Lainaa nopeasti tilille – hae 100 - 60 000 € nopea laina

Kun omat rahat alkavat olla vähissä tai kohtaat yllättävän menoerän, tarvitset lainaa nopeasti tilillesi. Onneksi nopea laina on nykyään aivan normaali lainamuoto, ja sinulla on paljon valinnanvaraa lainojen suhteen.

Kiireisessä tilanteessa eri palveluiden lainatarjontaan tutustuminen ei houkuttele ja se voi olla vaikeaa. Monien hakemusten täyttäminen ja vastausten odottaminen ei tule kysymykseen, kun lainan pitäisi olla tililläsi hyvin pian. Me tiedämme tämän tilanteen ja olemme ottaneet sen huomioon palvelussamme. Autamme sinua saamaan mahdollisimman nopeasti ja edullisesti lainaa aina 60 000 € asti.

Toimintaperiaatteemme on lyhykäisyydessään seuraava: täytät yksinkertaisen hakemuksen, ja me kilpailutamme lainasi eri pankkien ja rahoituspalveluiden kesken. Saat lainapäätökset heti tietoosi, sillä vastausten odottaminen olisi hyvin turhauttavaa. Valitsemasi laina on tililläsi parhaimmillaan jo 15 minuutin kuluttua siitä, kun olet hyväksynyt lainatarjouksen.


Täytä heti ilmainen hakemuksemme ja saat lainapäätöksen heti. Lainatarjoukset eivät ole sitovia, eli voit huoletta täyttää hakemuksen ja katsoa, millä hinnalla saat kauttamme nopean lainan.

Hae lainaA NOPEASti

Nopean lainan edut

Nopealla lainalla on muitakin hyviä puolia kuin vain se, että saat tilille nopeasti lainaa.

Nopeasti tilille

Hakemalla meidän kauttamme lainaa voit saada rahat tilillesi jopa 15 minuutissa lainan myöntämisestä. Nopea lainaa sopii siis erinomaisesti tilanteeseen, jossa rahoja ei voi odotella pitkään, vaan niitä olisi tarkoitus päästä käyttämään heti. Koska kilpailu on kovaa eri lainantarjoajien kesken, kaikki yrittävät tehdä palvelustaan mahdollisimman hyvän ja siirtää myönnetyt lainat asiakkailleen mahdollisimman nopeasti.

Nopea laina ilman vakuuksia

Kaikki palvelussamme mukana olevat lainat ovat täysin vakuudettomia. Sinun ei siis tarvitse antaa rahaa tai omaisuuttasi “pantiksi”. Et myöskään tarvitse takaajaa, eli toista henkilöä, joka maksaisi lainasi silloin, kun et itse siihen jostain syystä kykene. Vakuuksien ja takaajien puuttuminen tekee mahdolliseksi sen, että hakeminen voidaan pitää helppona ja saat lainaa nopeasti tilille. Osaa mukana lainoista voi kylläkin hakea yhteishakijan kanssa.

Korko ja maksuaika

Edullisimmillaan saat nopeaa lainaa kauttamme 4,5 % korolla. Laina-aikaan pystyt vaikuttamaan itse: saat valita sen hakuvaiheessa. Laina-aika voi olla muutamasta kuukaudesta aina 15 vuoteen asti. Pitkä laina-aika voi tuntua houkuttelevalta, mutta sitä ei kannata valita, jos todellisuudessa pystyt maksamaan lainan nopeasti takaisin. Pitkä laina-aika vain kerryttää lainan muita kuluja, kuten korkoa ja mahdollisia tilinhoitomaksuja. Palvelussamme on mukana lukuisia eri lainatuotteita, joilla on luonnollisesti kaikilla hieman eri korkoprosentti ja maksuaika.

Tarvittaessa joustava

Useimmissa lainoissa on huomioita mukavasti se, että elämäntilanteet muuttuvat ja sillä voi olla vaikutusta lainan takaisinmaksuun. Saatat olla niin onnekkaassa tilanteessa, että pystyisit maksamaan lainan alkuperäistä laina-aikaa nopeammin takaisin. Se on mahdollista ilman lisäkuluja lähes poikkeuksetta. Joskus taasen tarvitset joustoa toiseen suuntaan, eli et syystä tai toisesta pysty maksamaan lainaa niin nopeasti, kuin oli alunperin tarkoitus. Lyhennysvapaat kuukaudet tai laina-ajan pidentäminen on usein mahdollista.

Tarvitsetko lainaa nopeasti?

Hae nyt

Näin nopean lainan hakeminen netistä tapahtuu

Tässä sinulle tarkempaa tietoa siitä, kuinka nopeasti nopea laina oikeasti voidaan myöntää sinulle, ja miten se käytännössä tapahtuu.

Kuinka nopeasti lainaa voidaan myöntää?

Otamme hakemuksia vastaan aina, eli voit täyttää hakemuksen sinulle sopivaan ajankohtaan – vaikka heti! Myönnetty laina voidaan siirtää tilillesi ilman ylimääräistä odottelua. Nopea laina voi olla tililläsi jo 15 minuutin sisällä tai viimeistään saman päivän aikana. Sinun kannattaa myös huomioida, että vaikka lainahakemukset käsitellään välittömästi, yöllä uusia lainahakemuksia ei käsitellä ja uusia lainoja ei voida myöntää. Tämä periaate pätee kaikkiin pankkeihin ja rahoituslaitoksiin. Jo olemassa olevaa lainaa, esimerkiksi luottotilimuotoista lainaa, voi toki nostaa nopeasti vaikka 24h vuorokaudessa.

Miten löydän hyvän nopean lainan?

Näytämme sinulle lainatarjouksen kaikista niistä pankeista, jotka ovat hyväksyneet hakemuksesi ja haluavat tehdä sinulle tarjouksen. Kun tarjouksia on useita, voit helposti verrata lainojen kuluja ja ehtoja ja näet heti, mikä niistä on paras nopea laina. Nopea laina voi tosiaan olla helppo ja edullinen. Sinulla saattaa olla vanhentunut mielikuva siitä, että kaikki nopeat lainat ovat kalliita, mutta se ei nykyään pidä lainkaan paikkaansa. Tarjontaa on niin paljon, että joukkoon mahtuu niin edullisia kuin kalliita lainojakin. Onneksi vertailumme auttaa sinua tunnistamaan sopivan lainan.

Miten saan nopean lainan heti tilille?

Kun olet löytänyt tarjotuista lainoista sopivan vaihtoehdon, sinun tulee hyväksyä se. Näkemäsi tarjoukset ovat alustavia lainapäätöksiä, joten ne ovat vielä vahvistettava. Lopullinen hyväksyminen ja lainan vahvistaminen tehdään yleensä pankkitunnuksilla tunnistautuen. Ennen aivan lopullista hyväksyntää tarkista vielä, että laina on ehdoiltaan juuri sellainen, että se sopii sinulle. Hyväksytty laina siirretään heti käyttöösi. Enää kysymys on pankkiyhteyksien nopeudesta. Suurimpien pankkien kohdalla rahat ovat näkyvissä tililläsi jo samana päivänä – parhaimmillaan jo vartissa – mutta joidenkin pienempien pankkien kohdalla siirrossa voi mennä muutama pankkipäivä, mutta tämä kerrotaan yleensä selkeästi lainan ehdoissa.

Miten hakeminen tapahtuu?

Kaikista parhaiten saat lainaa nopeasti netistä täyttämällä sähköisen hakemuksen joko koneella, puhelimella tai vaikka ipadilla. Hakemus ei ole turhauttavan pitkä, sillä sinulla on todennäköisesti kiire saada lainaa. Hakemuksessa kysytään vain sellaisia asioita, jotka ovat oleellisia lainapäätöksen tekemisen kannalta. Näitä ovat esimerkiksi perustietosi (nimi, syntymäaika, osoite, jne.), tulotietosi, mahdolliset muut velat ja lainat, sekä joskus myös tieto lainan mahdollisesta käyttötarkoituksesta. Hakemus on suojattu, eli tietosi pysyvät turvassa koko prosessin ajan. Jos sinulta pyydetään joitakin liitteitä, kuten tuloihisi liittyviä todisteita, voit lähettää ne kaikki helposti sähköisesti.

Kenelle lainaa myönnetään?

Lainaa voidaan myöntää useimmille hakijoille, jotka täyttävät ainakin seuraavat perusvaatimukset:

Sopivat tulot

Hakijan tulojen täytyy olla sellaiset, että haettu lainamäärä on mahdollistaa maksaa niillä takaisin.

Luottotiedot

Jotta laina voidaan myöntää, hakijan luottotietojen on oltava kunnossa, eli niissä ei saa olla merkintöjä.

Ikä ja asuinpaikka

Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias henkilö. Hänen pankkitilinsä sekä asuinosoitteensa ovat Suomessa.

Usein kysytyt kysymykset

Tästä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin liittyen nopeisiin lainoihin. Löydät lisää tarkkoja tietoja lainan ehdoista lainatarjouksesta.

Teemme Raha.fi-palvelussa yhteistyötä vain luotettavaksi todettujen ja vakavaraisten pankkien sekä rahoituslaitosten kanssa. Nämä palveluntarjoat ovat hyvämaineisia Suomen tai Ruotsin pankkivalvonnan alaisia yrityksiä.

Vakuudettomuus on helppo ymmärtää silloin, kun ensin tarkastelemme mitä vakuudet ovat. Lainan vakuus voi olla esimerkiksi omistamasi asunto tai auto. Silloin kun et syystä tai toisesta pysty maksamaan lainaasi takaisin, puuttuvat rahat otetaan lainan vakuudesta.

Vakuuksien lisäksi lainalle voidaan vaatia takaajia. Takaajat ovat henkilöitä, jotka laittavat omaa omaisuuttaan sinun lainasi vakuudeksi. Jos et maksa lainaa takaisin, takaajasi joutuvat maksamaan lainan puolestasi.

Vakuudettomassa lainassa et tarvitse mitään yllä mainituista. Vakuudettomuus yleensä heijastuu lainan korossa eli vakuudettomassa lainassa on jonkin verran korkeampi korko kuin vakuudellisessa.

Hakemuksen täyttämisestä selviää yleensä noin 10 minuutissa. Jos haet isoa lainasummaa, sinulta voidaan pyytää liitteitä, jotka voit toimittaa sähköisesti.

  • Pyydämme sinulta vain lainan myöntämisen kannalta oleellisia tietoja.
  • Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti.
  • Me emme jaa tai myy tietojasi ulkopuolisille.
  • Lainanhakulomakkeemme on suojattu vahvalla SSL-salauksella. Lomakkeen kautta lähetetyt tiedot säilyvät turvassa.

Rahat pyritään siirtämään mahdollisimman nopeasti sen jälkeen, kun olet hyväksynyt lainatarjouksen ja laina on myönetty lopullisesti. Moniin yleisimpiin pankkeihin laina pystytään siirtämään jo saman pankkipäivän aikana eli mahdollisesti hyvin pian. Tarkkaa aikaa on vaikea sanoa, sillä siihen vaikuttavat lainapalvelu, josta otat lainan sekä pankki, jossa tilisi on. Pienempiin pankkeihin siirto yleensä kestää maksimissaan muutaman pankkipäivän.

Lue asiantuntijoidemme vinkkejä

Haluamme auttaa Sinua säästämään arjen raha-asioissa.

Lainaa netistä

Lainaa netistä

Voit hakea netistä lainaa moneen eri tarkoitukseen. Hakeminen ja lainan ottaminen on tehty mahdollisimman helpoksi.

Lue lisää
Lainaa heti

Lainaa heti

Haluatko lainan käyttöösi välittömästi? Se on nykyään mahdollista: voit saada lainan heti netistä.

Lue lisää
Pikavippi

Pikavippi

Äkilliseen rahantarpeeseen sopii myös pikavippi, joka voi olla pieni summa tai nykyään jopa isokin laina.

Lue lisää