Lainaa heti tilille 100 - 60 000 € ilman vakuuksia

Tarvitset lainaa heti tilille ilman odottamista, kun äkillinen rahantarve yllättää. Onneksi lainan hakeminen ja saaminen ovat nykyään yllättävän helppoja prosesseja: voit päästä käyttämään rahoja jo 15 minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä.

Kiireellisessä tilanteessa haluat varmasti mahdollisimman hyvän lainan mahdollisimman nopeasti. Olemme huomioineet tämän palvelussamme: voit hakea lainaa maksuttomalla ja nopealla hakemuksella, jonka voit täyttää ja lähettää milloin se sinulle parhaiten sopii. Voithan tarvita lainaa heti tilille 24h vuorokaudessa eli mihin kellonaikaan tahansa! Jotta aikasi ei kuluisi eri hakemusten täyttämiseen, lähetämme hakemuksesi usealle eri lainapalvelulle puolestasi.

Voit siis saada useampia lainatarjouksia vain yhdellä hakemuksella, ja sopivimman vaihtoehdon valitseminen on helppoa ehtoja ja kuluja vertaamalla. Suurimman osan vuorokaudesta sinulle voidaan antaa lainapäätös heti. Hyväksyttyäsi pankkitunnuksilla sopivan lainan, se siirretään nopeasti sinun tilillesi. Lainan hakemisesta ja saamisesta on tehty tosiaankin helppoa ja nopeaa!


Täytä maksuton hakemuksemme, ja saat vastauksena lainapäätöksen heti. Tarjoukset eivät vielä sido sinua ottamaan lainaa, joten hae rohkeasti.

Hae lainaA heti

Miksi hakea lainaa heti meiltä

Meidän kauttamme tavoitat yhdellä hakemuksella useita lainapalveluita. Sen lisäksi, että saat saat lainan nopeasti, voit saada useita hyviä lainatarjouksia, joista valita.

Yksinkertainen hakemus

Hakemuksessa kysytään vain kaikki lainan myöntämisen kannalta tärkeimmät tiedot, ja sen täyttäminen onnistuu näppärästi vaikka puhelimella. Koko prosessi tapahtuu sähköisesti, eli sinun ei tarvitse lähettää paperisia liitteitä – muutoinhan et saisi lainaa heti! Hakemuksessa käytetään SSL-salausta, joka turvaa tietosi hakemuksen joka vaiheessa.

Lainapäätös heti

Hakemuksen lähettämisen jälkeen sinulle annetaan alustava lainapäätös heti. Ainoastaan yöaikaan lähetettyjen hakemusten käsittely ei tapahdu saman tien: ne käsitellään heti aamulla. Päätös on alustava, ja saat tutustua tarjouksiin rauhassa. Kun päätät ottaa lainan, sinun tulee hyväksyä se pankkitunnuksillasi, ja rahat siirretään tilillesi. Koska hakemuksen lähettäminen ei sido sinua ottamaan lainaa, sinun kannattaa ehdottomasti täyttää se ja katsoa, millä hinnalla saisit rahoitusta.

Lainaa heti tilille kellon ympäri

Lainan tarve ei aina iske sopivasti päiväsaikaan, ja monet lainapalvelut ovat huomioineet tämän toiminnassaan. Voit täyttää ja lähettää uuden lainan hakemuksen mihin tahansa aikaan vuorokaudesta – vaikka sitten yöllä. Kun sinulle on jo myönnetty jatkuva laina, kuten esimerkiksi luottotili, voit nostaa lisää lainaa 24h vuorokaudessa aina tarpeen mukaan.

Joustava takaisinmaksu

Lainojen takaisinmaksuaika vaihtelee aina kuukaudesta 15 vuoteen asti. Hakiessasi saat itse valita sopivan pituisen ajan, ja useimmat lainapalvelut ovat joustavia myöhemmin maksuajan mahdollisten muutoksien suhteen. Etenkin alkuperäistä suunnitelmaa nopeampi takaisinmaksu onnistuu lähes poikkeuksetta ilman lisäkustannuksia.

Katso, millä hinnalla saat lainaa heti tilille

Hae nyt

Netistä nopeasti haettavan lainan edut

Ainoa tehokas tapa saada lainaa heti tilille, on hakea sitä netistä. Tässä sinulle muutamia kiistattomia etuja, miksi kannattaa hakea laina nopeasti netistä:

Lainaa heti

Lainan saaminen tapahtuu todellakin nopeasti! Hakemalla lainaa netistä säästät paljon aikaa ja vaivaa, ja sähköinen hakemuksesi tietoineen voidaan käsitellä nopeasti. Tämä mahdollistaa sen, että sinulla on edessäsi lainapäätös heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Myös varsinainen laina voidaan siirtää tilillesi erittäin pikaisesti: siihen voi mennä parhaimmillaan vain noin vartti.

Useita hyviä tarjouksia

Hakemuksesi lähetetään puolestasi usealle eri lainantarjoajalle, sillä useammalla kuin yhdellä palvelulla voi olla sinulle sopiva laina. Näytämme sinulle kaikki sopivat lainatarjoukset, joista voit valita parhaan lainan. Näin säästät huomattavasti enemmän aikaa, kuin jos itse hakisit lainaa jokaisesta paikasta erikseen. Lisäksi löydät edullisimman lainan, koska pääset helposti vertaamaan tarjouksia keskenään.

Lainaa heti tilille

Rahat siirretään tilillesi heti, kun se on mahdollista. Useissa pankeissa siirto tapahtuu heti sinun hyväksyttyäsi tarjouksen. Tarkka aikataulu riippuu siitä, missä pankissa tilisi on. Suurimpaan osaan yleisistä pankeista rahat voidaan siirtää jo saman pankkipäivän aikana. Jos rahat eivät siirry samana päivänä, ne näkyvät seuraavan parin pankkipäivän sisällä. Lainan ehdot kertovat tarkemmin siirron kestosta.

Nopeaa ja hyvää palvelua

Kun sinulla on kiire saada lainaa, haluat varmasti, että koko lainaprosessi on mahdollisimman nopea ja helppo. Tämä on huomioitu hyvin palvelussamme: sinun tulee vain täyttää hakemus, ja me etsimme sinulle saman tien sopivan lainan usean eri lainantarjoajan valikoimasta. Sinulle jää tehtäväksi vain tarjouksista parhaimman valitseminen ja hyväksyminen, ja lainapalvelu hoitaa lainan tilillesi ensi tilassa.

Kenelle lainaa voidaan myöntää?

Lainaa voidaan myöntää useimmille hakijoille, joilla on ainakin seuraavat perusasiat kunnossa:

Tulot

Hakijalla täytyy olla sellaiset tulot, että haettu lainamäärä on mahdollistaa maksaa niillä takaisin.

Luottotiedot

Jotta laina voidaan myöntää, hakijan luottotietojen on oltava kunnossa, eli niissä ei saa olla merkintöjä.

Ikä ja asuinpaikka

Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias henkilö, jonka pankkitili sekä asuinosoite ovat Suomessa.

Usein kysytyt kysymykset

Tästä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin liittyen lainan saamiseen heti. Löydät lisää tarkkoja tietoja lainan ehdoista saatuasi lainatarjouksen.

Teemme Raha.fi-palvelussa yhteistyötä vain luotettavaksi todettujen ja vakavaraisten pankkien sekä rahoituslaitosten kanssa. Nämä palveluntarjoat ovat hyvämaineisia Suomen tai Ruotsin pankkivalvonnan alaisia yrityksiä.

Vakuudettomuus on helppo ymmärtää silloin, kun ensin tarkastelemme mitä vakuudet ovat. Lainan vakuus voi olla esimerkiksi omistamasi asunto tai auto. Silloin kun et syystä tai toisesta pysty maksamaan lainaasi takaisin, puuttuvat rahat otetaan lainan vakuudesta.

Vakuuksien lisäksi lainalle voidaan vaatia takaajia. Takaajat ovat henkilöitä, jotka laittavat omaa omaisuuttaan sinun lainasi vakuudeksi. Jos et maksa lainaa takaisin, takaajasi joutuvat maksamaan lainan puolestasi.

Vakuudettomassa lainassa et tarvitse mitään yllä mainituista. Vakuudettomuus yleensä heijastuu lainan korossa eli vakuudettomassa lainassa on jonkin verran korkeampi korko kuin vakuudellisessa.

Hakemuksen täyttämisestä selviää yleensä noin 10 minuutissa. Jos haet isoa lainasummaa, sinulta voidaan pyytää liitteitä, jotka voit toimittaa sähköisesti.

  • Pyydämme sinulta vain lainan myöntämisen kannalta oleellisia tietoja.
  • Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti.
  • Me emme jaa tai myy tietojasi ulkopuolisille.
  • Lainanhakulomakkeemme on suojattu vahvalla SSL-salauksella. Lomakkeen kautta lähetetyt tiedot säilyvät turvassa.

Rahat pyritään siirtämään mahdollisimman nopeasti sen jälkeen, kun olet hyväksynyt lainatarjouksen ja laina on myönetty lopullisesti. Moniin yleisimpiin pankkeihin laina pystytään siirtämään jo saman pankkipäivän aikana eli mahdollisesti hyvin pian. Tarkkaa aikaa on vaikea sanoa, sillä siihen vaikuttavat lainapalvelu, josta otat lainan sekä pankki, jossa tilisi on. Pienempiin pankkeihin siirto yleensä kestää maksimissaan muutaman pankkipäivän.

Lue asiantuntijoidemme vinkkejä

Haluamme auttaa Sinua säästämään arjen raha-asioissa.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Pankkitunnuksilla tunnistautuminen nopeuttaa lainansaantia ja tekee lainan ottamisesta netistä turvallista.

Lue lisää
Pikavippi

Pikavippi

Pikavippi on hyvä ratkaisu maltilliseen lainantarpeeseen. Saat pikavipin nopeasti käyttöösi ja voit maksaa sen myös nopeasti takaisin.

Lue lisää
Yhdistä lainat

Yhdistä lainat

Maksatko mielestäsi liikaa lainanlyhennyksiä kuukaudessa? Eri lainojen yhdistäminen auttaa säästämään lainakuluissa.

Lue lisää