Lainaa 10 000 euroa ilman vakuuksia ja edullisella korolla

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Lainaa 10 000 € edullisella korolla

Voit saada kauttamme lainaa alkaen vain 4,5 % korolla.

Lainatarjoukset heti

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja saat lainatarjouksesi heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Helppo vertailla eri lainoja

Sinulle haetaan lainatarjouksia useilta eri rahoituslaitoksilta. Voit saada monta tarjousta, joita sinun on helppo vertailla keskenään.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Tarvetta rahalle arjen suuriin hankintoihin? Kun otat lainaa 10 000 €, mahdollistaa se monen eri haaveen toteututtamisen. Olipa kyseessä sitten uusi keittiö, lomamatka tai uuden auton hankinta, antaa 10 000 € laina hyvän pohjan sen toteuttamiseen. Tämän lainan saa myös täysin ilman vakuuksia, joten säästöjä tai omaisuutta ei tarvita lainan saamiseksi.

Nykyään isoakin lainaa voi helposti hakea verkossa. Esimerkiksi meillä Raha.fi:llä hakemuksen tekemiseen menee ainoastaan muutama minuutti. Yhdellä hakemuksella voit saada monta lainatarjousta, sillä sinulle pyydetään tarjouksia usealta eri rahoituslaitokselta. Kun olet lähettänyt hakemuksen ja tarvittavat liitteet, voit saada parhaassa tapauksessa laina tilillesi jo samana päivänä.

Löydä itsellesi halvin 10 000 euron laina

10 000 € laina on iso laina mutta kuitenkin vielä sen kokoinen, että monet rahoituslaitokset ja pankit tarjoavat sitä. Pankin kohdalla tosin yleensä vaaditaan asiakkuuden aloittamista kyseisessä pankissa, jos siellä ei vielä asiakkaana ole. Rahoituslaitoksilta rahaa voi lainata kuka tahansa, kunhan täyttää yleiset lainan saamiseen vaadittavat ehdot.

On hyvin mahdollista, että useampi rahoituslaitos tai pankki olisi valmis tarjoamaan sinulle 10 000 € lainan. Tämän vuoksi sinun kannattaa pyytää lainatarjous useammasta paikasta, jotta voit löytää itsellesi sopivimman lainan: sinun tulisi vertailla erilaisia lainatarjouksia, jotta näet mikä niistä on sinulle edullinen vaihtoehto.

Voit pyytää lainatarjoukset seuraavilla tavoilla:

a) Tutustu verkossa eri rahoituslaitoksiin, jotka tarjoavat 10 000 € lainoja, ja täyttämällä näiden rahoituslaitosten hakemukset. Muista myös tarkistaa, mitä lainanhakijalta vaaditaan eli oletko esimerkiksi iältäsi ja tuloiltasi sopiva kandidaatti.

b) Käytä Raha.fi:tä tai vastaavaa palvelua, joka hakee sinulle lainatarjouksia useilta rahoituslaitoksilta. Käytännössä täytät vain yhden hakemuksen, jonka perusteella sinulle haetaan alustavat lainatarjoukset. Sinun ei itse tarvitse etsiä sopivia lainapaikkoja tai tutustua ikärajoihin ym. ehtoihin.

Täytä hakemus ja saat jopa useita 10 000 € lainatarjouksia, joista voit rauhassa valita sopivimman

Ota vakuudeton 10 000 € laina hyvillä ominaisuuksilla

Hakiessasi lainan netistä saat sen ilman vakuuksia mutta silti edullisella korolla. Lainan voi toki hakea pankistakin, jolloin sen voi saada myös vakuudellisena. Monet pankit tarjoavat lainaksi 10 000 €; OP, Nordea, Säästöpankki, S-Pankki ja kaikki muutkin isot pankit tarjoavat tämän kokoista lainaa.

10 000 € kiinteänä kertalainana

10 000 euron lainat maksetaan yleensä yhdessä erässä eli ne ovat niin kutsuttuja kertalainoja. Laina maksetaan takaisin kuukausierissä yleensä lainan ottamista seuraavasta kuukaudesta alkaen. Markkinoilta löytyy kuitenkin muutama 10 000 euron suuruinen joustoluottokin.

Myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia

Verkosta haettavat 10 000 euron lainat ovat vakuudettomia. Vakuudettoman lainan saa sekä rahoituslaitoksesta että myös perinteisestä pankista. Perinteinen pankki voi tarjota lainan myös vakuuksien kanssa.

Jos vakuus on sinulle epäselvä käsite, niin määritellään se lyhyesti: vakuus on lainanhakijan omaisuutta, jonka pankki voi lunastaa, jos velallinen ei pysty maksamaan lainaa takaisin. Yleensä vakuus on lainanhakijan omaisuutta, esimerkiksi auto. Vakuutena voi olla myös henkilö, jolloin puhutaan henkilötakauksesta. Hän sitoutuu maksamaan lainan takaisin. Kaikki Raha.fi:n välittämät lainatarjoukset on vakuudettomia ja ne eivät vaadi takaajia.

Lainaa 10 000 € pitkällä maksuajalla

Laina-aika on tämän kokoiselle lainalle yleensä pitkä: pisimmillään 10 000 euroa voi lainata 15 vuodeksi netistä hakiessa. Lainan voi maksaa pois myös nopeammassa aikataulussa. On hyvä kuitenkin muistaa, että pitkä maksuaika nostaa lainan todellista hintaa. Laina kannattaa aina maksaa takaisin niin nopeasti kuin vain pystyy, jos haluaa maksaa mahdollisimman vähän korkoa lainasta.

Lainaaminen helpolla hakemuksella

Lainahakemuksemme on sekä helppo että nopea täyttää. Kysymme siinä henkilötietojesi lisäksi tuloistasi, asumismuodostasi ja muista mahdollisista lainoistasi. Täytettyäsi hakemuksen se lähetetään yhteistyökumppaneillemme ja saat vastauksena sinulle löydetyt lainatarjoukset. Voit siis saada yhdellä hakemuksella useamman tarjouksen kerralla! Mikäli sinulta vaaditaan liitteitä saat lähetettyä ne kätevästi sähköisesti.

Tällaiselle hakijalle 10 000 € laina voidaan myöntää

Lainavinkit isoa lainaa varten

Lainan hakeminen ja sen hoitaminen voivat kuulostaa monimutkaisilta ja työläiltä operaatiolta. Jos pitää mielessään muutaman helpon vinkin, niin lainanhaku ja lainan hoitaminen sujuvat kuin itsestään.

Joustoa myös takaisinmaksussa

Monelle lainanhakijalle on tärkeää, että myös takaisinmaksussa on mahdollista hieman joustaa. Elämässä saattaa tulla monia yllättäviä tilanteita, joihin on vaikea varautua. Useat rahoituslaitokset tarjoavat mahdollisuutta maksuvapaaseen kuukauteen, jolloin ei siis tarvitse maksaa lainaa pois. Maksuvapaan kuukauden aikana lainan korko kasvaa normaalisti ja maksuaika pitenee hieman.

Huolehdi takaisinmaksusta

Lainan takaisin maksaminen on ehkä tärkein osuus koko lainaprosessissa. Siitä on huolehdittava hyvin, sillä seurauksena maksamattomasta lainasta on usein maksuhäiriömerkintä. Se puolestaan vaikeuttaa monta eri elämän osa-aluetta, esimerkiksi vuokra-asunnon saaminen on vaikeaa. Vaikka takaisinmaksuun on mahdollista saada joustoa, kannattaa se silti maksaa pois mahdollisimman nopeasti.

Vertaile lainat

Lainojen vertailu on helpoin tapa säästää lainakustannuksissa. Lainan koron lisäksi asiakkaan maksettavaksi tulee usein erilaisia palvelumaksuja, kuten tilinhoitomaksu, tilin avausmaksu ja kulutusluotossa nostopalkkio. Palvelumaksujen osuus voi olla huomattava. Vertailemalla ja löytämällä lainan, jossa sekä korko että palvelumaksut ovat pienet säästää selvää rahaa.

Lainaa edullisella korolla

Kun vertailutat lainasi Raha.fi:n kautta saat lainallesi parhaimmillaan 4,5 % koron. Hakemuksen täyttäminen on helppoa eikä se vielä sido sinua mihinkään. Voit hakea lainaa ja katsoa, millaisia lainatarjouksia saat. Tutustu tarjouksiin rauhassa ja jos löydät itsellesi sopivan lainan, voit hyväksyä sen kätevästi verkkopankkitunnuksilla. Palvelu on sinulle täysin ilmainen.

Kuka voi hakea 10 000 € lainan?

Luonnollisesti eri lainanmyöntäjillä on erilaiset kriteerit sen suhteen, kenelle ne myöntävät lainaa. Lainanhakijoille on kuitenkin muutama yleinen vaatimus.

Ikä
Hakijan on oltava vähintään täysi-ikäinen. Hakijan vähimmäisikä voi olla suurempikin ja joillain lainanmyöntäjillä on käytössä myös yläikäraja.

Verkkopankkitunnukset
Verkkopankkitunnuksia käytetään tunnistautumiseen lainanhaun yhteydessä. Ilman verkkopankkitunnuksia voi hakea lainaa, mutta se on huomattavasti hitaampi ja monimutkaisempi prosessi.

Riittävät tulot
Hakijalla on oltava riittävät tulot haettavaan lainasummaan nähden. Lainanmyöntäjä voi pyytää kopiota palkkakuitista tai muuta tositetta kuukausituloista.

Usein kysytyt kysymykset

Lue tästä yleiset kysymykset sekä vastaukset.

Hae itsellesi 10 000 € vakuudettomat lainatarjoukset vain muutamassa minuutissa

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko