Hae 60 000 € laina netistä ja toteuta unelmasi

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Lainatarjoukset nopeasti

Hakulomakkeemme täytät muutamassa minuutissa. Saat alustavat lainatarjoukset välittömästi.

Useita lainatarjouksia kerralla

Saat samalla kertaa lainatarjouksia useilta eri rahoituslaitoksilta. Säästät aikaa ja vaivaa, ja löydät helposti edullisen lainan.

Myös yhteishakijan kanssa

Sinun on mahdollista hakea 60 000 € lainaa myös yhteishakijan kanssa. Lisää yhteishakija helposti hakemukessa.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

60 000 € lainalla rahoitat monet menot ja unelmasi – oli kyseessä sitten uusi auto, remontti tai jokin sijoituskohde. Voit hakea 60 000 € lainan kauttamme ilman vakuuksia tai takaajia. Lainan hakeminen sujuu kokonaan netissä hakemuksen täyttämisestä liitteiden lähettämiseen. Lue tästä artikkelista lisää 60 000 € lainasta ja täytä halutessasi hakemus. Pelkkä hakemuksen lähettäminen ei sido sinua vielä lainan ottamiseen.

Vakuudeton 60 000 € laina suoraan netistä

60 000 € laina on iso laina, mutta sen voi suuruudesta huolimatta hakea netistä melko vaivattomasti. Katsotaan nyt tarkemmin millaisen 60 000 € lainan netistä voi saada ja miten se haetaan.

 • Vakuudeton 60 000 € laina
  60 000 € lainan saa netistä esimerkiksi Raha.fi:n kautta haettuna aina ilman vakuuksia tai takaajia. Kun vakuuksia ei tarvita, nopeutuu lainan hakuprosessi huomattavasti. Kääntöpuolena on, että lainojen korot ovat yleensä jonkin verran korkeammat kuin vakuudellisissa lainoissa. Vakuudettoman lainan korko alkaa 4,5 prosentista.
 • Maksetaan kerralla tilille
  60 000 € lainat myönnetään pääasiassa kertalainana. Saat siis koko summan käyttöösi yhdellä kertaa. Maksat tämän jälkeen lainaa takaisin kuukausilyhennyksillä. Näin suurta lainaa ei tällä hetkellä ole mahdollista saada suosittuna joustoluottona eli osissa tilille nostettavana lainana.
 • Pitkä takaisinmaksuaika
  Voit saada lainan pisimmillään 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Pitkä laina-aika pienentää kuukausittaista lainanlyhennystä. Esimerkiksi 15 vuoden maksuajalla 60 000 euron lainan kuukausittaiset maksueräsi voisivat olla noin 433 € / kk. Muista kuitenkin, että mitä pidempi laina-aika, sitä enemmän maksat loppupeleissä palvelumaksuja ja korkoa.
 • 60 000 € lainojen yhdistämiseen
  Voit käyttää lainaa esimerkiksi yhdistämään aiemmat lainasi. Jos sinulla on useampi laina kerralla, maksat erikseen jokaisen korkoa ja palvelumaksuja, mikä voi lisätä kuukausittaisia menojasi huomattavasti. Yhdistämällä lainasi maksat vain yhden lainan kustannuksia. Muista mainita hakemuksessa lainan käyttötarkoitukseksi muiden lainojen pois maksaminen, jos haet sitä tähän tarkoitukseen.

Lainan hakeminen onnistuu alusta loppuun verkossa. Hakemus täytetään netissä, ja tarvittavat hakemuksen liitteetkin pyydetään lähettämään sähköisesti. Yleensä alustava lainapäätös annetaan heti hakemuksen lähettämisen jälkeen, mutta näin suuren summan kohdalla lopullisen lainapäätöksen antamisessa voi mennä hieman pidempään, sillä hakijan maksukyky pitää arvioida tarkasti.

Lainan hakeminen yhteishakijan kanssa voi olla kannattavaa, mikäli yhteishakijakin täyttää lainan myöntämiselle vaadittavat ehdot. Yhteishakijan lisääminen on mahdollista ainakin Raha.fi:n hakemuksessa.

Kun laina on myönnetty hakijalle, se laitetaan maksuun. Tyypillisesti laina näkyy hakijan tilillä jo samana päivänä, kun rahoituslaitos sen maksaa. Joskus siihen voi kuitenkin mennä muutama arkipäivä. Ota tämä huomioon, jos tarvitset lainan kiireellisesti: tee hakemus hyvissä ajoin, jotta rahat ovat tililläsi sillon kun niitä haluat käyttää.

Täytä Raha.fi:n hakemus ja saat parhaimmillaan monta tarjousta 60 000 € lainasta. Saat kauttamme tarjoukset useilta eri rahoituslaitoksilta.

Millaisilla perusteilla 60 000 € lainaa voidaan myöntää?

60 000 euron laina on sen verran iso laina, että sen myöntämiseksi hakijalta vaaditaan hieman enemmän kuin pienen pikalainan kohdalla. Etenkin seuraavat seikat on oltava kohdillaan, jotta lainan myöntämistä voidaan harkita.

Täysi-ikäisyys

Hakijoilta vaaditaan aina vähintään 18 vuoden ikää – oli lainasumma mikä tahansa. Monilla rahoituslaitoksilla on tätäkin korkeammat ikärajat: tyypillisesti alaikäraja asettuu 20-24 vuoden tietämille, ja 60 000 € lainoissa alaikärajat on asetettu 18 vuotta korkeammalle.

Riittävät tulot lainaan nähden

Hakijalla täytyy olla säännöllisiä tuloja, jotta lainan sujuva takaisinmaksu on mahdollista. Rahoituslaitokset harvoin kertovat, kuinka paljon tuloja hakijalla olisi vähintään oltava kuukaudessa. Voit yrittää arvioida riittävätkö tulosi 60 000 euron lainan saamiseen: paljonko sinulla on kuukaudessa rahaa käytettävissäsi pakollisten menojen jälkeen, ja riittääkö tämä summa lainan lyhennyksen maksamiseen? Näet arvion kuukausierästä hakemuksemme laskurista. Yleisesti suositellaan, että jos kotitalouden yhteiset kuukausitulot ylittävät 3 000 euroa kuukaudessa, lainanhoitomaksuihin tulisi mennä maksimissaan 35 % tuloista. Pienituloisissa kotitalouksissa suositeltava ehdoton maksimi on noin 25 %. Seuraavat esimerkit auttavat hahmottamaan asiaa:

► Kotitalous A ansaitsee kuukaudessa verojen jälkeen 3 500 €. He harkitsevat 60 000 € lainaa 8 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainan kuukausierä olisi 740 €/kk. Tämä on noin 20 % kotitalouden kuukausituloista, eli 60 000 € lainan ottaminen voi olla heille realistista.

► Kotitalous B ansaitsee kuukaudessa verojen jälkeen 2 100 €. He harkitsevat 60 000 € lainaa 12 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainan kuukausierä olisi 520 €/kk. Tämä on noin 27 % kotitalouden kuukausituloista, eli 60 000 € laina ei välttämättä ole heille järkevä valinta.

Puhtaat luottotiedot

Luottotietojen on oltava ehdottomasti kunnossa, jotta näin suuri laina voidaan myöntää ilman vakuuksia tai takaajia. Luottotiedot tarkistetaan automaattisesti hakemuksen yhteydessä yleensä henkilötunnuksen perusteella.

Muita ehdottomia vaatimuksia lainan myöntämisen suhteen ovat suomalainen verkkopankki ja vakituinen asuinosoite Suomessa. Myös monet tässä mainitsemattomat seikat vaikuttavat lainan myöntämiseen. Lopullinen lainapäätös on aina monen tekijän summa.

Omista raha-asioista kannattaa pitää ehdottomasti hyvä huoli, sillä maksuhäiriömerkintä säilyy rekisterissä 2-4 vuotta. Vältä maksuhäiriömerkintä olemalla aina yhteydessä velkojaan, jos tiedät, ettet saa maksettua jotain kuukausierää. Sinulla on usein mahdollisuus lyhennysvapaaseen kuukauteen, jolloin maksat ainoastaan lainasi kulut ja korot.

Tällaiselle hakijalle voidaan myöntää 60000 laina ilman vakuuksia

Mistä lainaa voi saada ja miksi hakea juuri Raha.fi:n kautta?

60 000 € lainaa ei löydy ihan jokaisesta rahoituslaitoksesta. Verkossa toimii muutamia vakuudetonta lainaa tarjoavia rahoituslaitoksia, jotka myöntävät näin suuria lainoja. Myös perinteiset pankit myöntävät tämän kokoluokan lainoja, mutta niitä varten voidaan pyytää vakuuksia tai takaajaa. Usein pankki myös haluaa lainan hakijan siirtyvän pankin asiakkaaksi myös muiden raha-asioiden osalta, jos hän ei sitä jo ole.

Voit hakea lainan etsimällä sitä tarjoavia rahoituslaitoksia netistä ja täyttämällä niiden hakemuksia. Huomattavasti näppärämpi vaihtoehto on kääntyä Raha.fi:n puoleen, jolloin saat yhdellä hakemuksella parhaassa tapauksessa useita henkilökohtaisia lainatarjouksia. Raha.fi:n palvelun etuja ovat:

Nopea hakuprosessi
Hakemuksen täyttö tapahtuu hetkessä ja henkilökohtainen alustava lainapäätös voi tulla heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Löydät edullisen lainan
Kun saat tutustua useisiin lainatarjouksiin samalla kertaa, näet helposti mikä niistä on edullinen valinta.

Pitkä takaisinmaksuaika
Kauttamme haettavia lainoja myönnetään pisimmillään 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Valitse maksuaika hakemusta täyttäessäsi.

Usein kysyttyä 60 000 € lainoista

Olemme vastanneet yleisimpiin kysymyksiin 60 000 € lainoja koskien.

Hae lainaa 60 000 € kätevästi Raha.fi:stä. Saat yhdellä hakemuksella usean lainanmyöntäjän tarjoukset.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko