Lainaa 20000 euroa ilman vakuuksia suoraan netistä

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Nopea hakemus

Lainahakemus on helppo täyttää ja sen tekemiseen menee vain muutama minuutti. Saat vastauksena lainatarjouksia useilta eri rahoituslaitoksilta.

Tarvittaessa pitkä maksuaika

Voit saada 20000 € lainan haluamallasi maksuajalla. Pisin mahdollinen maksuaika on 15 vuotta.

Laina nopeasti tilille

Kaikki kauttamme haettavat lainat maksetaan hakijalle mahdollisimman nopeasti. Yleensä se vie 1-2 päivää.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Mistä voin hakea lainaa 20000 € ilman vakuuksia?

20000 € laina on isohko mutta silti erittäin suosittu laina. Se löytyy monen eri rahoituslaitoksen tarjonnasta. Kun lähdet kartoittamaan mistä hakisit 20000 € lainan ilman vakuuksia, sinulla on kaksi vaihtoehtoa: perinteiset pankit tai lainaa netissä tarjoavat rahoituslaitokset.

Rahoituslaitoksista lainan saa aina ilman vakuuksia tai takaajia. Pankit puolestaan tarjoavat lainan joko vakuudellisena tai ilman vakuuksia. Moni rahoituslaitos tekee lainapäätöksen minuuteissa hakemuksen lähettämisen jälkeen. Nopeus riippuu summan lisäksi hakijan tiedoista: jos niihin tarvitaan tarkennuksia, päätöksen saaminen voi viedä aavistuksen pidempään. Myös rahat maksetaan hakijan tilille nopeasti.

Kun haluat löytää hyvän lainan mahdollisimman vaivattomasti, sinun kannattaa käyttää palvelua joka hakee yhdellä hakemuksella lainatarjouksia useilta eri rahoituslaitoksilta. Raha.fi tekee juuri näin: täytettyäsi hakemuksemme voit saada useita vakuudettomia 20000 € lainatarjouksia.

Täytä helppo hakemus verkossa ja voit saada useita 20000 € lainatarjouksia vain muutamassa minuutissa.

Kannattaako lainavaihtoehtoja vertailla?

Sinun kannattaa ehdottomasti vertailla eri lainoja ennen 20000 € lainan ottamista. Näin kannattaa tehdä kaikkien lainojen kohdalla, mutta etenkin isoissa lainoissa voi olla suuria eroja korkojen ja kulujen suhteen. Niistä myös kertyy ajan mittaan enemmän korkoja ja kuluja maksettavaksi, jolloin edullisen lainan löytäminen olisi ehdottoman tärkeää. Pienetkin eroavaisuudet lainan kuukausittaisissa kuluissa ja korossa tekevät suuria summia useiden vuosien kuluessa.

Vertailu on helppo tehdä siihen erikoistuneessa palvelussa, jossa saat useita erilaisia lainatarjouksia täyttämällä yhden lainahakemuksen.Yksi näistä palveluista on Raha.fi, jonka kautta haettavat lainat ovat luotettavilta rahoituslaitoksilta.

20 000 euron lainan hakeminen netistä tai pankista

Miten hakeminen tapahtuu ja mitä hakemuksessa kysytään?

Voit hakea lainaa 20000 € erittäin helposti ja kokonaan sähköisesti. Katsotaan, miten se tapahtuu Raha.fi:ssä.

  1. Mieti millaisen laina-ajan haluat lainallesi ennen hakemuksen lähettämistä. Hakemuksessa olevalla laskurilla voit arvioida, miten lainan kokonaiskustannukset muuttuvat, kun laina-aika muuttuu. Laskuri kertoo sinulle lainan kuukausierän. Muista, että laskurin esittämät tiedot ovat arvioita ja ne saattavat muuttua lopulliseen lainatarjoukseen.
  2. Seuraavana on vuorossa itse lainahakemuksen täyttäminen. Hakemuksessa kysytään perustietojen lisäksi oleellisia tietoja esimerkiksi tuloista, asumismenoista sekä mahdollisista muista lainoista. Hakemuksessa kannattaa olla rehellinen, eikä esimerkiksi kaunistella omia tulotietoja. Pahimmillaan siitä voi seurata lainahakemuksen hylkääminen.
  3. Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat alustavat lainatarjoukset välittömästi. Parhaassa tapauksessa voit saada lainapäätöksen useilta eri rahoituslaitoksilta. Voit tutustua tarjouksiin rauhassa ja katsoa, mikä laina sopisi parhaiten juuri sinulle. Huomio kannattaa kiinnittää etenkin lainan todelliseen vuosikorkoon. Mitä alhaisempi vuosikorko on, sitä edullisempi laina on kyseessä. Todellinen vuosikorko ilmaisee kaikki lainaan liittyvät kulut eli koron ja kaikki palvelumaksut. Kun sopiva tarjous on löytynyt, pääset nopeasti etenemään hakemuksen viimeistelyssä ja lainan nostamisessa.

Kuinka nopeasti rahat voi saada tilille?

Tyypillisesti myönnetty laina maksetaan joko saman päivän aikana tai seuraavan 1-2 päivän sisällä. Rahat liikkuvat parhaiten arkena, eli hakiessasi lainan viikonloppuna voi odottaa saavasi sen seuraavan viikon alussa.

Lainan maksun nopeuteen vaikuttaa esimerkiksi se, tarvitseeko hakemuksesi vielä joitakin liitteitä, kuten palkkatodistuksen todistamaan tulosi. Myös pankkiyhteyksillä voi olla merkitystä: eri pankkien välillä siirrettävät rahat eivät välttämättä näy tilillä reaaliaikaisesti.

Sinun kannattaa myös muistaa, että vaikka voit hakea lainan vaikka yöllä, rahoja maksetaan vain päiväsaikaan.

Kuka voi hakea 20000 € lainan?

Isoissa lainoissa kuten 20000 € lainoissa vaatimukset ovat hieman tiukemmat kuin pienissä lainoissa. Tutustutaan yleisiin ehtoihin seuraavaksi tarkemmin.

Ikä
Jokaisen lainan vähimmäisikä on 18 vuotta. Suuremmissa lainoissa vähimmäisikäraja on monesti suurempi. Useimmat rahoituslaitokset ja lainanmyöntäjät edellyttävät yli 21 vuoden ikää, ja joillain voi olla rajana jopa 24 vuotta.

Riittävät tulot
Tulojen on oltava riittävät suhteessa lainasummaan. Tarkkaa arviota riittävistä tuloista on hankala antaa, sillä jokainen lainanmyöntäjä määrittelee ne omalla tavallaan.

Muut tiedot
Hakijalla on lisäksi oltava muut tiedot kunnossa. Muita oleellisia tietoja ovat muun muassa puhtaat luottotiedot, tili suomalaisessa pankissa sekä verkkopankkitunnukset turvallista tunnistautumista varten.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko