Lainahakemus: täytä helppo hakemus ja saat tarjoukset heti

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Alustava lainapäätös heti

Raha.fi:n lainahakemuksen käsittelyaika on huippuluokkaa. Saat alustavan päätöksen välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Monta lainatarjousta

Saat parhaassa tapauksessa monta lainatarjousta usealta eri lainamyöntäjältä. Hakemuksiin voit tutustua kaikessa rauhassa.

Lainahakemus pankkitunnuksilla

Valitsemasi lainan voit hyväksyä helposti verkkopankkitunnuksillasi.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Lainahakemus on nykyään helppo ja nopea tehdä verkossa vaikka keskellä yötä. Enää sinun ei tarvitse odottaa päiviä päätöstä ja jännittää saatko lainaa vai et. Lainatarjous tulee sinulle yleensä heti hakemuksen lähettämisen ja käsittelyn jälkeen.

Lainahakemuksen käsittelyaika on parhaimmillaan ainoastaan minuutteja. Tämä yhdistettynä nopeaan tilisiirtoon mahdollistaa sen, että voit saada lainan tilillesi nopeimmillaan alle tunnissa lainahakemuksen lähettämisestä. Kannattaa tosin ottaa huomioon, että lainahakemuksen käsittelyaikaan ja rahojen siirtämiseen vaikuttaa muutamia eri tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa viivästyksiä.

Raha.fi:n lainahakemuksen ansiosta voit saada useita eri lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Valikoimissamme on tunnettuja sekä vakavaraisia lainanmyöntäjiä. Lisäämme valikoimaamme jatkuvasti uusia lainanmyöntäjiä, jolloin voimme tarjota sinulle kattavan kilpailutuksen. Lainahakemuksemme teko sujuu helposti ja se vie ainoastaan muutaman minuutin verran.

Lainahakemus verkossa – käytössäsi ympäri vuorokauden

Netissä tehtävällä lainahakemuksella on monta etua: Sen voi tehdä joustavasti vuorokauden ympäri, lainapäätöksen saa nopeasti ja se on turvallinen tehdä. Pankkitunnuksia tarvitaan tunnistautumiseen. Tunnistautumisen ansiosta voit saada lainan täysin verkon välityksellä.

Nopea lainahakemuksen käsittelyaika

Pääsääntöisesti netissä tehtävä lainahakemus käsitellään nopeasti, usein jopa minuuttien kuluttua hakemuksen saapumisesta. Lainahakemuksen käsittelyaika riippuu monesta tekijästä, kuten rahoituslaitoksen aukioloajoista. Raha.fi:n hakemuksen avulla saat alustavan lainapäätöksen välittömästi mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Turvallinen tapa hakea lainaa

Nykypäivänä turvallisuuteen, varsinkin tietoturvaan liittyvät seikat on pinnalla. Kaikki Raha.fi:n valikoimassa olevat rahoituslaitokset panostavat tietoturvaan ja suojaavat verkkoliikenteensä vahvalla SSL-salauksella. Tämän ansiosta lainahakemuksen tekeminen ja lähettäminen on turvallista, eikä kenelläkään ulkopuolisella ole mahdollisuutta nähdä tietojasi.

Rahat tilille nopeasti

Nykyaikainen lainahakemus mahdollistaa nopean lainan saamisen. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat siirretään tilillesi mahdollisimman nopeasti, parhaassa tapauksessa jopa 15 minuutin kuluessa. Näin sinun ei tarvitse odottaa turhaan, vaan pääset nopeasti totetuttamaan haaveitasi. Joissain tilanteissa rahojen siirtäminen tilillesi voi kestää pidempään. Esimerkiksi viikonloput tai pyhäpäivät voivat aiheuttaa viivästyksiä pankkiliikenteessä.

Joustava lainahakemus

Lainahakemuksen tekeminen onnistuu mihin vuorokauden aikaan tahansa. Voit lähettää hakemuksen vaikka keskellä yötä. Hakemuksen täyttäminen onnistuu niin pöytäkoneella, tabletilla tai matkapuhelimellakin. Perinteisten pankkien kankeat aukioloajat eivät ole enää esteenä lainan hakemiselle. Kun teet lainahakemuksen arkisin kello 7-23 välisenä aikana, saat yleensä lainan tilillesi nopeiten.

Hae jopa 70 000 € laina nopealla ja helpolla lainahakemuksella

Raha.fi:n lainahakemuksen tekeminen

Mieti lainasumma ja -aika

Aloita hakemuksen tekeminen miettimällä haluamasi lainasumma sekä laina-aika. Tarjoamme käyttöösi kätevän lainalaskurin, jonka avulla voit vertailla eri lainasummia ja takaisinmaksuaikoja sekä näet arvion kuukausierästä. Otathan huomioon, että kuukausierän määrä on vain arvio, ja se voi muuttua lopulliseen lainatarjoukseen.

Vertaile saamiasi lainatarjouksia

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt hakemuksen, saat alustavan lainatarjouksen välittömästi. Samalla saat mahdolliset lainatarjoukset, jotka olemme löytäneet sinulle. Saamiisi tarjouksiin voit perehtyä rauhassa. Kannattaa kiinnittää huomiota ainakin koron määrään sekä palvelumaksuihin. Todellinen vuosikorko ilmaisee kaikki lainalle tulevat kustannukset, joten se on hyvä indikaattori vertailla lainan todellisia kustannuksia.

Täytä hakemus

Seuraavana on vuorossa itse lainahakemuksen täyttäminen. Kysymme sinulta ainoastaan lainansaamisen kannalta oleellisia kysymyksiä muun muassa tuloistasi, menoistasi sekä mahdollisista muista lainoista ja luotoista. On tärkeää, että täytät hakemuksen huolellisesti, jotta voimme tarjota sinulle sopivimpia lainoja

Hyväksy laina

Parhaan lainan löydettyäsi voit hyväksyä sen kätevästi verkkopankkitunnuksillasi. Rahoituslaitos saattaa haluta sinulta tässä vaiheessa vielä joitain liitteitä, esimerkiksi palkkakuittia tai tiliotetta. Niiden lähettäminen onnistuu helposti verkossa. Liitteiden tarkastamisen jälkeen laina siirretään tilillesi mahdollisimman nopeasti.

Kuka voi hakea lainaa Raha.fi:n kautta?

Jokaisella rahoituslaitoksella on eri vähimmäiskriteerit lainanhakijalle. Alla voit lukea yleisimmät vähimmäisvaatimukset.

Täysi-ikäisyys
Sinun on luonnollisesti oltava täysi-ikäinen, jotta voit saada lainaa Raha.fi:n kautta.

Hyvin hoidetut raha-asiat
Jotta voit saada lainan, sinulla on oltava raha-asiat hyvin hoidettuna. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on puhtaat luottotiedot.

Tili ja pankkitunnukset
Sinulla on lisäksi oltava tili jossain yleisessä suomalaisessa pankissa sekä verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Tunnistautumisen voi tehdä myös mobiilivarmenteen avulla.

Usein kysytyt kysymykset

Olemme keränneet yleisimmät kysymykset vastauksineen koskien Raha.fi:n lainahakemuksen täyttämistä.

Kokeile Raha.fi:n lainahakemusta ja ylläty kuinka helposti lainan hakeminen sujuu. Voit hakea 100-70 000 € lainan ilman vakuuksia jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko