Limiittiluotto: joustava laina arjen yllättäviinkin menoihin

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Limiittiluotolla mielenrauhaa

Limiittiluotolta nostat rahaa tarpeen vaatiessa. Näin sinulla on aina hätävara pahan päivän varalle.

Maksuton hakemus

Luoton hakeminen Raha.fi:n kautta on sinulle ilmaista alusta loppuun. Kokeille palveluamme siis huoletta.

Turvallista hakea

Hakemuksemme ja siihen täytetyt tiedot on turvattu vahvalla SSL-salauksella. Yhteistyökumppanimme ovat luotettavia ja vakavaraisia rahoittajia.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Limiittiluotot ovat nykyään erittäin suosittuja lainoja. Erilaiset luottotilit tulivat markkinoille, kun pienten lainojen kohtuuttomia korkoja ryhdyttiin hillitsemään korkokatoilla vuonna 2013. Pankit ja rahoituslaitokset alkoivat tarjota asiakkaille hieman isompia lainoja eli noin 2 000 € limiittiluottoja, joilta asiakas voi tehdä pieniä nostoja. 

Limiittiluotot ovat fiksusti käytettynä kätevä hätävara ja monilla niiden käyttäjillä onkin niistä vain positiivisia kokemuksia. Limiittiluottoa tarjoavat monet netissä toimivat pankit ja rahoituslaitokset, mutta myös perinteiset pankit kuten OP ja Nordea. Luoton nimi voi myös olla joustoluotto.

Näin haet limiittiluottoa

Hae limiittiluottoa Raha.fi:n kautta. Luoton saat tilillesi nopeasti ja helposti.

Täytä maksuton hakemus

Päätä ensin haluamasi lainasumma ja aloita hakemuksen täyttäminen. Lainahakemuksemme on sinulle täysin ilmainen, eikä se sido sinua vielä mihinkään. Voit siis huoletta kokeilla luotonhakua ja nähdä, millaista luottoa sinulle hakuehdoillasi ja omilla tiedoillasi myönnetään.

Mitä hakemuksessa kysytään?

Hakemuksessamme kysymme vain luotonhaun kannalta oleellisia kysymyksiä. Näihin kuuluvat esimerkiksi henkilötietosi ja informaatio tuloistasi, muista lainoistasi ja asumismuodostasi ja -kustannuksistasi. Lainanmyöntäjät käyttävät antamiasi tietoja lainapäätöksen tekemiseen.

Löydä paras limiittiluotto

Koska kilpailutamme lainasi useilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla, sinun on mahdollista saada yhdellä hakemuksella useampi lainatarjous. Nämä kannattaa käydä läpi huolella ja verrata lainojen kustannuksia keskenään. Kiinnitä erityistä huomiota todelliseen vuosikorkoon ja nostopalkkioihin. Huomaa, että hakutulosten joukossa saattaa olla myös muita lainatuotteita kuin juuri limiittiluottoja.

Luoton käyttöönotto

Limiittiluotto siirtyy käyttöösi mahdollisimman pian myönteisen luottopäätöksen jälkeen. Luoton siirron nopeuteen vaikuttavat esimerkiksi pankkisi ja kellonaika, jolloin haet limiittiluottoa. Esimerkiksi ensimmäisen noston voit tehdä vain klo 7-23 välisenä aikana. Myös mahdolliset pyhäpäivät vaikuttavat rahojen siirtoon, sillä pankit ovat yleensä silloin kiinni.

Raha.fi:n kätevällä lainahakemuksella haet limiiittiluottoa monenlaisilla summilla. Pelkkä lainahakemus ei sido sinua luoton ottamiseen, joten voit rauhassa kokeilla hakua!

Limiittiluoton edut

Miksi limiittilaina voi olla sinulle sopiva vaihtoehto?

Hakukäsittely on nopea

Luottolimiitin hakeminen verkossa on erittäin nopeaa. Lainahakemusten käsittely on pitkälti automatisoitu ja alustavan lainatarjouksen allekirjoitat nopeasti verkkopankkitunnuksillasi. Myös esimerkiksi mahdolliset liitteet saat lähetettyä aina sähköisesti.

Haun helppous

Et tarvitse puhelinsoittoja, ajanvarauksia ja visiittejä pankkikonttoriin, vaan saat hoidettua koko hakuprosessin kätevästi itseksesi ja kotoa käsin. Raha.fi:n lainahakemus on yksinkertainen täyttää ja useiden lainatarjousten saanti kerralla helpottaa sopivan limiittiluoton löytämistä.

Vakuudeton luotto

Limiittiluottoja varten et tyypillisesti tarvitse vakuuksia tai takaajia. Näin saat haettua luottoa, vaikka sinulla ei olisi vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta ja jos et halua vaivata ketään pyytämällä heitä takaajaksi. Vakuudettomuus myös nopeuttaa lainanhakua huomattavasti.

Rahaa aina kun sitä tarvitset

Luottolimiitin koko idea on, että saat nostettua rahaa aina silloin kun haluat. Jos äkillinen rahantarve yllättää tai keksit spontaanin idean vaikka lomamatkasta, saat nostettua rahaa kätevästi usein samantien esimerkiksi kännykällä.

Mitä kustannuksia limiittiluottoon liittyy?

Kuten kaikilla lainoilla, myös limiittiluotolla on erilaisia kuluja.

Korko
Luonnollisesti limiittiluotosta maksetaan korkoa. Koron määrä voi vaihdella huomattavasti eri lainanmyöntäjien välillä.

Nostoprovisio
Limiittiluotossa on nostopalkkio, jonka maksat nostaessasi luottoa tilillesi. Se on yleensä prosenttimäärä nostosi summasta.

Muut kulut
Limiittiluotolla on mahdollisesti jonkinlainan tilinavausmaksu ja tilinhoitomaksu. Lisäksi yleensä paperiset laskut ovat maksullisia.

Usein kysyttyä

Yleisimmät kysymykset ja vastaukset limiittiluotosta.

Täytä hakemus ja katso, millaista limiittiluottoa sinulle tarjotaan

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko