Parhaat lainatarjoukset löydät helpommin kuin luulet

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Näin haet lainatarjouksia

Oheisella lomakkeella saat lainatarjouksia useilta eri pankeilta ja rahoituspalveluilta maksutta. Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Helppo hakea

Henkilökohtaiset lainatarjoukset saat helposti verkossa vain yhdellä lomakkeella. Mahdolliset liitteet lähetät kätevästi sähköisesti.

Lainojen monipuolisuus

Lainoja löytyy lukuisiin tarpeisiin monilla eri summilla ja koroilla. Valitse omaan tilanteeseesi sopivin laina ja hae lainatarjousta.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Hyvän lainatarjouksen etsiminen saattaa kuulostaa työläältä, mutta asia on päinvastainen. Vain muutamassa minuutissa voit saada useita lainatarjouksia monilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta, joista valita itsellesi sopivin. Tämä kaikki onnistuu netin kautta kotisohvaltasi ilman paperisotaa ja jonotusnumeroita. Lue tästä vinkit parhaan mahdollisen lainatarjouksen löytämiseen.

Lainatarjoukset löydät helposti verkossa. Esimerkiksi OP, Nordea, Aktia ja S-Pankki antavat mahdollisuuden pyytää lainatarjous suoraan netissä ja ovat tämän jälkeen sinuun yhteydessä. Sinun on myös mahdollista kilpailuttaa lainasi. Tämä tarjoaa mahdollisuuden selata useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjouksia yhdellä lomakkeella. Esimerkiksi Raha.fi tarjoaa tätä palvelua.

Lainatarjousten kilpailuttaminen on hyvä vaihtoehto parhaan tarjouksen löytämiseen. Se kannattaa erityisesti, kun haluat lainan mahdollisimman nopeasti. Toisin kuin useiden pankkien kanssa, sinun on mahdollista saada suuretkin lainat ilman vakuuksia tai takaajia. Tämä nopeuttaa lainahakemuksesi käsittelyä. Parhaimmillaan voit saada rahat tilillesi vielä saman päivän aikana.

Huomioitavaa lainatarjouksia etsiessä

Kuka voi hakea lainatarjouksia?

Lainahakemusten ehdot vaihtelevat yrityksestä ja hakemastasi lainasta riippuen. Yleisiä ehtoja ovat puhtaat luottotiedot, säännölliset tulot ja suomalainen pankkitili. Lainahakemuksilla on myös alaikäraja, joka vaihtelee tyypillisesti 18-23 vuoden välillä. Joissain tapauksissa lainatarjouksia voi pyytää, vaikka sinulla olisi maksuhäiriömerkintä. Tämä ei kuitenkaan takaa lainan saamista.

Lainojen yhdistäminen

Sinun on mahdollista hakea lainatarjouksia myös yhdistelmälainaan. Tämä mahdollistaa sinulle jo kertyneiden lainojen yhdistämisen yhdeksi lainaksi, jolloin säästät esimerkiksi kuukausittaisissa palvelumaksuissa ja koroissa. Tähänkin prosessiin voi riittää vain yksi hakemus, jolla saat haettua itsellesi parhaan lainatarjouksen useiden luotonantajien joukosta.

Lainojen kilpailuttaminen

Hait sitten millaista lainaa tahansa, kannattaa tutkia huolellisesti eri lainatarjouksia ennen päätöksen tekoa. Tämä sujuu helpoiten kilpailuttamalla lainasi siihen erikoistuvien yritysten kuten Raha.fi:n kautta. Näin varmistat, että löydät itsellesi parhaimman lainatarjouksen. Lainojen kilpailuttaminen on nopeaa, helppoa ja yleensä täysin ilmaista.

Saamiesi lainatarjousten vertaaminen

Kun olet lähettäny lainahakemuksesi, sinulla on aikaa rauhassa perehtyä saamiisi lainatarjouksiin. Lainatarjouksissa kannattaa kiinnittää huomiota tarjottavien lainojen kokonaiskustannuksiin, sillä näissä saattaa olla huimia eroja. Esimerkiksi lainan todelliseen vuosikorkoon kannattaa kiinnittää huomiota, sillä se pitää sisällään kaikki lainaan liittyvät kustannukset.

Saa lainatarjouksia useilta eri rahoittajilta yhdellä hakemuksella

Kuinka tunnistaa paras lainatarjous?

Mistä tiedät, mikä lainatarjous kannattaa ottaa vastaan sinulle esitetyistä vaihtoehdoista.

Lainatyyppi

Lainoja löytyy moneen tarkoitukseen monilla eri summilla. Esimerkiksi Raha.fi:n kautta voit hakea lainaa 100 € jopa 70 000 € asti. Näin löydät apua aina rikkoutuneen kännykän korvaamisesta asunnon ostamiseen tai vaikka yrityksen perustamiseen. Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin löytääksesi omaan tilanteeseesi sopivin ja lähetä tarjouspyyntö.

Helppous ja nopeus

Hyvä lainatarjous on helppo hakea ja saat rahat käyttöösi nopeasti. Lainojen kilpailuttaminen netissä tarjoaa juuri tätä. Yhdellä lomakkeella saat lainatarjouksia useilta eri luotonantajilta, joiden tarjonnasta voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon. Lainatarjoukset saat yleensä heti hakemuksen lähetettyäsi ja rahat tilille jopa saman päivän aikana.

Takaisinmaksuaika

Hyvällä lainatarjouksella takaisinmaksuaika on sinulle sopiva. Tämä vaikuttaa korkosi summaan, joten suunnittele lainahakemuksesi niin, että kuukausittaiset lyhennykset mahtuvat menoihisi. Jos et syystä tai toisesta kykenekään maksamaan lyhennystä, monet pankit tarjoavat mahdollisuuden maksuvapaaseen kuukauteen.

Edullisuus

Paras lainatarjous on edullinen. Hakemasi lainan lopullinen korko perustuu tiettyihin eri tekijöihin. Näihin kuuluu hakemasi lainan summa, valitsemasi maksuaika ja yleensä pankin kokonaisarvio kyvystäsi maksaa takaisin. Voit käyttää eri yritysten lainalaskureita nähdäksesi arvioidun kuukausieräsi. Syötä vain laskuriin hakemasi lainasumma ja suunniteltu takaisinmaksuaika.

Lainojen kilpailutuksen edut lainatarjousta hakiessa

Vaivattomuus
Sen sijaan, että lähettäisit lainahakemuksia erikseen eri pankeille, voit saada yli 20 luotonantajan lainatarjoukset yhdellä hakemuksella. Säästät siis aikaa ja vaivaa.

Nopeus
Kilpailutusta tarjoavat yritykset takaavat nopean hakuprosessin. Saat lainatarjoukset usein heti ja koska tarjottavat lainat eivät tyypillisesti vaadi vakuuksia, saatat saada rahat tilillesi vielä saman päivän aikana.

Vapaaehtoisuus
Sinun ei tarvitse hyväksyä yhtäkään saamistasi tarjouksista, jos et ole tyytyväinen niihin.

Usein kysytyt kysymykset

Tästä löydät yleisimmät kysymykset koskien lainatarjouksia.

Hae lainatarjouksia kätevästi Raha.fi:n hakemuksen avulla. Parhaimmillaan monta tarjousta ja alustava lainapäätös välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko