Lainaa 2000 € ilman vakuuksia – Löydä halvin 2000 € laina

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Löydä halvin 2000 euron laina

Haemme sinulle lainatarjoukset useilta eri rahoituslaitoksilta. Tutustu tarjouksiin ja valitse halvin laina. Korko alkaen 4,5 %.

Saat lainan nopeasti tilille

Myönnetty laina maksetaan tilillesi ilman viivytyksiä. Parhaimmillaan rahat ovat sinun jo 15 minuutissa.

Lainaa myös pitkällä maksuajalla

Voit valita hakemuksessa juuri sinulle sopivan takaisinmaksuajan aina muutamista kuukausista useisiin vuosiin asti.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

2000 € laina on yksi suosituimmista vakuudettomista lainoista. Se on ymmärrettävää, sillä summa taipuu moneksi. Se ei ole niin pieni pikavippi, että hupenisi hetkessä, mutta ei myöskään niin suuri, että kuluisi vahingossa turhiin menoihin. Monet lainoista on myös tehty ominaisuuksiltaan joustaviksi. Laina voi esimerkiksi olla perinteinen kertalaina tai jatkuva 2000 € luotto, jolta voit nostaa rahaa aina halutessasi.

Mistä kannattaa hakea lainaa 2000 €?

2000 € lainatuote kuuluu useiden pankkien ja rahoituslaitosten tarjontaan. Suuri tarjonta on positiivista, mutta juuri sinulle sopivan lainan löytäminen tästä joukosta voi olla haastavaa. Yksi ratkaisu on kilpailuttaa lainahakemuksesi Raha.fi:n maksuttomassa palvelussa. Me haluamme tehdä lainan löytämisestä mahdollisimman helppoa: kilpailutamme lainan puolestasi ja näytämme sinulle kerralla kaikki sopivat vaihtoehdot. Näin lainojen vertaaminen ja sopivan valitseminen helpottuu.

Miten haen lainan helposti netissä?

2000 € lainan hakeminen ja saaminen tapahtuu kaikista helpoiten ja nopeiten netissä. Katsotaan, miten lainan hakeminen tapahtuu Raha.fi:ssä, jossa voit saada useita lainatarjouksia kerralla.

  1. Aloita lainan hakeminen täyttämällä hakemus. Sen täyttäminen onnistuu netissä milloin vain, ja se vie vain muutamia minuutteja. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat alustavan päätöksen lainasta välittömästi. Hakemukseen kannattaa täyttää kysytyt tiedot mahdollisimman tarkasti, jotta voit saada sinulle sopivimman lainatarjouksen. Hakemuksen kysymykset ovat sellaisia, että osaat vastata niihin ilman suurempia pohdintoja.
  2. Vertaile saamiasi lainatarjouksia keskenään, jotta näet mikä on sillä hetkellä halvin 2000 € laina. Sinun kannattaa kiinnittää huomiota etenkin lainan todelliseen vuosikorkoon. Se sisältää sekä koron että muut lainan kulut, jolloin se antaa tarkimman kuvan lainan todellisesta hinnasta.
  3. Kun sopiva laina löytyy, viimeistele hakemus. Jos sinulta pyydetään liitteitä, voit yleensä lähettää ne sähköpostitse. Pyydetty liite voi olla esimerkiksi viimeisin palkkakuittisi. Lainan voi saada myös ilman liitteitä.
  4. Nosta rahat. 2000 € suuruinen laina on yleensä nopea pikavippi: lainan siirtyminen käyttöösi tapahtuu nopeimmillaan noin 15 minuutissa.

Täytä maksuton hakemuksemme ja saat alustavat lainapäätökset heti. Tarjoukset eivät vielä sido sinua ottamaan lainaa, joten voit huoletta täyttää hakemuksen ja kokeilla, millaisella hinnalla sinulle tarjotaan lainaa.

Saako rahat tilille heti?

Lainan voi saada tilille parhaimmillaan heti myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Se voi tarkoittaa vain muutamia minuutteja. Tyypillisesti rahat ovat hakijan tilillä samana päivänä tai viimeistään muutaman pankkipäivän sisällä.

Huomaa kuitenkin, että uusi myönnetty laina voidaan siirtää tilillesi vain klo 7-23 välisenä aikana. Avaamalla 2000 € luoton sinun on mahdollista suorittaa jatkossa nostoja myös yöllä.

Rahansiirtojen nopeuteen vaikuttaa paljolti myös pankkiyhteytesi. Osaan pankeista rahat siirtyvät heti, ja toisiin taas muutamassa pankkipäivässä. Lainan ehdoissa voidaan kertoa tarkemmin, kauanko pankkisiirrossa kestää.

Kenelle laina voidaan myöntää?

2000 € laina ei ole vielä kovin suuri laina, joten hakijalta ei vaadita suuria tuloja. Lainaa voidaan myöntää hakijoille, joilla on ainakin seuraavat tärkeät perusasiat kunnossa:

  • Hakijalla täytyy olla sellaiset tulot, että laina on mahdollistaa maksaa takaisin niin, että rahaa jää muuhunkin elämiseen. Lainaa voidaan myöntää niin työssäkäyvälle kuin työttömällekin, kunhan tulot ovat riittävät.
  • Hakijan luottotietojen on oltava kunnossa, eli niissä ei saa olla merkintöjä. Ilman luottotietoja lainaa ei valitettavasti voida myöntää.
  • Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias. Jotkut rahoituslaitokset vaativat 19 vuoden tai jopa 24 vuoden ikää.
  • Hakijan pankkitilin sekä vakituisen asuinosoitteen on oltava Suomessa.
Nainen istuu tietokoneen kanssa lattialla ja hakee lainaa 2000 € netistä
2000 € suuruisen lainan saa haettua kätevästi netistä muutamassa minuutissa.

Miksi 2000 € laina on niin suosittu?

2000 euron laina on helppo hakea netistä ja se riittää moneen menoon. Niitä on tarjolla paljon, mikä johtuu kysynnän lisäksi myös 2010-luvun alkupuolen lakimuutoksesta. Lainan suureen suosioon vaikuttavat muun muassa seuraavat tekijät:

→ Joustava ja käytännöllinen laina
2000 euron lainoja saa monessa muodossa. Tänä päivänä suosittuja ovat joustoluotot, joilta voit nostaa rahaa aina silloin, kun sitä tarvitset. Maksat korkoja ja kuluja vain käyttämästäsi lainasummasta. Tämä lainasumma toimii hyvin myös perinteisenä, kerralla tilillesi maksettavana lainana. Kaikissa lainoissa on lähes aina mahdollisuus neuvotella alkuperäistä nopeampi takaisinmaksu tai pitää tarvittaessa maksuvapaata.

→ Lainan hakemisen ja saannin helppous
Yksinkertaisen hakemuksen ja nopean maksun lisäksi 2000 € laina on muutoinkin helppo laina. Sille ei vaadita vakuuksia tai takaajia, mikä helpottaa ja nopeuttaa hakuprosessia huomattavasti. Raha.fi:n kautta saat haettua kaikki lainat aina ilman vakuuksia. Pienenä lainasummana sitä voidaan myöntää myös pienituloisille hakijoille.

→ Uusia lainoja usein tarjolla
Suosionsa vuoksi 2000 € lainojen tarjonta elää jatkuvasti. Markkinoille tulee säännöllisesti uusia pankkeja ja muita lainapalveluja, jotka tarjoavat tätä lainaa. Hakijan on vaikea pysyä kartalla siitä, mistä kaikkialta lainaa olisi mahdollista hakea. Kilpailutuspalvelut ovat hakijalle hyödyksi, sillä lainatarjouksia voi saada myös itselle tuntemattomista rahoituslaitoksista.

→ Taustalla lakimuutos ja korkokatto
Vuonna 2013 tuli voimaan lakimuutos, jossa 2000 € pienempiä lainoja suitsittiin korkokatolla. Rahoituslaitoksille tuli kannattavammaksi myöntää vähintään 2000 € lainoja, joilta pystyi nostamaan pienempiä summia. Joustoluottojen suuri tarjonta johtuu siis tästä syystä. Monet pienet lainat muuttuivat 2000 € joustoluotoiksi, mikä nosti juuri tämän lainasumman tarjontaa merkittävästi. Uusi korkokatto vuonna 2019 ei vaikuttanut samalla tavalla lainasummiin, sillä se laski kaikkien vakuudettomien lainojen korkoja. Myöskään koronaviruksen seurauksena asetetut väliaikaiset korkokatot eivät vaikuttaneet lainasummiin merkittävästi.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko