Lainaa nopeasti tilille – hae 100 - 60 000 € nopea laina

Kun omat rahat alkavat olla vähissä tai kohtaat yllättävän menoerän, saatat tarvita lainaa nopeasti tilillesi. Onneksi nopea laina on nykyään aivan normaali lainamuoto ja sinulla on paljon valinnanvaraa lainojen suhteen. Esimerkiksi Raha.fi:n palvelun kautta sinun on mahdollista saada lainaa nopeasti ja helposti. Kilpailutamme hakemuksesi maksutta ja haemme sinulle parhaat tarjoukset!

Kiireisessä rahantarpeessa useiden eri palveluiden lainatarjontaan tutustuminen ei juuri houkuttele. Monien hakemusten täyttäminen ja vastausten odottaminen ei tule kysymykseen, kun lainan pitäisi olla tililläsi hyvin pian. Me tiedämme tämän tilanteen ja olemme ottaneet sen huomioon palvelussamme. Autamme sinua saamaan lainaa mahdollisimman nopeasti ja edullisesti aina 60 000 € asti.

Toimintaperiaatteemme on lyhykäisyydessään seuraava: täytät yksinkertaisen hakemuksen ja me kilpailutamme lainasi eri pankkien ja rahoituspalveluiden kesken. Saat lainapäätökset heti tietoosi, sillä vastausten odottaminen olisi hyvin turhauttavaa. Valitsemasi laina on tililläsi parhaimmillaan jo 15 minuutin kuluttua siitä, kun olet hyväksynyt lainatarjouksen.


Täytä ilmainen hakemuksemme ja saat lainapäätöksen heti. Lainatarjoukset eivät ole sitovia, eli voit huoletta täyttää hakemuksen ja katsoa, millä hinnalla saat kauttamme nopean lainan.

Hae lainaA NOPEASti

Millaista nopeaa lainaa voin saada?

Raha.fi:n palvelusta voit saada monenlaista lainaa nopeasti. Lainasummat vaihtelevat 100 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Muita ominaisuuksia ovat muun muuassa seuraavat:

Rahaa nopeasti tilille

Hakemalla meidän kauttamme lainaa voit saada rahat tilillesi jopa vain 15 minuutissa lainan myöntämisestä. Nopea lainaa sopii siis erinomaisesti tilanteeseen, jossa rahoja ei voi odotella pitkään, vaan niitä olisi tarkoitus päästä käyttämään heti. Koska kilpailu on kovaa eri lainantarjoajien kesken, kaikki yrittävät tehdä palvelustaan mahdollisimman hyvän ja siirtää myönnetyt lainat asiakkailleen mahdollisimman nopeasti.

Lainaa nopeasti ilman vakuuksia

Kaikki palvelussamme mukana olevat lainat ovat täysin vakuudettomia. Sinun ei siis tarvitse antaa rahaa tai omaisuuttasi “pantiksi” lainaa vastaan. Et myöskään tarvitse takaajaa, eli toista henkilöä, joka maksaisi lainasi silloin, kun et itse siihen jostain syystä kykene. Vakuuksien ja takaajien puuttuminen tekee mahdolliseksi sen, että hakeminen voidaan pitää helppona ja saat lainaa nopeasti tilille.

Korko ja maksuaika

On täysin mahdollista saada lainaa nopeasti ja edullisesti. Raha.fi:n kautta voit saada nopeaa lainaa edullisimmillaan vain 4,5 % korolla. Korko määritellään yleensä asiakaskohtaisesti. Laina-ajan saat valita itse hakuvaiheessa. Se voi vaihdella muutamasta kuukaudesta aina 15 vuoteen asti. Pitkä laina-aika voi tuntua houkuttelevalta, mutta sitä ei kannata valita, jos todellisuudessa pystyy maksamaan lainan nopeammin takaisin. Pitkä laina-aika kerryttää lainan eri kustannuksia, joita on turha maksaa, jos laina on tosiasiassa mahdollista hoitaa pois alta.

Tarvittaessa joustava laina

Useimmissa lainoissa on huomioitu mukavasti se, että elämäntilanteet muuttuvat ja sillä voi olla vaikutusta lainan takaisinmaksuun. Saatat esimerkiksi olla niin onnekkaassa tilanteessa, että pystytkin maksamaan lainan alkuperäistä laina-aikaa nopeammin takaisin. Tämä on mahdollista ilman lisäkuluja lähes poikkeuksetta. Joskus taasen saatat tarvita joustoa toiseen suuntaan, eli et syystä tai toisesta pysty maksamaan lainaa niin nopeasti kuin oli alunperin tarkoitus. Lyhennysvapaat kuukaudet tai laina-ajan pidentäminen on usein mahdollista.

Haemme sinulle parhaat nopeat lainat

Hae nyt

Näin nopean lainan hakeminen netistä tapahtuu

Tässä sinulle hieman tarkempaa tietoa siitä, kuinka nopeasti nopea laina oikeasti voidaan myöntää ja miten se käytännössä tapahtuu.

Kuinka nopeasti lainaa voidaan myöntää?

Otamme hakemuksia vastaan aina, eli voit täyttää hakemuksen sinulle sopivaan ajankohtaan – vaikka heti! Myönnetty laina siirretään tilillesi ilman ylimääräistä odottelua. Nopea laina voi olla tililläsi jo 15 minuutin sisällä tai viimeistään saman päivän aikana. Sinun kannattaa kuitenkin huomioida, että vaikka lainahakemukset käsitellään välittömästi, uusia lainoja ei voida siirtää tilille yöllä. Tämä periaate pätee kaikkiin pankkeihin ja rahoituslaitoksiin. Jo olemassa olevaa lainaa, esimerkiksi luottotilimuotoista lainaa, voi poikkeuksellisesti nostaa vaikka 24h vuorokaudessa.

Miten löydän hyvän nopean lainan?

Näytämme sinulle lainatarjoukset kaikista niistä pankeista, jotka ovat hyväksyneet hakemuksesi ja haluavat tehdä sinulle tarjouksen. Kun tarjouksia on useita, voit helposti verrata lainojen kuluja ja ehtoja ja näet heti, mikä niistä on paras nopea laina. Nopea laina voi tosiaan olla sekä helppo että edullinen. Sinulla saattaa olla vanhentunut mielikuva siitä, että kaikki nopeat lainat ovat kalliita, mutta se ei nykyään pidä lainkaan paikkaansa. Tarjontaa on niin paljon, että joukkoon mahtuu niin edullisia kuin kalliitakin lainoja. Maksuton vertailumme auttaa sinua tunnistamaan sopivan lainan.

Miten hakeminen tapahtuu?

Kaikista parhaiten saat lainaa nopeasti netistä täyttämällä sähköisen hakemuksen joko koneella, puhelimella tai vaikka ipadilla. Sinulla on todennäköisesti kiire saada lainaa, joten hakemuksemme on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi. Hakemuksessa kysytään vain sellaisia asioita, jotka ovat oleellisia lainapäätöksen tekemisen kannalta. Näitä ovat esimerkiksi perustietosi (nimi, syntymäaika, osoite, jne.), tulotietosi, mahdolliset muut velat ja lainat, sekä joskus myös tieto lainan mahdollisesta käyttötarkoituksesta. Hakemus on suojattu, eli tietosi pysyvät turvassa koko prosessin ajan. Jos sinulta pyydetään joitakin liitteitä, kuten tuloihisi liittyviä todisteita, voit lähettää ne kaikki helposti sähköisesti.

Miten saan nopean lainan heti tilille?

Kun olet löytänyt tarjotuista lainoista sopivan vaihtoehdon, sinun tulee hyväksyä se. Näkemäsi tarjoukset ovat alustavia lainapäätöksiä, joten ne on vielä vahvistettava. Lopullinen hyväksyminen ja lainan vahvistaminen tehdään yleensä pankkitunnuksilla tunnistautuen. Ennen aivan lopullista hyväksyntää tarkista vielä, että laina on ehdoiltaan juuri sellainen, että se sopii sinulle. Hyväksytty laina siirretään heti käyttöösi. Enää kysymys on pankkiyhteyksien nopeudesta. Suurimpien pankkien kohdalla rahat ovat näkyvissä tililläsi jo samana päivänä – parhaimmillaan jo vartissa – mutta joidenkin pienempien pankkien kohdalla siirrossa voi mennä muutama pankkipäivä, mutta tämä kerrotaan yleensä selkeästi lainan ehdoissa.

Kenelle lainaa myönnetään?

Lainaa voidaan myöntää useimmille hakijoille, jotka täyttävät ainakin seuraavat perusvaatimukset:

Sopivat tulot

Hakijan tulojen täytyy olla sellaiset, että haettu lainamäärä on mahdollistaa maksaa niillä takaisin.

Luottotiedot

Jotta laina voidaan myöntää, hakijan luottotietojen on oltava kunnossa, eli niissä ei saa olla merkintöjä.

Ikä ja asuinpaikka

Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias henkilö. Hänen pankkitilinsä sekä asuinosoitteensa ovat Suomessa.

Usein kysytyt kysymykset

Tästä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin liittyen nopeisiin lainoihin. Löydät lisää tarkkoja tietoja lainan ehdoista lainatarjouksesta.

Teemme Raha.fi-palvelussa yhteistyötä vain luotettavaksi todettujen ja vakavaraisten pankkien sekä rahoituslaitosten kanssa. Nämä palveluntarjoat ovat hyvämaineisia Suomen tai Ruotsin pankkivalvonnan alaisia yrityksiä.

Vakuudettomuus on helppo ymmärtää silloin, kun ensin tarkastelemme mitä vakuudet ovat. Lainan vakuus voi olla esimerkiksi omistamasi asunto tai auto. Silloin kun et syystä tai toisesta pysty maksamaan lainaasi takaisin, puuttuvat rahat otetaan lainan vakuudesta.

Vakuuksien lisäksi lainalle voidaan vaatia takaajia. Takaajat ovat henkilöitä, jotka laittavat omaa omaisuuttaan sinun lainasi vakuudeksi. Jos et maksa lainaa takaisin, takaajasi joutuvat maksamaan lainan puolestasi.

Vakuudettomassa lainassa et tarvitse mitään yllä mainituista. Vakuudettomuus yleensä heijastuu lainan korossa eli vakuudettomassa lainassa on jonkin verran korkeampi korko kuin vakuudellisessa.

Hakemuksen täyttämisestä selviää yleensä noin 10 minuutissa. Jos haet isoa lainasummaa, sinulta voidaan pyytää liitteitä, jotka voit toimittaa sähköisesti.

  • Pyydämme sinulta vain lainan myöntämisen kannalta oleellisia tietoja.
  • Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti.
  • Me emme jaa tai myy tietojasi ulkopuolisille.
  • Lainanhakulomakkeemme on suojattu vahvalla SSL-salauksella. Lomakkeen kautta lähetetyt tiedot säilyvät turvassa.

Rahat pyritään siirtämään mahdollisimman nopeasti sen jälkeen, kun olet hyväksynyt lainatarjouksen ja laina on myönetty lopullisesti. Moniin yleisimpiin pankkeihin laina pystytään siirtämään jo saman pankkipäivän aikana eli mahdollisesti hyvin pian. Tarkkaa aikaa on vaikea sanoa, sillä siihen vaikuttavat lainapalvelu, josta otat lainan sekä pankki, jossa tilisi on. Pienempiin pankkeihin siirto yleensä kestää maksimissaan muutaman pankkipäivän.

Lue asiantuntijoidemme vinkkejä

Haluamme auttaa Sinua säästämään arjen raha-asioissa.

Lainaa netistä

Lainaa netistä

Voit hakea netistä lainaa moneen eri tarkoitukseen. Hakeminen ja lainan ottaminen on tehty mahdollisimman helpoksi.

Lue lisää
Lainaa heti

Lainaa heti

Haluatko lainan käyttöösi välittömästi? Se on nykyään mahdollista: voit saada lainan heti netistä.

Lue lisää
Pikavippi

Pikavippi

Äkilliseen rahantarpeeseen sopii myös pikavippi, joka voi olla pieni summa tai nykyään jopa isokin laina.

Lue lisää