Hae 500 € laina hetkessä tilillesi haluamallasi maksuajalla

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Helppo hakemus

Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Siinä kysytään lainan kannalta oleellisia tietoja. Hakemuksen täyttämiseen menee ainoastaan muutama minuutti. Hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään.

Nopea lainapäätös

Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Useita hyviä lainatarjouksia

Voit saada useita hyviä 500 € lainatarjouksia, joista voit valita parhaan. Pyydämme tarjoukset eri rahoituslaitoksilta.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Tarve pienelle rahamäärälle saattaa tulla hetkessä: lemmikki pitää viedä eläinlääkäriin, auto hajosi tai rahalle tulee muuten vaan äkillistä tarvetta. Helppo tapa korjata rahantarve on ottaa lainaa 500 €. Lainan hakeminen käy helposti verkossa, ja sinun on mahdollista saada rahat heti tilille.

Lainamarkkinoilla on paljon toimijoita, jotka tarjoavat 500 € lainoja. Se on yleinen ja suosittu laina ja sitä saa suhteellisen helposti. 500 euron lainan hakeminen onnistuu kokonaan verkossa. Voit etsiä sopivia lainapaikkoja joko itse tai voit vaihtoehtoisesti hyödyntää Raha.fi:n palvelua: sen avulla voit saada monta lainatarjousta, joiden joukosta voit valita mieleisimmän lainan. Sinun tarvitsee ainoastaan täyttää yksi hakemus, jonka me välitämme useille eri lainanmyöntäjille.

Lainaa 500 € kahdella tavalla

500 euron lainaa voi hakea monesta eri paikasta. Yleensä tarjolla on kaksi lainavaihtoehtoa: kertalaina ja joustoluotto. Lainamuodoilla on hieman eroavaisuuksia, joten käydään ne läpi tarkemmin.

→ Lainaa 500 € kerralla
500 euron lainan voi saada kerralla tilille niin kutsuttuna kertalainana. Se tarkoittaa sitä, että kun otat sen, saat lainan kerralla tilille. Useimmiten se maksetaan takaisin joko kerralla tai muutamassa pienemmässä erässä. Laina-aika on lyhyt, kuukaudesta puoleen vuoteen. Lainan korko kasvaa pitkällä aikavälillä kohtalaisen suureksi, mutta jos lainan maksaa pois nopeasti, voi korko olla yllättävän pieni. Joissain tapauksissa korko voi jäädä jopa pienemmäksi kuin kauppojen osamaksusopimuksissa. Kertalaina sopii parhaiten siinä tapauksessa, kun tiedät lainan käyttökohteen ja olet varma tarvitsemasi summasta.

→ Joustoluotolla 500 € joustavasti
Toinen helppo tapa saada 500 € heti tilille on ottaa joustoluotto. Joustoluotossa hakijalle avataan luottotili, josta rahaa voi nostaa oman luottorajan puitteissa. Luotonmyöntäjä määrittelee luottorajan lainapäätöksen yhteydessä. Tyypillisesti luottoraja on alussa parin tuhannen euron luokkaa, mutta se voi nousta sitä mukaan kun lainaa maksaa takaisin. Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava, ja se sopii parhaiten silloin, jos ei ole varma paljonko lainaa tulee tarvitsemaan tulevaisuudessa. Joustoluotossa lainaa lyhennetään kuukausittain aina sen mukaan, kuinka paljon nostoja on tehnyt tililtä. Tilin pitäminen on ilmaista ja maksuja kertyy vasta kun tekee nostoja. Nostoja tehdessään kannattaa olla tarkkana, sillä joissain paikoissa niistä peritään palvelumaksu.

Haluatko tarjouksia 500 € lainasta? Täytä hakemuksemme ja saat tarjoukset heti.

Lainaa 500 € 6 kk tai vaikka vuoden maksuajalla – sinä valitset

500 euron lainalle on tarjolla monenlaisia maksuaikoja. Joillekin hakijoille se on mahdollista maksaa takaisin vaikka seuraavassa kuussa, ja toiset hakijat haluavat useita kuukausia maksuaikaa. Onneksi molemmat vaihtoehdot ovat mahdollisia. Kertalainoissa maksuaika on yleensä määritelty etukäteen mutta joustoluotoissa takaisinmaksu voi venyä pitkäksikin etenkin silloin, jos nostat lisää lainaa. Joustoluotoissa on asetettu minimisumma, joka sinun täytyy vähintään maksaa takaisin kuukausittain. Täyttäessäsi hakemusta Raha.fi:ssä saat valita lainalle haluamasi maksuajan ja näet samalla arvion kuukausierästä. Joskus lainatarjous voi tulla kuitenkin hieman eri maksuajalla, mitä olit toivonut.

Näin haet vakuudettoman 500 euron lainan

500 € laina kannattaa hakea netistä

500 € lainan saa haettua kätevästi ja edullisesti suoraan netistä. Voit saada sen käyttöösi jo minuuttien kuluttua hakemuksen lähettämisestä ja hyväksymisestä. Katsotaan nyt, miten ja millaisia lainoja netistä saa.

Lainan saa helposti

Kyse on pienestä lainasta, joten sen saaminen on suhteellisen helppoa. 500 euron lainan saadakseen ei tarvitse lainkaan vakuuksia ja yleensä hakeminen onnistuu ilman sen suurempia liitteiden lähettämisiä. Se on siis helppo ja joustava tapa hakea lainaa.

500 € voi saada heti tilille

Nykyinen teknologia mahdollistaa sen että laina on mahdollista saada tilille nopeasti. Yleensä rahat maksetaan saman päivän aikana. Joskus tilanne voi olla niinkin hyvä, että laina on käytettävissä jopa muutaman minuutin jälkeen lainan hyväksymisestä. Lainoja maksetaan 07-23 välisenä aikana. Viikonloput ja pyhäpäivät voivat vaikuttaa rahojen siirtämiseen.

Nopea lainapäätös

Kun haet Raha.fi:n kautta 500 € lainaa, saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. Voit yhdellä hakemuksella saada monta lainatarjousta, sillä haemme sinulle lainatarjoukset eri rahoituslaitoksilta. Voit tutustua laintarjouksiin kaikessa rauhassa ja valita itsellesi mieluisimman lainanmyöntäjän. Raha.fi:n hakemuksen tekeminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Turvallinen

500 € laina on pieni ja siitä syystä se on tavallaan myös turvallinen. Sen pystyy maksamaan takaisin muutamassa pienessä kuukausierässä, ilman että korko nousee liian korkeaksi. Monelle 500 euron laina saattaa olla ensilaina, jolloin on hyvä harjoitella lainan takaisinmaksua ja velvollisuutta. Silloin oppii myös tuntemaan omaa taloutta ja sitä, kuinka isoja kuukausieriä pystyy maksamaan takaisin.

Miten hakeminen tapahtuu?

Miten lainan hakeminen Raha.fi:n kautta onnistuu? Lue alta hakuprosessi tiivistettynä.

Täytä lainahakemus
Täytä lainahakemus Raha.fi sivuilla. Hakemuksessa kysytään ainoastaan lainan saamisen kannalta oleellisia tietoja. Hakemuksen täyttämiseen menee aikaa reilu pari minuuttia.

Vertaile tarjouksia
Kun olet lähettänyt hakemuksen voit saada useita lainatarjouksia eri rahoituslaitoksilta ja lainanmyöntäjiltä. Tarjouksiin voit tutustua rauhassa.

Hyväksy lainatarjous
Kun olet löytänyt mieleisen lainan, voit hyväksyä sen helposti verkkopankkitunnuksilla. Rahat on käytettävissä yleensä saman päivän aikana, joskus jopa muutamien minuuttien päästä tarjouksen hyväksymisestä.

Yleisiä kysymyksiä lainaamisesta vastauksineen

Lue alta yleisimmät kysymykset ja niiden vastaukset.

Hae 500 € lainaa nopealla aikataululla. Täytä vain hakemus ja saat tarjoukset heti!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko