Lainaa 100 € heti tilille: Näin haet lainan nopeasti

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Lainatarjous helposti

Hakeminen tapahtuu muutamassa minuutissa. Täytä vain helppo ja nopea nettihakemus.

Paras 100 € laina

Haemme heti tarjoukset useilta 100 € lainaa myöntäviltä rahoituspalveluilta. Valitse saamistasi tarjouksista paras.

Edullinen korko

Voit saada kauttamme lainan alkaen 4,5 % korolla.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Saako lainaa 100 € heti tilille?

100 euron lainan tärkein ominaisuus on nopea saatavuus. Harva hakee pientä lainasummaa ja on valmis odottelemaan lainapäätöstä sekä rahojen ilmaantumista tilille useita päiviä. Pieni pikavippi haetaan lähes poikkeuksetta kiireelliseen rahantarpeeseen. Sen vuoksi pienen lainan saa heti tilille melkein jokaisesta lainapalvelusta.

Lainasta voidaan tehdä lainapäätös heti sen jälkeen, kun hakija on lähettänyt sähköisen hakemuksen. Kun laina on myönnetty, se siirretään heti tilillesi. Lainapalvelut eivät hidastele lainojen siirroissa, mutta sinun pankkitilisi voi vaikuttaa siihen, milloin laina on käytössäsi: suurimpiin pankkeihin lainat siirtyvät yleensä heti ja joihinkin pienempiin pankkeihin seuraavana tai sitä seuraavana pankkipäivänä. Myös S-Pankin tilin kanssa saa olla tarkkana, sillä yleensä ennen klo 13 siirretty laina näkyy jo samana päivänä, mutta sitä myöhemmin siirretty vasta seuraavana päivänä.

Mistä lainan saa mahdollisimman nopeasti?

Rahoituslaitosten välillä ei ole suuria eroja rahojen siirron nopeuden suhteen. Suuri osa lainoista maksetaan samana päivänä. Voit varmuudeksi tutustua lainaehtoihin, jos tarkan aikataulun tietäminen on sinulle tärkeää.

Tutustu myös rahoituslaitoksen tietoihin hyvin, jos se on sinulle uusi tuttavuus. Netistä on nimittäin löytyy myös vilpillisiä lainapaikkoja. Jos jokin kuulostaa liian hyvältä, hälytyskellojesi pitäisi soida. Kaikki Raha.fi:n kautta haettavat lainat tulevat luotettavilta rahoituslaitoksilta eli voit täyttää hakemuksemme huoletta.

Kenelle 100 € laina voidaan myöntää?

100 euron laina on mahdollista myöntää hyvin monenlaisille lainanhakijoille. Se ei vaadi suuria tuloja eikä lainkaan vakuuksia. Muutama perusasia hakijalta kuitenkin vaaditaan:

  • Ikä. Hakijan on oltava vähintään täysi-ikäinen. Lainapalveluiden ikärajoissa on vaihtelua: jotkut vaativat korkeampaa ikää. Kysymme ikääsi hakemuksessa, jotta sinulle voidaan tarjota sopivaa lainaa.
  • Tulot. Hakijalla on oltava jonkinlaisia tuloja, jotta lainaa voidaan myöntää. Tulot voivat olla palkkatuloja tai sitten erilaisina tukina saatuja tuloja. Niinpä myös työtön, opiskelija ja eläkeläinen voivat saada lainan. Tulojen lisäksi hakemuksessa kysytään hakijan menoja, jotta kuukaudessa käyttöön jäävät varat voidaan laskea luotettavasti.
  • Luottotiedot. Hakijalla on oltava luottotiedot, joissa ei ole merkintää. Lainaa on hyvin vaikea jos ei mahdotonta saada netin luotettavista lainapalveluista ilman luottotietoja. Luottotiedot tarkistetaan henkilötunnuksen avulla hakemusta täyttäessä.
  • Suomalaiset osoitetiedot. Hakijan vakituisen osoitteen sijaittava Suomessa. Monesti hakijan tulee olla myös asunut Suomessa edeltävinä vuosina. Myös suomalainen puhelinnumero tarvitaan.
  • Suomalainen pankkitili. Pankkitilin lisäksi myös verkkopankkitunnukset tarvitaan.
100 euron lainan saa heti tilille

Millaisia pieniä lainoja on tarjolla?

100 € lainaa on tarjolla niin tilille kerralla maksettavana kertalainana kuin joustoluottonakin. Tutustutaan niihin seuraavaksi tarkemmin.

100 € kertalaina
Vaikka nykyään lainasummat tahtovat olla isoja ja pienestä lainasta kiinnostuneelle tarjotaan herkästi joustoluottoa, sinun on silti mahdollista saada 100 € laina perinteisenä, kerralla tilille maksettavana kertalainana. Kovin moni lainapaikka ei näin pieniä yksittäisiä lainoja myönnä, mutta joidenkin valikoimasta kertalaina löytyy. Täyttämällä Raha.fi:n hakemuksen pyrimme löytämään sinulle pieniä lainoja myöntävät lainapaikat.

100 € nosto joustavalta luotolta
Hyvin monet pienet lainat ovat nykyään ns. limiittiluottoja tai joustavia luottoja. Se tarkoittaa sitä, että sinulle avataan “luottotili”, jolta voit tehdä erisuuruisia nostoja. Luottorajat voivat olla mitä vain muutamasta kymmenestä eurosta useisiin tuhansiin. Yleisin luottoraja on 2000 € suuruinen. Eli vaikka hakisit vain 100 € lainan, sinulle voidaan myöntää 2000 € luotto, jolta voit sitten nostaa haluamasi summan. Tämä voi olla tarpeistasi riippuen joko hyvä tai huono asia. Jos tiedät, että tulet tarvitsemaan jatkossa lisää lainaa, joustava laina on hyvä: sinun ei tarvitse hakea pian uudestaan lainaa.

Miksi myös pienet lainasummat kannattaa vertailla?

Vaikka lainasumma onkin pieni, eri lainapaikkojen 100 euron lainoissa on huikeita eroja. Voit joutua maksamaan lainasta suhteettoman suurta korkoa ja kuluja, jos et ole tarkkana lainan valinnassa. Näin voi käydä etenkin silloin, jos et maksa lainaa kerralla takaisin. Halvimman lainan nopean löytymisen kannalta sinun kannattaa hakea lainaa esimerkiksi sellaisen palveluin kuin Raha.fi:n kautta. Vertailu ei hidasta lainan hakemista juuri ollenkaan.

Pitkään valikoimista puuttuneet korottomat lainat ovat nekin tehneet paluun, ja nyt voit löytää niitäkin vertailusta. Tarjolla on muutamia vaihtoehtoja, joissa lainan voi saada ilman kuluja. Yhtä yleisiä tai helposti saatavia nämä lainat eivät kuitenkaan ole kuin vielä joitakin vuosia sitten.

Miten vertailen lainat Raha.fi:n avulla?

Voit hakea Raha.fi:n kautta lainaa 100 euroa tai haluamasi summan verran seuraavasti:

  1. Täytät nopean hakemuksen, joka keskittyy vain oleellisiin kysymyksiin, jotka ovat lainan myöntämisen kannalta pakollisia. Sinulta kysytään mm. tietoja työtilanteesta, tuloista kuten palkasta tai saamastasi tuesta, tietoja asumismuodosta ja -menoista, sekä muiden lainojen ja velkojen suuruudesta. Kysymyksiin vastataan hyvin lyhyesti vain valitsemalla oikea vaihtoehto valmiiksi annetuista vastauksista tai syöttämällä vastaus kenttään. Voit täyttää maksuttoman hakemuksen joko tietokoneella tai kännykällä.
  2. Hakemus käsitellään heti sen lähettämisen jälkeen. Yleensä saat hakemuksen lähettämisen jälkeen alustavan lainapäätöksen yhdeltä tai useammalta lainapalvelulta. Raha.fi:ssä eri lainapalvelut kilpailutetaan eli jokaiselta pyydetään tarjous hakemastasi lainasta. Näin säästyt siltä vaivalta, että joutuisit täyttämään hakemuksen jokaisessa lainapalvelussa erikseen.Lisäksi osaamme hakea tarjoukset myös sellaisista lainapalveluista, joista et ole ehkä koskaan kuullutkaan. Hakemuksen voi täyttää ja lähettää mihin vuorokauden aikaan tahansa, ja alustavan lainapäätöksen voi saada myös yöllä – tosin rahojen nostaminen ei silloin kyllä ole mahdollista.
  3. Seuraava vaihe on valita lainoista paras. Kun tarjouksia on useita, näet helposti miten ne eroavat toisistaan ja mikä niistä on kannattavin vaihtoehto. Verratessasi eri tarjouksia toisiinsa kiinnitä erityistä huomiota todelliseen vuosikorkoon. Se kertoo lainan hinnasta paremmin kuin pelkkä korko, sillä siinä on huomioitu myös lainan muut kustannukset kuten kuukausimaksut. Kun sopiva laina on löytynyt, pääset helposti viimeistelemään hakemuksen. Jos lainan tarjoava lainapalvelu haluaa vielä joitakin tietoja sinulta, kuten vaikkapa palkkakuitin, sen voi lähettää sähköisesti. Pelkkä tarjousten katsominen on myös mahdollista eli sinun ei ole mikään pakko hyväksyä yhtäkään tarjousta.
  4. Kun molemmat osapuolet ovat hyväksyneet lainan, se on valmis siirrettäväksi käyttöösi. Viimeistään tässä vaiheessa tarvitset pankkitunnuksiasi, sillä ne ovat turvallinen keino varmentaa henkilöllisyytesi. Koko prosessissa menee parhaillaan vain muutamia minuutteja. Suurimpaan osaan pankkeja rahat voidaan siirtää heti. Jos sinulla on tili jossakin pienessä pankissa, siirrossa voi mennä korkeintaan pari pankkipäivää. Lainapalvelu yleensä kertoo ehdoissaan tarkasti, kuinka kauan lainan näkyminen kunkin pankin tilillä kestää.

Aloita 100 € lainan hakeminen heti ja rahat voivat olla tililläsi jo muutaman minuutin kuluttua.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko