DNA liittymät – Löydä halvin ja sinulle sopivin tarjous

Katso ja vetaile DNA:n tämän hetken kuumimmat puhelinliittymätarjoukset

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikennekonserneista, joka tarjoaa puhe-, data- ja TV-palveluita ja liittymiä. Konserniin kuuluu myös DNA Store, joka on Suomen suurin matkapuhelimia myyvä kauppaketju. Vuonna 2001 perustettu yritys on nykyään norjalaisen Telenorin omistama tytäryhtiö.

Joulukuussa 2019 DNA:lla oli yli 4 miljoonaa liittymäasiakasta Suomessa: 2,8 miljoonalla asiakkaalla oli puhelinliittymä ja 1,24 miljoonaa käytti kiinteää verkkoa.

Onko DNA hyvä puhelinliittymä?

DNA on erittäin varteenotettava matkapuhelinoperaattori ja sen nopean ja kattavan 4G-verkon alueella asuu tällä hetkellä jo yli 99 % suomalaisista. Myös 5G-verkko laajenee koko ajan ja onkin käytössä jo monessa kaupungissa. Kevään aikana 5G-verkon on tarkoitus laajentua Suomessa yli 20 paikkakunnalle.

Marraskuussa 2020 Omnitelen teettämän mobiiliverkon mittaustutkimuksen mukaan DNA saavutti korkeimman keskimääräisen nopeuden Suomen 10 suurimmassa kaupungissa.

Nopeiden ja kattavien yhteyksien lisäksi DNA tarjoaa runsaan valikoiman edullisia liittymiä, monenlaisiin tarpeisiin. Voit valita rajattoman käytön, valmiin paketin tai maksaa käytön mukaan.

Mitkä ovat parhaat DNA liittymätarjoukset?

Se mikä on paras liittymätarjous yhdelle, ei välttämättä ole sitä toiselle. Liittymätarjousta valitessa onkin hyvä ensiksi kartoittaa oma kulutus ja tarve.

Käytätkö puhelintasi paljon internetin selaamiseen? Kuluuko dataa videoiden ja suoratoistopalveluiden katseluun? Dna Nopea 4G Rajaton Plus on yksi suosituimmista liittymistä rajattomalla netillä. Kiinteään 29,90 € kuukausihintaan kuuluu 150 Mbit/s selaaminen, sekä rajattomat puhelut ja tekstarit. Nyt uutuutena myös DNA Rajaton 5G 400M, joka tarjoaa 5G-verkon lisäksi yli kaksi kertaa nopeamman netin 34,90 € kuukausihintaan.

Kaikkiin tarjousliittymiin tulee lisäksi 6,90 € avausmaksu. Tarjousjaksot ovat 12 kuukautta, jonka jälkeen hinta nousee normaalitasolla. Liittymissä ei kuitenkaan ole määräaikaa.

DNA logo

DNA Rajaton 200M  23,90 €/kk

→ Rajaton netti 200 Mbt/s
→ Rajattomat tekstiviestit
→ Rajattomat puhelut

DNA logo

DNA Rajaton 5G 400M  29,90 €/kk

→ Rajaton netti 400 Mbt/s
→ Rajattomat tekstiviestit
→ Rajattomat puhelut

DNA logo

DNA Super 4G Rajaton 25,99 €/kk

→ Rajaton netti 300 Mbt/s
→ Rajattomat tekstiviestit
→ Rajattomat puhelut

Mitä muita liittymiä DNA tarjoaa?

Puhelinliittymävalikoimassa DNA:lla on tällä hetkellä useita eri liittymäpakettia, joissa hinnat vaihtelevat noin 12,90-49,90 euron välillä. Liittymiä ovat muun muassa:

  • DNA Rajaton 5G 1000M
  • DNA Rajaton 5G 400M
  • DNA Rajaton 5G 200M
  • DNA Nopea 4G Rajaton Plus
  • DNA Rajaton 4G 10M
  • DNA Rajaton
  • DNA Jämpti

Yllämainittujen liittymäpakettien lisäksi DNA:lta voi ostaa myös prepaid liittymiä. Voit ostaa aloituspakkauksen, joka kustantaa 4,90 € ja sisältää 5 € saldoa. Prepaid-liittymiä on tarjolla kahta erilaista, DNA Super Prepaid, jossa maksat käytön mukaan tai DNA Rajaton Prepaid, jossa maksat kiinteän päivähinnan ja nautit rajattomasta netin käytöstä, puheluista ja tekstareista.

Kun olet käyttänyt aloitussaldon, voit ladata liittymälle lisää rahaa netissä sekä R-kioskilla, K-ruokakaupoissa ja Neste K -asemilla. Ostamasi paketti on käytössäsi heti latauksen jälkeen.

DNA:lta saa hankittua myös nettiliittymiä ja TV-paketteja. Myös nettiliittymiä on tarjolla useita ja voit valita itsellesi:

  • DNA Netti -liittymän, joka on kotiin asennettava kiinteä laajakaista. DNA Netin avulla useat eri henkilöt voivat nauttia nopeasta yhteydestä samaan aikaan. Hinnat vaihtelevat nopeudesta riippuen. Voit saada kiinteän liittymän jopa 1 gigan nopeudella!
  • DNA Liikkuva -netin 4G tai 5G-verkolla. Tämä on mainio vaihtoehto tablettiin, läppäriin, mokkulaan tai reitittimeen. Myös liikkuvan netin saa nykyään huippunopeuksilla ja se on kätevä ottaa vaikka reissuun mukaan.
  • DNA Data Prepaidin, joka on mokkulaan, läppäriin tai tablettiin sopivaa prepaid-liittymää. DNA Dataprepaidilla voit surffata rajattomasti 30 päivää aloitusmaksun hintaan. Tämän jälkeen liittymälle voit ladata lisää aikaa tai dataa, miten haluat. Netin nopeus on jopa 300 Mbit/s.

Mikä on DNA TV?

DNA TV on sovellus, jonka avulla voit kuljettaa lempiohjelmia mukanasi ja katsoa aina, kun haluat koko EU:n alueella. DNA TV toimii puhelimella, tabletilla ja tietokoneen selaimella kiinteään 6,90 euron kuukausihintaan.

DNA TV:n avulla voit katsoa tilaamiesi maksukanavien sekä vapaiden kanavien suoria lähetyksiä, tallentaa ohjelmia rajattomasti kaikilta peruskanavilta sekä laittaa suosikkisi jatkuvaan tallennukseen. Katso tallentamiasi ohjelmia ja nauti Viihdekirjaston tai Vuokraamon elokuvista ja sarjoista. Mobiilisovelluksen avulla voit myös peilata ohjelmia isolle ruudulle Apple TV:n tai Chromekastin kautta.

DNA Hubi on puolestaan palvelu ja laite, jossa yhdeksi helpoksi kokonaisuudeksi yhdistyy perinteinen televisio, DNA TV, vuokraamo ja yli 7 000 sovellusta. DNA Hubilla voit katsoa peruskanavien lisäksi monipuolisesti maksukanavia sekä kanavapakettiin sisältyvien suoratoistopalveluiden ohjelmia HD-laadulla; esim. leffoja, urheilua, sarjoja tai lastenohjelmia. Toimiakseen DNA Hubi tarvitsee nettiyhteyden. DNA tarjoaakin laitepaketin edullisempaan 10 euron hintaan operaattorin nettiliittymän hankinnan yhteydessä.

Tarjoaako DNA puhelinliittymiä lapsille?

DNA tarjoaa lapsille sopivia liittymiä, jotka voi hankkia tarjoushintaan silloin, kun liittymä avataan täysin uudelle puhelinnumerolle. Ne sopivat siis hyvin lapsen ensimmäiseksi liittymäksi.

Tarjoushintaan saa kaksi erilaista Rajaton-liittymää sekä huippuedullisen Jämpti-liittymän. Hinnat alkavat vain 13,99 eurosta. Katso kaikki lasten liittymät tästä.

Onko liittymä yleensä määräaikainen?

Kaikki DNA puhelinliittymät saa nykyään ilman määräaikaa. Liikkuvat laajakaistat voi myös hankkia ilman sitoutumista, mutta kiinteitä nettiliittymiä koskee yleensä 24 kk:n määräaika.

Voiko liittymän saada ilman luottotietoja?

DNA:n toimitusehtojen mukaan, kuluttaja voi saada liittymän myös ilman luottotietoja ennakkomaksua tai muuta vakuutta vastaan. Toinen vaihtoehto ovat DNA Prepaid liittymät, joissa käytöstä maksetaan ennakkoon, eikä luottotietoja niiden avaamiseen tarvita.

Kuinka nopeasti liittymä aukeaa?

Jos päivität uuteen liittymään vanhasta DNA:n liittymästä ja SIM-korttisi vaihtuu, uusi kortti lähtee yleensä toimimaan aktivointia seuraavana arkipäivänä.
Mikäli puolestaan vaihdat liittymän toiselta operaattorilta, kestää numeronsiirrossa etämyynnin tilauksilla 14 vuorokautta. Liikkeestä ostetut liittymät siirtyvät 5 arkipäivässä.

Vanhaan liittymään saapuvissa tekstiviesteissä ilmoitetaan numeron siirtoaika. Vanhan SIM-kortin lakattua toimimasta, vaihda uusi DNA SIM puhelimeen ja käynnistä puhelin uudelleen.

Naishenkilö selaa iphone -älypuhelinta Dna TV taustallaan
DNA tarjoaa puhelinliittymien lisäksi sovelluksen, jolla voi katsoa TV:tä ja tallentaa ohjelmia.

Kuinka voin irtisanoa liittymän?

Asiakas voi irtisanoa toistaiseksi voimassa olevan puhelinliittymän kahden viikon irtisanomisaikaa noudattaen, suullisesti tai kirjallisesti. DNA lähettää irtisanomisesta asiakkaalle kirjallisen vahvistuksen.

Muita palveluita koskevat toistaiseksi voimassa olevat sopimukset voi irtisanoa kuukauden irtisanomisaikaa noudattaen, ellei toisin ole sovittu.

Määräaikaista sopimusta ei voi irtisanoa päättymän kesken sopimuskauden. Asiakkaalla on kuitenkin oikeus irtisanoa määräaikainen sopimus päättymään kahden viikon kuluttua irtisanomisesta, jos hän on joutunut maksuvaikeuksiin sairauden, työttömyyden tai vastaavan hänestä riippumattoman syyn takia, tai jos sopimuksen pitäminen voimassa muusta erityisestä syystä on hänen kannaltaan kohtuutonta.

Miten saan yhteyden asiakaspalveluun?

DNA:n asiakaspalveluun saat yhteyden puhelimitse tai DNA:n nettisivujen kautta.

DNA:n asiakaspalvelunumero on 044 144 044. Asiakaspalvelu vastaa arkisin kello 8-18. ja lauantaisin 9-16:30 ja soittaminen maksaa normaalin kotimaanpuhelun verran.

DNA:n nettisivuilla voit nähdä omat tietosi ja laskusi Minun palveluni-portaalista. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluun myös sivujen chat-palvelun kautta.

Vertaa DNA:n liittymätarjouksia

Liittymävertailu on fiksu tapa löytää edullinen ja muutenkin juuri sinulle sopiva vaihtoehto.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko