Zmarta etsii sinulle edullisen lainan kilpailutuksen avulla

Täytä Zmartan hakemus verkossa ja saat lainatarjouksia vain muutamassa minuutissa

Zmarta logo

Millaista palvelua Zmarta tarjoaa?

Zmarta tarjoaa lainan kilpailutusta sekä mahdollisuutta vertailla 1000-60000 € lainoja. Lainahakemuksen täyttäminen vie muutaman minuutin ja se kilpailutetaan usealla eri lainanmyöntäjällä. Kun olet täyttänyt hakemuksen, Zmarta etsii sinulle parhaat ja edullisimmat lainat. Toiminta on nopeaa ja yleensä vastauksen saa vielä saman päivän aikana.

Lainan käyttötarkoitus on sinun valittavanasi. Voit hakea myös järjestelylainaa, jolla maksat vanha lainat pois.

Laina-aika riippuu lainanmyöntäjästä ja se on yleensä 1-15 vuotta. Sinulla on aina mahdollisuus maksaa laina pois nopeammalla aikataululla veloituksetta. Myös Zmartalla monet rahoituslaitokset tarjoavat mahdollisuutta pitää maksuvapaata, jolloin ei tarvitse maksaa lainan lyhennystä. Maksuvapaan pituus on tavallisesti yksi kuukausi kerrallaan.

Samanlaista palvelua tarjoaa moni muukin lainapalvelu kuten Omalaina, Freedom Rahoitus, Lendo ja Rahalaitos.

Ovatko yhteistyökumppanit luotettavia?

Tällä hetkellä Zmarta ilmoittaa, että sillä on yli 25 luotettavaa ja tunnettua yhteistyökumppania lainojen kilpailutuksessa. Yhteistyökumppaneita ovat muun muassa seuraavat rahoituslaitokset:

Aktia, Avida Finance, Bank Norwegian, Bigbank, TFBank, Collector Bank, Fellow Finance, Komplett Bank, Laina.fi, Resurs Bank, Santander, Svea, Credigo, Halino, Instabank, Brabank, myLender, Saldo, Lainaamo, Nordax Bank, GF Money, Luotottaja, Fixura, Balanzia, Easycredit, Bluestep ja Ferratum.

Zmartalla on myös yhteistyökumppaneinaan vakuutus- ja sähköyhtiöitä.

Millaisia hyviä sekä huonoja kokemuksia palvelusta löytyy?

Zmartan on saanut paljon arvosteluja käyttäjiltään. Joukkoon mahtuu niin hyviä kuin huonojakin kokemuksia palvelun käytöstä. Suurin osa asiakkaista on antanut positiivista palautetta toiminnasta. Asiakkaat ovat arvioineet Zmartaa etenkin Trustpilot-arviointipalvelussa. Tästä näet parhaat poiminnat käyttäjien kokemuksista:

+ palvelu on erittäin nopea

+ asiakaspalvelu on osaava ja ystävällinen

+ hakemuksen täyttäminen on helppoa, koska siihen saa tarvittaessa apua

+ lainatarjoukset ovat olleet edullisia

Huonoista kokemuksista korostuvat etenkin seuraavat:

– Tarjotun lainan korko on ollut korkea

– Zmartalta on tullut useita lainan hakuun liittyviä puheluita hakemuksen täyttämisen jälkeen

Kenelle laina voidaan myöntää?

Jotta voit kilpailuttaa lainasi ja saada myönteisen lainatarjouksen Zmartan kautta, on sinun täytettävä seuraavat ehdot:

  • Olet yli 20-vuotias
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Kilpailuta 1000-60000 € lainat Zmartalla ja katso millaisella korolla saat lainaa.

Onko kilpailutuksen hakemus erilainen kuin tavallinen lainahakemus?

Kilpailutuksessa käytettävä hakemus on samanlainen kuin tavallinen lainahakemus. Lainojen kilpailuttaminen onnistuu yhden hakemuksen avulla. Hakemuksessa kysytään perustietojen lisäksi muun muassa asumiskustannuksista, työpaikasta ja mahdollisista muista lainoista.

Hakemuksen täyttäminen kestää noin muutaman minuutin ja sen jälkeen voit saada lainatarjouksia usealta eri rahoituslaitokselta ja lainanmyöntäjältä. Ennen hakemuksen tekemistä kannattaa miettiä lainasumma sekä sopiva takaisinmaksuaika, jotta hakemuksen täyttäminen sujuu mahdollisimman nopeasti.

Saat alustavan lainatarjouksen yleensä muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen jättämisestä. Lainatarjouksen hyväksyt helposti verkkopankkitunnuksilla ja mahdolliset liitteet pystyt useimmiten toimittamaan sähköisesti.

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat pyritään maksamaan mahdollisimman nopeasti tilillesi. Maksuajoissa on jonkin verran vaihtelua. Joissain tapauksissa laina voi olla käytettävissäsi muutamissa minuuteissa ja joskus voit joutua odottamaan hieman pidempään. Laina on kuitenkin tililläsi viimeistään 2-5 päivän kuluttua lainapäätöksen tekemisestä.

Mikä lainatarjousten korko on?

Voit saada lainaa 4,41-20 % korolla. Korko määräytyy aina lainanmyöntäjän mukaan. Se voi olla joko kiinteä, jolloin se on kaikille hakijoille sama tai henkilökohtainen, jolloin hakijan tiedot vaikuttavat sen määrään. Koron lisäksi myös kuukausittaisen lainanlyhennyksen määrä vaihtelee eri tekijöiden mukaan. Voit ennen lainan hyväksymistä vertailla eri lainatarjouksien korkoja ja kuukausieriä.

Tuleeko maksettavakseni palvelumaksuja?

Zmartan tarjoama lainojen kilpailutuspalvelu on sinulle täysin ilmainen. Lainaan liittyviä palvelumaksuja voi tulla rahoituslaitoksien puolelta ja pääset tutustumaan niihin ennen lopullisen lainapäätöksen tekemistä. Tarvittaessa lainaneuvoja auttaa sinua epäselvissä tilanteissa.

Mitkä ovat asiakaspalvelun yhteystiedot?

Zmartan asiakaspalvelun yhteystiedot sekä aukioloajat ovat seuraavat:

Aukioloajat
Asiakaspalvelu on apunasi ma-to 8-18 ja pe 8-17

Puhelinnumero
09 4241 4444

Chatti
Löydät chatin verkkosivujen oikeasta alakulmasta

Sinua saattaisi kiinnostaa myös seuraavat artikkelimme

Valikko