Lendo vertailuttaa 500-60000 € lainat yhdellä hakemuksella

Lendo vertaa 500-60000 € lainat puolestasi. Tee hakemus ja löydä edullinen laina.

Lendo

Millaisia lainoja Lendo tarjoaa hakijoille?

Lendon kautta voit vertailla vakuudettomia lainoja 500 eurosta 60000 euroon asti. Voit vertailuttaa erilaisia lainamuotoja kuten perinteisen kulutusluoton, autolainan, järjestelylainan sekä yritysluoton. Voit saada useita eri lainatarjouksia monelta tunnetulta ja vakavaraiselta rahoituslaitokselta 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Saat tutkia lainatarjouksia kaikessa rauhassa ja valita niiden joukosta itsellesi sopivimman. Vertailuttamalla lainasi löydät halvimman lainan ja säästät selvää rahaa.

Lendo on Pohjoismainen lainanvälittäjä ja osa Schibsted-konsernia, jolla on yhteensä yli 7700 työntekijää. Suomessa se on toiminut vuodesta 2014 lähtien. Toimintavuosiensa saatossa se on ollut apuna lukuisille edullista lainaa etsiville lainanhakijoille. Suomen lisäksi palvelu toimii muun muassa Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Itävallassa ja Espanjassa.

Lendon kanssa samankaltaista palvelua tarjoavat esimerkiksi Zmarta, Omalaina, Freedom Rahoitus ja Rahalaitos.

Mitkä pankit toimivat yhteistyökumppaneina?

Palvelu tekee yhteistyötä lukuisten eri rahoituslaitosten ja lainanmyöntäjien kanssa, joista jokainen on luotettava ja vakavarainen. Yhteistyökumppaneita ovat esimerkiksi Fellow Finance, POP Pankki, Komplett Bank, Ferratum, Saldo, Instabank, Resursbank ja SVEA Ekonomi.

Miten hakemus täytetään?

Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa, eikä siinä mene muutamaa minuuttia kauempaa. Hakemuksessa kysytään ainoastaan lainan saamisen kannalta oleellisia tietoja esimerkiksi kuukausituloista, asumismenoista sekä mahdollisista muista lainoista. Näiden lisäksi hakemuksessa kysytään tietenkin henkilötiedot.

Lainahakemuksen jättämisen jälkeen pääset tutkimaan sinulle annettuja lainatarjouksia. Voit tutkia niitä kaikessa rauhassa ja valita niistä mieluisimman. Lainan hyväksymisen jälkeen rahat siirrettään tilillesi mahdollisimman nopeasti. Lainan siirtäminen kestää lainapaikasta riippuen muutamasta tunnista reiluun pariin päivään. Yleensä pienemmät pikalainat siirretään tilille nopeasti, jopa muutaminen minuuttien päästä lainahakemuksen hyväksymisestä. Otathan huomioon, että lainoja voidaan siirtää lakisyistä ainoastaan 7-23 välisenä aikana.

Täytä Lendon hakemus vain muutamassa minuutissa ja pääset vertailemaan henkilökohtaisia lainatarjouksia.

Millainen laina-aika on?

Laina-aika vaihtelee lainanmyöntäjän sekä lainasumman mukaan. Laina-aika on 1-15 vuotta. Pienempiä lainoja tosin voidaan myöntää myös lyhyemmälle ajalle. Voit toki aina maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla ilman erillistä veloitusta. Useat eri lainanmyöntäjät tarjoavat sinulle mahdollisuutta pitää maksuvapaa kuukausi, jolloin sinun ei tarvitse maksaa lainan lyhennystä. Maksuvapaan aikana on maksettava vain korko ja mahdolliset lainanhoitokulut.

Mihin hintaan lainan voi saada?

Lainan hinta muodostuu useasta eri osasta. Siihen vaikuttavat esimerkiksi lainamuoto, korko sekä palvelumaksut.

Lainan korko vaihtelee eri rahoituslaitosten kesken . Korkoon vaikuttavat myös lainasumma, laina-aika, palvelumaksut, sekä monet muut asiat. Palvelussa mukana olevien lainojen nimelliskorko on 4,90-20 %. Nimelliskoron päälle tulevat vielä palvelumaksut, jotka vaikuttavat lainan todellisen vuosikoron määrään. Lendon avulla hakiessa vuosikorko on 4,95-38 %. Saat tietää lainan lopullisen koron aina ennen lainapäätöksen tekoa.

Lendon vertailupalvelun käyttäminen on aina ilmaista sinulle. Erilaisia palvelumaksuja voi tosin tulla rahoituslaitoksen puolelta. Palvelumaksuja ovat muun muassa tilinhoitomaksu, nostopalkkio sekä tilin avausmaksu. Ne kuuluvat lainaan normaalistikin eivätkä liity vertailupalvelun käyttöön.

Kuka voi hakea lainaa palvelusta?

Jotta voit käyttää palvelua, on sinun täytettävä seuraavat ehdot:

  • Yli 20-vuotias
  • Kuukausittaiset palkka- tai eläketulot
  • Puhtaat luottotiedot

Miten tavoitan Lendon asiakaspalvelun?

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun joko puhelimella tai sähköpostilla. Asiakaspalvelu on avoinna ma-pe 9-15.

Yhteystiedot ovat:

Puhelinnumero
09 6899 8000

Sähköposti
asiakaspalvelu@lendo.fi

Onko palvelusta hyviä vai huonoja kokemuksia?

Lendon palveluista löytyy sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Pääasiassa huonot kokemukset löytyvät keskustelupalstoilla ja niitä kirjoittavat henkilöt, jotka eivät ole saaneet myönteistä lainapäätöstä. On ymmärrettävästi harmillista, kun laina jää saamatta, mutta siitä syytetään yleensä aiheettomasti lainan myöntäjää tai lainanhakupalvelua. Kielteinen lainapäätös johtuu siitä, että hakijan tiedot eivät ole olleet riittävän hyvät haettua lainaa ajatellen.

Lendo on palveluna luotettava, joten hakemuksen voi täyttää ilman huolta omien tietojen joutumisesta vääriin käsiin. Samaan konserniin kuuluvat esimerkiksi Tori.fi ja Oikotie.fi.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko