Elisa liittymät edullisesti ja juuri sinun tarpeisiin

Elisa Oyj on vuonna 1882 perustettu suomalainen teleoperaattori ja markkinajohtaja matkapuhelin- ja kiinteän verkon liittymien tarjoajana Suomessa. Sen aikaisemmat nimet olivat Helsingin Puhelin ja Elisa Communications Oyj.

Elisa toimii pääosin Suomessa ja Virossa, palvellen yksityis- ja yritysasiakkaita, mutta tarjoaa digitaalisia palveluita myös kansainvälisille markkinoille.

Yhtiön päätuotteita ovat puhelinliittymät sekä laajakaistaliittymät Elisa- ja Elisa Saunalahti -brändeillä. Muita palveluita ovat esimerkiksi kaapeli-tv-liittymät. Uudempia digitaalisia tuotteita ovat muun muassa Elisa Viihde ja Elisa Kirja.

Miksi valita Elisa puhelinliittymä?

Elisalla on pitkä historia suomalaisena teleoperaattorina ja tarjoaa runsaan valikoiman puhelinliittymiä monenlaisiin tarpeisiin. Elisan huippunopea 4G verkko kattaa koko Suomen ja myös 5G verkkoa laajennetaan koko ajan.

Mitkä ovat parhaat Elisa liittymätarjoukset?

Elisa tarjoaa kattavan valikoiman liittymäpaketteja, joiden joukosta löydät takuulla omasi. Se mikä liittymä on paras sinulle, riippuu henkilökohtaisista käyttötarpeistasi.

Alla muutama suosittu liittymätarjous:

Elisan logo

Huoleton 10M 24,99 €/kk

→ Tiedonsiirto 10 Mbit/s maksiminopeudella
→ Rajaton netti ja puhelut
→ Sopii sinulle, jos käytät puhelinta paljon ja rajaton sekä toimiva netti on sinulle tärkeä
→ Sinun ei tarvitse huolehtia kulutuksestasi, vaan kiinteään kuukausihintaan sisältyy kaikki

Elisan logo

Tarkka 5 M alk. 15,99 €/kk

→ Puhelut minuuttien mukaan 0,069 €/min
→ Tekstiviestit käytön mukaan 0,069 €/kpl
→ Rajaton netti mutta hitaampi kuin esimerkiksi Huoleton-liittymässä
→ Sopii sinulle, jos haluat edullisen ja yksinkertaisen liittymän

Elisan logo

Huoleton 5G 300M 31,99 €/kk

→ Rajaton netti 300 Mbit/s nopeudella
→ Rajaton netti ja puhelut
→ Sopii sinulle, jos arvostat huippunopeuksia ja asut 5G-verkon kuuluvuusalueella
→ Sinun ei tarvitse huolehtia kulutuksestasi, vaan kiinteään kuukausihintaan sisältyy kaikki

Elisan logo

Huoleton 5G 600M 36,99 €/kk

→ Rajaton netti 600M nopeudella
→ Rajattomat puhelut
→ Sopii sinulle, jos arvostat huippunopeuksia ja asut 5G-verkon kuuluvuusalueella
→ Kiinteään kuukausihintaan sisältyy kaikki tarpeellinen

Sopivan liittymän löytyessä, painaa “Tilaa” -painiketta, joka ohjaa sinut suoraan operaattorin nettisivuille, jossa voit saattaa tilauksen loppuun. Jos ostat liittymän verkosta ja et syystä tai toisesta ole siihen tyytyväinen, sinulla on aina 14 päivän peruutusoikeus.

Mistä löydän Elisa häiriökartan?

Löydät Elisa häiriökartan heidän omilta nettisivuiltaan. Kartan avulla voit helposti tarkistaa onko alueesi matkapuhelin, laajakaista, lankapuhelin tai kaapeli TV -verkossa katkoksia tai häiriöitä.

Myykö Elisa puhelimia?

Elisa verkkokaupasta löydät ison määrän puhelimia, älypuhelimia ja kännyköitä. Voit tilata laitteesi suoraan Elisan verkkosivuilta ja saada jopa 36 kuukautta korotonta maksuaikaa sekä toimituksen seuraavalle päivälle.

Valikoimasta löydät muun muassa nämä puhelimet:

 • Xiaomi Redmi Note 9T 5G
 • Honor 8A 64Gt
 • Nokia 5.4
 • Motorola Moto G9 Power
 • Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 512 Gt

Saako Elisalta Prepaid -liittymiä?

Elisa tarjoaa Saunalahti Prepaid -liittymän, jonka aloituspakkauksen hinta on 5,90 € ja siinä on 6 euron edestä puheaikaa. Saunalahti Prepaid -liittymissä ei ole laskuja tai kuukausimaksuja, vaan maksat käytöstä etukäteen.

Prepaid liittymässä maksat eri palveluista seuraavanlaisesti:

 • Puhe 0,066 €/min
 • Viestit 0,066 €/kpl
 • Netti 0,066 €/Mt ja enintään 0,99 €/vuorokausi

Voiko Elisalta hankkia laajakaistan?

Elisa tarjoaa laajakaistayhteyksiä kolmella eri teknologialla: valokuidulla, kaapelimodeemilla, 4G:llä sekä 5G:lla. Hinnat vaihtelevat verkosta ja yhteydestä riippuen.

Voit selvittää sinulle saatavilla olevan parhaan ratkaisun, kun teet haun Elisan nettisivuilla syöttämällä asuinosoitteesi tai muun osoitteen missä netin tulisi toimia. Kiinteä verkko ei ole mahdollinen kaikilla alueilla, jolloin mobiililaajakaista on ainut vaihtoehto.

Sim-kortilla toimiva mobiililaajakaista asennetaan mobiilireitittimeen, joka jakaa nettiyhteyden. Myös mobiilinettiä voi käyttää useampi henkilö kerralla. 4G tai 5G-verkossa toimiva mobiililaajakaista on mainio vaihtoehto esimerkiksi mökille tai muille haja-asutusalueille. Netti on helppo ottaa myös matkoille mukaan ja nykyään verkon nopeudetkin ovat kilpailukykyiset kiinteän netin kanssa.

Elisa myy myös muun muassa liittymien reitittimiä sekä laajakaistapaketteja yritysasiakkaille. Kaikki liittymät voi hankkia ilman määräaikaa, joten ne on mahdollista irtisanoa koska tahansa.

Millainen kuuluvuus Elisalla on?

Elisan asiakkaan nautit kattavasta sekä laadukkaasta 4G ja 5G-verkosta, joka kestää kansainväliset vertailut. Tällä hetkellä Elisan nopean 4G-verkon alueella asuu yli 99 % suomalaisista ja kehitystyö vieläkin paremman kattavuuden suhteen jatkuu.

Missä Elisan myymälät sijaitsevat?

Elisa Shopit -myymälöitä löytyy usealta paikkakunnalta ympäri Suomen. Katso missä lähin myymäläsi on hyödyntämällä Elisan nettisivuilta löytyvää karttaa.

Voit halutessasi varata ajan myös Elisan Virtuaalimyymälään. Elisan myymälöistäkin tutut myyjät palvelevat sinua videotapaamisen kautta kuin myymälässä käydessäsi. Videotapaamisessa tehdyt tilaukset saat itsellesi usein jopa samana päivänä sinulle parhaiten sopivalla tavalla; kuljetettuna kotiin, pakettiautomaattiin, postitoimipisteeseen tai myymälästä noutona.

Kuinka Elisa virtuaalimyymälä toimii?

 1. Valitse sinulle sopivin 30 minuutin virtuaalitapaaminen ajanvarauskalenterista.
 2. Kerro lyhyesti itsestäsi ja tapaamisen aiheesta, jotta voimme asiakaspalvelijat ovat varautuneet palvelemaan sinua mahdollisimman hyvin.
 3. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi.
 4. Saat Elisalta uuden kalenterikutsun viimeistään varauspäivän aamuna, jossa on linkki virtuaalitapaamisesi käynnistämiseen.
 5. Käynnistä tapaaminen kutsussa olleen linkin kautta n. 5 min ennen varatun ajan alkamista.

Mikä on Elisa Mobiilivarmenne?

Mobiilivarmenne on palvelu, jonka avulla voit todistaa henkilöllisyytesi verkossa. Varmenne toimii kaikissa puhelimissa ilman asennuksia ja on täysin turvallinen ja mutkaton tapa tunnistautua. Palvelussa käytät itse valitsemaasi tunnuslukua, joka on helppo muistaa.

Palvelun avulla pääset eroon lukuisista käyttäjätunnus-salasanapareista. Suurimpaan osaan palveluista voit käyttää käyttäjätunnuksenasi omaa matkapuhelinnumeroasi ja valitset vain henkilökohtaisen tunnusluvun, jolla kirjaudut helposti satoihin eri palveluihin. Yhteys sinun ja palveluntarjoajan välillä on aina salattua. Myös salasanasi on vain ja ainoastaan sinun tiedossasi.

Mobiilivarmenne toimii jo yli 20 000 palvelussa, jotka kattavat muun muassa terveysalan, kuntien, valtionhallinnon, oppilaitosten sekä pankki-, rahoitus- ja vakuutuslaitosten palvelut.

Voit rekisteröidä Mobiilivarmenteen hallussasi olevalle Elisan Saunalahti-liittymälle tai Elisan yritysliittymälle. Mobiilivarmenne ei kuitenkaan toistaiseksi toimi eSIM:n kanssa.

Elisan Saunalahti -liittymissä Mobiilivarmenteen avaus on 0 € ja käyttö ensimmäiset 3 kuukautta ilmaista. Tämän jälkeen hinta on 1,99 € kuukaudessa. Yritysasiakkaille palvelu on täysin ilmainen.

Kuinka voin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun?

Elisa palvelee asiakkaita puhelimitse tai operaattorin omien nettisivujen kautta.

Asiakaspalvelun numero on 010 190 240 ​ja se on avoinna arkisin kello 8-18. Soittaminen ja jonottaminen maksaa normaalien kotimaan puheluiden verran. Voit myös jättää soittopyynnön Elisan verkkosivuilla, jolloin asiakaspalvelija soittaa sinulle aukioloaikojen puitteissa.

Jos rekisteröidyt Elisan asiakkaasi tai olet jo asiakas, kätevimmin saat hoidettua liittymiä ja muita tuotteita koskevat asiat Oma Elisa -itsepalvelun kautta. Oma Elisa -palvelussa toimivan chatin avulla saat vastauksen kysymyksiisi helposti ja nopeasti.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko