Luottotili tuo joustoa arjen raha-asioihin pitkäksi aikaa

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Hae laina helpolla hakemuksella

Hakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia. Saat lainatarjouksia useilta eri rahoituslaitoksilta.

Ilman vakuuksia mutta edullisella korolla

Kaikki kauttamme haettavat luotot ovat täysin vakuudettomia. Voit saada lainalle parhaimmillaan vain 4,5 % koron.

Avaa luottotili jo tänään

Saat lainatarjoukset heti. Voit saada luottotilin käyttöösi jopa minuuttien kuluttua lainan hyväksymisestä.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Luottotili tai tililuotto on kätevä lainaratkaisu silloin, kun tiedät tarvitsevasi lähitulevaisuudessa ylimääräistä rahaa useampaan otteeseen. Sen sijaan, että sinun pitäisi hakea uusi luotto joka kerta, saat nostettua luottotililtä rahaa sopivissa summissa aina halutessasi. Luottotili on hyvä valinta myös silloin, kun et ole varma miten paljon rahaa tulet tarvitsemaan. Maksat korkoa aina ainoastaan käyttämästäsi luotosta.

Raha.fi kilpailuttaa luottotilit, tililuotot ja muut lainat puolestasi täysin maksutta. Haluamme auttaa sinua löytämään sinulle sopivimman lainan. Teemme tämän pyytämällä sinulle lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Millainen laina luottotili on?

Usein kuulee sanottavan, että luottotili on kuin puhelimessa oleva luottokortti. Vertaus onkin osuva. Koska uusia nostoja voi tehdä kätevästi puhelimella tai netissä, voit nostaa lainaa käyttöösi silloin, kun sille on tarvetta – vaikka kesken kauppareissun tai lomamatkalla.

Luottotilin luottoraja on tyypillisesti 2000-4000 €. Monet rahoituslaitokset tarjoavat asiakkailleen mahdollisuutta nostaa luottorajaa, jos he ovat hoitaneet nykyisen lainansa moitteetta. Suurin Raha.fi:n kautta haettava luottotili on tällä hetkellä 50 000 €, mutta näin suuret luottorajat ovat harvinaisia. Suurin osa netistä haettavista luottotileistä ei vaadi hakijalta vakuuksia tai takaajia.

Monet pienet lainat ovat tililuottoja. Tämä tarkoittaa sitä, että hakiessasi esimerkiksi 50 € lainaa sinulle saatetaan myöntää tätä huomattavasti suurempi luottotili. Sinun ei kuitenkaan tarvitse käyttää lainaa kokonaisuudessaan, vaan voit nostaa vain tarvitsemasi 50 € tililtä.

Jatkuva luottotili takaa lainarahan pitkäksi aikaa

Luottotilien yksi keskeinen ominaisuus on niiden jatkuvuus. Vaikka maksaisit koko lainaamasi summan takaisin, laina ei sulkeudu ja pääty. Se on edelleen käytössäsi, ja voit nostaa lainaa uudelleen niin halutessasi. Tämän vuoksi luottotilit sopivat erityisen hyvin tilanteisiin, jossa lainan tarvitseminen jakautuu pitkälle aikavälille.

  • Jatkuva tililuotto on hyvä valinta, jos pidät mielessäsi seuraavat seikat:
  • lainasta voidaan silti veloittaa joitakin kuluja kuten kuukausimaksua
  • sinun tulee itse päättää laina kirjallisesti
  • pystyt olemaan nostamatta lainaa hetken mielijohteesta, vaikka sitä olisi koko ajan tarjolla
Tililuotolta nostat rahaa vaikka puhelimella

Luottotilin saa auki hakemalla sen kätevästi netistä

Luottotilin hakeminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti netissä. Voit hakea tiliä suoraan tililuottoja tarjoavalta rahoituslaitokselta tai lainoja kilpailuttavasta palvelusta. Lainan hakeminen onnistuu myös Raha.fi:ssä. Haemme sinulle lainatarjoukset eri rahoituslaitoksilta, mikä nopeuttaa ja helpottaa edullisen lainan löytämistä.

Itse hakemuksen täyttäminen on yksinkertaista. Raha.fi:ssä siihen kuluu vain muutama minuutti ja hakemus ei vaadi sinulta liitteitä. Saat välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen lainatarjoukset rahoituslaitoksilta. Luottotilit ovat vakuudettomia, mikä helpottaa ja nopeuttaa hakuprosessia. Jos löydät tarjousten joukosta sinua kiinnostavan lainan, voit viimeistellä hakemuksen rahoituslaitoksen kanssa. Sinulta saatetaan tässä vaiheessa pyytää joitakin liitteitä, kuten kopiota palkkakuitista. Liitteiden lähetys onnistuu täysin sähköisesti.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen luottotili on käytössäsi yleensä jo samana päivänä. Tili voi olla auki jo minuuttien kuluuttua. Rahojen nostaminen tapahtuu yleensä tekstiviestillä, lainan myöntäneen rahoituslaitoksen nettisivuilla, tai puhelimeen ladattavalla sovelluksella.

Hae parhaat lainatarjoukset helpolla hakemuksellamme heti! Voit hakea vakuudetonta lainaa 100-70 000 € ja saat tarjoukset useilta eri rahoituslaitoksilta.

Miten valita paras luottotili?

Luottotilin muotoisia lainoja on nykyään tarjolla paljon. Sinun kannattaa tutustua valikoimaan ennen lainan ottamista, jotta löydät ehdoiltaan ja hinnaltaan sinulle sopivimman lainan. Luottotilien vertailu onnistuu kätevästi hakemalla lainatarjoukset Raha.fi:n avulla: saat monia tarjouksia yhdellä kertaa, mikä tekee niiden vertailusta helppoa.

Tässä sinulle muutamia vinkkejä, mihin sinun tulee kiinnittää huomiota luottoja verratessasi.

Tarkista todellinen vuosikorko
Todellista vuosikorkoa voidaan pitää parhaimpana mittarina lainan kustannuksille, sillä se pitää sisällään sekä lainan korot että muut lainakulut. Muita lainakustannuksia voivat olla esimerkiksi avausmaksut ja tilinhoitomaksut. Lainanmyöntäjillä on velvollisuus merkitä todellinen vuosikorko selkeästi.

Tutustu luottotilin muihin kuluihin
Luottotilillä on koron lisäksi muitakin kuluja. Osassa luottotileistä asiakkaalta peritään nostopalkkio hänen nostaessaan rahaa tililtä. Monet rahoituslaitokset tarjoavat kuitenkin ilmaiset nostot. Muista siis tarkistaa nostokulujen tilanne ennen lainan ottamista. Nostokulujen lisäksi tyypillisiä lisäkuluja ovat kuukausimaksu ja maksut lisäpalveluista kuten paperilaskuista tai eräpäivän siirroista.

Kenelle luottotili voidaan avata?

Luottotilejä ja tililuottoja myönnetään hakijoilla hyvin samoilla ehdoilla kuin muitakin lainoja.

Täysi-ikäisyys
Hakijan on oltava vähintään 18-vuotias. Usein alaikäraja on kuitenkin muutamia vuosia korkeampi. Luotolla saattaa olla myös yläikäraja, joka on tyypillisesti noin 75 vuotta.

Luottotiedot
Lainan saaminen vaatii hakijalta puhtaita luottotietoja. Jos luottotiedoissa on ref-merkintä, jotkin rahoituslaitokset voivat myöntää lainaa.

Riittävät tulot
Hakijan tulojen on oltava riittävän kokoiset haettuun lainasummaan nähden. Tulot voivat olla palkkatuloja tai eläkeläisen, opiskelijan tai työttömän kohdalla myös muita tuloja.

Usein kysyttyä luottotileistä

Tässä vastaukset tyypillisiin kysymyksiin koskien luottotilejä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko