Lainaa nopeasti tilille: Hae jo tänään nopea ja helppo laina

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Lainapäätös välittömästi

Täytä vain lyhyt hakemus ja kilpailutamme lainan puolestasi automaattisesti. Saat vastauksena alustavan lainapäätöksen.

Lainaa nopeasti tilille

Kaikki kauttamme haettavat lainat maksetaan myöntämisen jälkeen hakijalle ilman turhia viivytyksiä.

Edullinen korko ja pitkä maksuaika

Saat lainan kauttamme parhaimmillaan alkaen vain 4,5 % korolla. Laina-aika voi olla jopa 15 vuotta.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Mistä saa nopeasti lainaa?

Hyvin monen netissä haettavan lainan saa nykyään nopeasti: parhaassa tapauksessa voit saada lainaa heti eli vain muutaman minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä.

Järkevin tapa hakea laina mahdollisimman nopeasti, on käyttää useita lainatarjouksia samalla kertaa antavaa lainapalvelua. Sinun tulee täyttää vain yksi hakemus ja saat sillä lainatarjoukset useilta rahoituslaitoksilta. Näin toimii esimerkiksi Raha.fi: haemme sinulle lainatarjoukset monelta eri rahoituslaitokselta ja autamme sinua saamaan lainaa mahdollisimman nopeasti ja edullisesti aina 70 000 € asti. Toimintaperiaatteemme on lyhykäisyydessään seuraava: täytät yksinkertaisen hakemuksen ja me kilpailutamme lainasi eri pankkien ja rahoituspalveluiden kesken. Saat lainapäätökset heti tietoosi. Valitsemasi laina on tililläsi parhaimmillaan jo 15 minuutin kuluttua siitä, kun olet hyväksynyt lainatarjouksen.

Milloin rahat ovat tilillä?

Voit täyttää hakemuksen sinulle sopivaan ajankohtaan, sillä netissä hakemuksia otetaan vastaan aina. Lainapäätös voidaan tehdä heti. Kun laina on myönnetty, se siirretään tilillesi ilman ylimääräistä odottelua. Laina voi olla tililläsi nopeimmillaan jo 15 minuutin sisällä hakemisesta. Suurimpien pankkien kohdalla rahat ovat näkyvissä tililläsi jo samana päivänä – parhaimmillaan jo vartissa – mutta joidenkin pienempien pankkien kohdalla siirrossa voi mennä muutama pankkipäivä.

Sinun kannattaa kuitenkin huomioida, että vaikka lainahakemukset käsitellään välittömästi, uusia lainoja ei voida siirtää tilille yöllä. Tämä periaate pätee kaikkiin pankkeihin ja rahoituslaitoksiin. Jo olemassa olevaa lainaa, esimerkiksi luottotilimuotoista lainaa, voi poikkeuksellisesti nostaa vaikka 24h vuorokaudessa.

Kaikista parhaiten saat lainaa nopeasti netistä täyttämällä sähköisen hakemuksen joko koneella, puhelimella tai vaikka ipadilla. Hakemuksessa kysytään vain sellaisia asioita, jotka ovat oleellisia lainapäätöksen tekemisen kannalta. Näitä ovat esimerkiksi perustietosi (nimi, syntymäaika, osoite, jne.), tulotietosi, mahdolliset muut velat ja lainat, sekä joskus myös tieto lainan mahdollisesta käyttötarkoituksesta. Hakemus on suojattu, eli tietosi pysyvät turvassa koko prosessin ajan. Jos sinulta pyydetään joitakin liitteitä, kuten tuloihisi liittyviä todisteita, voit lähettää ne kaikki helposti sähköisesti.

Täytä ilmainen hakemuksemme ja saat lainapäätöksen heti. Lainatarjoukset eivät ole sitovia: voit huoletta täyttää hakemuksen ja katsoa, millä hinnalla saat kauttamme nopean lainan.

Millaisia nopeat lainat ovat?

Nopeat lainat ovat hyvin monipuolisia ja käytännöllisiä lainoja. Lainan käyttötarkoitus ei vaikuta sen myöntämisen nopeuteen. Katsotaan seuraavaksi, millaisia lainat tyypillisesti ovat.

 • Lainasummat
  Nykyään lähes minkä tahansa lainasumman saa nopealla aikataululla omalle tilille.
  Raha.fi:ssä pienin haettava summa on 100 euroa ja suurin 70 000 euroa.
 • Ilman vakuuksia
  Netissä haettavat nopeat lainat saa ilman vakuuksia tai takaajia. Se mahdollistaa lainapäätöksen tekemisen vauhdikkaasti. Koska lainalla ei ole vakuuksia, sen korko on vakuudellisen lainan korkoa korkeampi. Korko riippuu kuitenkin täysin lainatarjouksesta: se on edullisimmillaan 4,5 prosentin luokkaa. Nopeatkaan lainat eivät ole enää lainkaan niin kalliita kuin vielä hetki sitten. Syynä tähän on korkokatto, joka pitää kaikkien vakuudettomien lainojen korot maltillisina.
 • Laina-aika
  Saat valita laina-ajan itse hakuvaiheessa. Maksuaika voi vaihdella muutamasta kuukaudesta aina 15-17 vuoteen asti. Laina-aika riippuu summasta. Pitkä maksuaika voi tuntua houkuttelevalta. Sitä ei kuitenkaan kannata valita, jos todellisuudessa pystyy maksamaan lainan nopeammin takaisin: pitkä laina-aika tarkoittaa myös enemmän lainakustannuksia kuten korko- ja lainanhoitokuluja.
 • Joustavia ominaisuuksia
  Useimmissa lainoissa on huomioitu hyvin muuttuvat elämäntilanteet ja niiden mahdolliset vaikutukset lainan takaisinmaksuun. Saatat esimerkiksi haluta maksaa lainan takaisin alkuperäistä laina-aikaa nopeammin. Tämä on mahdollista ilman lisäkuluja lähes poikkeuksetta. Joskus taasen saatat tarvita joustoa toiseen suuntaan, eli et syystä tai toisesta pysty maksamaan lainaa niin nopeasti kuin oli alunperin tarkoitus. Lyhennysvapaat kuukaudet tai laina-ajan pidentäminen on usein mahdollista.

Onko laina helppo saada?

Lainaa voi hakea erittäin helposti ja sen saaminen on monille hakijoille vaivatonta. Itse hakuprosessi on hyvin helppo mutta lainan myöntäminen riippuu täysin hakijan tiedoista. Lainaa ei myönnetä helposti, vaan hakijan taloudellinen tilanne kartoitetaan esimerkiksi luottotiedot tarkastamalla. Haettu laina myös suhteutetaan hakijan tuloihin eli esimerkiksi pienillä tuloilla on vaikea saada suurta lainaa.

Lainahakemuksen voi täyttää mihin vuorokauden aikaan tahansa verkossa vain muutamassa minuutissa. Alustava lainapäätös voidaan antaa hakijalle heti, sillä hakemusten käsittely on pitkälle automatisoitu.

Voiko lainan saada ilman luottotietoja?

Kaikki luotettavat lainantarjoajat myöntävät lainaa vain sellaiselle hakijalle, jolla ei ole maksuhäiriömerkintää. Hakijalla on oltava lainaan nähden riittävät tulot, jotka voivat olla palkkatuloja tai muita tuloja.

Lainan saamista varten hakijan tulee olla täysi-ikäinen. Tyypillinen alaikäraja lainalle on noin 24 vuotta. Lisäksi hakijan on asuttava Suomessa ja hänellä on oltava suomalainen pankkitili ja puhelinnumero.

Nopea laina tulee minuuteissa

Saako lainan kiireellisesti ilman liitteitä?

Lainan voi saada ilman, että hakijan tarvitsee lähettää liitteitä kuten palkkakuitteja. Tämä riippuu hakijan tiedoista, haetusta lainasta ja sen myöntäjän käytännöistä. Etukäteen on vaikea sanoa, minkä lainan saa ilman minkäänlaisia liitteitä.

Myös liitteiden kanssa on mahdollista saada nopea laina. Kaikki liitteet lähetetään nykyään sähköisesti joko sähköpostilla tai lainanmyöntäjän palveluun lataamalla. Ne eivät siis viivytä lainan saantia merkittävästi.

Voiko ulkomailta saada lainan nopealla aikataululla?

Ulkomailta lainaaminen voi kuulostaa houkuttelevalta mutta siinä piilee useita riskejä. Lainan saaminen voi vaikuttaa helpolta mutta todellisuudessa lainan ehdot voivat olla hyvin erilaiset, mihin hakija on tottunut Suomessa. Laina voi tulla kalliiksi, sillä korkokulut sekä muut kulut eivät ole säännöstelty korkokatolla niin kuin Suomessa.

Rahojen näkyminen omalla tilillä voi myös kestää kauan. Kansainväliset pankkisiirrot ovat harvoin nopeita. Nopeimmiten saat lainan sellaiselta rahoituslaitokselta, joka toimii Suomessa ja siirtää lainan sinulle maan sisällä.

Mitä muuta hakijan on hyvä tietää?

Tästä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin liittyen nopeisiin lainoihin. Löydät lisää tarkkoja tietoja lainan ehdoista lainatarjouksesta.

Haemme sinulle parhaat vakuudettomat lainat vain yhdellä hakemuksella

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko