Limiittilaina tarjoaa joustavaa rahoitusta moneen tarpeeseen

LAINASUMMA

LAINA-AIKA

Arvioitu kuukausierä €/kk

Tarjouksia useilta rahoituslaitoksilta

Valitse vain lainasumma ja laina-aika ja haemme sinulle tarjoukset useilta eri rahoituslaitoksilta.

Alustava lainapäätös heti

Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi hakemuksen lähettämisestä.

Rahat heti tilille

Rahojen siirto tilille tapahtuu nopeasti ja parhaassa tapauksessa laina on käytettävissä jopa minuuttien kuluttua lainahakemuksen hyväksymisestä.

Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Esimerkkilaskelma: lainan ollessa 15 000 € ja takaisinmaksuajan 8 vuotta on kuukausierä 210 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 20 174 €. Nimelliskorko on 7,75 % ja todellinen vuosikorko 8,03 %.

Limiittilaina on uudelainen ja joustava tapa saada lainaa. Limiittilainassa sinulle avataan luottotili, johon asetetaan tietty luottoraja. Luottotililtä voit nostaa rahaa oman tarpeesi mukaan luottorajan puitteissa. Voit halutessasi nostaa koko summan kerralla tai tehdä pienempiä nostoja. Usein pelkkä luottotilin pitäminen on ilmaista, eli maksat ainoastaan nostetusta luotosta. Laina on toiselta nimeltään joustoluotto.

Limiittilainalla on monta etua, jotka puuttuvat tyystin muilta lainamuodoilta. Perinteinen pankkilaina on hidas ja siihen saatetaan tarvita vakuuksia, kertalainasta puuttuu jousto ja luottokortti soveltuu parhaiten maskuvälineeksi. Limiittilainalla on ominaisuuksia monesta eri lainamuodosta, joka tekee siitä hyvän tavan lainata rahaa.

Limiittilainan hakeminen on erittäin helppoa. Kun teet Raha.fi:n kautta lainahakemuksen, kilpailutamme sen useilla eri rahoituslaitoksilla ja lainanmyöntäjillä. Kauttamme tavoitat niin vanhat kuin uudetkin lainantarjoajat. Kilpailutuksen ansiosta voit säästää huomattavia summia lainakustannuksissa.

Mikä on limiittilaina?

Lainoilla on nykyään monia erilaisia nimiä sekä ominaisuuksia. Monipuolinen lainavalikoima on tervetullutta – mutta toisaalta laina-ala voi olla asioihin perehtymättömälle kuluttajalle hankala termien viidakko. Yksi paljon kysymyksiä herättävä lainan nimi onkin juuri limiittilaina, jonka merkitystä etsitään Wikipediasta asti. Katsotaan siis nyt, mitä termillä tarkoitetaan.

Limiittilaina on luottotilimuotoinen laina, jolta voit tehdä nostoja omalle tilillesi. Sinulle myönnetään luottoraja eli limiitti, joka voi olla esimerkiksi 2000 €. Voit nostaa koko summan kerralla tilillesi tai tehdä nostoja osissa aina tarpeesi mukaan. Sinun tarvitsee maksaa korkoa ja muita kuluja vain siitä summasta, jonka olet nostanut. Jos nostat esimerkiksi 500 €, maksat korkoa vain siitä etkä koko 2000 € lainasta.

Kun maksat limiittilainaa takaisin, se siirtyy luottotilillesi takaisin ja on jälleen nostettavissa, kun sitä tarvitset. Laina on jatkuva ja usein sinun täytyy lopettaa se erikseen, jos et halua enää käyttää lainaa.

Limiittilainan hakeminen on helppoa

Limiittilainan edut: nopeus, joustavuus ja helppous

Limiittilainalla on muutamia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erilaisen lainan perinteisiin kertalainoihin verrattuna. Tutustutaan limiittilainaan ja sen ominaisuuksiin seuraavaksi hieman tarkemmin.

Rahaa saa aina nopeasti

Limiittilaina siirretään tilillesi mahdollisimman nopeasti lainan hyväksymisen ja myöhemmin tekemiesi nostopyyntöjen jälkeen. Monessa tapauksessa rahat ovat tililläsi jopa 15 minuutin kuluessa nostopyynnön hyväksymisen jälkeen. Poikkeustapauksissa, esimerkiksi yöllä tai pyhäpäivisin, voi rahojen siirto tilille kestää.

Rahan nostamiseen on monta vaihtoehtoa

Omalta limiittitililtä rahan nostaminen käy käden käänteessä. Nostoja voit tehdä tekstiviestillä, lainanmyöntäjän tarjoaman verkkopalvelun kautta tai jopa mobiilisovelluksella, joita monet rahoituslaitokset tarjoavat asiakkailleen. Nostoja voi tyypillisesti tehdä ympäri vuorokauden. Tosin kaikissa tapauksissa lainaa ei voida siirtää tilille öisin.

Rahat ovat uudelleen käytettävissäsi

Limiiittilainan yksi suurimmista eduista on sen jatkuvuus. Voit nostaa rahaa joko kaiken kerralla tai useammassa pienemmässä erässä. Kun maksat lainaa takaisin kuukausittain, siirtyy takaisin maksettu summa luottotilillesi takaisin. Voit siis nostaa sen uudestaan. Tämän ominaisuuden vuoksi limiittilainat sopivat etenkin sellaisiin tilanteisiin, jossa tarvitset lainaa pidemmäksi aikaa mutta et osaa arvioida sopivaa laina-ajan pituutta.

Ilman vakuuksia tai takaajia

Kaikki Raha.fi:n välittämät limiittilainat ovat vakuudettomia, eli niitä saadaksesi sinun ei tarvitse antaa vakuuksia tai hankkia henkilöä takaamaan lainaasi. Tämä antaa yhä useammalle mahdollisuuden ottaa lainan. Lisäksi vakuudettomuus mahdollistaa nopean lainapäätöksen antamisen.

Näin haet limiittilainaa helposti

Limiittilainan hakeminen tapahtuu kaikista helpoiten ja nopeiten netissä. Voit hakea limiittilainaa joko suoraan sitä tarjoavalta rahoituslaitokselta, tai jos haluat varmistua mahdollisimman edullisesta lainasta, voit käyttää sellaista palvelua kuin Raha.fi. Raha.fi hakee sinulle lainatarjouksia useilta rahoituslaitoksilta samalla kertaa. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus ja saat parhaassa tapauksessa useita lainatarjouksia, joita voit rauhassa tutkia. Tarjoukset voivat olla limiittilainoista tai tavallisista kertalainoista. Katsotaan seuraavaksi, miten lainan hakeminen tapahtuu.

Helppo hakemus verkossa

Raha.fi:n kätevällä palvelulla, voit saada monta lainatarjousta yhdellä hakemuksella. Hakemus on sinulle täysin ilmainen, eikä sen tekeminen velvoita ottamaan lainaa. Halutessasi voit tehdä lainahakemuksen pelkästään nähdäksesi millaisella korolla voisit saada lainaa.

Mitä hakemuksessa kysytään?

Hakemuksessa kysytään ainoastaan lainansaannin kannalta oleellisia tietoja. Kysymme henkilötietojen lisäksi muun muassa tietoja tuloistasi, asumiskustannuksista sekä mahdollisista muista lainoista ja luotoista. Käsittelemme tietojasi turvallisesti, eikä kenelläkään ulkopuolisella ole pääsyä niihin.

Nopea lainapäätös

Kun teet lainahakemuksen Raha.fi sivuilla, saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. Sinulle annettuja tarjouksia voit tarkastella kaikessa rauhassa. Kun olet löytänyt mieleisesi lainan, sinun tarvitsee ainoastaan lähettää sähköisesti mahdolliset liitteet ja hyväksyä laina verkkopankkitunnuksillasi.

Laina hetkessä tilille

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat siirretään tilillesi mahdollisimman nopeasti. Ensilainoja voidaan siirtää ainoastaan 7-23 välisenä aikana. Lisäksi rahojen siirtoon voivat vaikuttaa muun muassa viikonloput sekä pyhäpäivät. Parhaassa tapauksessa laina on kuitenkin käytettävissä muutaman minuutin kuluttua.

Kuka voi hakea limiittilainaa?

Limiittilainaa voi hakea kuka tahansa seuraavat vähimmäisehdot täyttävä henkilö. Otathan huomioon, että rahoituslaitoksilla voi olla näiden lisäksi myös tarkempia vaatimuksia.

Täysi-ikäisyys
Sinun on luonnollisesti oltava yli 18-vuotias, jotta voit hakea ja saada lainaa. Osa rahoituslaitoksista voivat edellyttää korkeampaa ikää.

Säännölliset tulot
Sinulla tulee olla säännölliset kuukausitulot. Tulojen ei tarvitse olla palkkatuloja, vaan myös esimerkiksi Kelan maksamat etuudet kelpaavat tuloiksi.

Puhtaat luottotiedot
Luonnollisesti myös luottotietojesi tulee olla puhtaat limiittilainaa saadaksesi. Maksuhäiriömerkinnät ovat käytännössä este lainan saamiselle.

Usein kysytyt kysymykset limiittilainasta

Lue alta yleisimmät limiittilainaa koskevat kysymykset vastauksineen.

Hae vakuudetonta luottoa 100 eurosta ylöspäin haluamallasi maksuajalla. Haemme sinulle heti vakuudettomat lainatarjoukset eri rahoituslaitoksilta.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko