Lainaa 3000 € helposti ja ilman vakuuksia tai takaajia

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Lainaa 3000 € heti

Hae nyt lainaa nopealla aikataululla. Saat lainatarjoukset välittömästi.

Halvin 3000 € laina

Voit valita tarjouksista halvimman lainan. Korko alkaen 4,5 %.

Nopea hakemus

Hakemus on helppo ja nopea täyttää eikä se velvoita sinua vielä lainan ottamiseen.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Millaisen 3000 € lainan voin saada?

3000 € laina venyy moneksi. Sillä voi rahoittaa niin arjen pienet hankinnat kuin suuremmat pidempiaikaiset haaveet, kuten esimerkiksi lomamatkan. Joustavuutensa ja monipuolisten käyttökohteiden vuoksi 3000 € laina on suosittu laina – ja jos jokin on suosittu, siitä on myös paljon tarjontaa. Lainamarkkinoilla on useita rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat vakuudetonta lainaa joko kertalainana tai joustoluottona: voit hakea lainan kerralla tilille tai sitten voit hyödyntää luotonmyöntäjien tarjoamaa luottotiliä, josta voit nostaa rahaa kun sitä tarvitset. Kuluja ja korkoja maksat vain siitä summasta, mitä olet nostanut.

Tulevatko rahat heti tilille?

Rahat pyritään maksamaan sinulle mahdollisimman pikaisesti. Joissain tapauksissa se tarkoittaa, että rahat tulevat heti lainan hyväksymisen jälkeen hakijan tilille. Siirrossa voi siis kestää vain muutamia minuutteja.

Tyypillistä on, että laina maksetaan hakijalle saman päivän tai seuraavan parin pankkipäivän aikana. Joskus pankkiyhteydet voivat vaikuttaa rahojen siirron nopeuteen: jos tilisi on jossakin pienessä pankissa, siirrossa voi mennä muutama päivä.

Saanko lainan ilman vakuuksia?

Suuri osa rahoituslaitoksista myöntää lainaa 3000 euroa ilman vakuuksia. Esimerkiksi kaikki Raha.fi:n kautta lainaa tarjoavat tahot eivät vaadi vakuuksia. Vakuudettomuus tekee lainan hakemisesta helppoa ja nopeaa. Se nostaa hieman lainan korkoa, mutta nykyään korot ovat maltilliset korkorajoitusten vuoksi.

Vakuudellisen lainan saat lähinnä omasta pankistasi. Vakuudet laskevat lainan korkoa jonkin verran. Sinulta tulee kuitenkin löytyä sellaista omaisuutta, jonka pankki kelpuuttaa vakuudeksi.

Kuinka pitkällä maksuajalla lainan voi saada?

3000 euron lainalle saa tyypillisesti muutaman vuoden maksuajan. Mitä pidempi laina-aika on, sitä pienempi kuukausierä on. Laina-aikaa ei kuitenkaan kannata pidentää tarpeettomasti, sillä pitkän ajan kuluessa maksat lainasta enemmän korkoa. Valitse siis sellainen laina-aika, joka mahdollistaa sinulle sopivan kuukausierän, joka ei ole liian suuri muttei liian pienikään.

Lainan mahdollisista lisäpalveluista sinun kannattaa tarkistaa myös mahdollisuus joustavuuteen takaisinmaksussa eli maksuvapaiden pitämiseen. Sen hyöty tulee parhaiten esiin tilanteessa, jossa äkillinen muutos vaikeuttaa lainan maksamista pois. Tällaisessa tilanteessa mahdollisuus pitää lyhennysvapaa kuukausi on erittäin hyödyllinen ominaisuus. Maksuvapaan pitämisellä voit välttyä lainakierteeseen joutumiselta.

Lainaa 3000 euroa ilman vakuuksia edullisella korolla

Miten haen lainan helposti?

Nopein tapa hakea mieleinen 3000 € laina netistä on käyttää palvelua, joka hakee yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta. Esimerkiksi Raha.fi on juuri tällainen palvelu. Saat lainatarjoukset välittömästi ja pääset tutustumaan useiden rahoituslaitosten tarjouksiin samalla kertaa. Tässä nopea ja helppo lainanhakuprosessi vaihe vaiheelta:

  1. Täytä hakemus verkossa
    Hakemuksen täyttämiseen kuluu muutamia minuutteja. Sinulta kysytään henkilötietojen lisäksi tietoja tuloista, menoista ja muista veloista. Lisäksi hakemus sisältää muita lainan myöntämisen kannalta erittäin oleellisia mutta helppoja kysymyksiä.
  2. Tutustu lainatarjouksiin
    Haemme sinulle lainatarjoukset rahoituslaitoksilta välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen. Saatat siis saada yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta, joista voit valita itsellesi halvimman 3000 € lainan. Sinun ei tarvitse hyväksyä yhtään tarjouksista.
  3. Nosta laina tilillesi
    Kun mieleisesi 3000 € laina on löytynyt, voit hyväksyä sen kätevästi verkossa ja vastata vielä rahoituslaitoksen mahdollisesti kysymyksiin. Myönnetty laina siirtyy tilillesi mahdollisimman nopeasti – usein jopa saman päivän aikana.

Hae 3000 € laina Raha.fi:n hakemuksella. Saat lainatarjouksia useilta eri rahoituslaitoksilta. Voit vertailla tarjouksia rauhassa ja valita oikean lainan.

Minkä hintainen 3000 euron laina on?

Lainan hinnasta kertoo parhaiten sen todellinen vuosikorko. Se näyttää lainan koron lisäksi myös palvelumaksut ja muut lainasta koituvat kulut. Edullisessa lainassa todellinen vuosikorko ei kurkota pilviin asti. Nykyään kaikkien lainojen korot ovat melko maltilliset johtuen uudesta korkokatosta.

Todellisen vuosikoron lisäksi sinun on hyvä olla selvillä mitä kaikkia kuluja lainaan kuuluu ja paljonko ne maksavat. Tästä syystä on tärkeää, että palveluhinnasto löytyy yrityksen kotisivuilta helposti. Hinnastoon kannattaa perehtyä hyvin etenkin silloin, jos uskot tarvitsevasi lainalle lisäpalveluita kuten vaikkapa laskun eräpäivän siirtoa.

Voiko hakemuksen tehdä ilman liitteitä?

Raha.fi:ssä et tarvitse liitteitä hakemustasi varten: voit saada lainapäätöksen ilman yhdenkään liitteen lähettämistä. Joskus lainan myöntävä rahoituslaitos haluaa kuitenkin hakemuksen tueksi liitteitä kuten palkkakuitin tai verotuspäätöksen kopion. Nämä dokumentit on helppo lähettää sähköisesti eikä se pitkitä oleellisesti lainan saamista.

Mitkä ovat mahdollisuudet saada laina ilman luottotietoja?

Lähes kaikki rahoituslaitokset vaativat hakijalta puhtaita luottotietoja. Hakijan luottotiedot tarkistetaan heti hakuvaiheessa henkilötunnuksen avulla. Tämä on yksi merkki lainaajan luotettavuudesta. Jos sinulle tarjotaan lainaa maksuhäiriömerkinnästä huolimatta, tutustu tarkasti sitä tarjoavaan rahoituslaitokseen. Lainalla voi olla yllättäviä ehtoja tai erittäin korkea korko.

Paras paikka neuvotella lainasta on oma pankki, jos luottotiedoissasi on merkintä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko