Näin lainaat 5000 € ilman vakuuksia helposti verkosta

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Löydä halvin 5000 € laina

Raha.fi:n palvelun avulla löydät halvimman lainan. Palvelun käyttäminen on täysin ilmaista!

Lainaa helpolla hakemuksella

Lainahakemuksen tekeminen on äärimmäisen helppoa ja se vie vain muutaman minuutin. Hakemksen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Lainaa 5000 € heti tilille

Laina on mahdollista saada tilille nopeasti. Rahat on tilillä jopa 15 minuutin kuluttua hakemuksen hyväksymisestä.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

5000 € laina on yleinen lainasumma, jota on paljon tarjolla. Lainoissa voi kuitenkin olla suuria eroavaisuuksia korkojen ja palvelumaksujen suhteen. Yksi hyvä tapa löytää varmasti halvin 5000 € laina, on vertailla lainoja ennen niiden ottamista. Raha.fi on apunasi tässä: yhdellä hakemuksella voit saada monta lainatarjousta.

Suuret lainasummat soveltuvat moneen. Haaveilitpa sitten uudesta autosta, kodin remontoinnista tai koko perheen ulkomaanmatkasta, on sen toteuttaminen mahdollista 5000 eurolla. Lainan hakeminen onnistuu kätevästi netissä ja sen saa ilman vakuuksia. Vaikka suurenkin lainan saa suhteellisen helposti, kannattaa silti miettiä tarkkaan lainan ottamista. Parhaimmillaan laina mahdollistaa monta positiivista asiaa, mutta huonoimmillaan siitä tulee monivuotinen riesa. Laina kannattaa siis aina ottaa tarkoin harkittuun käyttötarkoitukseen.

Me Raha.fi:llä haluamme, että lainahaku olisi mahdollisimman helppoa. Niinpä olemme koonneet tähän tekstiin muutamia vinkkejä, joiden avulla on helpompi hakea lainaa. Käymme tekstissä läpi hieman sitä, minkälaisen 5000 € lainan voit saada. Lisäksi kerromme vähän lisää Raha.fi:n tarjoamasta ilmaisesta palvelusta, jonka avulla on mahdollista löytää itselle sopivin laina.

Hae nyt 5000 € lainaa haluamallasi maksuajalla. Hakemuksen tekeminen on helppoa ja ilmaista.

Tyypillinen 5000 € laina myönnetään ilman vakuuksia

5000 euron laina on melko iso laina mutta kuitenkin vielä sen verran pieni, että sen voi saada ilman vakuuksia. Verkossa toimivat rahoituslaitokset myöntävät lainat aina vakuudettomasti. Tavoitat vakuudettomia lainoja myöntäviä rahoituslaitoksia esimerkiksi Raha.fi:n hakemuksella. Myös oma pankkisi voi myöntää lainan ilman vakuuksia tai sitten voit neuvotella vakuudellisen lainan.

Kun lainassa ei ole vakuuksia, sen korko on aavistuksen korkeampi. Korko korvaa pankille vakuuksien puuttumisen.

Löydä helposti halvin 5000 euron laina

Halvin 5000 € laina on helppo löytää

Jokaisella lainanhakijalla on varmasti toiveena saada mahdollisimman halpa laina. Kukaan ei haluan maksaa ylimääräisiä palvelumaksuja tai korkeaa korkoa, varsinkaan jos muualta saman lainan saisi edullisemmin. Halvimman lainan löytäminen suuren tarjonnan keskeltä voi kuitenkin tuntua hankalalta. Seuraavat vinkit auttavat sinua löytämään ja tunnistamaan edullisimman lainan.

  1. Lainojen vertaileminen on ehdottoman tärkeää. Älä siis ota vastaan ensimmäistä lainaa, jonka löydät. Vertailun ideana on, että pääset tutustumaan useisiin erilaisiin lainoihin, jotka ovat kuitenkin juuri hakemasi summan kokoisia eli tässä tapauksessa 5000 € lainoja. Tulet huomaamaan, missä hinnoissa lainat liikkuvat, sekä mikä on kallis ja mikä edullinen laina.
  2. Säästä aikaa ja vaivaa hakemalla lainaa palvelulta, joka antaa sinulle lainatarjouksia useilta eri rahoituslaitoksilta yhdellä hakemuksella. Esimerkiksi Raha.fi on tällainen palvelu. Säästät reilusti aikaa, kun sinun ei tarvitse täyttää useita hakemuksia eri rahoituslaitoksille saadaksesi tarjouksia. Saatat myös saada tarjouksen sellaisesta lainapaikasta, josta et ehkä itse olisi osannut hakea.
  3. Kiinnitä huomiota etenkin lainan vuosikorkoon. Lainoja vertaillessa tärkeä lainan hinnan mittari on lainan todellinen vuosikorko. Se kertoo sinulle sekä koron että muiden kulujen suuruuden. Älä siis katso vain kuukausierän suuruutta tai nimelliskorkoa.

Näin haet 5000 € lainan Raha.fi:ssä

Lainan hakeminen on simppeliä. Raha.fi:n hakemuksen täyttäminen kestää ainoastaan muutaman minuutin ja se tapahtuu kokonaan verkossa. Hakemuksessa kysytään oleellisia tietoja koskien tuloja, asumismuotoa, muita velkoja, ja muuta lainan saamisen kannalta oleellista. Hakemuksessa kysytään myös hakijan henkilötunnusta, jotta lainatarjouksia tekevät rahoituslaitokset voivat tarkistaa hakijan luottotiedot ennen tarjouksen antamista.

Vaikka hakemus saattaa kuulostaa työläältä täyttää, se on todellisuudessa helppo ja nopea tapa saada tarjoukset. Lainatarjoukset tulevat heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Jos löydät niistä sopivan, voit viimeistellä hakemuksen saman tien. Saat lainan käyttöösi joko samana päivänä tai viimeistään muutaman pankkipäivän sisällä.

Kaikki Raha.fi:n välittämät lainatarjoukset tulevat hyviltä rahoituslaitoksilta ja lainanmyöntäjiltä.

Hae 5000 € lainatarjoukset vain muutamassa minuutissa Raha.fi:n helpolla hakemuksella

Onko olemassa 5000 € joustoluottoa?

Joustoluotot ovat kasvattaneet suosiotaan kätevinä ”varakassa”-tyyppisinä lainoina viime vuosina. Ottamalla joustoluoton voit nostaa lainaa osissa silloin, kun sitä eniten tarvitset. Joustoluotot ovat yleensä pieniä lainoja: luottoraja on enimmillään 4000 €. Tyypillinen luottoraja on 2000 €. Joskus hieman isompikin laina olisi kätevää ottaa juuri joustavana lainana. 5000 € suuruinen joustoluotto on saatavilla muutamista pankeista ja rahoituslaitoksista. Se löytyy esimerkiksi Komplett Bankilta ja Nordealta.

Kuinka pitkä maksuaika lainalle kannattaa ottaa?

Laina-aika kannattaa suhteuttaa omaan takaisinmaksukykyyn. Kuukausittaisen erän tulisi olla sen kokoinen, että saat maksettua sen ilman ongelmia joka kuukausi. 5000 € lainaa voi hakea pisimmillään 15 vuoden ajaksi. Pitkä maksuaika kuulostaa houkuttelevalta, sillä silloin lainan kuukausittaiset lyhennykset jäävät pieniksi. Asialla on kuitenkin kääntöpuolensa: pitkän maksuajan lainat kasvavat korkoa ja muita kuluja pidemmän aikaa. Laina-aikaa ei siis kannata valita turhan pitkäksi, jos lyhyempikin maksuaika sopisi sinulle taloudellisesti.

5000 € laina sopii myös yhdistelylainaksi

5000 € lainan voi hakea myös yhdistelylainaksi, jolla voit yhdistää lainasi. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa käytännössä tätä: jos sinulla on monta pienempää lainaa, joita maksat pois kuukausittain, maksat todennäköisesti paljon ylimääräistä. Paras ratkaisu tähän on yhdistää pienet lainat yhden ison alle. Lainoja yhdistäessä otat yhden isomman yhdistelylainaksi kutsutun lainan, jolla maksat muut lainasi pois. Tällöin maksat pois ainoastaan yhtä lainaa aiemman usean lainan sijaan, mikä tietää pienempiä lainakuluja.

Usein kysytyt kysymykset

Katso vielä alta muutamia yleisiä kysymyksiä koskien lainaamista.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko