Lainaa 50000 € helposti netistä ilman vakuuksia

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Lainaa 50000 € heti

Täytä hakemus nyt ja saat lainatarjoukset heti. Laina voidaan myöntää sinulle jo tänään.

Tarjoukset useilta rahoituslaitoksilta

Löydät yhdellä hakemuksella useita rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat 50000 € lainaa.

Myös yhteishakijan kanssa

Haluatko parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa? Voit lisätä hakemukseesi helposti yhteishakijan.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Voinko saada lainaa 50000 euroa ilman vakuuksia?

50000 € laina on yksi suurimmista lainasummista, jonka voit saada ilman vakuuksia tai takaajia. Tämä tekee lainan hakuprosessista helppoa ja nopeaa. Vakuudettomuus myös mahdollistaa lainan hakemisen monille hakijoille, kun vakuudeksi kelpaavan omaisuuden tai sopivan takaajan puuttuminen ei ole esteenä. Käytä laina haluamaasi kulutukseen tai yhdistä lainat sen avulla. Saat itse päättää käyttötarkoituksen.

Vakuuksien ja takaajien puuttuminen on siis hyvin positiivinen asia, mutta minkälaisia vaikutuksia sillä on lainaan? Suurin vaikutus tällä on lainan korkoon. Vakuudettomassa lainassa on yleensä aavistuksen korkeampi korko, jolla pyritään paikkaamaan vakuuksien puutetta. Vakuudettomienkin lainojen korko on melko edullinen, sillä lainojen nimelliskorolle on asetettu yläraja.

Raha.fi:n kautta haettavissa lainoissa korko on parhaimmillaan vain noin 4,5 %. Vakuudettomuus asettaa myös tiettyjä kriteerejä koskien esimerkiksi hakijan tuloja ja muita luottoluokitukseen vaikuttavia seikkoja. Jokaisella rahoituslaitoksella ja pankilla on omat kriteerinsä, mitä hakijalta vaaditaan.

Maksetaanko laina heti tilille?

Nykyiset rahoituslaitokset ovat hyvin pitkälle automatisoineet toimintansa, mikä mahdollistaa nopeat alustavat lainapäätökset sekä nopean lainan siirtämisen tilille. Kun olet lähettänyt mahdollisesti tarvittavat liitteet, jotka nekin voi lähettää sähköisesti, saat lainan tilillesi muutaman pankkipäivän sisällä. Laina voidaan maksaa parhaimmassa tapauksessa jo samana päivänä. Koska 50000 € on iso laina, sitä ei yleensä makseta tilille yhtä nopeasti kuin pieniä lainoja.

Paljonko saan maksuaikaa lainalle?

Voit saada 50000 € lainalle erittäin pitkän takaisinmaksuajan. Pisin mahdollinen laina-aika on 15 vuotta. Tällöin kuukausierä on suunnilleen 360-400 € paikkeilla. Kun otat lainan tarpeeksi pitkällä maksuajalla, pysyy kuukausittain maksettava lyhennys kohtuullisena ja sinulle jää tarvittava määrä rahaa myös muuhun elämiseen. Hakemuksessamme oleva lainalaskuri auttaa sinua arvioimaan sopivan laina-ajan pituutta, sillä näet siitä arvion kuukausierän suuruudesta. Voit itse valita laina-ajan täyttäessäsi hakemusta.

Liian pitkän laina-ajan valitsemista ei kannata pelätä, sillä lainan saa maksaa takaisin nopeammin kuin alkuperäinen lainasopimus sanoo. Siitä kannattaa kuitenkin ensin ilmoittaa lainan myöntäjälle.

Täältä saat 50000 € lainan ilman vakuuksia

Mistä lainapaikoista voin hakea isoa lainaa?

50000 € lainan voi hakea verkosta suoraan sitä tarjoavalta rahoituslaitokselta, omasta pankista tai lainojen kilpailutuspalvelun kautta. Ihan jokaisen rahoituslaitoksen valikoimasta sitä ei löydy, joten sopivan lainapaikan etsimiseen voi mennä tovi. Pankit vaativat yleensä asiakkuutta myös peruspankkipalveluiden osalta. Raha.fi:n palvelun kautta hakiessa saat tarjouksia samalla kertaa usealta tätä summaa tarjoavalta rahoituslaitokselta.

Kannattaako laina kilpailuttaa?

Etenkin isot lainat kuten 50000 € lainat kannattaa kilpailuttaa. Kilpailuttamalla lainan ja lainatarjouksia vertaamalla parannat mahdollisuuksiasi löytää halvimman lainan. Kilpailuttamalla voit saada useita lainatarjouksia monilta eri rahoituslaitoksilta ja lainantarjoajilta. Kilpailutus onnistuu esimerkiksi Raha.fi:n kautta.

Muista kilpailutus vielä lainan ottamisen jälkeenkin: lainan voi kilpailuttaa aika ajoin sen ottamisen jälkeen. Niin kannattaa tehdä etenkin ison lainan kohdalla, kun laina-aika on pitkä. Saatat huomata, että voisit saada toiselta rahoituslaitokselta lainaa paremmalla korolla kuin mitä sinulla sillä hetkellä on. Voit ottaa uuden lainan, jolla on paremmat ehdot sekä pienempi korko ja maksaa sillä vanhan lainasi pois. Voit säästää tällä tavalla huomattavan summan rahaa.

Raha.fi:n kautta voit hakea 50 000 euron lainan ilman vakuuksia tai takaajia. Saat tarjouksia useilta eri rahoituslaitoksilta.

Millaiselle hakijalle laina voidaan myöntää?

Laina voidaan myöntää monenlaisille hakijoille, kunhan ainakin perusvaatimukset täyttyvät. Näitä ovat muun muassa:

  • Täysi-ikäisyys. Usein 50000 € laina vaatii kuitenkin reilusti 18 vuotta korkeamman iän.
  • Ei luottohäiriömerkintää. Lainaa ei myönnetä luottotiedottomalle.
  • Säännöllisiä tuloja. Hakijalla tulee olla tarpeeksi suuret säännölliset tulot. Ne voivat olla palkkatuloja tai esimerkiksi eläkettä.
  • Osoite ja pankkitili Suomessa. Hakijan tulee asua vakituisesti Suomessa ja omistaa suomalainen pankkitili verkkopankkitunnuksineen.

Yllä mainitut kriteerit ovat vain lähtökohta lainan myöntämiselle. Rahoituslaitoksilla on omat tarkemmat ehtonsa lainan myöntämiseen.

Voinko täyttää hakemuksen yhdessä yhteishakijan kanssa?

50000 € lainan voi saada yksin, jos hakijan tulot ja muut tiedot ovat tarpeeksi hyvät. Omia mahdollisuuksia lainan saantiin voi kuitenkin parantaa ottamalla mukaan yhteishakijan. Jos laina on tulossa esimerkiksi sinun ja puolisosi käyttöön, molempien kannattaa olla mukana lainahakemuksessa. Raha.fi:n hakemuksessa yhteishakijan lisääminen on mahdollista.

Pelkkä yhteishakijan lisääminen ei tietenkään takaa myönteistä lainapäätöstä, vaan myös yhteishakijan tiedoilla on merkitystä. Esimerkiksi kovin pienituloinen yhteishakija ei paranna tilannetta paljoa, ja luottotiedoton yhteishakija ei ole lainkaan hyödyksi.

Saanko tarvittaessa lyhennysvapaata?

Useat rahoituslaitokset tarjoavat mahdollisuutta pitää lyhennysvapaita kuukausia, joiden aikana sinun ei tarvitse maksaa lainan lyhennystä korkoja lukuun ottamatta. Lyhennysvapaan pitäminen voi pidentää laina-aikaa, mutta joskus sen pitäminen voi olla järkevä ratkaisu, jos talous on muuten tiukilla. Neuvottele lyhennysvapaasta hyvissä ajoin lainan myöntäjän kanssa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko