Löydä vuoden 2023 uudet lainat, pikavipit ja lainapaikat

Etkö ole löytänyt markkinoilta sinua miellyttävää lainatuotetta? Tai oletko jo hakenut lainaa jokaisesta lainapaikasta, jonka tiedät? Haluatko tietää, onko uusi pikavippi avattu äskettäin? Tästä löydät kaiken tarvittavan tiedon sekä uudet lainapaikat, joista voit hakea lainaa vaikka heti.

Nämä uudet lainapaikat ovat avattu äskettäin

Tästä löydät mielenkiintoiset ja luotettavat uudet lainapalvelut. Uusin lainapaikka lisätään listalle mahdollisimman nopeasti. Listalla olevat pankit tarjoavat pikalainoja ja kulutusluottoja, jotka ovat täysin vakuudettomia.

Sortter logo

Sortter
Lainasumma: 1000-60 000 €
Maksuaika: 1-15 vuotta.
Ikäraja: 20 vuotta.
Muuta: Lupaa lainalle ”parhaan koron takuun”.

Sambla logo

Sambla
Lainasumma: 500-60 000 €
Maksuaika: 1-15 vuotta
Ikäraja: 18 vuotta
Muuta: Saat tarjouksia useilta rahoituslaitoksilta. Mahdollisuus yhdistää lainat.

Kattokorko.fi logo

Kattokorko.fi
Lainasumma: 10 00-60 000 €
Maksuaika: 1-18 vuotta
Ikäraja: 25 vuotta
Muuta: Sinulle haetaan lainatarjouksia vain sellaisilta rahoituslaitoksilta, jotka tarjoavat lainaa matalalla 4-10 % korolla.

Kuinka usein uusia pikavippejä ja lainoja tulee?

Uusia pikavippejä ja lainoja ilmestyy markkinoille jonkin verran. Täysin uusia lainapaikkoja, jotka myöntävät lainat itse, ei nykyään aloita kovin usein. Useimmiten tutut lainapaikat lanseeraavat uusia lainatuotteita.

Uusi lainapalvelu on usein lainoja ja pikavippejä kilpailuttava lainapalvelu. Hakemalla lainaa tämänkaltaisesta palvelusta tavoitat yhdellä hakemuksella useat eri lainapaikat – mukaan lukien myös uudet paikat. Ajan säästämisen lisäksi etuna on myös se, että sinulle voidaan siis hakea lainatarjous myös sellaisesta lainapalvelusta, josta et ole koskaan kuullut saati hakenut.

Miksi tutustakin lainapaikasta kannattaa hakea uudestaan lainaa?

Uusien lainapaikkojen kanssa lähes yhtä mielenkiintoisia tulokkaita ovat jo entuudestaan tuttujen lainapaikkojen uudet lainatuotteet. Niitä ilmestyy lainamarkkinoille huomattavasti useammin kuin täysin uusia rahoituslaitoksia. Esimerkiksi tuttu lainapalvelu voi alkaa tarjota joustoluoton lisäksi kertalainaa tai isojen lainasummien lisäksi pieniä pikavippejä. Myös vanhojen lainatuotteiden ehtoja voidaan muuttaa niin, että ne sopivat sinulle paremmin ja kiinnostuksesi lainaa kohtaan herää aivan uudella tavalla.

Saadaksesi hyvän lainan sinun ei siis tarvitse välttämättä odottaa uuden lainapaikan avautumista. Voit saada lainan rahoituspalvelusta, josta olet jo aikaisemmin hakenut – oli hakemuksesi sitten hylätty tai ei.

⇒ Lainapaikkojen ehdot lainan myöntämisen suhteen elävät. Lainaehdot ja hakijalle asetetut vaatimukset eivät pysy muuttumattomina pitkiä aikoja. Tähän vaikuttaa esimerkiksi rahoitusalan kilpailutilanne. Lainaehdot eivät kuitenkaan muutu harva se päivä: jos hait lainapaikasta pikavippiä viime viikolla etkä saanut sitä, saat todennäköisesti myös tällä viikolla kieltävän vastauksen. Jos hakemuksen täyttämisestä on sen sijaan jo useampi kuukausi, sinun kannattaa kokeilla lainan hakemista uudestaan.

⇒ Lainapaikkojen ehdot ja vaatimukset eivät ole ainoita asioita, jotka muuttuvat. Myös sinun raha-asiasi elävät. Ehkäpä tulosi ovat kasvaneet tai menosi pienentyneet. Tärkeä hakijan taloustilannetta positiiviseen suuntaan muuttava tekijä, joka jää usein vähälle huomiolle, on olemassa olevien lainojen pienentyminen. Lyhentäessäsi joka kuukausi muita lainojasi jollakin summalla, lainojesi yhteenlaskettu pääoma on pienentynyt viime hakukerrasta. Ehkä sinulla oli viimeksi niin paljon muuta lainaa, että lainapaikka ei voinut myöntää sinulle uutta lainaa, mutta nyt lainamääräsi on pienentynyt ja uusi laina voidaan siten myöntää.

Tee hakemukset helposti

On ymmärrettävää, että et halua kuluttaa aikaasi hakemusten täyttämiseen lainapaikoissa, jotka ovat jo kertaalleen hylänneet hakemuksesi. Nopeiten ja vaivattomimmin hakeminen onnistuukin Raha.fi:n avulla, jossa sinun tarvitsee vain täyttää yksi hakemus saadaksesi lainatarjoukset sinulle lainaa todennäköisesti myöntävistä paikoista. Tarjouksia voi tulla niin sinulle entuudestaan tutuista lainapaikoista kuin uusista vastikään avatuista lainapaikoista.

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko