Lainaa 100 € heti tilille: katso mistä ja miten saat lainan

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Lainatarjous helposti

Hakeminen tapahtuu muutamassa minuutissa. Täytä vain helppo ja nopea nettihakemus.

Paras 100 € laina

Haemme heti tarjoukset useilta 100 € lainaa myöntäviltä rahoituspalveluilta. Valitse saamistasi tarjouksista paras.

Edullinen korko

Voit saada kauttamme lainan alkaen 4,5 % korolla.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

100 € laina pelastaa tukalan rahatilanteen nopeasti ja vaivattomasti. Sen saa pienilläkin tuloilla, ilman vakuuksia, ja lähes poikkeuksetta heti tilille. Vaikka lainasumma onkin pieni, eri lainapaikkojen 100 euron lainoissa on huikeita eroja. Raha.fi:stä löytyy nopeasti kattava valikoima 100 € lainoja, joista sinun on helppo valita paras laina.

100 € lainan tärkein ominaisuus on nopea saatavuus. Harva hakee pientä lainaa ja on valmis odottelemaan lainapäätöstä sekä rahojen ilmaantumista tilille päivätolkulla. Pieni laina haetaan lähes poikkeuksetta kiireelliseen rahantarpeeseen, kun lompakossa on tämän pienen mutta hyvin paljon mahdollistavan summan suuruinen lovi. Sen vuoksi 100 € lainan saa heti tilille melkein jokaisesta lainapalvelusta.

Vaikka sinulla olisikin todella kova kiire lainansaannin kanssa, 100 € lainaa ei kannata valita suomatta yhtäkään ajatusta lainan ehdoille ja hinnalle. Voit nimittäin ottaa epähuomiossa kalliin lainan, vaikka tarjolla olisi edullisempiakin. Kiireellisessä tilanteessa kattava eri lainojen vertaaminen ei tietenkään tule kuuloon, minkä olemme huomioineet täällä Raha.fi:ssä: annamme sinulle yhdellä hakemuksella 100 € lainatarjoukset, joista voit nopeasti valita sopivimman.

Hae 100 € kertalaina tai tee nosto joustavalta luotolta

100 € lainaa on tarjolla niin tilille kerralla maksettavana kertalainana kuin joustoluottonakin. Tutustutaan niihin seuraavaksi tarkemmin.

100 € kertalaina

Vaikka nykyään lainasummat tahtovat olla isoja ja pienestä lainasta kiinnostuneelle tarjotaan herkästi joustoluottoa, sinun on silti mahdollista saada 100 € laina perinteisenä, kerralla tilille maksettavana kertalainana. Kovin moni lainapaikka ei näin pieniä yksittäisiä lainoja myönnä, mutta joidenkin valikoimasta kertalaina löytyy. Täyttämällä Raha.fi:n hakemuksen pyrimme löytämään sinulle 100 € lainoja myöntävät lainapaikat.

100 € nosto joustavalta luotolta

Hyvin monet pienet lainat ovat nykyään ns. limiittiluottoja tai joustavia luottoja. Se tarkoittaa sitä, että sinulle avataan “luottotili”, jolta voit tehdä erisuuruisia nostoja kuten 100 € noston. Luottorajat voivat olla mitä vain muutamasta kymmenestä eurosta useisiin tuhansiin. Yleisin luottoraja on 2000 € suuruinen. Eli vaikka hakisit 100 € lainan, sinulle voidaan myöntää 2000 € luotto, jolta voit sitten nostaa tuon 100 €. Tämä voi olla tarpeistasi riippuen joko hyvä tai huono asia. Jos tiedät, että tulet tarvitsemaan jatkossa lisää lainaa, joustava laina on hyvä: sinun ei tarvitse hakea pian uudestaan lainaa.

Aloita 100 € lainan hakeminen heti ja rahat voivat olla tililläsi jo muutaman minuutin kuluttua.

Mistä 100 euroa lainaksi?

100 euron lainan voi ottaa halutessaan monesta paikasta, kunhan muistat että kaikki lainaajat eivät ole välttämättä luotettavia. Moni onnistuu saamaan pienen summan rahaa lainaksi tuttaviltaan joko koron kanssa tai ilman. Jos tuttavilta lainaaminen ei ole sinun juttusi, sinun kannattaa kääntyä netissä toimivien rahoituslaitosten puoleen. Tutustu rahoituslaitoksen tietoihin hyvin, jos se on sinulle uusi tuttavuus. Netistä on nimittäin löytyy myös vilpillisiä lainapaikkoja. Jos jokin kuulostaa liian hyvältä, hälytyskellojesi pitäisi soida. Esimerkiksi korottomia lainoja ei ole enää tarjolla luotettavilla lainapaikoilla. Kaikki Raha.fi:n kautta haettavat lainat tulevat luotettavilta rahoituslaitoksilta eli voit täyttää hakemuksemme huoletta.

100 € lainan saa useimmiten heti tilille

Pienen lainan tarve tulee useimmiten yllättäen ja silloin lainan nopea saaminen on tärkeää. 100 € lainasta voidaan tehdä lainapäätös heti sen jälkeen, kun hakija on lähettänyt sähköisen hakemuksen. Kun laina on myönnetty, se siirretään heti tilillesi. Lainapalvelut eivät hidastele lainojen siirroissa, mutta sinun pankkitilisi voi vaikuttaa siihen, milloin laina on käytössäsi: suurimpiin pankkeihin lainat siirtyvät yleensä heti ja joihinkin harvinaisempiin pienempiin pankkeihin seuraavana tai sitä seuraavana pankkipäivänä. Myös S-Pankin tilin kanssa saa olla tarkkana, sillä yleensä ennen klo 13 siirretty laina näkyy jo samana päivänä, mutta sitä myöhemmin siirretty vasta seuraavana päivänä.

100 euron lainan saa heti tilille

Löydä 100 € laina edullisella korolla

100 € lainasumma on ehkä pieni mutta eri lainojen välinen ero suuri. Voit joutua maksamaan lainasta turhan suurta korkoa, jos et ole tarkkana lainan valinnassa. Halvimman lainan nopean löytymisen kannalta sinun kannattaa hakea lainaa esimerkiksi sellaisen palveluin kuin Raha.fi:n kautta, jolloinka hakeminen tapahtuu seuraavasti:

Yksi nopea hakemus

Täytät nopean hakemuksen, joka keskittyy vain oleellisiin kysymyksiin, jotka ovat lainan myöntämisen kannalta pakollisia. Sinulta kysytään mm. tietoja työtilanteesta, tuloista kuten palkasta tai saamastasi tuesta, tietoja asumismuodosta ja -menoista, sekä muiden lainojen ja velkojen suuruudesta. Kysymyksiin vastataan hyvin lyhyesti vain valitsemalla oikea vaihtoehto valmiiksi annetuista vastauksista tai syöttämällä vastaus kenttään. Todennäköisesti osaat vastata kaikkiin kysymyksiin samantien, ja mikäli sellaiset seikat kuten työsuhteen alkamisajankohta tai palkkasumma ennen veroja ovat päässeet unohtumaan, tarkistat nopeasti papereista. Voit täyttää maksuttoman hakemuksen joko tietokoneella tai kännykällä.

Valitse paras 100 € laina

Mitä sitten tapahtuu, kun olet saanut useita lainatarjouksia? Seuraava vaihe on valita niistä paras. Kun tarjouksia on useita, näet helposti miten ne eroavat toisistaan ja mikä niistä on kannattavin vaihtoehto. Verratessasi eri tarjouksia toisiinsa kiinnitä erityistä huomiota todelliseen vuosikorkoon. Se kertoo lainan hinnasta paremmin kuin pelkkä korko, sillä siinä on huomioitu myös lainan muut kustannukset kuten kuukausimaksut. Kun sopiva laina on löytynyt, pääset helposti viimeistelemään hakemuksen. Jos lainan tarjoava lainapalvelu haluaa vielä joitakin tietoja sinulta, kuten vaikkapa palkkakuitin, sen voi lähettää sähköisesti. Pelkkä tarjousten katsominen on myös mahdollista eli sinun ei ole mikään pakko hyväksyä yhtäkään tarjousta.

Useita tarjouksia heti

Hakemus käsitellään heti sen lähettämisen jälkeen. Yleensä saat hakemuksen lähettämisen jälkeen alustavan lainapäätöksen yhdeltä tai useammalta lainapalvelulta. Raha.fi:ssä eri lainapalvelut kilpailutetaan eli jokaiselta pyydetään tarjous hakemastasi lainasta. Näin säästyt siltä vaivalta, että joutuisit täyttämään hakemuksen jokaisessa lainapalvelussa erikseen. Se tietää suurta ajallista säästöä. Lisäksi osaamme hakea tarjoukset myös sellaisista lainapalveluista, joista et ole ehkä koskaan kuullutkaan. Hakemuksen voi täyttää ja lähettää mihin vuorokauden aikaan tahansa, ja alustavan lainapäätöksen voi saada myös yöllä – tosin rahojen nostaminen ei silloin kyllä ole mahdollista.

Nosta rahat tilille

Kun molemmat osapuolet ovat hyväksyneet lainan, se on valmis siirrettäväksi käyttöösi. Viimeistään tässä vaiheessa tarvitset pankkitunnuksiasi, sillä ne ovat turvallinen keino varmentaa henkilöllisyytesi. Koko prosessissa menee parhaillaan vain muutamia minuutteja. Suurimpaan osaan pankkeja rahat voidaan siirtää heti. Jos sinulla on tili jossakin pienessä pankissa, siirrossa voi mennä korkeintaan pari pankkipäivää. Lainapalvelu yleensä kertoo ehdoissaan tarkasti, kuinka kauan lainan näkyminen kunkin pankin tilillä kestää. Niin kuin olemme jo todenneet, nopeus on valttia lainamarkkinoilla. Sen vuoksi rahat ovat sinulla mahdollisimman pian.

Kenelle lainaa voidaan antaa?

100 euron laina on mahdollista myöntää hyvin monenlaisille lainanhakijoille. Se ei vaadi suuria tuloja eikä ollenkaan vakuuksia. Muutama perusasia kuitenkin vaaditaan:

Ikä
Hakijan on oltava vähintään täysi-ikäinen. Lainapalveluiden ikärajoissa on vaihtelua. Kysymme ikääsi hakemuksessa, jotta sinulle voidaan tarjota sopivaa lainaa.

Tulot
Hakijalla on oltava jonkinlaisia tuloja, jotta lainaa voidaan myöntää. Tulot voivat olla palkkatuloja tai sitten erilaisina tukina saatuja tuloja.

Luottotiedot
Hakijalla on oltava luottotiedot, joissa ei ole merkintää. Lainaa on hyvin vaikea jos ei mahdotonta saada netin lainapalveluista ilman luottotietoja.

Usein kysytyt kysymykset koskien 100 € lainaa

Jäikö mieltäsi vielä kaihertamaan jokin asia liittyen 100 € lainoihin? Lue tästä usein kysytyt kysymykset vastauksineen.

Tarvitsetko 100 euron lainan? Täytä hakemuksemme ja etsimme sinulle sopivat lainat eri rahoituslaitoksilta heti!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko