Hae 50 000 € vakuudeton laina yksin tai yhteishakijan kanssa

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Lainaa 50 000 € heti

Täytä hakemus nyt ja saat lainatarjoukset heti. Laina voidaan myöntää sinulle jo tänään.

Tarjoukset useilta rahoituslaitoksilta

Löydät yhdellä hakemuksella useita rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat 50 000 € lainaa.

Myös yhteishakijan kanssa

Haluatko parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa? Voit lisätä hakemukseesi helposti yhteishakijan.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

50 000 € on yksi suurimmista summista, minkä voit saada hakiessasi lainaa netistä. Olipa unelmanasi sitten pitkä ulkomaanmatka, uusi auto tai asunnon remontti, tämä laina riittää pitkälle. Hyvällä suunnittelulla voit jopa toteuttaa monta haavettasi samalla kertaa. Monet rahoituslaitokset tarjoavat vakuudetonta lainaa juuri 50 000 € asti. Lainan saa jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla ja sitä voi hakea yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

Millaisen 50 000 € lainan netistä saa?

Vaikka lainasumma onkin suuri, tekevät lainan ominaisuudet siitä silti melko helpon lainan: saat sen esimerkiksi ilman vakuuksia ja halutessasi pitkällä maksuajalla.

Ilman vakuuksia tai takaajia

50 000 euron laina on yksi suurimmista lainasummista, jonka voit saada ilman vakuuksia tai takaajia. Tämä tekee lainan hakuprosessista helppoa ja nopeaa. Vakuudettomuus mahdollistaa lainan hakemisen monille hakijoille, kun vakuudeksi kelpaavan omaisuuden tai sopivan takaajan puuttuminen ei ole esteenä.

Vakuuksien ja takaajien puuttuminen on siis hyvin positiivinen asia, mutta minkälaisia muita vaikutuksia sillä on lainaan? Suurin vaikutus tällä on lainan korkoon. Vakuudettomassa lainassa on yleensä aavistuksen korkeampi korko, jolla pyritään paikkaamaan vakuuksien puutetta. Tällä hetkellä vakuudettomienkin lainojen korko on melko edullinen, sillä lainojen nimelliskorolle asetettiin 20 % yläraja. Raha.fi:n kautta haettavissa lainoissa korko alkaa noin 4,5 prosentista. Vakuudettomuus asettaa myös tiettyjä kriteerejä koskien esimerkiksi hakijan tuloja ja muita luottoluokitukseen vaikuttavia seikkoja. Jokaisella rahoituslaitoksella ja pankilla on omat kriteerinsä, mitä hakijalta vaaditaan.

Pitkä maksuaika aina 15 vuoteen asti

Voit saada lainaan erittäin pitkän takaisinmaksuajan. Pisin mahdollinen laina-aika on 15 vuotta. Tällöin kuukausierä on suunnilleen 360-400 € paikkeilla. Kun otat lainan tarpeeksi pitkällä maksuajalla, pysyy kuukausittain maksettava lyhennys kohtuullisena, ja sinulle jää tarvittava määrä rahaa myös muuhun elämiseen. Hakemuksessamme oleva lainalaskuri auttaa sinua arvioimaan sopivan laina-ajan pituutta, sillä näet siitä arvion kuukausierän suuruudesta.

Liian pitkän laina-ajan valitsemista ei kannata pelätä, sillä lain mukaan lainan saa maksaa takaisin nopeammin kuin alkuperäinen lainasopimus sanoo.

Nopea lainan myöntäminen ja maksaminen tilille

Nykyiset rahoituslaitokset ovat hyvin pitkälle automatisoineet toimintansa, joka on lainan hakijalle hyvä juttu. Se mahdollistaa nopeat alustavat lainapäätökset sekä nopean lainan siirtämisen tilille. Kun olet lähettänyt mahdollisesti tarvittavat liitteet, jotka nekin voi lähettää sähköisesti, saat lainan tilillesi muutaman pankkipäivän sisällä. Laina voidaan maksaa parhaimmassa tapauksessa jo samana päivänä. Koska 50 000 € on iso laina, sitä ei makseta tilille yhtä nopeasti kuin esimerkiksi pikavippi.

Mistä lainaa 50 000 € voi hakea ja kenelle sitä myönnetään?

50 000 € lainan voi hakea verkosta suoraan sitä tarjoavalta rahoituslaitokselta, omasta pankista tai lainojen kilpailutuspalvelun kautta. Ihan jokaisen rahoituslaitoksen valikoimasta sitä ei löydy, joten sopivan lainapaikan etsimiseen voi mennä tovi. Pankit vaativat yleensä asiakkuutta. Raha.fi:n palvelun kautta hakiessa saat tarjouksia samalla kertaa usealta tätä summaa tarjoavalta rahoituslaitokselta.

Laina voidaan myöntää monenlaisille hakijoille, kunhan ainakin perusvaatimukset täyttyvät. Näitä ovat muunmuassa:

 • Täysi-ikäisyys. Usein 50 000 € laina vaatii kuitenkin reilusti 18 vuotta korkeamman iän.
 • Ei luottohäiriömerkintää. Lainaa ei myönnetä luottotiedottomalle.
 • Säännöllisiä tuloja. Hakijalla tulee olla tarpeeksi suuret säännölliset tulot.
 • Osoite ja pankkitili Suomessa. Hakijan tulee asua vakituisesti Suomessa ja omistaa suomalainen pankkitili verkkopankkitunnuksineen.

Yllä mainitut kriteerit ovat vain lähtökohta lainan myöntämiselle. Rahoituslaitoksilla on omat tarkemmat ehtonsa lainan myöntämiseen.

Raha.fi:n kautta voit hakea 50 000 euron lainan ilman vakuuksia tai takaajia. Saat tarjouksia useilta eri rahoituslaitoksilta.

Yhteishakijan lisääminen voi olla kannattavaa

50 000 euron lainan voi saada täysin yksin hakemalla, jos hakijan tulot ja muut tiedot ovat tarpeeksi hyvät. Omia mahdollisuuksia lainan saantiin voi parantaa ottamalla mukaan yhteishakijan. Jos laina on tulossa esimerkiksi sinun ja puolisosi käyttöön, molempien kannattaa olla mukana lainahakemuksessa.

Pelkkä yhteishakijan lisääminen ei tietenkään takaa myönteistä lainapäätöstä, vaan myös yhteishakijan tiedoilla on merkitystä. Esimerkiksi kovin pienituloinen yhteishakija ei paranna tilannetta paljoa, ja luottotiedoton yhteishakija ei ole lainkaan hyödyksi.

Raha.fi:n hakemuksessa yhteishakijan lisääminen onnistuu helposti.

4 hyödyllistä vinkkiä ison lainan ottajalle

Poimi tästä muutama kätevä vinkki, joiden avulla lainaaminen helpottuu.

 1. Suunnittele etukäteen
  Jokaisen lainan kohdalla on hyvä miettiä etukäteen, onko se todella tarpeen ottaa. Mieti, pärjäisitkö mahdollisesti pienemmällä lainasummalla? Myös omat tulot on hyvä ottaa huomioon. Laske kuukausittaiset menosi sekä tulosi ja katso, paljonko rahaa jää lainanlyhennykseen.
 2. Kilpailuta laina ennen sen ottamista
  Jos jokin laina kannattaa kilpailuttaa, niin se on iso laina. Kilpailuttamalla lainan ja lainatarjouksia vertaamalla parannat mahdollisuuksiasi löytää halvimman lainan.  Kilpailuttamalla voit saada useita lainatarjouksia monilta eri rahoituslaitoksilta ja lainantarjoajilta. Kilpailutus onnistuu esimerkiksi Raha.fi:n kautta.
 3. Muista mahdollisuus lyhennysvapaaseen
  Useat rahoituslaitokset tarjoavat mahdollisuutta pitää lyhennysvapaita kuukausia, joiden aikana sinun ei tarvitse maksaa lainan lyhennystä korkoja lukuunottamatta. Lyhennysvapaan pitäminen voi pidentää laina-aikaa, mutta joskus sen pitäminen voi olla järkevä ratkaisu, jos talous on muuten tiukilla.
 4. Muista kilpailutus vielä lainan ottamisen jälkeenkin
  Lainan voi kilpailuttaa aika ajoin sen ottamisen jälkeen. Näin kannattaa tehdä etenkin ison lainan kohdalla, kun laina-aika on pitkä. Saatat huomata, että voisit saada toiselta rahoituslaitokselta lainaa paremmalla korolla, kuin mitä sinulla sillä hetkellä on. Voit ottaa uuden lainan, jolla on paremmat ehdot sekä pienempi korko ja maksaa sillä vanhan lainasi pois. Näin sinulle jää maksettavaksi uusi, parempi laina. Voit säästää tällä tavalla huomattavan summan rahaa.
Täältä saat 50000 € lainan ilman vakuuksia

Usein kysyttyjä kysymyksiä koskien 50 000 euron lainan hakemista

Onko mielessäsi jokin kysymys liittyen 50 000 € lainan ottamiseen? Lue alta usein kysytyt kysymykset vastauksineen.

Hae lainaa 50 000 € ilman vakuuksia nopeasti ja helposti. Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko