Lainaa 10000 euroa ilman vakuuksia ja edullisella korolla

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Lainaa 10000 € edullisella korolla

Voit saada kauttamme lainaa alkaen vain 4,5 % korolla.

Lainatarjoukset heti

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja saat lainatarjouksesi heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Helppo vertailla eri lainoja

Sinulle haetaan lainatarjouksia useilta eri rahoituslaitoksilta. Voit saada monta tarjousta, joita sinun on helppo vertailla keskenään.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Voinko hakea lainaa 10000 € ja saada sen heti tilille?

Voit saada 10000 euron lainan heti tilille. Itse lainan hakeminen vie netissä vain muutaman minuutin, ja lainapäätös voidaan antaa automaattisesti heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Kun myönteinen lainapäätös on annettu, laina voidaan siirtää maksuun. Nykyiset pankkiyhteydet ovat niin nopeita, että rahat voivat olla tililläsi hetkessä.

On hyvin yleistä, että rahat siirretään hakijan tilille saman päivän aikana kun hakemus on hyväksytty. Joskus siirrossa voi kuitenkin kestää pari pankkipäivää.

Sinun on hyvä muistaa, että uusia lainoja myönnetään vain aamun ja illan välisenä aikana. Yöllä lainaa ei saa.

Voiko lainan saada ilman vakuuksia?

Verkosta haettavat 10000 euron lainat ovat useimmiten vakuudettomia. Vakuudettoman lainan saa sekä rahoituslaitoksesta että myös perinteisestä pankista. Kaikki Raha.fi:n kautta haettavat lainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia.

Lainan voi hakea pankistakin, jolloin sen voi saada myös vakuudellisena. Monet pankit tarjoavat lainaksi 10000 euroa: OP, Nordea, Säästöpankki, S-Pankki ja kaikki muutkin isot pankit tarjoavat tämän kokoista lainaa.

Jos vakuus on sinulle epäselvä käsite, niin määritellään se lyhyesti: vakuus on lainanhakijan omaisuutta, jonka pankki voi lunastaa, jos velallinen ei pysty maksamaan lainaa takaisin. Yleensä vakuus on lainanhakijan omaisuutta, esimerkiksi auto. Vakuutena voi olla myös henkilö, jolloin puhutaan henkilötakauksesta. Hän sitoutuu maksamaan lainan takaisin.

Kuinka pitkä maksuaika lainalle voidaan myöntää?

Laina-aika on tämän kokoiselle lainalle yleensä pitkä: pisimmillään 10000 euroa voi lainata noin 15 vuodeksi netistä hakiessa. Lainan voi maksaa pois myös nopeammassa aikataulussa. On hyvä kuitenkin muistaa, että pitkä maksuaika nostaa lainan todellista hintaa. Laina kannattaa aina maksaa takaisin niin nopeasti kuin vain pystyy, jos haluaa maksaa mahdollisimman vähän korkoa lainasta.

Joskus lainan myöntäjä voi tarjota sinulle eri laina-aikaa, mitä olet hakemuksessa toivonut. Tämä voi johtua siitä, että kyseistä lainasummaa ei tarjota sinun haluamallasi maksuajalla. Sinun kannattaa silti tutustua näihinkin lainatarjouksiin.

Tällaiselle hakijalle 10 000 € laina voidaan myöntää

Millainen korko lainalle tulee?

On olemassa kaksi tapaa, miten lainan korko määräytyy: se voi olla kaikille hakijoille sama tai se voidaan laskea jokaiselle hakijalle erikseen. Kaikille sama korko on yleisintä pienissä lainasummissa. Koron näkee helposti jo ennen hakemuksen täyttämistä.

10000 euron laina on kuitenkin niin suuri, että sen korko lasketaan jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti. Ennen hakemuksen täyttämistä näet kuitenkin, mihin väliin korko tulee sijoittumaan. Oman korkosi näet vasta alustavassa lainatarjouksessa. Mitä paremmat hakijan tiedot ovat, sitä edullisemman koron hän voi saada lainalleen. Korkojen suuruutta on rajoitettu useampaan otteeseen korkolailla. Vakuudettomien lainojen nimelliskorko saa nykyään olla enintään 20 %.

Lainojen vertailu on helpoin tapa säästää lainakustannuksissa. Lainan koron lisäksi asiakkaan maksettavaksi tulee usein erilaisia palvelumaksuja, kuten tilinhoitomaksu, tilin avausmaksu ja kulutusluotossa nostopalkkio. Palvelumaksujen osuus voi olla huomattava. Vertailemalla ja löytämällä lainan, jossa sekä korko että palvelumaksut ovat pienet säästää selvää rahaa. Kun vertailutat lainasi Raha.fi:n kautta saat lainallesi parhaimmillaan 4,5 % koron.

Kuka voi hakea 10000 € lainan?

Luonnollisesti eri lainanmyöntäjillä on erilaiset kriteerit sen suhteen, kenelle ne myöntävät lainaa. Lainanhakijoille on kuitenkin muutamia yleisiä vaatimuksia.

 • Ikä. Hakijan on oltava vähintään täysi-ikäinen. Hakijan vähimmäisikä voi olla suurempikin ja joillain lainanmyöntäjillä on käytössä myös yläikäraja.
 • Verkkopankkitunnukset. Verkkopankkitunnuksia käytetään tunnistautumiseen lainanhaun yhteydessä. Ilman verkkopankkitunnuksia voi hakea lainaa, mutta se on huomattavasti hitaampi ja monimutkaisempi prosessi.
 • Riittävät tulot. Hakijalla on oltava riittävät tulot haettavaan 10000 euron lainasummaan nähden. Lainanmyöntäjä voi pyytää kopiota palkkakuitista tai muuta tositetta kuukausituloista.
 • Asuinpaikka. Hakijalla on oltava vakituinen asuinosoite Suomessa. Usein lisäksi vaaditaan, että hakija on asunut Suomessa esimerkiksi edeltävät kolme vuotta.
 • Luottotiedot. Lainaan tarvitaan lähtökohtaisesti aina puhtaat luottotiedot.

Miten Raha.fi:n kautta hakeminen tapahtuu?

Lainahakemuksemme on sekä helppo että nopea täyttää, ja voit saada yhdellä hakemuksella useamman tarjouksen kerralla.

  1. Valitse lainasumma ja laina-aika, ja siirry hakemuksen täyttämiseen. Kysymme hakemuksessa henkilötietojesi lisäksi tuloistasi, asumismuodostasi ja muista mahdollisista lainoistasi. Täyttämiseen menee muutamia minuutteja. Raha.fi:n hakemuksen voi täyttää ilman liitteitä.
  2. Täytettyäsi hakemuksen pyydämme sen perusteella sinulle lainapäätöksen yhteistyökumppaneinamme toimivilta rahoituslaitoksilta. Päätökset tulevat heti ja niitä voi tulla useita.
  3. Saat tutustua lainatarjouksiin rauhassa. Kun löydät mieleisen, pääset viimeistelemään hakemuksen rahoituslaitoksen kanssa. Jos sinulta tässä vaiheessa pyydetään palkkakuittia tai verotuspäätöstä hakemustasi täydentämään, voit lähettää ne sähköisesti.
  4. Myönnetty laina maksetaan tilillesi mahdollisimman pian.

Hakemuksen täyttäminen on helppoa eikä se vielä sido sinua mihinkään. Voit hakea lainaa ja katsoa, millaisia lainatarjouksia saat täysin ilmaiseksi. Käyttäjillämme on hyviä kokemuksia palvelustamme.

Täytä hakemus ja saat jopa useita 10 000 € lainatarjouksia, joista voit rauhassa valita sopivimman

Mitä tehdä, jos takaisinmaksun kanssa tulee ongelmia?

Elämässä saattaa tulla monia yllättäviä tilanteita, joihin on vaikea varautua. Useat rahoituslaitokset tarjoavat mahdollisuutta maksuvapaaseen kuukauteen, jolloin ei siis tarvitse maksaa lainaa pois. Maksuvapaan kuukauden aikana lainan korko kasvaa normaalisti ja maksuaika pitenee hieman. Ole ajoissa yhteydessä lainan myöntäjään, jos huomaat ettet pysty lyhentämään lainaa normaalisti. Asiat ovat helppo järjestää etukäteen, mutta maksamattomia lyhennyksiä on vaikea saada selvitettyä parhain päin.

Lainan takaisin maksaminen on ehkä tärkein osuus koko lainaprosessissa. Siitä on huolehdittava hyvin, sillä seurauksena maksamattomasta lainasta on usein maksuhäiriömerkintä. Se puolestaan vaikeuttaa monta eri elämän osa-aluetta, esimerkiksi vuokra-asunnon saaminen on vaikeaa. Vaikka takaisinmaksuun on mahdollista saada joustoa, kannattaa se silti maksaa pois mahdollisimman nopeasti.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko