetään?

Pikalaina on siitä hyvä laina, että sitä voi saada monenlaiset hakijat. Katsotaan nyt tarkemmin, mitä pikalainan hakijalta yleensä vaaditaan.

→ Ikäraja
Vähimmäisikäraja lainan saamiseksi on 18 vuotta. Monissa lainapaikoissa alaikäraja on noin 20 vuotta.

→ Riittävät tulot
Hakijalla on oltava sellaiset tulot, että hänelle jää menojen jälkeen riittävästi rahaa pikalainan takaisinmaksuun. Osa lainapaikoista vaatii, että tulojen on oltava palkkatuloja, eli hakijan olisi oltava työssäkäyvä. Toisille lainapaikoille kelpaa myös työttömän, eläkeläisen, opiskelijan tai muun etuuksia saavan henkilön tulot.

→ Ei maksuhäiriömerkintää
Pikalainaa on lähes mahdotonta saada netistä ilman vakuuksia, jos hakijalla ei ole luottotietoja. Jos löydät netistä lainapaikan, joka lupaa pikalainan myös luottotiedottomalle, tutustu paikkaan tarkasti. Suosi Suomen Finanssivalvonnan hyväksymiä lainapaikkoja, jotta tiedät lainapaikan olevan turvallinen.

Hae pikalainatarjoukset heti

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko