Yhdistä lainat: lainojen yhdistäminen jättää enemmän rahaa elämiseen

Yhdistä lainat ja säästät huomattavasti joka kuukausi lainakuluissa. Et maksa enää useita erillisiä korkoja, tilinhoitomaksuja ja muita lainan sivukuluja. Sinulle jää enemmän rahaa säästöön ja käytettäväksi muuhun elämiseen.

Jos sinulla on enemmän kuin yksi laina, maksat joka kuukausi turhasta: maksat jokaisesta lainastasi erikseen korkoa ja muita lainanhoitokuluja. Nämä maksut eivät lyhennä varsinaista lainasummaasi, vaan ne menevät lainantarjoajan taskuun. Jos haluat säästyä useiden ylimääräisten kulujen maksamiselta ja käyttää rahat johonkin muuhun, sinun kannattaa yhdistää lainat.

Lainojen yhdistäminen toimii käytännössä niin, että sinulle myönnetään uusi laina, joka vastaa suuruudeltaan kaikkia nykyisiä lainojasi yhteenlaskettuna. Tällä uudella lainalla maksat vanhat lainasi pois. Uusi laina on ainoa laina, jota lyhennät joka kuukausi. Tästä yhdistelylainasta maksat ainoastaan korkoa sekä muut mahdolliset lisäkulut.


Lainojen yhdistäminen on mahdollista ja kannattavaa, oli sinulla sitten kaksi tai kymmenen lainaa, luottokorttia, osamaksua, vippiä, tai muunlaista lainarahaa. Lähettämällä hakemuksen et menetä mitään, sillä hakeminen on ilmaista, ja se vie vain muutaman minuutin.

Yhdistä lainat

Näin lainojen yhdistäminen tapahtuu

Yhdistelylaina on hyvin yleinen laina. Monien rahoituslaitosten ja pankkien valikoimaan kuuluu lainojen yhdistäminen: Nordea, OP, Danske Bank ja S-Pankki kaikki tarjoavat sitä asiakkailleen. Lainojen yhdistäminen on erittäin vaivaton prosessi, kun teet sen meidän kauttamme verkossa. Yhdistä lainoja 100 - 60 000 € arvosta jopa 15 minuutissa!

Yhdistä lainat yhdellä hakemuksella

Aloita lainojen yhdistäminen täyttämällä hakemuksemme verkossa. Kysymme vain lainapäätöksen tekemisen kannalta tärkeimmät kysymykset. Hakemuksen lähettäminen on maksutonta, ja se ei sido sinua vielä lainan ottamiseen.

Kilpailutamme yhdistelylainasi

Kilpailutamme hakemasi yhdistelylainan puolestasi eri pankeissa ja rahoituslaitoksissa parhaan lainan saamiseksi. Siihen riittää vain yksi hakemus. Säästämme siis aikaasi, koska et joudu lähettämään useita hakemuksia saadaksesi useamman kuin yhden lainatarjouksen.

Nopea vastaus

Saat alustavan lainapäätöksen nopeasti. Koska hakemuksesi on lähetetty useisiin rahoituslaitoksiin, voit saada useita hyviä lainatarjouksia. Nyt voit tutustua lainaehtoihin tarkemmin ja päättää otatko jonkin tarjouksista vastaan.

Maksa vanhat lainat heti pois

Sopiva lainatarjous on helppo hyväksyä pankkitunnuksia käyttämällä. Hyväksyntäsi jälkeen yhidstelylaina on käytössäsi yleensä jo saman päivän aikana. Tämän jälkeen pääset maksamaan vanhat lainasi heti pois.

Aloita lainojen yhdistäminen nyt

Täytä hakemus

Lainojen yhdistämisen edut

Tärkeimmät syyt, miksi sinunkin kannattaa yhdistää useat erilliset lainasi yhdeksi, ovat seuraavat:

Vain yksi hakemus, monta mahdollisuutta

Tavoitat yhdellä hakemuksellamme useita potentiaalisia lainanmyöntäjiä. Sinulla menee huomattavasti vähemmän aikaa, kuin jos hakisit yhdistämistä itse pankeista. Saatat myös saada hyviä tarjouksia sellaisista lainapalveluista, joista et olisi itse osannut edes hakea.

Vähemmän stressiä, enemmän selkeyttä

Moni kertoo saaneensa yhdistämisen tuloksena omiin raha-asioihinsa huomattavaa selkeyttä. Yksi laina on huomattavasti helpompi hoidettava ja se ei aiheuta stressiä, toisin kuin useista lainalyhennyksistä huolehtiminen joka kuukausi. Raha-asioiden selkeytyminen voi parantaa elämänlaatua huomattavasti.

Yksi laina, vain yhdet kulut

Lainojen yhdistämisen suurin etu piilee juuri lainakuluissa säästämisessä. Kun maksat lainakuluja vain yhdestä lainasta usean lainan sijaan, kuukausitasolla säästämäsi summa voi olla aina kymmenistä euroista jopa satoihin euroihin. Säästetty summa riippuu tietenkin siitä, kuinka monta lainaa yhdistät yhdeksi ja millaiset sivukulut näillä lainoilla on.

Asiantuntemusta, nopeaa palvelua

Sinun kannattaa yhdistää lainat yhdistämiseen erikoistuneen palvelun, kuten Raha.fi:n, kautta. Palvelun käyttö on paitsi ilmaista mutta myös tehokasta. Yhdistäminen ei ole prosessina vaikea, kun jätät sen meidän huoleksemme. Yhdistäminen on mahdollista tehdä myös itse mutta se tarkoittaisi huomattavasti enemmän työtä sinulle.

Kenelle lainojen yhdistäminen sopii?

Lainojen yhdistäminen sopii sinulle, jolla on useampi kuin yksi laina. Lisäksi seuraavien lainan myöntämiseen liittyvien perusasioiden tulee olla kunnossa.

Ikä

Lainan hakijalta vaaditaan luonnollisesti vähintään 18-vuoden ikää. Alaikäraja vaihtelee hieman lainapalveluiden kesken.

Tulot

Sinulla täytyy olla hakemasi lainasumman kannalta riittävät tulot. Mahdollisen yhteishakijan tulot lasketaan mukaan.

Luottokelpoisuus

Jotta uuden lainan myöntäminen on mahdollista, luottotiedoissasi ei tule olla merkintöjä.

Usein kysyttyä lainojen yhdistämisestä

Heräsikö sinulle kysymyksiä lainojen yhdistämiseen liittyen? Lue tästä vastauksemme usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lainojen yhdistämisellä yhdistät kaikki kulutusluottosi ja lainasi yhdeksi edulliseksi lainaksi. Yhdistämällä lainasi alennat kuukausimaksuja, jolloin sinulle jää rahaa käyttöön muuhunkin. Myös maksettavaa kuukausierää voi pienentää yhdistämisen yhteydessä.

Säästettävä summa riippuu monesta tekijästä, kuten nykyisten lainojesi kustannuksista, uuden lainan kustannuksista ja haettavasta uudesta lainasummasta.

Yleisesti ottaen lainojen yhdistäminen voi tuoda satojen eurojen säästön vuosittain.

Haet yhdistämistä täyttämällä hakulomakkeemme. Sinun tulee antaa seuraavat tiedot:

  • Perustiedot kuten nimi ja osoitetiedot.
  • Tiedot työsuhteesta ja palkasta.
  • Joissakin tapauksissa (esim. ison lainasumman kohdalla) pankki saattaa pyytää kopion palkkakuitista, jonka pystyy toimittamaan helposti sähköisesti.

Et tarvitse. Kaikki palvelussamme mukana olevat pankit sekä rahoituslaitokset tarjoavat vakuudettomia lainoja.

Lue asiantuntijoidemme vinkkejä

Haluamme auttaa Sinua säästämään arjen raha-asioissa.

Mistä lainaa velkojen maksuun

Mistä lainaa velkojen maksuun?

Velkojen maksaminen pois edullisemmalla lainalla on kannattavaa. Näin haet uuden lainan, jolla maksat muut velat pois.

Lue lisää
Lainaa netistä

Lainaa netistä

Lainan hakeminen netistä säästää sekä aikaa että rahaa. Netistä haettavien lainojen valikoima on erittäin monipuolinen.

Lue lisää
Edullinen laina pitkällä maksuajalla

Edullinen laina pitkällä maksuajalla

Haluatko lainan mahdollisimman pitkäksi ajaksi kohtuullisella kuukausierällä? Tämä sinun on hyvä tietää lainaa valitessa.

Lue lisää