Lainaa 15 000 € verkosta ilman vakuuksia tai takaajia

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Valitse edullinen laina

Saat kauttamme parhaimmillaan useita lainatarjouksia. Sinun on helppo valita edullisin vaihtoehto.

Ilman vakuuksia tai takaajia

Kaikki kauttamme haettavat lainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus yhteishakijaan.

Jopa 15 vuotta maksuaikaa

Voit saada lainalle pisimmillään 15 vuoden maksuajan. Valitse haluamasi laina-aika hakemuksessa.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

15 000 € lainalla on mahdollista toteuttaa suuretkin unelmat. Siitä riittää niin uuteen keittiöön, autoon kuin lomamatkaankin. Raha.fi:n kätevällä hakemuksella voit hakea 15 000 € lainatarjoukset useilta eri rahoituslaitoksilta. Hakemuksen tekeminen kestää ainoastaan muutaman minuutin. Katsotaan nyt tarkemmin, millaisen 15 000 € lainan voit saada ja miten haet sen kätevimmin.

Kolme tapaa hakea 15 000 € laina

Moni eri rahoituslaitos ja pankki tarjoaa 15 000 € vakuudettomia lainoja. Tässä kolme eri tapaa aloittaa lainan hakeminen.

  1. Lainan hakeminen kilpailutuksella esimerkiksi Raha.fi:n kautta. Yhdellä hakemuksella voit saada monta lainatarjousta, joista on helppo valita edullisin. Kilpailutuksen edut ovat selvät: nopea lainahakemus, alustavat lainapäätökset heti, ja edullisimman lainan valitseminen tarjouksia vertaamalla.
  2. Voit myös aina tehdä lainahakemukset yksitellen jokaiseen rahoituslaitokseen, josta haluat hakea lainaa. Tämä keino vaatii aikaa ja lainapaikkojen etsimistä verkosta.
  3. Kolmas keino hakea 15 000 € laina on hakea se omasta pankista. Joissakin pankkilainoissa vaaditaan vakuuksia tai takaajia. Lisäksi on mahdollista, että hakija joutuu käymään pankissa paikan päällä.

Täytä Raha.fi:n hakemus ja saat hetkessä alustavat lainatarjoukset eri rahoituslaitoksilta.

Saat lainan pitkällä maksuajalla jopa 15 vuodeksi

15 000 € lainalle on tyypillistä usean vuoden maksuaika. Saat itse hakijana valita lainalle sopivan maksuajan. Yleensä rahoituslaitos myöntää lainalle juuri hakijan toivoman laina-ajan, mutta joskus se voi olla hieman eri kuin hakemuksessa on toivottu.

Pitkä maksuaika ehtii nostaa lainan kokonaiskustannuksia runsaasti, sillä korkoa kertyy maksettavaksi usealta vuodelta. Pitkä maksuaika myös mahdollistaa pienen kuukausierän. Raha.fi:n kautta voit saada lainan pisimmillään 15 vuodeksi.

Summa Laina-aika Korko kk-erä kok.summa
15 000 € 48 kk 9.42 % 374 € 17 930 €
15 000 € 180 kk 8.96 % 149 € 26 761 €

Tarvittaessa joustoa takaisinmaksuun

Ison lainan, niin kuin toki kaikkien lainojen, takaisinmaksun kanssa saa olla tarkkana. Koska kuukausierä on suuri, pienikin muutos omassa taloustilanteessa voi aiheuttaa vaikeuksia lainan takaisinmaksuun. Takaisinmaksuun voi saada joustoa, jos omassa elämässä tulee odottamaton tilanne. Monet lainanmyöntäjät tarjoavat lyhennysvapaita kuukausia, jolloin ei tarvitse lyhentää lainaa. Lyhennysvapaan aikana lainan korkokulut on kuitenkin maksettava.

Mahdollisuudet lyhennysvapaaseen vaihtelevat rahoituslaitosten kesken, joten tarkista tiedot vielä lainasopimuksestasi.

Hae helposti 15 000 euron vakuudetonta lainaa

Millaisen koron lainalle voi saada?

Raha.fi:n kautta voit saada lainan alimmillaan 4,5 % korolla. Korko on suurimmillaan 20 %. Koska 15 000 € laina on iso laina, sen korko on matalammasta päästä. Isolle lainalle korko asetetaan yleensä asiakaskohtaisesti eli riskiperusteisesti.

Lainan korko voi määräytyä joko riskiperusteisesti tai kiinteästi. Riskiperusteinen korko tarkoittaa sitä, että korko määräytyy hakijan tietojen mukaan. Korkoon vaikuttavat etenkin hakijan tulot ja muut lainat. Siihen voi vaikuttaa esimerkiksi myös se, jos hakija on saanut lainan samasta paikasta ja hoitanut sen sovitusti. Kiinteä korko puolestaan on kaikille asiakkaille sama, eikä siihen vaikuta hakijan varallisuus tai muut tekijät. Kummallakin korolla on omat hyvät ja huonot puolensa. Riskiperusteinen korko on useasti matalampi, mutta kiinteä korko puolestaan on etukäteen helpompi saada selville, jolloin lainavertailun tekeminen helpottuu.

Usein kysytyt kysymykset

Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä koskien 15 000 € lainaa. Lue tästä kysymykset vastauksineen.

Haluatko saada tarjouksia 15 000 € vakuudettomasta lainasta? Täytä hakemuksemme vain muutamassa minuutissa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko