Mobify: maksa laskut, säilö kuitit ja hae Taloustili-laina

Hukkaatko helposti postissa tulleet laskut ja unohdat maksaa ne ajoissa? Etsitkö ostamasi tuotteen takuukuittia tuloksetta? Haluaisitko tienata rahaa maksamalla omat laskusi? Onko mahdollisuus ottaa pikavippi helposti sinulle tärkeä? Jos vastasit kyllä, Mobify voi olla sinulle täydellisesti sopiva sovellus.

Mikä Mobify on ja miten se toimii?

Mobify, aiemmin nimeltään Clark, on taloudenhallintasovellus, jonka avulla voi tienata maksamalla omia laskujaan. Mobifyn tarkoituksena on helpottaa jokaisen kuluttajan arkea, sillä sovelluksen avulla jokaisella on oma talous aina hallussaan. Sovelluksen avulla jokainen voi päästää irti paperilaskuista ja sitä kautta turhasta paperipostista. Kun kaikki laskut tulevat sähköisenä sovellukseen, on ne helpompaa muistaa maksaa. Laskut nimittäin saattavat joskus unohtua pinon pohjalle, jolloin eräpäivä umpeutuu helposti ja tällöin laskusta koituu ylimääräisiä kuluja.

Mobify yhdistetään suoraan käyttäjän omaan tiliin, jolloin laskujen maksaminen omalta pankkitililtä käy kätevästi vain muutamassa minuutissa. Käyttäjä voi maksaa kerralla joko yhden laskun tai vaikka kaikki avoinna olevat laskut. Mikä parasta, Mobify Suomi antaa mahdollisuuden tienata rahaa jokaisesta maksetusta laskusta. Ruokakaupoista bonuskorteilla saatavat bonukset ovat takuulla tuttuja lähes kaikille. Nyt samanlainen systeemi on käytössä Mobifylla, joka on tuonut sen laskujen maksamiseen.

Kuinka Mobifyyn rekisteröidytään?

Sovellukseen rekisteröityminen aloitetaan palvelun nettisivuilla. Rekisteröitymislomakkeeseen täytetään omat tiedot sekä luodaan itselle käyttäjätunnus ja salasana. Jos käyttäjällä on mahdollinen bonuskoodi, tulee sekin ilmoittaa, jotta bonus voidaan huomioida käyttäjätilillä. Sen jälkeen luetaan ja hyväksytään käyttöehdot, jonka jälkeen Mobify on valmis käytettäväksi. Sovelluksessa valtuutetaan sovelluksen taustalla toimiva Clark vastaanottamaan laskut käyttäjän puolesta ja siirtämään ne sovellukseen. Laskut tulevat sovellukseen, kun käyttäjä ilmoittaa henkilökohtaisen sähköpostiosoitteensa Mobifylle.

Sovellukseen tulee liittää myös oma pankki- tai luottokortti. Kaikki laskut maksetaan liitetyn kortin kautta, eli laskutus tapahtuu aina samalta kortilta. Näin käyttäjän on myös helpompi seurata omia menojaan. Mobify on siis erinomaisesti toimiva sovellus, jonka kautta arki helpottuu huomattavasti. Usein uuden palvelun kohdalla moni miettii, onko kyseessä huijaus. Mobify ei ole huijaus: se on palvelu, jonka toimintaa tarkkaillaan viranomaisten toimesta. Kyseessä on siis käyttäjän kannalta luotettava ja salattuja yhteyksiä suosiva palvelu, johon ei sisälly tietoturvariskejä.

Sovelluksen voi ladata älypuhelimeen tai tablettiin, ja palveluun voi rekisteröityä myös Mobify Suomi -nettisivuilla.

Aloita Mobifyn käyttö maksutta jo tänään. Ei enää hukkuneita laskuja tai kuitteja!

Mobifyn taloustili auttaa, kun tarvitset rahaa lainaksi

Jos jostain syystä omat rahasi eivät riitä kulujesi kattamiseen, voit ottaa avuksi Mobifyn taloustilin. Taloustili on 1000 € suuruinen luottotili, jolta voit tehdä haluamasi suuruisia nostoja. Saat taloustilin käyttöösi täyttämällä hakemuksen. Tili maksaa sinulle 2,99 € kuukaudessa sekä korkokulut nostamastasi lainasummasta.

Mobifyta voi käyttää täysin ilman taloustilin avaamistakin. Lainan ottaminen on lisäominaisuus, jonka voit ottaa halutessasi käyttöön.

Saat bonusta laskujen maksusta ja ostoksista verkkokaupoista

Mobify tarjoaa käyttäjälleen hyvän bonusjärjestelmän. Saat rahanarvoista bonusta sekä laskujen maksusta että ostosten tekemisestä. Palkkiot maksetaan Mobifyn tilille, josta voit siirtää ne omalle pankkitilillesi.

  • Saat jokaisesta maksusta 0,3 % maksutapaedun laskun loppusummasta.
  • Etsi verkkokauppa Mobifyssa olevasta kauppojen valikoimasta, ja klikkaa shoppailemaan. Mobify maksaa sinulle palkkion ostoksistasi. Palkkion suuruus riippuu ostostesi loppusummasta.
  • Kun suosittelet Mobifyta tutuillesi, saat 5 € bonuksen aina silloin, kun tuttusi aloittaa Mobifyn käytön. Jos onnistut saamaan 10 tuttuasi käyttäjäksi, saat kaupan päälle ylimääräisen 10 € bonuksen.
Mobifyn bonus tuo sinulle tuntuvia etuja

Miksi sinunkin kannattaisi käyttää sovellusta? Mobifyn selkeät edut

Mietitkö, onko Mobify sinun juttusi? Tässä muutamia sovelluksen käytön selkeitä etuja.

→ Mobifyn suurimpiin etuihin kuuluu se, että laskut ovat aina tallessa sovelluksessa. Sovellukseen voi tilata laskuja jo kymmeniltä tuhansilta laskuttajilta, joten hyvin todennäköisesti kaikki talouden laskut on mahdollista saada sähköisesti.

→ Sovellus myös arkistoi kaikki käyttäjän kuitit, jolloin esimerkiksi takuukuitteja ei tarvitse säästää erikseen. Kuitteja voi hakea sovelluksen kautta pitkältäkin ajalta, joten Mobify Suomi toimii erinomaisesti myös tämän asian suhteen.

→ Mobifyn etuihin kuuluu ehdottomasti myös se, että sovelluksen lataaminen on käyttäjälle kokonaan ilmaista. Sovelluksesta ja sen kautta laskujen maksamisesta ei myöskään koidu mitään muitakaan kuluja kuluttajalle. Sovelluksen kautta laskujen maksaminen on siis siinä mielessä täysin samanlaista kuin jos ne maksaisi suoraan verkkopankissa.

Mobify kokemuksia – toimiiko sovellus oikeasti?

Käyttäjien Mobify-kokemuksia lueskellessa on selvää, että käyttäjät ovat kokeneet sen helpottavan elämää. Mobify-keskustelu pyörii käyttäjien osalta lähinnä sen ympärillä, kuinka taustalla toimiva yritys voi tienata rahaa, jos sovelluksen käyttäminen ei maksa mitään kuluttajalle. Sovelluksen taustalla toimivan yrityksen, Clarkin, mukaan sovellus toimii yhteistyössä yritysten kanssa ja yritykset maksavat sille tietyn suuruisen komission aina, kun sovelluksen kautta maksetaan laskuja. Näin ollen kaikki siis hyötyvät sovelluksesta jollakin tasolla.

Mobify kokemuksia lukiessa tulee myös ilmi, että Mobify bonuskoodi on ollut monelle syy alkaa käyttämään sovellusta. Sovellukseen on tarjolla viiden euron suuruinen bonuskoodi, kun sovelluksen lataa ja laskuja maksaa sitä kautta ensimmäistä kertaa. Bonuskoodin voi käyttää esimerkiksi laskujen maksamiseen. Kun bonusta saa lisäksi vielä kaikista maksamistaan laskuista, voi käyttäjä huomata eron omassa taloudessaan.

Mobify ei myöskään ole pankkisidonnainen. Jos käyttäjä vaihtaa pankkia, laskut tulevat silti automaattisesti sovellukseen. Tämä helpottaa huomattavasti monen elämää, kun pankin vaihdosta ei tarvitse ilmoittaa erikseen. Kaikki suomalaiset pankit tekevät yhteistyötä sovelluksen kanssa, joten myöskään käyttäjän pankilla ei ole väliä. Sen lisäksi muiden yhteistyökumppaneiden määrän voidaan odottaa nousevan. Käyttäjien määrä on lisääntynyt viime aikoina, joten käyttäjät olettavat myös yhteistyökumppaneiden määrän nousevan. Näin tästä sovelluksesta voidaankin odottaa seuraavaa suurta mullistusta teknologian ja oman talouden hallinnan saralla.

Haluaisitko sinäkin kokeilla Mobifyn käyttöä? Rekisteröidy helposti ja aloita käyttö jo tänään!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko