Rahalaitos kilpailuttaa puolestasi 500-70 000 € lainat

Kilpailuta 500-70 000 € laina Rahalaitoksella ja katso millaisella korolla lainan saat. Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido sinua vielä mihinkään.

Rahalaitos logo

Millaisia lainoja Rahalaitos tarjoaa?

Rahalaitoksen avulla pystyt helposti ja nopeasti kilpailuttamaan 500-70 000 euron lainat. Haluamasi laina kilpailutetaan usealla eri rahoituslaitoksella ja lainanmyöntäjällä. Vastauksena voit saada useita kilpailukykyisiä lainatarjouksia, joista pääset valitsemaan itsellesi sopivimman.

Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa niin lainojen yhdistämiseen tarkoitetut yhdistelylainat, pikavipit, autolainat ja sekä muut kulutukseen tarkoitetut lainat. Uutena mahdollisuutena on myös yrityslainojen kilpailutus. Asuntolainan kilpailutus ei ole vielä mahdollista palvelussa mutta se on tulossa valikoimaan tulevaisuudessa.

Laina-aika riippuu lainan myöntäjästä ja tyypillisesti se on 1-15 vuotta. Lainan voi kuitenkin aina maksaa takaisin sovittua nopeammin. Useat rahoituslaitokset tarjoavat lisäksi mahdollisuutta pitää lyhennysvapaita kuukausia, jolloin ei tarvitse maksaa takaisin lainan korkoa tai lyhennystä.

Kilpailuttaminen onnistuu yhden hakemuksen avulla. Hakemuksessa kysytään perustietojen lisäksi muun muassa tietoja tuloistasi, asumiskustannuksista sekä mahdollisista muista lainoista. Hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja siinä menee ainoastaan muutama minuutti. Halutessasi voit täyttää hakemuksen yhdessä yhteishakijan kanssa.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset usein vielä saman päivän aikana. Laina maksetaan tilillesi joko saman päivän aikana tai viimeistään muutaman arkipäivän kuluessa. Siirron nopeus riippuu lainan myöntäjästä ja pankkiyhteydestäsi.

Mitkä pankit toimivat yhteistyökumppaneina?

Rahalaitos tekee yhteistyötä muun muassa Ferratumin, Instabankin, Svean, Euroloanin, Komplett Bankin ja useiden muiden pankkien kanssa. Kumppaneina toimii jopa 25 eri pankkia. Kaikki kumppanit ovat luotettavia rahoituslaitoksia.

Rahalaitoksen tarjoama lainan kilpailutus on sinulle täysin ilmainen. Lainaa myöntävät rahoituslaitokset saattaavat periä lainasta erilaisia palvelumaksuja, kuten tilinhoitopalkkioita, avausmaksuja sekä luoton nostopalkkiota.

Millainen korko kilpailutuksella on mahdollista saada?

Lainan nimelliskorko asettuu 4,5-20 % väliin. Lainan korot ja kulut määräytyvät jokaisen lainan myöntäjän mukaan. Useat rahoituslaitokset tarjoavat hakijalle henkilökohtaisesti määritettyä korkoa. Tehdessäsi lainahakemuksen saat aina nähdä lopullisen koron ennen lainatarjouksen hyväksymistä.

Lainojen korot noudattavat aina voimassa olevaa korkokattoa.

Kilpailuta uusi laina tai yhdistä vanhat lainasi Rahalaitoksella jopa 70 000 € asti.

Kenelle lainaa voidaan myöntää?

Voit kilpailuttaa lainasi Rahalaitoksella kunhan täytät seuraavat vaatimukset:

  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Sinulla tulee olla yli 7200 € vuositulot
  • Sinulla on puhtaat luottotiedot

Ikäraja vaihtelee eri pankkien välillä. Kaikki yhteystyökumppanit eivät myönnä lainaa 20-vuotiaille, vaan alaikäraja on tätä korkeampi.

Mitkä ovat asiakaspalvelun yhteystiedot?

Rahalaitoksen asiakaspalvelu sekä lainaneuvonta palvelee puhelimitse ja sähköpostilla. Asiakaspalvelu ja lainaneuvonta ovat apunasi ma-to 8.30-16.00 ja pe 8.30-15.00.

  • Puhelinnumero 09 231 136 70
  • Sähköposti info@rahalaitos.fi

Millaisia kokemuksia lainanhakijoilla on palvelusta?

Käyttäjien kokemuksia löytyy niin Rahalaitoksen omilta verkkosivuilta kuin internetin keskusteluista. Tyytyväiset käyttäjät kehuvat etenkin nopeaa palvelua: hakemuksen täyttäminen sujuu nopeasti ja lainatarjoukset tulevat ilman viiveitä.

Tyytymättömät käyttäjät kertovat kokemuksiaan yleensä keskustelupalstoilla. Tyytymättömyyden syynä on yleensä se, että hakija ei ole saanut toiveistaan huolimatta lainaa.

Jos etsit vaihtoehtoa Rahalaitokselle, samantyylistä palvelua tarjoavat esimerkiksi Omalaina, Lendo ja Zmarta.

Onko palvelu luotettava ja turvallinen käyttää?

Rahalaitos on perustettu jo vuonna 2001. Se on toiminut perustamisestaan lähtien sähköisessä liiketoimintaympäristössä ja se tuottaa palveluja sekä kuluttajille että yrityksille. Merkkinä luotettavuudesta ja vakavaraisuudesta sille on myönnetty arvostettu AAA-luottoluokitus useana vuotena peräkkäin. Rahalaitos on tunnettu myös tv-mainoksistaan, joissa esiintyvä nainen on Miss Suomi -kisoista tuttu Katariina Orimus.

Palvelu on luotettava ja turvallinen: voit huoletta antaa hakemuksessa kysytyt henkilökohtaisetkin tiedot. Jos hakija ei ole saanut lainaa, hän voi miettiä miksi häneltä kysyttiin henkilökohtaisia tietoja mutta lainaa ei kuitenkaan tullut. Kyseessä ei kuitenkaan ole huijaus tai muu tapa kalastella käyttäjien tietoja.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko