Omalaina vertailuttaa ilmaiseksi 100-60 000 € lainat

Omalaina logo

Millaisia lainoja Omalaina tarjoaa?

Omalaina auttaa sinua löytämään parhaimmat vakuudettomat lainatarjoukset useiden luotonantajien joukosta: se kilpailuttaa 100-60000 euron lainat. Lainat eivät vaadi vakuuksia tai takaajia. Maksuaikaa lainalle saa parhaimmillaan 20 vuotta. Lainahakemuksen lähettäminen on täysin maksutonta ja se käsitellään välittömästi. Parhaimmillaan saat rahat tilille vielä samana päivänä.

Lainatarjouksia voi hakea kuka tahansa yli 18-vuotias, jolla on suomalainen pankkitili ja henkilöturvatunnus. Tämä tarkoittaa sitä, että voit hakea lainaa myös ilman säännöllisiä kuukausittaisia tuloja. Luottopäätöksen tekee kuitenkin luotonantaja, joka arvioi kykysi maksaa lainan takaisin.

Omalaina on kotimainen palvelu, jolla on jo yli 300 000 asiakasta Suomessa.

Mitkä pankit ovat mukana palvelussa?

Omalainan yhteistyökumppaneina toimii yli 30 luotettavaa pankkia ja rahoituslaitosta. Näihin kuuluvat esimerkiksi Bank Norwegian, Bigbank, Ferratum, Komplett Bank ja Instabank, Svea, Nordax Bank, Aktia ja POP Pankki.

Millaisen koron lainalle voi saada?

Omalainan lainatarjonnan todellisen vuosikoron määrä vaihtelee välillä 4,19 – 20 %. Sivukuluja lainalla on vuodessa 0-150 euroa.
Luotonantaja tekee sinulle henkilökohtaisen lainasopimuksen perustuen heidän tekemäänsä kokonaisarvioon. Lainan lopullisen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierät sovitaan siis luotonantajan kanssa.

Mitkä ovat asiakaspalvelun yhteystiedot?

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluun joko sähköpostitse tai puhelimitse.

 • Lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@omalaina.fi
 • Soita numeroon 09 4255 0540

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin noin 9-17 paitsi perjantaisin klo 15 asti.

Miten hakemus täytetään?

Hakemus täytetään kokonaan verkossa. Voit ensin valita lainasumman sekä maksuajan. Näet laskurilla, millainen kuukausierä lainalle suurinpiirtein olisi. Alussa sinun tulee antaa nimesi lisäksi puhelinumero ja sähköpostiosoite, jotta pääset etenemään hakemuksessa.

Hakemuksessa kysytään lainahakemuksille tyypillisiä kysymyksiä, jotka ovat seuraavanlaisia:

 • Millaiset tulot sinulla on?
 • Millainen työtilanteesi ja mahdollisen työsuhteen laatu on?
 • Miten asut ja paljonko maksat asumiskustannuksia?
 • Paljonko muut pakolliset kulusi ovat kuukaudessa?
 • Mitä muita lainoja sinulla on ja millaisilla summilla lyhennät niitä?
 • Mihin tarkoitukseen haet uutta lainaa?

Kun olet vastannut kaikkiin kysymyksiin, voit lähettää hakemuksen. Se käsitellään heti. Lainatarjoukset tulevat tyypillisesti heti mutta jotkin tarjoukset voivat tulla vasta hetken päästä. Voit käydä tarjouksia läpi rauhassa kunnes löydät juuri itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Sinun ei ole missään tapauksessa pakko ottaa sinulle tarjottua lainaa.

Omalainan sivustolla voit lähettää lainahakemuksen ympäri vuorokauden. Lainojen siirto tilille tapahtuu lakisyistä kuitenkin ainoastaan klo 7-23 välisenä aikana. Parhaimmillaan rahojen saapuminen tilillesi tapahtuu vielä saman päivän aikana. Prosessia nopeuttaa esimerkiksi suoran pankkitunnistautumisen käyttö, alle 3000 € lainasumma ja luotonantajan tekemän kokonaisarvion hyvä pisteytys.

Kilpailuta 100 – 60 000 € lainat Omalainalla ja katso millaisella korolla saat lainaa.

Kuka voi täyttää hakemuksen?

Hakeaksesi lainatarjouksia sinun tulee täyttää seuraavat ehdot:

 • Olet yli 18 -vuotias
 • Sinulla on suomalainen henkilöturvatunnus
 • Sinulla on suomalainen pankkitili
 • Asut vakituisesti Suomessa

Huomaa, että luotonantajat saattavat vaatia korkeampaakin ikärajaa.

Omalaina antaa mahdollisuuden hakijoille monenlaisista elämäntilanteista. Voit täyttää lainahakemuksen, vaikka olisit työtön, eläkeläinen tai jos sinulla on maksuhäiriömerkintä. Lopullisen päätöksen lainan saamisesta tekee kuitenkin luotonantaja. Esimerkiksi ilman luottotietoja et luultavasti tule saamaan lainaa, sillä suuri osa pankeista vaatii hakijalta puhtaat luottotiedot.

Mihin tarkoitukseen lainaa voi saada?

Lainan voi saada hyvin monenlaiseen kulutustarkoitukseen. Tyypillisiä syitä hakea lainaa on muun muassa kulutus, remontti, kodin hankinnat, autolaina, lomailu, lääkärikulut tai muiden lainojen pois maksaminen.

Onnistuuko Omalainalla myös lainojen yhdistäminen?

Omien vanhojen lainojen kilpailuttaminen ja yhdistäminen on mahdollista. Sinun tulee ilmoittaa hakemuksessa tiedot vanhoista lainoista ja valita uuden lainan ottamisen syyksi lainojen yhdistäminen tai uudelleenrahoitus.

Onko palvelu turvallinen?

Omalainen palvelu on turvallinen käyttää. Se tekee yhteistyötä useiden Suomessa lainaa myöntävien luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa.

Kun antaa omia henkilökohtaisia tietoja netissä, on hyvä varmistua siitä ettei kyseessä ole huijaus. Omalainan kohdalla kyseessä ei ole huijaus, vaan voit luottavaisin mielin täyttää hakemuksen ja vastaanottaa lainatarjoukset.

Millaisia kokemuksia asiakkailla on?

Asiakkailla on sekä positiivisia että negatiivisia kokemuksia palvelusta. Negatiiviset kokemukset tulevat yleensä esille keskusteluissa niiltä, jotka eivät ole lainaa saaneet.

Ihmetystä on aiheuttanut myös omien tietojen päätyminen useammalle pankille pelkän Omalainan sijasta. Koska kyseessä on lainojen kilpailutus, hakijan tiedot tulee jakaa pankeille lainapäätöksen antamista varten. Tästä on kerrottu palvelun ehdoissa, jotka hakijan tulee hyväksyä ennen hakemuksen tekemistä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko