Lainaa 2000 € ilman vakuuksia – Löydä halvin 2000 € laina

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Löydä halvin 2000 euron laina

Haemme sinulle lainatarjoukset useilta eri rahoituslaitoksilta. Tutustu tarjouksiin ja valitse halvin laina. Korko alkaen 4,5 %.

Saat lainan nopeasti tilille

Myönnetty laina maksetaan tilillesi ilman viivytyksiä. Parhaimmillaan rahat ovat sinun jo 15 minuutissa.

Lainaa myös pitkällä maksuajalla

Voit valita hakemuksessa juuri sinulle sopivan takaisinmaksuajan aina muutamista kuukausista useisiin vuosiin asti.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

2000 € laina on yksi suosituimmista vakuudettomista lainoista. Se on ymmärrettävää, sillä summa taipuu moneksi. Se ei ole niin pieni, että hupenisi hetkessä, mutta ei myöskään niin suuri, että kuluisi vahingossa turhiin menoihin. 2000 € lainat on myös tehty ominaisuuksiltaan joustaviksi. Laina voi esimerkiksi olla perinteinen kertalaina tai jatkuva 2000 € luotto, jolta voit nostaa rahaa aina halutessasi. 

Mistä 2000 € lainaa kannattaa hakea?

2000 € lainatuote kuuluu useimpien pankkien ja rahoituslaitosten tarjontaan. Suuri tarjonta on positiivista, mutta juuri sinulle sopivan lainan löytäminen tästä joukosta voi olla haastavaa. Yksi ratkaisu tähän on kilpailuttaa lainahakemuksesi Raha.fi:n maksuttomassa palvelussa. Me haluamme tehdä lainan löytämisestä mahdollisimman helppoa: kilpailutamme lainan puolestasi ja näytämme sinulle kerralla kaikki sopivat vaihtoehdot. Näin lainojen vertaaminen ja sopivan valitseminen helpottuu.

Näin haet 2000 € lainan nopeasti netistä

2000 € lainan hakeminen ja saaminen tapahtuu kaikista helpoiten ja nopeiten netissä:

  1. Aloita lainan hakeminen luonnollisesti täyttämällä hakemus. Sen täyttäminen onnistuu netissä milloin vain, ja se vie vain muutamia minuutteja.Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat alustavan päätöksen lainasta välittömästi. Hakemukseen kannattaa täyttää kysytyt tiedot mahdollisimman tarkasti, jotta voit saada sinulle sopivimman lainatarjouksen. Hakemuksen kysymykset ovat sellaisia, että osaat vastata niihin ilman suurempia pohdintoja. Jos sinulta pyydetään liitteitä, voit yleensä lähettää ne sähköpostitse. Pyydetty liite voi olla esimerkiksi viimeisin palkkakuittisi.
  2. Vertaile saamiasi lainatarjouksia keskenään, jotta näet mikä on sillä hetkellä halvin 2000 € laina. Sinun ei kannata valita ensimmäistä löytämääsi lainaa, vaan tutustua myös muuhun valikoimaan. Voit hakea useita eri tarjouksia täyttämällä eri rahoituslaitosten hakemuksia yksitellen. Toinen nopeampi vaihtoehto on käyttää Raha.fi:tä tai muuta vastaavaa palvelua, joka hakee tarjoukset sinulle. 2000 € lainoissa on niin paljon tarjontaa, että vertailun tekemiseen voi mennä aikaa, jos sen tekee kokonaan itse.
  3. Kun sopiva laina löytyy, viimeistele hakemus ja nosta laina. 2000 € suuruinen laina on yleensä nopea pikavippi: lainan siirtyminen käyttöösi tapahtuu nopeimmillaan noin 15 minuutissa. Huomaa, että uusi myönnetty laina voidaan siirtää tilillesi vain klo 7-23 välisenä aikana. Avaamalla 2000 € luoton sinun on mahdollista suorittaa jatkossa nostoja myös yöllä. Rahansiirtojen nopeuteen vaikuttaa paljolti pankkiyhteytesi: osaan pankeista rahat siirtyvät heti, ja toisiin taas muutamassa pankkipäivässä.

Täytä maksuton hakemuksemme ja saat alustavat lainapäätökset heti. Tarjoukset eivät vielä sido sinua ottamaan lainaa, joten voit huoletta täyttää hakemuksen ja kokeilla, millaisella hinnalla sinulle tarjotaan lainaa.

4 syytä, miksi 2000 € lainat ovat niin suosittuja

2000 euron laina on helppo hakea netistä ja se riittää moneen menoon. Niitä on tarjolla paljon, mikä johtuu kysynnän lisäksi myös 2010-luvun alkupuolen lakimuutoksesta. Lainan suureen suosioon vaikuttavat muun muassa seuraavat tekijät:

→ Joustava ja käytännöllinen 2000 € laina

2000 euron lainoja saa monessa muodossa. Tänä päivänä suosittuja ovat joustoluotot, joilta voit nostaa rahaa aina silloin, kun sitä tarvitset. Maksat korkoja ja kuluja vain käyttämästäsi lainasummasta. 2000 € laina toimii hyvin myös perinteisenä, kerralla tilillesi maksettavana lainana. Kaikissa lainoissa on lähes aina mahdollisuus neuvotella alkuperäistä nopeampi takaisinmaksu tai pitää tarvittaessa maksuvapaata.

→ Lainan hakemisen ja saannin helppous

Yksinkertaisen hakemuksen ja nopean maksun lisäksi 2000 € laina on muutoinkin helppo laina. Sille ei vaadita vakuuksia tai takaajia, mikä helpottaa ja nopeuttaa hakuprosessia huomattavasti. Raha.fi:n kautta saat haettua kaikki lainat aina vakuudettomina. Pienenä lainasummana sitä voidaan myöntää myös pienituloisille hakijoille.

→ Uusia lainoja usein tarjolla

Suosionsa vuoksi 2000 € lainojen tarjonta elää jatkuvasti. Markkinoille tulee säännöllisesti uusia pankkeja ja muita lainapalveluja, jotka tarjoavat tätä lainaa. Hakijan on vaikea pysyä kartalla siitä, mistä kaikkialta lainaa olisi mahdollista hakea. Kilpailutuspalvelut ovat hakijalle hyödyksi, sillä lainatarjouksia voi saada myös itselle tuntemattomista rahoituslaitoksista.

→ Taustalla lakimuutos ja korkokatto

Vuonna 2013 tuli voimaan lakimuutos, jossa 2000 € pienempiä lainoja suitsittiin korkokatolla. Rahoituslaitoksille tuli kannattavammaksi myöntää vähintään 2000 € lainoja, joilta pystyi nostamaan pienempiä summia. Joustoluottojen suuri tarjonta johtuu siis tästä syystä. Monet pienet lainat muuttuivat 2000 € joustoluotoiksi, mikä nosti juuri tämän lainasumman tarjontaa merkittävästi. Uusi korkokatto vuonna 2019 ei vaikuttanut samalla tavalla lainasummiin, sillä se laski kaikkien vakuudettomien lainojen korkoja.

2000 € lainan hakeminen onnistuu netistä

Kenelle 2000 € laina voidaan myöntää?

2000 € laina ei ole vielä kovin suuri laina, joten hakijalta ei vaadita suuria tuloja. Lainaa voidaan myöntää hakijoille, joilla on ainakin seuraavat tärkeät perusasiat kunnossa:

  • Hakijalla täytyy olla sellaiset tulot, että laina on mahdollistaa maksaa takaisin niin, että rahaa jää muuhunkin elämiseen. Lainaa voidaan myöntää niin työssäkäyvälle kuin työttömällekin, kunhan tulot ovat riittävät.
  • Hakijan luottotietojen on oltava kunnossa, eli niissä ei saa olla merkintöjä. Luottotiedottomalle lainaa ei valitettavasti voida myöntää.
  • Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias. Jotkut rahoituslaitokset vaativat 19 vuoden tai jopa 24 vuoden ikää.
  • Hakijalla pankkitilinsä sekä vakituinen asuinosoitteensa on oltava Suomessa.

Usein kysytyt kysymykset

Tästä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin liittyen lainan hakemiseen ja saamiseen. Löydät lisää tarkkoja tietoja lainan ehdoista saatuasi lainatarjouksen.

Katso, millä hinnalla saat 2000 € lainaa

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko