Hae Creditstarilta helppo ja joustava 50-2000 € laina

Creditstar tarjoaa käyttöösi joustavaa luottotiliä 2000 € luottorajalla 12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tililtä voit tehdä rahanostoja aina oman tarpeesi mukaan. Luoton voit nostaa joko kerralla tai useammassa erässä. Luottotilin pitäminen on ilmaista, eli maksat ainoastaan luotosta, jonka olet nostanut käyttöösi.

Creditstarin luottotilin hakeminen on helppoa ja se hoituu nopeasti. Verkossa täytettävän hakemuksen täyttämiseen menee ainoastaan muutama minuutti ja lainapäätöksen saat yleensä vielä saman päivän aikana.

Vuonna 2006 perustettu Creditstar on verkkolainatuotteiden edelläkävijä ja se panostaa suuresti asiakastyytyväisyyteen. Creditstar on palvellut yli puolta miljoonaa lainanhakijaa. Sen periaatteisiin kuuluvat vastuullisuus, luotettavuus sekä innovatiivisuus.

Hae nyt Credit Starin luottotiliä 2000 € luottorajalla. Saat lainalle vuoden takaisinmaksuaikaa! Vakuuksia tai takaajia ei tarvita.

Credit Star logo

Creditstarin lainat

Alta löydät Creditstarin lainasummat, takaisinmaksuajan ja ikärajan.

Lainasummat

Creditstarilla sinulle avataan luottotili 2000 € luottorajalla. Tililtä voit nostaa rahaa omien tarpeitteisi mukaan. Pienin nostettava summa on 50 € ja suurin kerralla nostettava summa on 2000 €.

Ikäraja ja muut ehdot

Creditstarilla on seuraavat ehdot lainanhakijalle:

  • Yli 18-vuotias
  • Suomen kansalainen tai oleskelulupa Suomessa
  • Säännölliset tulot
  • Puhtaat luottotiedot

Laina-aika

Nostetulle luotolle saat takaisinmaksuaikaa 1-12 kuukautta.

Muista että voit aina maksaa lainan takaisin kokonaan nopeammalla aikataululla ilman erillisiä kustannuksia. Voit lisäksi tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä oman rahatilanteesi puitteissa.

Rahojen siirto tilille

Creditstarilla on tili yleisimmissä Suomessa toimivissa pankeissa, joten hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen rahat siirretään tilillesi pankin sisäisenä siirtona. Yleensä tälläisessä siirrossa rahat ovat tililläsi noin 15 minuutin kuluessa. Muussa tapauksessa laina on käytettävissä 1-2 pankkipäivän kuluessa.

Lisätietoa Creditstarista

Tarkempaa tietoa Creditstarin lainoista.

Lainan korot

Creditstarin lainojen todellinen, kaikki kulut huomioon ottava vuosikorko on maksimissaan 30,07 %.

Lainan takaisinmaksu

Lainaa lyhennetään kuukausittain vähintään laskussa olevan minilyhennyksen verran. Saat joka kuukaudelle oman laskun, josta näet minimilyhennyksen määrän.

Palvelumaksut

Creditstar veloittaa päiväkohtaisen palkkion luoton hoitamisesta. Palkkion suuruus on 0,01 % käytetystä luottorajasta.

Muut ominaisuudet

Voit hakea 5-30 päivän lyhennysvapaata aikaa, maksun lykkäämistä ja takaisinmaksusuunnitelman tekemistä. Näitä kaikkia voit hakea kätevästi Creditstarin online-palvelussa.

Creditstarin asiakaspalvelu

Tästä löydät Creditstarin asiakaspalvelun tiedot:

Aukioloajat
Avoinna ma-su 09-21

Puhelinnumero
09 425 99688

Sähköposti
asiakaspalvelu@creditstar.fi

Lainaa Creditstarilta joustavasti 50 – 2000 €

3 hyvää syytä, miksi valita Creditstar

Tässä muutama syy hakea lainaa Creditstarilta.

Ilmainen luottotili
Uutena asiakkaana sinulle avataan luottotili täysin ilmaiseksi. Luottotilin pitäminen on ilmaista, maksat ainoastaan luotosta, mitä nostat.

Nopea hakemus
Lainahakemuksen tekeminen on nopeaa. Kokonaisuudessaan se vie ainoastaan alle 15 minuuttia, ja voit sen jälkeen saada rahat heti tilille.

Monipuoliset lisäpalvelut
Creditstar tarjoaa lainalle monipuoliset lisäpalvelut. Voit lykätä maksua, hakea lyhennysvapaata sekä tehdä takaisinmaksusuunnitelman helposti.

Usein kysyttyä Creditstarista

Kokosimme yleisimmät kysymykset ja vastaukset koskien Creditstaria.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko