Lainaa nopeasti tilille: hae jo tänään nopea ja helppo laina

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Lainapäätös välittömästi

Täytä vain lyhyt hakemus ja kilpailutamme lainan puolestasi automaattisesti. Saat vastauksena alustavan lainapäätöksen.

Lainaa nopeasti tilille

Kaikki kauttamme haettavat lainat maksetaan myöntämisen jälkeen hakijalle ilman turhia viivytyksiä.

Edullinen korko ja pitkä maksuaika

Saat lainan kauttamme parhaimmillaan alkaen vain 4,5 % korolla. Laina-aika voi olla jopa 15 vuotta.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Kun kohtaat yllättävän menoerän, saatat tarvita lainarahaa nopeasti tilillesi. Onneksi lainoja myönnetään nykyään todella pikaisella aikataululla: parhaassa tapauksessa voit saada lainaa heti eli vain muutaman minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä. Hakeminen on sekin nopeaa, sillä se tapahtuu kokonaan netissä. 

Millaista nopeaa lainaa voin saada?

Hyvin monenlaista lainaa on mahdollista saada äkkiä.

Lainasummat
Summiltaan nopeat lainat alkavat useimmiten noin 500 eurosta ylöspäin, mutta pienempikin laina on toki mahdollinen. Pikalainat eivät rajoitu vain pieniin summiin, vaan isokin laina on mahdollista saada hetkessä tilille: jopa 10 000 euron laina nopeasti muutamassa minuutissa haettuna ei ole mikään harvinaisuus. Suosituimpia nopeita lainoja ovat 2000 euron lainat, sillä ne ovat usein joustoluottoja, joilta voi tehdä sopivan kokoisia nostoja aina tarpeen mukaan. Raha.fi:ssä pienin haettava summa on 100 euroa ja suurin 70 000 euroa.

Ei vakuuksia tai takaajia
Netissä haettavat nopeat lainat eivät vaadi vakuuksia tai takaajia. Näiden puuttuminen mahdollistaa osaltaan lainapäätöksen tekemisen vauhdikkaasti. Koska lainalla ei ole vakuuksia, sen korko on todennäköisesti vakuudellista lainaa korkeampi. Korko riippuu kuitenkin täysin lainatarjouksesta, mutta se on edullisimmillaan 4,5 prosentin luokkaa. Nopeat lainat eivät ole enää lainkaan niin kalliita kuin vielä hetki sitten. Syynä tähän on vuoden 2019 korkokatto, joka laski kaikkien vakuudettomien lainojen korkoja voimakkaasti.

Laina-aika
Laina-ajan saat valita itse hakuvaiheessa. Se voi vaihdella muutamasta kuukaudesta aina 15 vuoteen asti. Laina-aika riippuu lainaamastasi summasta. Pitkä laina-aika voi tuntua houkuttelevalta, mutta sitä ei kannata valita, jos todellisuudessa pystyy maksamaan lainan nopeammin takaisin: pitkä laina-aika tarkoittaa myös enemmän lainakustannuksia maksettavaksesi.

Joustavia ominaisuuksia
Useimmissa lainoissa on huomioitu mukavasti se, että elämäntilanteet muuttuvat ja sillä voi olla vaikutusta lainan takaisinmaksuun. Saatat esimerkiksi olla niin onnekkaassa tilanteessa, että pystytkin maksamaan lainan alkuperäistä laina-aikaa nopeammin takaisin. Tämä on mahdollista ilman lisäkuluja lähes poikkeuksetta. Joskus taasen saatat tarvita joustoa toiseen suuntaan, eli et syystä tai toisesta pysty maksamaan lainaa niin nopeasti kuin oli alunperin tarkoitus. Lyhennysvapaat kuukaudet tai laina-ajan pidentäminen on usein mahdollista.

Kuinka nopeasti lainan saa tilille?

Netissä hakemuksia otetaan vastaan aina, eli voit täyttää hakemuksen sinulle sopivaan ajankohtaan – vaikka heti! Myönnetty laina siirretään tilillesi ilman ylimääräistä odottelua. Laina voi olla tililläsi nopeimmillaan jo 15 minuutin sisällä hakemisesta. Suurimpien pankkien kohdalla rahat ovat näkyvissä tililläsi jo samana päivänä – parhaimmillaan jo vartissa – mutta joidenkin pienempien pankkien kohdalla siirrossa voi mennä muutama pankkipäivä, mutta tämä kerrotaan yleensä selkeästi lainan ehdoissa.

Sinun kannattaa kuitenkin huomioida, että vaikka lainahakemukset käsitellään välittömästi, uusia lainoja ei voida siirtää tilille yöllä. Tämä periaate pätee kaikkiin pankkeihin ja rahoituslaitoksiin. Jo olemassa olevaa lainaa, esimerkiksi luottotilimuotoista lainaa, voi poikkeuksellisesti nostaa vaikka 24h vuorokaudessa.

Kaikista parhaiten saat lainaa nopeasti netistä täyttämällä sähköisen hakemuksen joko koneella, puhelimella tai vaikka ipadilla. Hakemuksessa kysytään vain sellaisia asioita, jotka ovat oleellisia lainapäätöksen tekemisen kannalta. Näitä ovat esimerkiksi perustietosi (nimi, syntymäaika, osoite, jne.), tulotietosi, mahdolliset muut velat ja lainat, sekä joskus myös tieto lainan mahdollisesta käyttötarkoituksesta. Hakemus on suojattu, eli tietosi pysyvät turvassa koko prosessin ajan. Jos sinulta pyydetään joitakin liitteitä, kuten tuloihisi liittyviä todisteita, voit lähettää ne kaikki helposti sähköisesti.

Nopea laina tulee minuuteissa

Näin löydät nopean ja helpon lainan, joka on oikeasti hyvä

Erittäin kiireellisessä rahantarpeessa useiden eri rahoituslaitosten lainatarjontaan tutustuminen ei ole realistista. Monien hakemusten täyttäminen ja vastausten odottaminen ei tule kysymykseen, kun lainan pitäisi olla tililläsi hyvin pian. Kiireessä saatat tarttua ensimmäiseen saamaasi lainatarjoukseen. Jos sinulla on tuuria, saamasi lainatarjous on hyvä niin hinnaltaan kuin lainan ehtojenkin osalta. Toinen mahdollisuus on, että päädyt maksamaan lainasta turhan paljon – olisit saanut lainan edullisemmin jostain muualta. Mitä sinun sitten kannattaisi tehdä tilanteessa, jossa aikaa eri rahoituslaitosten vertailuun ei ole?

Järkevin tapa hakea laina mahdollisimman nopeasti, on käyttää useita lainatarjouksia samalla kertaa antavaa lainapalvelua. Käytännössä täytät yhden hakemuksen ja saat sillä lainatarjoukset monilta rahoituslaitoksilta. Näin toimii Raha.fi: haemme sinulle lainatarjoukset monelta eri rahoituslaitokselta ja autamme sinua saamaan lainaa mahdollisimman nopeasti ja edullisesti aina 70 000 € asti. Sinulla on mahdollisuus saada edullinen laina hyvin nopeasti. Toimintaperiaatteemme on lyhykäisyydessään seuraava: täytät yksinkertaisen hakemuksen ja me kilpailutamme lainasi eri pankkien ja rahoituspalveluiden kesken. Saat lainapäätökset heti tietoosi, sillä vastausten odottaminen olisi hyvin turhauttavaa. Valitsemasi laina on tililläsi parhaimmillaan jo 15 minuutin kuluttua siitä, kun olet hyväksynyt lainatarjouksen.

Täytä ilmainen hakemuksemme ja saat lainapäätöksen heti. Lainatarjoukset eivät ole sitovia, eli voit huoletta täyttää hakemuksen ja katsoa, millä hinnalla saat kauttamme nopean lainan.

Kenelle lainaa myönnetään?

Lainaa voidaan myöntää useimmille hakijoille, jotka täyttävät ainakin seuraavat perusvaatimukset:

Sopivat tulot
Hakijan palkka- tai muiden tulojen täytyy olla sellaiset, että haettu lainamäärä on mahdollistaa maksaa niillä takaisin.

Luottotiedot
Jotta laina voidaan myöntää, hakijan luottotietojen on oltava kunnossa, eli niissä ei saa olla merkintöjä.

Ikä ja asuinpaikka
Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias henkilö. Hänen pankkitilinsä sekä asuinosoitteensa ovat Suomessa.

Usein kysytyt kysymykset

Tästä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin liittyen nopeisiin lainoihin. Löydät lisää tarkkoja tietoja lainan ehdoista lainatarjouksesta.

Haemme sinulle parhaat nopeat lainat

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko